|
|
#1381 |
|
Gość
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Gybym ja tak dobrze miała z facetami.... ach..
Ale zobaczę co będzie w czwartek - też ważny dzień - na bank zdam relację z spotkania z panią prodziekan. |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Virko - oby tylko takie dni nie zdarzały się zbyt często... generalnie mam jednak poczucie trochę straconego dnia...
|
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Gość
|
Ja też, wolałabym być na uczelni... z dala od mojej rodziny.... która mnie psychicznie wykańcza
|
|
|
|
|
#1385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę mało w tym wszystkim szarości- bo w końcu życie to nie tylko black & whiteCytat:
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście zdasz relację po spotkaniu?
|
|
|
#1387 |
|
Gość
|
Też racja Jollie. Ja postrzegam świat przez pryzmat świat tego co przeszłam... i niestety moje nerwy tego za mocno nie wytrzymują. Czasem padam jak pies i sama chętnie bym się ugryzła w język, no ale co zrobić. Loki były moim odwiecznym planem, marzyłam o nich od dziecka i chcę spełnić to marzenie... Mam takich kilka, są może nie wielkie, ale chce je po trochu zrealizować. Na przyszły rok też mam plany... No i co zrobić... Mam stuknięte myślenie, ja po prostu wielu rzeczy psychicznie nie wytrzymuję. Czasem po prostu z bezsilności płaczę... bo co mi innego zostało. Chcę wyprowadzić się od tej stukniętej familli i ułożyć sobie normalne życie - czy to wiele?
Blondee - Bomba skarbie, zdaj relację jak było... |
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
blonndee - to ponownie ja. Pamiętaj, pamiętaj i jeszcze raz pamiętaj :
"... nie o to chodzi by złowić króliczka ale by gonić go ..." |
|
|
|
|
#1389 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, alez jestescie plodne- kazdego dnia przybywa tyle stron, ze chyba nigdy nie nadrobie zaleglosci
![]() Jednak pomimo, ze jestem odrobine oderwana od watkowej rzeczywistosci, to nie moglam nie zareagowac na taki post: Cytat:
Wiedzialam, ze sie odezwie- przeciez chlopakom takze brakuje interesujacych przedstwicielek plci przeciwnej, z ktorymi mieliby ochote spedzac czas- to dziala w obie strony Dlatego mysle, ze Twoj kolega nie zrezygnuje pochopnie z takiej iskrzacej znajomosci Powodzenia |
|
|
|
|
|
#1391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() koniecznie zdaj relacje po spotkaniu |
||
|
|
|
|
#1392 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do chemii to idzie mi dużo lepiej, bo chodzę na kurs z chemii, a to mnie bardzo mobilizuje do nauki. Tempo na kursie jest zawrotne i jeśli nie poucze się w domu i nie powtórzę tego co było to po prostu mam zajęcia do tyłu. A jeśli można wiedzieć, gdzie na farmację się wybierasz?![]() Cytat:
![]() To dużo za dużo powiedziane Ja nie wiem co ta moja siostra tu napisała, interesuję się troszkę modą, a właściwie wyszukiwaniem różnych, oryginalnych rzeczy, które dają mi gwarancję tego, że nie będę ubrana jak pół miasta A te rzeczy wyszukuje w lumpeksach po prostu![]() Witaj ![]() Mam na koncie już trzy pudełka, teraz zabieram się za szkatułkę i dwa słoiki Nie wychodzi to jakoś nadzwyczaj pięknie , ale i tak jestem z siebie dumna Żeby robić takie cudeńka jak Ty będę musiała długo i intensywnie pracować![]() Nie będzie to dziwne, jeśli napiszę że ja Cię też?![]() oleczka87 oj, wstydzę się wkleić tu fotkę moich piór (dosłownie PIÓR), bo naprawdę nie ma się czym chwalić Moja siostra ma gęste, grube włosy a ja cienkie i rzadkie i to jest mój największy problem. Wiem, że gęstości sobie nie dodam, ale chciałabym chociaż trochę o nie zadbać, żeby nie były takie straszne.
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2008-11-11 o 18:21 |
||
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Jestem u kolezanki więc się witam Ale stron natrzepałyście przez ten 1 dzień! ![]() |
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy wszystkie na sprawozdanko z randki ![]() Hahaha Natalka, idę tam gdzie będą mnie chcieli ! Z fizyki też zdajesz maturę ? ;>
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-11 o 18:23 |
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Gość
|
Witam nebya - my się jeszcze nie znamy
Ja lecę już tak na serio na wizażystkę oglądać różne piękności - buziaczki i do środy wieczorem, a potem wam w czwartek wszystko opowiem. |
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mialas byc wczensiej! Co slychac od wczoraj?
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Finlora - nareszcie ! Znowu pasożytujesz
?!
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aguś, bo dziś był bardzo szczególny dzień ![]() Iza - bardzo się cieszę! Pamiętaj, jutro idź tam be jakiś wielkich oczekiwań, nastaw się po prostu na dobrą zabawę. A my tu już będziemy odprawiać czar ![]() Zmykam do prawdziwych książek(już nie mogę patrzeć przez te ebooki), będę pewnie tuż przed 20.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1400 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż 70?? ![]() Chyba się bardzo łądnie do Ciebie uśmiechnę i poproszę o zamówienie ![]() Cytat:
![]() Kapkę - cały centymetr, chyba ![]() Tylko jak widać suche są strasznie ![]() Kholem? Też spróbuję ![]() A jutro się chyba no drogerii wybiorę ![]() Cytat:
Szkoda tylko, że kiedy bratowa wróciła nie bardzo była chyba zachwycona moim widokiem więc się błyskawicznie zmyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A te nowe na profilu widziałaś? ![]() Cytat:
![]() Ale wczoraj to pewnie tylko dlatego, że sam był zajęty i nie miał czasu siedzieć przy komputerze bo inaczej bardzo szybko by mnie wygonił ![]() Czyżby Seboradin? ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1402 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
A nic ciekawego
![]() Leniłam się cały dzień - oglądałam serial na komputerze, a przynajmniej próbowałam ![]() Oczywiście - zawsze i wszędzie ![]() Każdy dzień jest szczególny dla maniaczek
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przecież Seboradin wcale nie śmierdzi
![]() Twoi rodzice się nie znają ![]() Czyli obie ładnie uśmiechniemy się do Kasi i jak spotkamy się w Krakowie odbierzemy zamówienie - ale Kasia będzie miała cięzką torbę ![]() Zapomniałam - Gosiu wszystko będzie dobrze ![]() Ups, znowu post pod postem - Wasza wina
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-11 o 18:52 |
|
|
|
|
#1405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja będę miała wolne od świąt Bożego Narodzenia do 1 stycznia, może wtedy da radę zrobić spotkanko, bo bardzo dziewczyny chciałabym Was poznać .
|
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie chcę zobaczyć się z Wami na żywo ![]() Tylko musimy ustalić jakiś termin, który będzie nam wszystkim pasował - bo raz już niestety nie wypaliło ![]() |
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem! To piękny zapach sosny
A już im śmierdzę od kilku dni, niedługo też dołączy się do mnie moja siostra
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Co Wy takie Picassa jesteście ?! Malunki im tylko w głowach ! Dajcie Kobicie karierę zrobić, niech dyrektorem zostanie ! Co - gwarantuję - bardzo szybko nastąpi ! I dopiero wówczas ... A Wy - do nauki, a nie jak zawsze - to wizaż zawinił !
Jejku - następne mizanie się szykuje !!! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-11 o 19:06 |
|
|
|
|
#1409 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niestety, wszystkie buzki musialam skasowac...dziekuje wam wszystkie kochane[tobie atsenko tez, widze ze mi sie nie zacytowalas ![]() Cytat:
no, ale skoro mnie wybral to cos musi w tym byc![]() Cytat:
Cytat:
zreszta, te poczatki naprawde sa nafajniejsze, te fantastyczne emocje... nie zamierzam tego skracac!troche dziwnie sie czuje, bo moja przyjaciolka stwierdzila, ze jemu moze chodzic tylko o to, zeby sie ze mna przespac rozumiem, ze sie o mnie martwi, ale same spojzcie na te smsy, moze cos z tego takiego wynikac?![]() pierwszy: 'czesc rybko wlasnie jam w gda sie zjawil z hektolitrami zurku na plecach. co porabiasz? jutro u ciebie 1900 ?' [od razu mowie, ze nie chodzi o nic z tych rzeczy, obiecalam pokazac mu moje mieszkanie, zreszta on wie, ze u mnie teraz babcia jest]drugi: 'przykro mi slonce ale pan psycholog ma dzisiaj zapelniony grafik tzn ksiazki ksiazki i silownia:p a propo 1900-dodaj posrodku cyfr kropke i masz odp. ja ogarniam chatke a ty mysl:p, do jutra misiu ' [z tym 1900 nie zalapalam o co chodzi i sie glupia spytalam ]pomocy bo juz nie wiem czego mam sie spodziewac! moj przyjaciel skolei wypytal o sytuacje, interpretowal po mesku krok po kroku i doszedl do wniosku, ze on na takiego nie wyglada, zreszta mial okazje i gdyby naprawde chcial to by ja wtedy w czwartek wykorzystal... nie wiem, nie wiem
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam- ale ja się obawiam, ze tak nie mogę- raz na jakiś czas mogę coś u nich kupić ale zapewne sa jakieś limity
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

generalnie mam jednak poczucie trochę straconego dnia...
trochę mało w tym wszystkim szarości- bo w końcu życie to nie tylko black & white

, jaka cudowna reakcja.
Dlatego mysle, ze Twoj kolega nie zrezygnuje pochopnie z takiej iskrzacej znajomosci
i brzuch i glowa boli brrr

Ja nie wiem co ta moja siostra tu napisała, interesuję się troszkę modą, a właściwie wyszukiwaniem różnych, oryginalnych rzeczy, które dają mi gwarancję tego, że nie będę ubrana jak pół miasta

' [z tym 1900 nie zalapalam o co chodzi i sie glupia spytalam