Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-12, 17:30   #3751
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
a było miło i sympatycznie, wszyscy mnie miło przyjęli (albo udawali ). wiadomo jak to pierwszy dzien. robolam wszytsko i nic i jeszcze bhp miałam.... oby tak dalej a bedzie dobrze i czas mi minął bardzo szybko Nie to co na sprzedawaniu spodni
no to fajnie, napewno Bedzie OK
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 17:31   #3752
Daysy85
Zakorzenienie

O jejku fakt !!!! Ona ma taką rybkę w avatarku i chyba mi się to skojarzyło ...
Przepraszam jasne Motley dzięki wielkie z całego serducha
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 18:09   #3753
śliweńka
Zakorzenienie

dziewczyny jakie macie ceny fotografów ja dziś poszłam do mojego ustalic co i jak to za cały dzien od przygotowań przed mszą do oczepin chcą 1400zł na ten dzien cena co podpisywałam umowę tyle wezmą odemnie (bo na dzien dzisiajszy cena wynosi 1600zł) plus 1000zł jakbyśmy chcieli ten album foto ślubny ten duży gruby zapewne wiecie jak wygląda no a za małe chca mniejsze kwoty

a w cenie tych 1400zł jest 500-600zdjęć na płycie i 120zdjęć obrobionych w formacie 15x21 cm zdjęcia możemy sami wybrać ktore chcemy obrobić

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 18:10   #3754
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

No to od samego rana mam dla Ciebie kiepskie nowiny W poniedziełek byłam w 4 salonach. Przymierzyłam chyba 20 sukni, jak nie wiecej Rozmawiałam z ekspedientkami (bo gaduła ze mnie) Chyba w każdym salonie słyszałam teksty o naiwnych pannach młodychm które chcą w tydzień mieć suknię. Jeżeli znajdziesz idealnie pasującą to super, ale musisz mieć bardzo ,,popularne" wymiary Chyba że trafisz na salon w którym też sami szyją na zamówienie- wtedy moze zdążą szybko przerobić. Najlepiej to przejrzyj kolekcje na stronach internetowych sklepów i przyjdź z gotowymi namiarami co chcesz przymierzyć.
Oj nie zgodzę się ja wybrałam sukienkę w ciągu godzinyco prawda nie kupiłam jej jeszcze ,ale jak pojade na urlop do domu to jadę ją zamówić.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 18:18   #3755
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Oj nie zgodzę się ja wybrałam sukienkę w ciągu godzinyco prawda nie kupiłam jej jeszcze ,ale jak pojade na urlop do domu to jadę ją zamówić.
Jak poszłam do pierwszego salonu i przymierzyłam jedną suknię i już wtedy się w niej zakochałam, ale niestety nie mam tyle kasy co suknia kosztowała, poszłam do innego salonu gdzie była wyprzedaż i wszystko co włożyłam na siebie bardzo mi się podobało i tak naprawdę trudno powiedzieć. Wiele zależy od tego jaki masz rozmiar, czy jesteś zadowolona ze swojego ciała, czy masz jakiś jeden upatrzony styl. Ja nie miałam, dlatego podobałam się sobie w sukni typu A jak i w rybce. Rybka wygrała, wszystkim dookoła, pani sprzedawczyni, mojej mamie i innej dziewczynie, co przyszła przymierzać z mamą, wszystkim się po prostu najbardziej podobało. Jakby nie było doradców zapewne rzuciłabym monetą, jestem cienka jeśli chodzi o dokonywanie wyborów
Stary 2008-11-12, 18:20   #3756
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czuje sie fatalnie, TZ wszystko mi wybaczyl, bo bardzo mnie kocha i nie chce mnie stracić, ale ja nie potrafie o tym zapomnieć...

W naszym zwiazku niby wszystko ukladało sie ok., ale od dawna wpadlismy w rutyne, nie bylo międzynami zadnej namietnosci, TZ zapomniał, ze jestem kobietą.
I nagle pojawil się on - jak duch z przeszlości - mieliśmy mały epizod, ale drogi nam się rozeszły, on uwazal, ze zaprzepascil wtedy szanse, byl taki mily, taki... hmm... widzialam jak patrzyl, z perspektywy czasu wiem, ze chodzilo mu tylko o jedno, ze jest wypranym z uczuc egoistą. Nie chcialam nic mowić M. ale sie zorientował, ze cos jest nie tak. Wczoraj sie spotkalismy, szczerze z porozmawialismy, wszystko mu powiedziałam, wszystko wyjaśnilam. On kocha mnie najbardziej na swiecie - wiem to.

Chciałabym mu to jakoś wynagrodzic, ale nie wiem jak, coś dla niego zrobić, ale nie wiem co.

Ale teraz juz wiem, ze On - to ten jeden jedyny.
Scio doskonale Cię rozumiem. My rok temu przeżyliśmy podobną sytuację i to też ja zawiniłam. Co prawda nie doszło między nami do niczego w sensie fizycznym, ale mam świadomość, że zdradziłam Tż w sensie psychicznym, że pozwoliłam, żeby pomiędzy mną a jego bardzo dobrym kumplem nawiązało się jakieś uczucie. To było naprawdę silniejsze i ode mnie i od tego faceta, po prostu jakaś chemia, która przyciągała nas do siebie. Myślałam, że tż nic nie widzi, że nie jest w stanie się zorientować. Po czasie wiem, że on widział to wszystko i tylko modlił się co dzień, żebym nie przestała go kochać i robił wszystko, żeby rozkochać mnie w sobie na nowo. Kiedyś, zupełnie nie wiem jak i dlaczego, ale zaczęliśmy rozmawiać o tym wszystkim i postanowiłam wyrzucić to z siebie i powiedzieć o tym tż jako mojemu przyjacielowi. Przez chwilę musiałam zapomnieć, że to moja druga połowa i skupić się na tym, że to mój najlepszy przyjaciel. Nigdy nie zapomnę tego, że dał mi powiedzieć wszystko od początku do końca i pomimo tego, że bolało go każde słowo, na koniec mnie mocno przytulił i powiedział mi, że mnie kocha i nie pozwoli mi odejść. Stracił do mnie zaufanie, ale nigdy nie dał mi tego odczuć.
Widzisz, twój tż bardzo Cię kocha i jeśli Ci wybaczył to jesteś ważniejsza niż urażona duma, czy zranione uczucia. Wiem jak męczą takie wyrzuty sumienia i uwierz, że niestety będą Cię męczyć nadal nawet jak tż już o tym zapomni. Najważniejsze jest to, że zrozumiałaś swój błąd. Może właśnie taka sytuacja była potrzebna, żebyś zrozumiała jak bardzo go kochasz, jak on kocha Ciebie i jak Wam na sobie zależy. Ze złych doświadczeń też można czasem wyciągnąć dobre wnioski.
Wszystko będzie dobrze
Stary 2008-11-12, 18:23   #3757
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dziewczyny jakie macie ceny fotografów ja dziś poszłam do mojego ustalic co i jak to za cały dzien od przygotowań przed mszą do oczepin chcą 1400zł na ten dzien cena co podpisywałam umowę tyle wezmą odemnie (bo na dzien dzisiajszy cena wynosi 1600zł) plus 1000zł jakbyśmy chcieli ten album foto ślubny ten duży gruby zapewne wiecie jak wygląda no a za małe chca mniejsze kwoty

a w cenie tych 1400zł jest 500-600zdjęć na płycie i 120zdjęć obrobionych w formacie 15x21 cm zdjęcia możemy sami wybrać ktore chcemy obrobić
my płacimy 2400 za 300 zdjec reportazowych (slub i wesele) plus 50 zdjec z pleneru plus 1000-1500 zdjec na płytce w tym juz albumy są...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 18:29   #3758
magda_p_2007
Przyczajenie

Kochane! Dzięki za natychmiastowy odzew W odpowiedzi na wasze pytania....Jestem z miasta, gdzie dobre fryzjerki wyjeżdżają za granicę do pracy lub zachodzą w ciążę i idą na macierzyński... czyli z Kielc Sukienkę będę miała Mdeirę z La Sposa, taką w sumie chyba rybkę. Welonu nie mam jeszcze, ale planuję leciutką mgiełkę. Mam włosy kręcone za ramiona, więc loki na ślubie z góry odpadają! (zrozumie mnie chyba każda kręcona głowa) Myślałam o jakims hiszpańskim koku albo jakieś upięcie w banan, oczywiście z wyprostowanych włosów. No i niestety moje wyobrażenia oślubnej fryzurce przerastają możliwości fryzjerek. Rodzina, koleżanki-brak zmysłu fryzjerskiego To tyle chyba. No i w dalszym ciągu poszukuje kogos kto potrafiłby zrobić coś ładnego na mojej głowie....
magda_p_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 18:33   #3759
atomufka
Zakorzenienie

my płacimy 1950 zł za zdjęcia w kościele ,na przyjęciu i plener.Album + 300 zdjęc na płytce.

szafa

Stary 2008-11-12, 18:39   #3760
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
my płacimy 1950 zł za zdjęcia w kościele ,na przyjęciu i plener.Album + 300 zdjęc na płytce.

będziesz mieć taki album jakby książka że zdjęcia są stronami czy taki album do wkładania lub przyklejenia zdjęć

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-11-12, 18:40   #3761
ktosia86
Zakorzenienie

My płacimy 500 zł za zdjęcia w czasie ślubu, trochę z wesela i plener. Do tego dostaniemy album z 15 wywołanymi zdjęciami, prezentację multimedialną i płytę ze wszystkimi zrobionymi zdjęciami.
Stary 2008-11-12, 18:49   #3762
zielony_motylek
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
rosette A to są jeszcze ginekolodzy, którzy przyjmują na NFZ?? Myślałam, że wszytsko już prywatnie
u mnie też z NFZ ale ostatnio do mojego lekarza zaczeły się też robić takie ogromniaste kolejki że miesiąc trzeba czekać na wizyte także troszke niekorzystnie.. szczególnie że przyjmuje tylko 2 dni w tygodniu tam gdzie chodze i czasem jest tak, że się zapisze a później okazuje się, że w tym terminie ma urlop dla mnie to troche bezsensu no ale cóż.. chyba też się w koncu zapisze prywatnie właśnie po to żeby takie kompleksowe badania zrobić, choć nie moge na tego lekarza narzekać (no pomijając te oczekiwanie na wizyte)

twin maid ja też sce ankiete sory że nie na PW

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Mam do was takie pytanie... Planujecie podróż poślubną???
Planujemy, w dodatku taką której nie zapomnimy bo będzie to nasza pierwsza podróż do jakiegoś cieplutkiego kraju więc chcemy by to było coś specjalnego no i żebyśmy nie lezeli jednak plackiem całe dnie

Scio dziewczyny już wszystko napisały skoro TŻ Ci wybaczył to najważniejsze

śliweńka ja za fotografa i kamerzyste płace razem 1500 zł

magda_p_2007 ja mam kręcone wlosy i takie będe miała na ślubie, TŻ uwielbia moje włosy i nie pozbawie go tej przyjemności
Stary 2008-11-12, 19:04   #3763
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Witajcie. Kamerzysta załatwiony bardzo sie ciesze. Nawet fajne pomysły ma ( o których jeszcze nigdy nie słyszałam i nie spotkałam sie na żadnej płycie)

Mam do was takie pytanie... Planujecie podróż poślubną???
A można spytać co to za pomysły?

Planujemy, a jakże Chcemy jechać na romantyczne kilka dni do Pragi. Nigdy tam nie byliśmy, a podróż poślubna to doskonała okazja ku temu. Ostatnio nawet zastanawiamy się nad tym, czy nie warto ten jeden raz zaszaleć i wykupić pobyt w jakimś dobrym hotelu i z bajerami typu sauna, jacuzi itp ( nie mówię, że w pokoju tylko ogólnie w hotelu). Z jednej strony może szkoda trochę kasy, ale z drugiej nie wiadomo czy później będzie nas stać na takie fiu-bździu, więc może ten raz warto zaszaleć, bo wspomnienia zostają na całe życie.
Stary 2008-11-12, 19:09   #3764
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
będziesz mieć taki album jakby książka że zdjęcia są stronami czy taki album do wkładania lub przyklejenia zdjęć
Album bedzie taki zwykły z wklejanymi zdjęciami.Trochę szkoda bo taki w formie ksiązki byłby fajniejszy.Niedawno mielsimy z TZ sesje zdjeciowa(zareczynowa) u naszej znajomej fotografki i dostaniemy wlasnie taki album w formie ksiazki juz nie moge sie doczekac.Dzieki tej sesji juz wiemy ile pracy nas czeka nie wiedzialam ze takie pozowanie moze byc tak meczace oto kilka zdjec z sesji :
http://jk-photostudio.com/am/
A Ty jaki bedziesz miec album???

Ktosia to Wy bardzo mało płacicie fajowo.A z jakiego miasta jestes?

szafa

Stary 2008-11-12, 19:16   #3765
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Album bedzie taki zwykły z wklejanymi zdjęciami.Trochę szkoda bo taki w formie ksiązki byłby fajniejszy.Niedawno mielsimy z TZ sesje zdjeciowa(zareczynowa) u naszej znajomej fotografki i dostaniemy wlasnie taki album w formie ksiazki juz nie moge sie doczekac.Dzieki tej sesji juz wiemy ile pracy nas czeka nie wiedzialam ze takie pozowanie moze byc tak meczace oto kilka zdjec z sesji :

Mało płacą bo mają w albumie tylko 15 zdjęć...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 19:16   #3766
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Płacimy mało, bo nasz fotograf jest fotografem z zamiłowania, nie ma swojego studia itd. Robi naprawdę ładne zdjęcia i dlatego go wybraliśmy. Mieszkam w południowej Wielkopolsce.
Stary 2008-11-12, 19:22   #3767
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
O jejku fakt !!!! Ona ma taką rybkę w avatarku i chyba mi się to skojarzyło ...
Przepraszam jasne Motley dzięki wielkie z całego serducha
No Rybulka ma rybkę tekstową a ja obrazkową więc zgadzam się, że można nas pomylić
Nie ma za co dziękować, problem pudełeczek przerabiamy niejako równolegle

atomufka bardzo fajne fotki

a my za ślubny reportaż płacimy 1500 zł i chyba 950 za sesję plenerową w inny dzień.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 19:38   #3768
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A można spytać co to za pomysły?

Planujemy, a jakże Chcemy jechać na romantyczne kilka dni do Pragi. Nigdy tam nie byliśmy, a podróż poślubna to doskonała okazja ku temu. Ostatnio nawet zastanawiamy się nad tym, czy nie warto ten jeden raz zaszaleć i wykupić pobyt w jakimś dobrym hotelu i z bajerami typu sauna, jacuzi itp ( nie mówię, że w pokoju tylko ogólnie w hotelu). Z jednej strony może szkoda trochę kasy, ale z drugiej nie wiadomo czy później będzie nas stać na takie fiu-bździu, więc może ten raz warto zaszaleć, bo wspomnienia zostają na całe życie.
Bardzo dobry pomysł,my byliśmy w Pradze w sierpniu i oboje byliśmy zachwyceniMiasto przepiękne,mnóstwo rzeczy do obejrzenia.Jedyny minus to horrrendalne cenyLondyn przy Pradze to taniocha,no ale cóż-piękne miejsce,to się ceni.A pomysł z tymi bajerami w hotelu jest świetny.Pózniej szkoda już będzie pieniędzy na takie szaleństwa
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 19:39   #3769
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziewczyny, bardzo, bardzo dziękuje Wam za wsparcieI za to, ze mnie nie potepilyście. Dziekuje

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 19:54   #3770
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, bardzo, bardzo dziękuje Wam za wsparcieI za to, ze mnie nie potepilyście. Dziekuje
Scio,my jesteśmy po to,żeby Ci pomóc a nie potępiać.Najgorszą karą dla Ciebie są wyrzuty sumienia,jesteśmy tylko ludzmi i każdemu zdarza się zbłądzić masz naprawdę wartościowego Tzta,ze tak podszedł do sprawyMyślę,że dzięki tej sytuacji dostrzegłaś jeszcze lepiej,że na swojego Tzta możesz liczyć,i że mu na Tobie bardzo zależy
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 20:29   #3771
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

zdjęcia pikne

muszę z TŻ pogadać jaki woli album czy normalny wklejany czy ten za 1000zł z bratowa gadałam mówiła że to trochę dużo muszę koleżanek popytać ile dały za swoje

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-11-12, 20:42   #3772
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
zdjęcia pikne

muszę z TŻ pogadać jaki woli album czy normalny wklejany czy ten za 1000zł z bratowa gadałam mówiła że to trochę dużo muszę koleżanek popytać ile dały za swoje
dziękuję
oj to dużo sobie zycza za taki album.A za normalny ile chcą?

szafa

Stary 2008-11-12, 20:42   #3773
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
a było miło i sympatycznie, wszyscy mnie miło przyjęli (albo udawali ). wiadomo jak to pierwszy dzien. robolam wszytsko i nic i jeszcze bhp miałam.... oby tak dalej a bedzie dobrze i czas mi minął bardzo szybko Nie to co na sprzedawaniu spodni
to sie ciesze oby tak dalej..

Cytat:

my placimy 2100 w tym jego obecnosc od przygotowan do oczepin, okolo 120 zdjec w abumie (wklejane i dokladane kartki jakbym chciala wiecej) 210 na plycie i do tego 3 teledyski - rezentacje mutlimedialne - jedna z przygotowan i slbu druga z wesela trzecia z pleneru..

Cytat:
ja tez sie niezgodze.. wprawdzie przegladalam duzo sukienek ale na necie i w gazetach. swoja wybralam w 20 mminut tz weszlam do salonu przymierzylam i powiedzialam ze to jest to - wczesniej mi ja sprowadzili z salonu bo jej niemieli na stanie.

Cytat:
Napisane przez magda_p_2007 Pokaż wiadomość
Kochane! Dzięki za natychmiastowy odzew W odpowiedzi na wasze pytania....Jestem z miasta, gdzie dobre fryzjerki wyjeżdżają za granicę do pracy lub zachodzą w ciążę i idą na macierzyński... czyli z Kielc Sukienkę będę miała Mdeirę z La Sposa, taką w sumie chyba rybkę. Welonu nie mam jeszcze, ale planuję leciutką mgiełkę. Mam włosy kręcone za ramiona, więc loki na ślubie z góry odpadają! (zrozumie mnie chyba każda kręcona głowa) Myślałam o jakims hiszpańskim koku albo jakieś upięcie w banan, oczywiście z wyprostowanych włosów. No i niestety moje wyobrażenia oślubnej fryzurce przerastają możliwości fryzjerek. Rodzina, koleżanki-brak zmysłu fryzjerskiego To tyle chyba. No i w dalszym ciągu poszukuje kogos kto potrafiłby zrobić coś ładnego na mojej głowie....
ja mam loki wprawdzie takie fale a nie baranka ale jednak.. na codzien prostuje albo zostawiam wdzystko zalezy od natchnienia.. ale tz je uwielbia i dlatego na slub beda krecone
Stary 2008-11-12, 21:12   #3774
śliweńka
Zakorzenienie

własnie za mniejsze placi się od 120zł a takie wklejane nawet nie zapytałam ale napewno mniej niż ten za 1000zł albo on jest już w cenie ten wklejany gapa ze mnie

dziś moja koleżanka zachowała się nieładnie aż mi się przykro zrobiło bo poszłam z nią do biura pracy bo jutro jedzie do Holandii i wstąpiłyśmy po drodze też do kolezanki kóra pracuje w kwiaciarni więc obejrzałam od razu katalogi z bukietami ślubnymi a ta moja koleżanka z którą przyszłam zaczęła mi marudzić i prawie że piszczeć że ma już kończyć oglądać bo po co mi bukiet tak jak zaczeła marudzić że kuzynka mi tipsy zrobiła czy ja napewno chcę je dalej mieć kurcze co ją to obchodzi a jak nie chciała bym nie oglądała bukietów ślubnych mogła wogóle po mnie nie przychodzić bym z nią szła jestem wściekła

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-11-12, 21:35   #3775
agnusek22
Wtajemniczenie

Jeśli chodzi o fotografa, to placimy 2000zł, w tym są przygotowania, kościół, pierwszy taniec i plener. Nie mamy ograniczeń jeśli chodzi o ilość zdjęć, a będziemy miec fotoalbum, a reszta na płycie.

Scio wszystko będzie dobrze

Idę oglądać YCD

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 21:40   #3776
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

ja mam fotografa za 900zl z tym ze mamy o jakis 100zl taniej bo z tj samej firmy mamy kamerzyste..w tym mam 2 teledyski, plener, fotgrafa od prztgotowan w domu do poznej nocy, i teraz w grudniu tak zwane sjdecia i i filmik "randka" przed slubem), i zjdec ok 1000 na plytce a w albumie nie pamietam ile
Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Aha, ja bym się na Twoim miejscu Samba przyznała. W sumie nie zrobiłaś tego celowo i nie miałaś złych intencji, nie powinien mieć do Ciebie pretensji.

A ja już od rana faszeruję się tabletkami uspokajającymi. Przed snem, chyba zjem troszkę więcej, bo noc będzie na pewno niespokojna
dasz rade ja tez rowniez jutro jade na romozwe w psrawie nowej pracy
Cytat:
Dzięki dziewczyny, wierze w nas, wierze, ze jeszcze będzie dobrze, on zzachował się wspaniale, jest dla mnie taki czuły, a mnie zżerają wyżuty sumienia.

Ale dość o tym, trzeba żyć dalej... Z nim...
Scio kazdy polenia bledy, wazneze tz ci wybaczylbedzie dobrze

a ja jestem padnieta ehhh a jutro znowu rano pobudka i wycieczka w sprawie nowej pracy ..jakos sie nie stresuje bardzo pewnie jutro bede ytym bardziej, ze rozmowa cala po angielsku ehh 3majcie kciuki prosze
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 21:44   #3777
śliweńka
Zakorzenienie

a albumy dziewczyny będziecie mieć normalne czy takie jak pisałam zdjęcie jest stroną takie grube strony książka ze zdjęć?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-11-12, 21:47   #3778
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a albumy dziewczyny będziecie mieć normalne czy takie jak pisałam zdjęcie jest stroną takie grube strony książka ze zdjęć?
ja chce tradycycjny normalny a nie fotoksiazke b chyba o to ci chodzi...
Stary 2008-11-12, 21:59   #3779
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Fotoalbum, czyli książka nie podobają mi się albumy wklejane i przeraża mnie ich wielkość szczerze, po 10 stronach jestem znudzona, bo wklejane zdjęcia często są bardzo podobne...widzialam kilka takich i niestety takie mam odczucia

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 22:08   #3780
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
(...)
a ja jestem padnieta ehhh a jutro znowu rano pobudka i wycieczka w sprawie nowej pracy ..jakos sie nie stresuje bardzo pewnie jutro bede ytym bardziej, ze rozmowa cala po angielsku ehh 3majcie kciuki prosze

Cytat:
Wstępnie umówiliśmy się z fotografem na fotoksiążkę, ale kilka dni temu oglądałam album z wklejanymi zdjęciami i tak mi się spodobał, że teraz juz nie wiem co wybrać... Tradycyjne albumy są takie urokliwe... Będziemy mieli z TŻem burzę mózgów...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości