|
|
#1591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
dokladnie, nie spieszymy sie
nie wiem czy bedziemy ze soba, nie chce zapeszac narazie swietnie sie ze soba bawimy i niech to sie ciagnie jak najdluzej![]() edit: po slowie? fajnie to brzmi ja nigdy jeszcze tak nie mialam, to sie po prostu... no dzialo, no tak dlugo ze soba 'krecilismy', potem publiczne uczucia a na koniec jakies zarzucenie miedzy slowami o byciu ze soba czy cos no i bylo, no
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2008-11-13 o 17:54 |
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-11-13 o 18:10 |
||
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś, powiem tyle- zazdraszczam niesamowicie
Ale życzę Ci jak najlepiej, Tobie i Piotrowi
|
|
#1595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to slodkie jest![]() wiesz, to chyba chodzilo o to, ze juz od dawna bylo zle, a ja po podjeciu w koncu powaznej decyzji poczulam... ulge! no i nie ukrywam, nowi znajomi, imprezy, studia, piotr... te wszystkie czynniki napewno pryspieszyly proces zapominania![]() oj mnie teeez ![]()
|
|
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra kochane, za duzo emocji na jedna dobe, ide spac!
dziekuje za wszystkie mile slowa [Ola, widze, ze Kasia [H] nadeszla, az sie juz boje bury za nieodpowiedzialnosc ![]() ps.przepraszam za ppp
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam wątek, ale nie mam odpowiednich zdjęć, więc może kiedyś.. , tak w ramach rozrywki. Makijaż i kolory dobieram sobie sama i to całkiem trafnie![]() Finlora śmieszna historyjka . u mnie w domu to codzienność. Mąż już niczemu się nie dziwi, chociaż przyznaję, że lubię robić sobie domowe spa, gdy jestem sama, odprężam się i sprawia mi to ogromną przyjemność.
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
blonndee - bury nie będzie tylko -
. Moja ukochana Babcia powtarzała :trzeba żyć tak, aby do wspomnień wracać z przyjemnością; tragedia zaczyna się wtedy, gdy wspominając poczujesz się jakby ktoś wiadro g..na na ciebie wylał. Dosadne ale prawdziwe. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój zdarzeń - no i, z ręka na sercu : zazdroszczę zauroczenia. Wracam do czytania. Mirelkaaa ten matujący krem jest do cery tłustej. mariolasl - teraz mam podobno prawdziwą {!} hennę : HESH / HEENARA. A co mi tam - próbuję ! W razie czego założę klub ostrzyżonych. Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-13 o 19:19 |
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja na razie tak tylko szybciutko wpadam powiedzieć jak tam u mnie, nadrabiać będę później. Nie miałąm czasu wcześniej, bo najpierw musiałam ugotować obiad, później wpadł Teść i coś naprawiali z mężem kominek i dopiero teraz na 5 minut wpadam przed kolacją. Nie wiem jeszcze dokładnie czy zostanę przyjęta, ma być jeszcze jedna rozmowa (już taka ostateczna). Wiem tylko tyle, że kandydatek po złożeniu cv było 100 , wybranych na rozmowy kilkadziesiąt (nie wiem dokładnie ile), na teście komputerowym odpadło 90 % . Do drugiego etapu dzisiaj przeszły....2 Do tego trzeba jeszcze doliczyć 3 nowe (bo ogłoszenie cały czas jeszcze było). Więc w "konkurencji" jesteśmy w 5... Rozmowa była strasznie sympatyczna, trwała 40 minut , ale rozmawiałyśmy jak "stare znajome" Na koniec pani dyrektor , powiedziałą mi, że myśli, że zobaczymy się na kolejnym etapie (w poniedziałek lub wtorek) i żebym odpoczywała przez weekend z rodziną i nastawiała się do pracy....![]() Więc zrobiła mi olbrzymie nadzieje, ale prawda jest taka, że trzeba mi pamiętać o 4 pozostałych (bo zawsze ktoś z tej 4 może lepiej się zaprezentować)... Pozdrawiam
|
|
#1600 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wątpie żeby dali sobie spokój ![]() Cytat:
![]() potrzebuje kremu prostego w składzie, może jak będe miała zamiar jakiś kupić to wrzuce skład do przeanalizowania... już wiem dlaczego moja skóra zaczęłą sie tak przetłuszczać eh używałam kosmetyków wysuszajacych i zaczęła produkować za dużo łoju, macie racje potrzebuje dobrego kremu nawilżajacego, tylko którego;/ Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-13 o 19:37 |
||||
|
|
|
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O dziwo siostra dzisiaj nie marudziła i kupiła więcej rzeczy ode mnie ![]() To się rzadko zdarza![]() Dziękuję
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrzeNo nawet tak nie mów. Tak to Twoi rodzice, ale Ty przecież jesteś też ich córką i to powinno działac w obydwie strony. Oni też powinni sobie zasłużyc na szacunek... nebya (w końcu się nauczyłam ![]() ) to teraz będziemy maltretowac o zdjęcia zdobyczy
Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-11-13 o 19:57 |
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet_Jelly znalazłam wątek
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś bardzo się cieszę
Marzenko na pewno sie uda- skoro zaszłaś tak daleko jako jedna z dwóch [ja bym tych 3 nowych nie uważała za konkurencję] i do tego pani dyrektor powiedziała co powiedziała to ja myślę, ze wszystko będzie sexy- ba... wiem to- ale dla pewności niech Kasia H odprawi swoje czary mary ![]() BTW: wiecie co- marna ze mnie maniaczka- vatikę mam na stanie od 26 czy 27 września a dzisiaj zaaplikowałam po raz pierwszy dziadzieję
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-11-13 o 20:04 |
|
|
|
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I ja wcale a wcale nie marudziłam! ![]() Cytat:
![]() Ale zdaj relację po
|
|
|
#1606 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepiej późno niż wcale. Choć tak okrutnie sobie myślę, jak nisko musi upaść facet., żeby to zauważyć i się ogarnąć ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, ze teraz będzie już tylko lepiej.Cytat:
Cytat:
Śliczne! Piękny wzór wybrałaś ![]() Cytat:
Randka jak z filmu.Cytat:
Uwielbiałam takie sytuacje. I ten pompon! ![]() Cytat:
Viruś, nie ma bata!!! To musisz być Ty! Będziemy tu wszystkie myślały o Tobie !
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||||||
|
|
|
|
#1607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
dziewczyny szukam cały czas po internecie i nie moge znalezc, co jest bardziej szkodliwe dla rzęsz henna czy tusz? |
||
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i gratuluję - sporo kandydatek wykosiłaś po pierwszym etapie
|
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
narazie nie ma o czym gadać- dopiero ją "rozdziewiczyłam"- najwcześniej można coś mówić po kilku aplikacjach- a znając mój zapał ostatnio i totalny brak czasu......
no zobaczym
|
|
#1610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co więcej, gdy mam zły humor albo chandrę a jego w pobliżu nie ma mówi: "zrób sobie ciepłą kąpiel z pianą nałóż maseczki" jego 2 pomysł "zjedz czekoladki" albo 3 ostatnio proponowany pomysł "to idź go drogerii i kup sobie coś" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czekam na wynik odpowiedzi! Aha.. do oceniania odcienia cery patrz na stój dekolt a nie twarz!
|
|
|
#1611 |
|
Zadomowienie
|
Szybko nadrobiłam Wasze zaległości, byłam 4 strony w plecy
![]() Chciałam bardzo podziękować za kciuki, pozytywną energię i ogólnie samą serdeczność... Nie pisałam o co chodzi, bo mi wstyd było ![]() Po kilku rozmowach z TŻ byłam przybita; wyglądało na to, że chłopak zamiast zmądrzeć, pograża się w absurdzie, zupełnie nielogicznym myśleniu, postępowaniu. I niestety nie przesadzam... Na urodziny dostałam jednego, nic niezmieniającego smsa, co tylko jeszcze bardziej mnie zasmucilo... W tym momencie mam się już dużo lepiej, nadal go kocham i nadal to z nim chcialam ułożyć sobie życie... Jakiś czas temu poznalam chlopaka. Zupełnie przypadkiem. Nie interesowałam się nim specjalnie, z resztą wszystkie mojej mysli koncentrowały się wokół problemów z TZ. Tamten chłopak zdobył moje gg i pisał. Pisał, pisał, pisał. Nie miałam ochoty zapoznawac się z nim i przyznaję, że próbowałam go zniechęcić na wszystkie znane mi sposoby ale on byl bardzo uparty i przy tym...miły. Rozmawiałam ostatnio z siostrą, która stwierdziła, że nie mogę siedzieć wciąż w domu i doradziła żebym zechciała się z nim spotkać. Ot tak, dla zabawy, zawsze jakieś urozmaicenie.Dlugo biłam się z myślami. Mimo, ze nie jestem z TŻ i miałoby być to zwykłe spotkanie, czułam jakby to było coś strasznie złego. Czułam się strasznie nielojalnie. Po dlugim namyśle i przekonywaniach...zgodził am się z nim zobaczyc wczoraj o 19. Dlatego prosiłam o kciuki. I wiecie co... dawno się tak nie bawiłam, on ma bardzo pokręcone poczucie humoru. Prawie tak pokręcone jak moje . I jest przystojny. Chyba newet za bardzo Raczej nic z tego nie będzie - nie potrafię sobie wyobrazić pocałunku z kimś innym niż z (byłym) TŻ. Pocałunku, przyszłości... ale w sumie nie żałuję. poszlam z nastawieniem na dobra zabawe i faktycznie, dobrze sie bawiłam. Ależ mi strasznie głupio pisać takie głupoty, jak nastolatka do pamiętnika
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Miszcz :
lol: Dziękuję bardzo Cytat:
Już bym chciała wiedzieć czy w te czy we wte ![]() Dziękuję ślicznie, bardzo się przydadzą Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() A teraz idę nadrabiać zaległości do południa ![]() Dziękuję bardzo
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-13 o 21:41 |
||||
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko (P) -
Przykro mi z powodu (ex) TŻ, ale może faktycznie nie zamykaj się na nowe znajomości Tzn. ja bym się na nic nie nastawiała, ale poprostu starała dobrze bawić Co ma być, to będzie Trzymam mocno za Ciebie kciuki, żeby wszystko się poukładało jak najlepiejCoś się romansowo w wątku zrobiło
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelkaaa -a widzisz... Tobie trustawkowawiosna też pomogła i to jak szybciutko!
No i obejrzałam sobie twoje zdjęcia ha ha Wreszcie wiem jak wyglądasz.A właśnie , dziewczyny ..piszecie w postach do siebie po imieniu a ja nie wiem jak każdej z Was na imię! ![]() Przedstawicie się koleżance Sweeyjelly? Dla zachęty -ja 1 .mam na imię Malwina!
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1616 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Czy mam nad czymś myśleć ![]() Mąż mi ułatwił sprawę, bo powiedział co chce "od Mikołaja" ![]() Cytat:
Proszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No widzę, że zapowiada nam się romans wszechczasów
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-13 o 22:05 |
||||
|
|
|
|
#1617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie na dwa - emotki
![]() Cytat:
![]() Czy jeszcze o czymś nie wiemy ???![]() Cytat:
![]() Emiko P będzie czy nie będzie, grzechem nie spróbować, chociażby dla poprawy samopoczucia Cytat:
Nasze imiona masz na pierwszej stronie wątku To samo miałam napisać
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-13 o 22:08 |
|||
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moje zdjęcia to nieciekawe, bo wybrałam te robione z bliska ![]() a ja imie tak jak w nicku
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-13 o 22:21 |
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Pisze do Was juz z Polski. Caly dzien spedzilam pierw w samolocie a pozniej w autobusie. Grr horror! Ale wreszcie w domku ![]() Iza (blonndee) --> Gratuluje! I ciesze sie twim szczesciem Powodzenia na kolejnych randkach!Marzenka (virka) --> Bede 3mac kciuki w sprawie pracy. Napewno sie uda~! A tak poza tym to padam i klade sie spac. Dobranoc Maniaczki
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() virko, ogromnie się cieszę, że rozmowa przebiegła tak pomyślnie i oczywiście trzymam kciuki dalej. Mam ogromna nadzieję, że ci się uda! Porcelainnn, grunt, że sie dobrze bawiłaś. Z tego, co piszesz faktycznie wynika, ze nie jesteś jeszcze gotowa na nowy związek, ale spotkania z osobnikami płci męskiej, na dodatek sprawiające frajdę, to nie przestępstwo.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

nie wiem czy bedziemy ze soba, nie chce zapeszac
narazie swietnie sie ze soba bawimy i niech to sie ciagnie jak najdluzej
fajnie to brzmi
ja nigdy jeszcze tak nie mialam, to sie po prostu... no dzialo, no
tak dlugo ze soba 'krecilismy', potem publiczne uczucia a na koniec jakies zarzucenie miedzy slowami o byciu ze soba czy cos

A ja z folią i w czapce na głowie 

. Do drugiego etapu dzisiaj przeszły....2
, powiedziałą mi, że myśli, że zobaczymy się na kolejnym etapie (w poniedziałek lub wtorek) i żebym odpoczywała przez weekend z rodziną i nastawiała się do pracy....
Nie wiem co mam Ci poradzic
Trzeba chyba poprostu przeczekac do wyprowadzki...A próbowałaś z nimi rozmawac? Albo im poprostu oznajmic, że nie chcesz zeby tak Cię traktowali, bo nie mają do tego prawa?

ah, bylam bardzo grzeczna, zeby nie bylo! i on tez
)