![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Rano Gucci PH, teraz niestet nic (znowu ból głowy).
#2342 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale to prawda, wyleczyć się tego nie da, to taka wada genetyczna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Od rana pachnę Must edt ph
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabb! Myslę,że teraz będzie już tylko lepiej!!! Proszę, informuj nas o postępie kuracji! Pozdrawiam Cie cieplutko i nie perfumuj sie dzisiaj!!! Pachne cały dzień Celine Oriental Summer... Jakos tak mi dzisiaj pasują i stwierdzam,że są bardzo trwałe!!! Od południa pięknie pachną, niesamowite!!! Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2008-11-14 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Rozeznanie
|
Pachniałam puszystym i przytulaśnym Tam Dao, z mojej własnej maleńkiej buteleczki - w końcu znalazłam sandałowiec, który ładnie leży na mojej skórze
![]() ![]() Na wieczór Daim Blond na poprawienie humoru - bardzo zawiodłam się na kimś bliskim, strasznie mi przykro w tej chwili ![]() Sabbath - trzymam kciuki za twojego synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej. Od rana nie pachnę niczym - nawet mi się nie chce
![]() zna ktos sposób na szybkie zarobienie 20 tysi ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
Tako, gratuluję i życzę powodzenia od poniedziałku
![]() ____ Był balsam NiveaQ10 i pasująca do niego Chanel No19, teraz za uchem Eau Premiere z próbki(niestety) i globalnie oliwka lawendowa. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Lewy nadgarstek Lalique Perles de Lalique
![]() następnie CK Euphoria Blossom prawy nadgarstek CK Eternity Moment - pięknie się rozwija... o dziwo dziś nie Alien ![]() Prawie kupiłam dzisiaj Euphoria Blossom setkę (w promocji w Super Pharm za 150 zł) - w ostateczności powstrzymałam się. Zaczynam żałować, bo stały tylko dwie, poszłam się przejść, wróciłam za 10 minut, i stały już tylko jedene ...Jakby czekały na mnie... Cholera na prawdę żałuję ![]() ![]() ![]()
Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry... It can't last forever either... Edytowane przez kesly1 Czas edycji: 2008-11-14 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Raczę się wiśniówką produkcji mojej mamy i testuję zaległe skarby od Katt - Hinoki i Timbuktu.
#2350 |
Zakorzenienie
|
W Krakowie mleczna mgła. Idealnie pasuje do niej Zagorsk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9717849] Agaa, gratuluję ![]() Doprawiłam się FdB. Melkmeisje, trzymam ![]() ![]() Kijanko dziękuje ![]() Martwa papugo a chciałabyś drugą próbeczke? ------------ zaraz wskakuje pod prysznic i pózniej zapodam sobie chergui-a co, jak szaleć- to na maksa ![]()
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9717849]Papug, nie kradnij
![]() Gdzieżbym śmiała ![]() ![]() A po prawdzie, to też mam bogatą mimikę, zawsze widać, co bym chciała powiedzieć. Z tego powodu w liceum zawsze miałam marne oceny z polskiego. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kciałabym całe stado ![]() ![]() Ale jeśli masz jakąś większą próbkę Chergui, co leży w kącie niekochana, to chętnie capnę, oddając w zamian coś ze swoich zbiorów. ![]() Pachnę ww., coraz słabiej, ale aż żal zapsikiwać czymś innym...
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Moja skóra dzisiaj szaleje, to chyba chormony.Celine OS, który był do tej pory taki se,dzisiaj był przepiękny, Alien, który kocham, dzisiaj jest cały czas jak Vic Vapo na katar
![]() też tak czasami macie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Smok był dziś wyjątkowo piękny, na dobrą noc zrobię poprawkę
![]() Dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zadomowienie
|
Flowerbomb EDT od rana do wieczora
![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
BAN stały
|
CsP Vanille Coco, towarzysza mi w pisaniu swojej recenzji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
never say no to panda
|
na dobranoc Givenchy Pi
![]() |
#2359 | ||
Zakorzenienie
|
Taka, gratuluję zdania testu i trzymam kciuki za jazdy i kolejny egzamin.
Angel, świetnie, że tak ci dobrze poszło, ale my w to nie wątpiliśmy, prawda? ![]() Agia* ![]() ![]() Melkmeisje ![]() Jeśli mam być szczera - nie do końca (co już zresztą wcześniej zaznaczyłam). Jak już wspominałam w moim wcześniejszym poście (dokładnie trzeci "akapit"), zanim skierowałaś rozmowę na nieco inny kierunek, to myślałam o czym innym. Miałam na myśli mniej więcej to, o czym pisze Katt: Cytat:
Zresztą, w tym momencie, nie ma to już aż takiego znaczenia, ważniejsze jest to, aby twój syn poczuł się lepiej i miał spokojniejszą noc. Czego z całego serca życzę. Cytat:
![]() BWT mam nadzieję, że w kinie bawiłaś się świetnie [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9717849]Wszyscy moi znajomi, przyjaciele i bliscy zgodnie twierdzą, że jak ktoś powie lub zrobi coś bardzo niestosownego ( tak bardzo, że nie da się już tego skomentować) to ja wywracam oczami we wszystkich kierunkach. A w skrajnych przypadkach dostaję nawet dzikiego oczopląsu ![]() Niektórzy maja z tego niezły ubaw, a inni…wiadomo. Natomiast mnie martwi to,że nawet, jeśli trzymam język za zębami, to i tak wszyscy wiedzą, co myślę. Powinnam chyba ciągle chodzić w okularach słonecznych.[/quote] ![]() ![]() Moich znajomych przeraża bardziej jednak co innego. W chwilach, gdy jestem tak wściekła, że aż się we mnie gotuje podobno oczy zwęzaja mi się jak wężowi i mówię bardzo cichym, spokojnym, opanowanym (kąsającym) głosem. Podobno jestem wtedy naprawdę "straszna" ![]() ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9719031]Katt, rozumiem o czym mówisz, ja co prawda nie pojechałabym Sokratesem, ale... gdy jestem świadkiem niegodziwości mam ochotę kazać osiodłać konia, włożyć zbroję i trzymając miecz w dłoni ruszyć komuś z odsieczą ![]() ![]() Kijanuś, czasami wystarczy garsonka, szpilki i zapał w sercu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------- Ja dalej Wenge, natomiast niedawno odkryłam, że jeden bok mojej koty pachnie liliowym Aniołkiem. Tak się wczoraj do mnie w nocy przytulała, że jej futerko pachnie wczorajszą mną ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Wtajemniczenie
|
Chypre Rouge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sprzedaj swoje wszystkie flaszki ![]() --- Egoiste Platinum - no faktycznie dziadkowate trochę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------- Bond. James Bond- bardzo mi sie podobal (i film, i pan D.C. ![]() ![]() Pachnialam Bois de Violette, doprawionymi Feminite du Bois. Edit: Widze, ze wszyscy juz spia, wiec... Chyba juz pojde, nie? Co tu bede tak sama siedziala...* ![]() Milego weekendu ![]() *- W.Pasikowski "Psy", scena 8 ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-15 o 02:39 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||||||||
Wiedźma
|
Edyto, Agio, Favkes, Twisterze, Mariolu - dziękuję raz jeszcze i melduję, że po trudnym początku nocki moje dziecię śpi słodko jak mały chomiczek.
![]() Zrobiłam sobie niocną meliskę bo stres i strach ze mnie złażą i z radości i ulgi nie mogę zasnąć. Nie będzie szpitala. Będzie dobrze. ![]() ![]() Jesteście kochani. ![]() Cytat:
![]() Będę jutro dzwonić do Ciebie prawdopodobnie w sprawie wiadomej... ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Ci to skojarzenie nie psuje zapachu. ![]() A Tam Dao rzeczywiście jest puszyste i przytulaśne. Gratuluję buteleczki. ![]() Cytat:
![]() Myślę jednak, że najważniejsza w takiej sytuacji jest świadomość, że Ty jesteś w porządku i nikogo nie zawiodłaś. ![]() ![]() ![]() Mnie się ostatnio, jak myślałam, udało zarobić 40 tys, ale mój zleceniodawca złośliwie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chodziło mi o to, że zgadzam się z tym, co napisałaś, także z tym, konkretnym akapitem. ![]() ![]() Cytat:
W takich sytuacjach bywam okrutna. Staram się nauczyć to kontrolować. ![]() Cytat:
![]() Pięknie pachniałaś. Wyobrażam sobie, że BdV znakomicie przedłuża trwałość FdB. Uwielbiam Pazurę w tej scenie!
![]() |
#2364 |
spin doctor
|
Pachnę sobie Naomi Campbell
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Hypnose Lancome na dzisiejszy dzień... troszkę słodyczy się przyda. Miłej soboty wam życze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Rozeznanie
|
elixir des merveilles- cieplutko...
również życzę miłego dnia ![]()
#2367 |
Zakorzenienie
|
Dziś planuję Kenzo Jungle męskie.
A Jade Durbano w pierwszym teście pachniał mi bardzo blisko Duel Goutal, zielono, miętowo, wilgotnie i badylowato. B. mi się spodobał na lato, choć pełni ocenie go po teście całosciowym. Jednak odkłądam ten test bo cos mnie jakby przeziębienie bierze, więc nie chcę sobie popsuć odbioru zapachu. miłego łikendowania r
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Nadgarstki Gucci by Gucci EDT, a szyja Stella in Two Peony
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Sander for Men.
Miłej soboty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Raczkowanie
|
Kenzo Flower.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.