|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
![]() edit: fajne zaproszenia, my też robimy sami
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-11-14 o 14:07 |
|
|
|
|
#3962 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Motley dzieki
![]() Jestes WIELKA
|||||||||||||||||||||
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
No gdziez.
Zamawiam patere w cukierni, ktora tort bedzie robic.![]() Dziewczyny, sliczne te zaproszenia. Te za zlotowke, jak na cene sa bardzo gustowne. Te za 4 z kawalkiem tez sliczne, ale ja nie dalabym tyle kasy. Jak dla mie to wydatek pieniedzy, bo z czasem zaproszenie i tak wyladuje w koszu.Zgadnij_MS, Twoje te ladne. Ja tez robie sama, tylko moje beda zdecydowanie prostrze. Nie beda kolorowe. Kolorowy bedzie jedynie papier. Druk czarny.
|
#3964 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jaga proste zaproszenia tez maja swoj urok
|||||||||||||||||||||
|
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
zgadnij_MS cieszę się, że mogłam pomóc
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz to narobiłyście, przyjdę do domu i zacznę namawiać TZ, żebyśmy je zamówili, za złotówkę to strasznie tanio.
Buu właśnie zauważyłam, że zostalo ich tylko 65 sztuk, a ja bym potrzebowała z 70, albo 80 hmm... No nie wiem, nie wiem co robić, brać, czy się jeszcze wstrzymać ![]() Poczekam na TZ |
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
oni je na pewno sami robią więc nie ma znaczenia ile jest na aukcji. Po prostu napisz maila z pytaniem czy mają interesującą Cię ilość zaproszeń.
|
|
#3968 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
KLIWIA ja cie zamorduje!!! wczoraj robilam twoje spagetti i tak im posmakowalo ze w sobote mam robic im je na obiad.. cos czuje ze teraz mnie beda czesto wykorzystywac!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-11-14 o 15:45 |
||||
|
|
|
#3969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję Cytat:
Pewnie jeszcze będą wystawiać za jakis czas znowu te zaproszenia, to zamówisz potem, albo zamów tylko część. Przecież nie wszystkie muszą byc takie same
|
|||
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze troche drogie, ale moj tz nie mial nic przeciwko, w koncu to on za nie placi
|
|
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
znalazłam szablony do pudełeczek na allegro:
http://allegro.pl/item482953729_szab...kars_anaz.html Przy tym drugim to bym na pewno zaliczyła zgon jakbym to miała wycinać , ale pierwszy całkiem prosty, podobny do tego, którego ostatnio szukała Daysy85
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakaś wybredna jestem ,bo mnie się rzadne zaproszenia tak do końca nie podobają
Sama mogłabym zrobić ale torchę za dużo roboty.Więc muszę szukać dalej.Dziewczyny mam taki problem,zapomniałam hasła do allegro i okazało się ze nie podałam nazwiska panienskiego matki i nie chce mi wyslac przypomnienia ![]() jest jakiś inny sposób na odzyskanie hasła...?ale jestem zła ![]() Dzis w ogole jest jakis podły dzien,nie dosc ze jestem przed @ to jeszcze w pracy okazało się ze dzis niektore osoby dostały umowy na stałe a ja znów nie pracuję już tam ponad 1,5 roku i ciagle brak umowy.A juz myslelismy ze wezmiemy w koncu kredyt na dom ![]() edit: przypomniałam sobie hasło <jupi> Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-11-14 o 17:46 Powód: dopisek |
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
martucha ja nie pracuję w Polsce
i co gorsze dowiedziałam się ze oni maja prawo dac umowe na stałe do 4 lat zalamac sie mozna...Na szczescie zazwyczaj daja do 2 lat pracy...
|
|
|
|
#3975 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do mieszkań- u nas ceny są dwa razy gorsze, za 65 metrów 300 tys. to minimum, a to będzie i tak w wielkiej płycie albo jakaś średnio-ciekawa okolica... ja to nawet wolę już nie marzyć o własnym mieszkaniu... Cytat:
mi też się bardzo podobają torty ze stelażem wewnętrznym, tylko nie wiem jak z krojeniem itd. Jeśli strona praktyczna nie będzie kłopotem to my również zamówimy taki tort ![]() My z TŻtem idziemy na kurs tańca jutro tym razem chyba tango będzie później TŻ zostaje u mnie na noc bo rano ma studia podypl. A w niedzielę mamy spotkanie z przyjaciółmi, więc zapowiada się fajnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś zrezygnowałam z mojego stażu, szkoda mi było już czasu skoro i tak nic się tam nie uczę a jak wracam do domu to padam na twarz i nie mam nawet siły szukac pracy. TŻ mnie też namawiał, żebym stamtąd odeszła. No i po południu miałam świetny humor, bo jeszcze wysłałam CV do jednego miejsca, gdzie akurat szukają prawnika, praca w ogóle z moich marzeń i wszystko było super aż postanowiłam jeszcze raz przeczytać mój list motywacyjny- już PO tym jak go wysłałam mailem więc już wiem, że nie mam co liczyć na tą pracę... czuję się strasznie![]() a czy któraś z Was widziała może gdzieś taki wisior jak pisałam wcześniej? bo nadal nie mogę nic wyszukać
Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-11-14 o 18:21 |
||||
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Mieliśmy zamowić z TZ te zaproszenia, a tu ciach bach - koniec aukcji, chyba się pochlastam normalnie, co za pech.
|
|
|
|
#3977 |
|
Rozeznanie
|
jupik z doświadczenia wiem, że często listy motywacyjne są czytane bardzo pobieznie, więc może nie zauważą, a wisiorka takiego nie widziałam, za to ja teraz robie sobie sama naszyjnik na jutrzejsze wesele
jak skoncze to wam pokaze ;]scio napisz do nich to ci wystawią, jak ja kupowałam swoj papier na zaproszenia to też się tak zrobiło, napisałam do nich i za moment pan wystawił mi nową
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:http://allegro.pl/item480234943_perl...a_kokarda.html ja myślę tak jak zielony_motylek, że taki naszyjnik łatwo zrobić samemu. Trzeba by tylko kupić odpowiedniej wielkości perełki, tę zawieszkę która ma być na środku i zapięcie. Jak sama nie potrafisz to na pewno tu na forum ktoś się znajdzie kto chętnie zrobi coś takiego. Ja bym Ci to mogła zrobić za free jakbyś mi dostarczyła materiały ![]() sico napisz do tego sprzedawcy, założę się że z przyjemnością zrobią Wam tyle zaproszeń ile będziecie chcieli
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-11-14 o 18:44 |
|
|
|
|
#3979 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, Jupiku, to musi być bardzo częsty błąd, bo ja też się parę razy na tym złapałam
Myślę o rezygnacji z tej pracy, na razie mam 2 tygodnie umowy o dzieło. Tempo jest jakieś posrane, okropny chaos, rotacja pracowników, a to wszystko raczej nie przekłada się na stabilne zatrudnienie. Nie wiem czy chce dać wycisnąć z siebie wszystkie soki. A żeby iść na staż z UP, trzeba być absolwentem bezpośrednio po szkole, czy to nie ma znaczenia, byle nie przekroczyć 26 lat? Orientujecie się może? Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-14 o 18:45 Powód: dopisek |
|
|
|
#3980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A poważnie mówiąc, o taki mniej więcej mi chodzi, tylko za 1/10 tej ceny co najwyżej ale jak nie znajdę nic ciekawego to pewnie zgłoszę się do Ciebie z materiałami i projektem, dzięki!![]() scio- dziewczyny mają rację, jak się do faceta zgłosisz na pewno wznowi aukcję! co do błędu w dacie na liście to może macie rację, ale mnie to dobija bo akurat tym razem spełniam wszystkie wymagania, praca jest dokładnie w takiej instytucji jak chciałam i teraz czuję, jakbym sama sobie strzeliła w kolano. Oby faktycznie nie zauważyli tej wpadki! a co do staży to chyba jest tak żedla osób do 25 r.ż bądź rok po ukończeniu studiów jest specjalny pośrednik, czyli osobny pokój w UP i te staże każdy może dostać kto tam chodzi. Czy inne osoby mogą to nie wiem, ale pewnie też.
Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-11-14 o 19:01 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
No, mozna by tak rzec, bo w sumie wybor smakow i samej dekoracji tortu pozostawie do czasu slubu
![]() Cytat:
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga a masz jakies zdjęcie jak to mniej więcej wygląda, bo w ogóle nie mogę sobie tego wyobrazić (w ogóle są różne patery - nawet nie wiedzialam
)W ogóle czym się różni taka patera zewnętrzna od wewnętrznej? Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-11-14 o 19:20 |
|
|
|
#3983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A staż z UP to dla bezrobotnych do 27 r.ż i chyba od skończenia szkoły nie powinno upłynąć 12 m-cy. |
|||
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, torty na paterze zewnetrznej wygladaja m.in. tak:
torty_slubne_4.jpg tu cala strona z takimi paterami: http://www.kluzek.pl/stelaze.htm z patera wewnetrzna (taka bedziemy miec patere): z1879835X.jpg tort angielski: Kopia%20Obraz%20268.jpg
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam na 5
.
|
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Baja
Raczej zostanę te dwa tygodnie, żeby zarobić jakieś 500 zł na święta
|
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Rozeznanie
|
Jaga- niektóre z tych pater na stronce są bardziej fikuśne niż torty
![]() Ana- gratulacje, a z czego dostałaś tą 5?
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
Cytat:
lepiej się przemęczyć i mieć trochę gotówki niż nerwa, że roboty nie ma i kasy też
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

i tluszcz i wogpole
, ale pierwszy całkiem prosty, podobny do tego, którego ostatnio szukała Daysy85