|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
|
|
#1442 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moimi zainteresowaniami jak i zwierzątkiem jest Mirelka i małe pytanko, na ile czasu najlepiej wziąć rozwód z prostownicą, żeby włoski sobie od niej porządnie odpoczęły? |
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zawsze! |
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh duszku Finlorku...
|
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1448 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W miarę możliwości (co widzę, nie będzie łatwe ), proszę o rozwagę...Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Ci, ale mnie do cudeniek to dużo brakuje, ja też początkująca jestem Aż 4 Kochana, AŻ ![]() Cytat:
![]() Zdjęć jeszcze nie widziałam, ale zaraz popatrzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skina powiadasz... ? Może nam to zaprezentujesz ?
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
mój ulubiony
![]() dziękuję
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam się
![]() Aguś zdjęcia obejrzałam, super są
|
|
#1451 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Wpadłam się zrelaksować, poczytałam wątek i od razu humor lepszy Witam nowe Dziewczyny ![]() Cytat:
![]() Co do tlenu - problemy z oddychaniem są spowodowane guzem (bo to rak przełyku), więc nie pomoże. Jutro Tato TŻ idzie się spotkać z tą lekarką, ona zdecyduje co dalej... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję Emilko (P) - orientujesz się może, jak to dokładniej wygląda w piątek w galerii? Tzn. czy wszystkie sklepy biorą udział w imprezie, czy tylko niektóre? |
|||||
|
|
|
|
#1452 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przełyku , a ja myślałam, że czegoś innego z przerzutem do płuc... Przepraszam (chciałam dobrze). Trzymam kciuki, żeby lekarka wymyśliła coś co pomoże maxymalnie zwalczyć ból i ułatwić funkcjonowanie Tacie Tż
|
|
|
#1454 |
|
Gość
|
Ja tak podglądam, bo chcę wiedzieć co się dzieje...
). Ela - witamy. Zaraz idę w net coś szukać - dam buziaki tej która znajdzie zdjęcie z bonda - to gdzie jest trójkąt, panie mają czarne sukienki i jest Izabela Scorupco z brązowymi włosami, a bond to Brosnan (mój ulubiony aktor w tej roli, lubię też tego najnowszego) zdjęcie chyba z Tomorow never Die. Xyoko - rak przełyku - buu, jeszcze mocniej więc zaciskam kciuki... Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-11 o 22:06 |
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i co z tego, że gej, to ci przeszkadza zmyłam dzis te oleje szamponem i właśnie do końca wyschły mi włosy ![]() mam ich tyle na głowie, ze niewiem jak jutro z domu wyjde Xyoko ja też trzymam kciuki, będzie dobrze Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-11 o 22:09 |
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Gość
|
Zawsze najfajniesi faceci to geje - patrz Fredie Mercury z Queen (cześć jego pamięci - jest św)...
|
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo Dziewczyny |
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
ja biorę Milaczka i zmykam do łóżeczka. Dobranoc - kolorowych koszmarków!
|
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesołych
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Gość
|
Ja też spadam -
Do wieczorka... Może się rano zobaczymy, ale wątpię w to... Ale wieczorem będę.. Za zdjęcie będzie duże |
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
ok ja się już tez żegnam, kolorowych
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
To i jaa sie zegnam.
Do jutra Maniaczki
|
|
#1465 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu - sama nie wiem jak to jest z tymi zakupami. Nie wszystkie sklepy chyba mają te zniżki i nie na wsyztskie towary. Rok temu była moja siostra i udało jej się kupić kilka rzeczy sporo taniej. Ja mam upatrzoną jedną bluzeczkę, nie jakoś straszliwie drogo...ale gdyby tak obniżyli cenę, to byłoby bardzo miło...
Niedawno skonczyłam oglądać ' Wyznania gejszy'. I może mam niewybredny gust, ale film bardzo mi sie podobał. Szczególnie scena tańca Sayuri. I Michelle Yeoh - ta kobieta ma niesamowitą twarz.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1466 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Coś czuję, że do świąt nie wytrzymam i tylko jak stypendium dostanę to sobię kupię. Albo nawet i wcześniej, bo babcia sypnęła coś ostatnio ![]() Cytat:
Ja jutro wstaję o 6.00. A jestem po 2 piwach i trochę tak mi wesoło, czuję, że nie będzie łatwo . I do tego czeka mnie dużo nauki w pociągu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dodałam do albumu 2 artystyczne zdjęcia i stwierdzam, że faktycznie mi włosy urosły
|
||||
|
|
|
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kochane moje dziubasy
nie mam czasu na cytowanie, tak konkretnie to jeszcze myje zeby i mam 9min do autobusu, ale MUSIALAM do was zagladnac ![]() Marzenko, Gosiu Ola, cudownie postrzelona? uznam za komplement, znajomi nazywaja mnie dosadniej no i za bardzo wszystko przezywam ale mi humor z ranka poprawilasdziewczyny, dzis dzien sadu!! moze przed moja date uda mi sie jeszcze powizazowac, ale na wszeliki obiecuje, ze odezwe sie wieczorkiem lub jutro rano. pliiiz, miejcie litosc z trzaskaniem postow, chociaz dzis nooo muaahmilego dnia [po czesci bezczelnie zycze go sobie ]
|
|
|
#1468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() JA tam obiecuje mało pisać, bo jak kończę zajęcia o 15 i czeka mnie dziś duuuużo nauki .
|
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
blonndee - już od świtania świergotliwa jak skowronek. oleczka - też. Tylko, że ta druga z bardziej prozaicznego powodu : nauka
. A naszą miłą Izabellę takie "sercowe" reisefieber dopadło . Trochę może i za wcześnie to pisać, ależ jakie to adekwatne : ... To miłość zagląda nam w oczy, To miłość nie daje nam spać ... ![]() Mnie tam budzi proza życia codziennego . A szkoda ... A tak w ogóle - dzień dobry ! Ja do Was, Dziewczyny jak zwykle po pomoc, bo mi Lalunia na wylot dziurę w brzuchu wywierci. Mimo najszczerszych chęci nie mogę Mu pomóc. Może Wy ?! Poszukuję zapisu nutowego naszego swojskiego Sto lat. Wszystko jedno w jakiej tonacji, na jaki głos - On sobie przerobi. Kiedyś można było kupić takie płyty : Piosenki biesiadne. Może, któraś z Was, gdzieś taką z nagraniem tego utworu posiada.On sobie ze słuchu nuty przepisze. Próbowałam zaśpiewać, ale ... przy moich popisach wokalnych na Jego twarzy zagościł grymas zniesmaczenia . Zrezygnowałam.
|
|
|
|
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też już na nogach ale to dlatego, że trzeba się pouczyć i... też lubię takie postrzelone osoby ![]() Cytat:
![]() Kto to Lalunia ? W brzuchu ? Dziurę ? Mogłabym polecić stronkę www.peb.pl, tam powinnaś znaleźć to czego szukasz...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

to z milosci

)

), proszę o rozwagę...
generalnie mam jednak poczucie trochę straconego dnia...
Nie wychodzi to jakoś nadzwyczaj pięknie

Mocno trzymam kciuki za operację (daj znać jak będziesz blisko terminu). Wiesz dobrze, że Twoje zdrowie jest bardzo ważne, a szkoda, żeby Tż miał jeszcze dodatkowe zmartwienie gdyby Tobie coś się stało. Co do Taty Tż, to wiem jak jest ciężko...Może załatwicie mu tlen? Trzymajcie się
U wszystkich moich znajomych czy osob z rodziny cos sie niedobrego dzieje