Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 20:22   #3991
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha ja nie pracuję w Polsce i co gorsze dowiedziałam się ze oni maja prawo dac umowe na stałe do 4 lat zalamac sie mozna...Na szczescie zazwyczaj daja do 2 lat pracy...
aaaa o to strasnie...

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
My z TŻtem idziemy na kurs tańca jutro tym razem chyba tango będzie później TŻ zostaje u mnie na noc bo rano ma studia podypl. A w niedzielę mamy spotkanie z przyjaciółmi, więc zapowiada się fajnie
y dzis cwiczylismy tango i bylo lepiej ni ostatnio.. a na koniec pokazali nam krok samby...taka smieszna troche...

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Scio, torty na paterze zewnetrznej wygladaja m.in. tak:
Załącznik 1860437
tu cala strona z takimi paterami:
http://www.kluzek.pl/stelaze.htm

z patera wewnetrzna (taka bedziemy miec patere):
Załącznik 1860438
tort angielski:
Załącznik 1860439
aaa to ja juz wiem.. moja siostra mi zrobila taki (jak z patera wewnetrzna) na urodziny... ale kladla poprostu ciasto na ciasto... wiec myslalam ze nigd nietrzeba pater.. a jednak

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zdałam na 5 .
gratuluje wiedzialam ze ci sie uda!

Cytat:
Jaga- niektóre z tych pater na stronce są bardziej fikuśne niż torty
Ana- gratulacje, a z czego dostałaś tą 5?
no jak to z czego przeciez miala egzain na kosmetyce z kurs
Stary 2008-11-14, 20:45   #3992
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 20:55   #3993
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Zdałam na 5 .
gratuluje

kurcze teraz tak patrze na te patery i prawie wszystkie mi się podobają hihi .. w sumie jest mi to obojętne jaka bedzie a TŻ'towi pewnie to już całkiem
Stary 2008-11-14, 21:20   #3994
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
ja ide jutro na wesele

ja idę jutro a raczej jadę na zajęcia mam zjazd ;(

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
http://www.allegro.pl/item474435540_...s_max3dni.html

Co myślicie o tych zaproszeniach?
Kosztują tylko 1 zł - wydają mi się tanie. Chyba je zamowie, bo wydaję mi się cena okazyjna
też patrzyłam te zaproszenia ale TŻ woli w rulonie tylko ciekawe jak je wyślemy

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
licencjat dziennie, wtedy nie pracowałam. Pociesze cię, że po skończeniu liceum, a przed rozpoczęciem studiów pracowałam miesiąc w przedszkolu, tak dla siebie samej, jako wolontariat żeby przekonać się czy to dla mnie. Nie miałam pojęcia o profesjonalnym wychowywaniu dzieci a dałam radę i ten czas wspominam naprawdę świetnie, więc ty też sobie poradzisz.

w pracy się rozkręci, początki są zawsze nudne i ciężkie

7 godzin z dziećmi to dużo, współczuję

jak raz odmówi to nie będzie problemu, ale ciągłe odmawianie stażu może być zle odebrane, pomyslą, że wcale nie chce pracować. No i nie zawsze są fajne staże, mogą być propozycje stażu w samych sklepach i coś wtedy trzeba wybrać jak nie zgodza się na znalezienie samemu placówki

skończysz na pewno

dziękuje
ale fajnie, już niedługo będziecie na swoim

ech szkoda gadać, weekend spędze w szkole, jutro od 8 do 18, potem na 19 na 18-stke do kuzynki Tż, za dlugo się nie pobawię, bo w niedzielę znów na 8 do szkoły.
Widze, że wiele z nas sobie nie odpocznie

eleganckie i cena rozsądna
możesz odmówić stażu by powiedzieć że nie jest zgodny z twoim wykształceniem bo w moim wypadku chyba nie za bradzo jak mam licencjata a staż odbywałabym w sklepie spożywczym a żeby samemu znaleźć miejsce stażu nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
mam dziewczyny mam
oczywqiscie na zywo sa jeszcze sliczniejsze, zakochalam sie w nich w swietle dziennym mienia sie z rozu na opalizujacy filllet, sa boooskiiiieee
dodatkowo dostalam oczywiscie wkladki do srodka i koperty, za dodatkowe srodki musialam doplacic po 60 gr, zamowilam 3 srodki, w sumie 6 wiecej, a w sumie 70 bo to tez jako zawiadomienia daje 4, 20 zl, bez wypisania

ładne tylko 4,20zł liczylam dziś że ja potrzebuje ok.52 zaproszenia

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Scio, torty na paterze zewnetrznej wygladaja m.in. tak:
Załącznik 1860437
tu cala strona z takimi paterami:
http://www.kluzek.pl/stelaze.htm

z patera wewnetrzna (taka bedziemy miec patere):
Załącznik 1860438
tort angielski:
Załącznik 1860439

cudne dziś pokazywali w DDtvn torty ale ceny też ładne

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-11-14 o 21:21
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 21:39   #3995
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
możesz odmówić stażu by powiedzieć że nie jest zgodny z twoim wykształceniem bo w moim wypadku chyba nie za bradzo jak mam licencjata a staż odbywałabym w sklepie spożywczym a żeby samemu znaleźć miejsce stażu nie ma problemu
generalnie odmawianie bez uzasadnionego powodu może spowodować wykreślenie z listy, a co do własnych poszukiwań miejsca stażu to jedynym problemem są pieniądze, które urząd pracy ma bądź chwilowo nie.
inna sprawa, że z braku laku i kit dobry... niestety nie zawsze są fajne oferty i jak nie ma szans na załatwienie stażu na własną rękę to bierze się to co jest
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 21:57   #3996
motley
Zadomowienie

Cytat:
No kurczę- taka okazyjna cena na naszyjnik i musieli zrobić go akurat z rubinami!- gdyby nie to na pewno bym go kupiła
A poważnie mówiąc, o taki mniej więcej mi chodzi, tylko za 1/10 tej ceny co najwyżej ale jak nie znajdę nic ciekawego to pewnie zgłoszę się do Ciebie z materiałami i projektem, dzięki!
polecam się na przyszłość

Cytat:
Zdałam na 5 .
gratulacje

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 22:15   #3997
Daysy85
Zakorzenienie

Witam moje Gwiazdki

Cytat:
Pochwal się zaproszeniami, pochwal

My idziemy w sobote (następną) po wódkę podzieliliśmy je sobie na trzy razy po 500 zł, czyli kupujemy po ok. 30 butelek,
Moze tez rozejrzymy się za obrączkami, to tez byśmy je kupili. Albo zaproszenia. Myslicie, że byłaby taka opcja kupić normalnie z personalizacją i jakieś 10-15 sztuk bez nadruku, żeby ewentualnie podrukować później doproszonych gości
Ja bardzo chciałam robić zaproszenia sama ale są tu u mnie w sumie 3 hurtownie wszystkiego od szpilki po karton i nie wiem jeszcze co... i tam są zaproszenia , kwiatki, serpentyny, race do tortów fajerwerki więc jak TŻ będzie miał na 2 zmianę to rabno o 8 pójdziemy i zobaczymy co jest bo jeżeli będa jakieś fajne po 1 to nie opłaca mi się zamaiwać na allegro....
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
znalazłam szablony do pudełeczek na allegro:
http://allegro.pl/item482953729_szab...kars_anaz.html

Przy tym drugim to bym na pewno zaliczyła zgon jakbym to miała wycinać, ale pierwszy całkiem prosty, podobny do tego, którego ostatnio szukała Daysy85
Dzięki, że o mnie pomyślałaś ... ale teraz tak się zastanaiwam jeżeli zaproszenia kupimy w hurtowni... to może zeropbię podziękowania w woreczkach tiulowych ...
Cytat:
Mieliśmy zamowić z TZ te zaproszenia, a tu ciach bach - koniec aukcji, chyba się pochlastam normalnie, co za pech.
Nie ma co się chalstać na 100% będą jeszcze wystawione ... a może jeszce piekniejsze
Cytat:
Zdałam na 5 .
Gratuluję
Cytat:
generalnie odmawianie bez uzasadnionego powodu może spowodować wykreślenie z listy, a co do własnych poszukiwań miejsca stażu to jedynym problemem są pieniądze, które urząd pracy ma bądź chwilowo nie.
inna sprawa, że z braku laku i kit dobry... niestety nie zawsze są fajne oferty i jak nie ma szans na załatwienie stażu na własną rękę to bierze się to co jest
Wiem coś na ten temat mojego TŻ chcieli wcisnąć na jakieś nadleśnictwo co on o tym pojęcia nie ma...
Ja miałma więcej szczęścia i wybrałam sam staż bo moja szefowa dała ogłoszenie do giełdy pracy a że na staż musiałam iść do wolałam pod domem a nie na końcu miasta...

A co do Targów mam duuużo zdjęć , które wstawię jak tylko będę mogła zgrać je to znaczy może za jakieś 2 lub 3 dni bo TŻ musi zanieść moja kartę do kolegi żeby mi zgrał na płytkę....ale niestety rewelacji nie było 2 salony z sukniami... porażka dobrze że ilet po 5 zł bo żal by było....
Acha i byłam wlokalnych wiadomościach pokazana jak gadałam z Panią z salonu Kiara... dobrze że to była migawa=ka tyle że taka nawet długa 3 sekundy to dośc sporo...
Samochody były do wynajęcia... limuzyna ale taka fest z 12 metrów 1500 chrilser chyba tak to sie pisze złoty taka beczka dośc wysoki i taki no... fajny nawet 1700 a jaguar 700 to ceny za całą obsługe czyli od pana do pani do kościoła do sali na zdjęcia i do sali.
mam sporo ulotek ... zdjęcia wkleje na 100% ale proszę o cierpliwośc
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 22:29   #3998
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

wykreślenie z listy jest wtedy gdy odrzucisz ofertę pracy z UP bez uzasadnionej przyczyny stażu się to nie tyczy

Art. 53. 1. Bezrobotnego, o którym mowa w art. 49 pkt 1, starosta na wniosek lub za zgodą tego bezrobotnego może skierować do odbycia u pracodawcy stażu przez okres nieprzekraczający 12 miesięcy.

ja jak odbywałam staż to sama mogłam się zgłosić na staż a nie z przymusu mogłam sama sobie wybrać ofertę bo to oni ci je przedstawiają i możesz wybrać a nie że narzucają ci tak samo mogłam ani nie iść na żaden kurs ani staż tylko być zarejestrowaną a ofert pracy mi żadnych nie przedstawiają bo po moim kierunku dla mnie nie mają

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-11-14 o 22:30
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 00:27   #3999
anuulaa
Wtajemniczenie

Zobaczcie jaką piękną sukienkę znalazłam na allegro, za jedyne 38zł z przesylka, besposrednio z Tajlandii.
http://www.allegro.pl/item477897929_..._sukienka.html

A tu taka sama 3 razy droższa SZOK!!
http://www.allegro.pl/item483308259_...pan_style.html

Edit:
oczywiście musiałam ją kupić, bo nie byłabym sobą
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 00:43   #4000
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

cudne dziś pokazywali w DDtvn torty ale ceny też ładne
widzialam, bo mama mi nagrala.. ale jak dla mnie o kupa kasy i nic wiecej..

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Zobaczcie jaką piękną sukienkę znalazłam na allegro, za jedyne 38zł z przesylka, besposrednio z Tajlandii.

Edit:
piekna.. pokazalam tz moze sie domysli i mi kupi
Stary 2008-11-15, 09:23   #4001
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

czesc

Daysy --> z niecierpliwością czekam na zdjęcia, moja koleżanka poszla dziś, maja być dziś jakieś pokazy czy coś, ma wziąść kamerke i ponagrywać. Obiecała kupić mi też ten katalog

Zaszalalam i kupiłam te zaproszenia. 60 sztuk( TZ mowił, ze tyle będzie dobrze) - no nic najwyżej się dokupi

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 09:44   #4002
kliwia
Zakorzenienie

ja tylko na chwilkę

jupik znalazłam takie coś tylko to serce jest takie średnie:
http://www.allegro.pl/item479820528_...krysztaly.html
http://www.pakamera.pl/komplety-bizu...k-nr199356.htm
http://www.allegro.pl/item482833135_...b_sliczny.html

Jest jeszcze jedno wyjście - zgadać się z jakąś wizażanką która robi piękną biżuterię. I ona na zlecenie wykona Ci taki naszyjnik jak będziesz chciała

anulla co do jakości tych sukienek krążą plotki, że faktycznie dziadowskie wykonanie i materiały. i ze zdjeciem to ma to polowe wspólnego. ALe mam nadzieję, że u Ciebie bnędzie inaczej.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 09:48   #4003
zielony_motylek
Rozeznanie

Anuulaa jak dostaniesz tą suknie to pochwal się fotami i powiedz czy rzeczywiście taka fajowska jak na foto, bo szczerze mówiąc chyba od miesiąca rozważam jej zakup ale boje sie że to zdjęcie jest troszke 'naciągane' w każdym razie mam nadzieje, że naprawde jest tak piękna na jaką wygląda na zdjęciu

Ja już sie szykuje na wesele o 12 mamy być u koleżanki bo jedziemy z nią, wesele jest na 14 ale 50 km ode mnie a średnio wiemy jak tam dojechać , mam nadzieje, że trafimy bez większych problemów
Miłego weekendu Wam wszystkim życze
Stary 2008-11-15, 10:04   #4004
jupik
Rozeznanie

Cytat:
no niestety ja zamawiałam jedną z tych sukienek, i jak doszła to mało się nie popłakałam była straszna-gorszej tandety nie widziałam nigdy, materiał cienki, jakby wytarty i prześwitujący, szyta byle jak, wystawało pełno nitek i to jeszcze ja miałam białą z czarnym elementem i czarne kłaki też wyłaziły pomiędzy białym materiałem a podszewką a na dodatek sukienka, która była bombką, wyglądała jak jakiś wór i na dole była ściągnięta gumką, która była ŻÓŁTA!!! i to prześwitywało przez materiał również. Aha- ramiączka były z gumki do gaci a kokardy nie szło zawiązać, bo była za krótka. Totalna porażka, mam nadzieję, że Twoja będzie porządna, bo jak nie to odeślij, ja tak zrobiłam.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilkę

jupik znalazłam takie coś tylko to serce jest takie średnie:
http://www.allegro.pl/item479820528_...krysztaly.html
http://www.pakamera.pl/komplety-bizu...k-nr199356.htm
http://www.allegro.pl/item482833135_...b_sliczny.html

Jest jeszcze jedno wyjście - zgadać się z jakąś wizażanką która robi piękną biżuterię. I ona na zlecenie wykona Ci taki naszyjnik jak będziesz chciała

anulla co do jakości tych sukienek krążą plotki, że faktycznie dziadowskie wykonanie i materiały. i ze zdjeciem to ma to polowe wspólnego. ALe mam nadzieję, że u Ciebie bnędzie inaczej.
dziękuję, ten drugi byłby super gdyby pod muszelką zwisała tylko jedna perełka w kształcie łezki, ale o coś takiego mniej więcej mi chodzi jeśli nie znajdę ideału to faktycznie sama coś zaprojektuję i poproszę jedną z dziewczyn o pomoc
co do sukienki- ja sama się bardzo sparzyłam!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 11:09   #4005
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja już sie szykuje na wesele o 12 mamy być u koleżanki bo jedziemy z nią, wesele jest na 14 ale 50 km ode mnie a średnio wiemy jak tam dojechać , mam nadzieje, że trafimy bez większych problemów
Miłego weekendu Wam wszystkim życze
udanej zabawy
Stary 2008-11-15, 11:10   #4006
jupik
Rozeznanie

chyba większość wizażanek jeszcze śpi

Stary 2008-11-15, 11:25   #4007
anuulaa
Wtajemniczenie

Cholerka, wystraszyłyście mnie z tą sukienką. Liczę się z tym, że zdjęcie może odbiegać od oryginału, ale skoro sprzedają ją nawet za 100zl, to nie może być taka zła. Poza tym czytałam komentarze z poprzedniej tej samej aukcji i były pozytywne, że piękna jest. Jedna babka napisała tylko, że spodziewała się troszkę innej, ale chyba nie jest źle. Poza tym, to nie majątek Na pewno się pochwalę.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 11:49   #4008
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Dzień dobry Nie było mnie kilka dni ale nadrobiłam kilka ostatnich stron
Popscene- szkoda, ze z tą pracą tak wyszło...ale poczekaj, moze się uspokoi i będzie fajnie . U mnie na razie jest ok ale nie zapeszajmy
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 11:53   #4009
jupik
Rozeznanie

anula, ja płaciłam 80 złotych za moją, więc cena nie jest chyba gwarancją jakości na allegro ale nie ma co się martwic na zapas!
ja własnie sobie oglądam strony salonów spa w Poznaniu , marzy mi się dzień w Spa przed ślubem, tak dla relaksu i urody i zauwazyłam że Spa Erisa jest już nawet w Kolumbii!

Stary 2008-11-15, 13:33   #4010
ewelinka3f
Raczkowanie

Mój Tzt poszedł już do pracyKiedy ja mam cały dzień wolny,to jego akurat nie ma.Dzisiaj mi się śniło,że był dzień ślubu,a ja nie miałam ani sukienki,ani butów-nic.Poszłam do fryzjerki,bez żadnego pomysłu na fryzurę i ona mi zrobiła koka,takiego tapira na czubku głowy,ja się rozpłakałam,nie dało się tego rozczesać,wróciłam do domu,umyłam włosy i miałam fyzurę taką jak na codzień(a nawet gorszą,bo niewyprostowaną...),sukie nkę założyłam taką letnią na ramiączkach,a do tego czarne buty,bo innych w tym śnie nie miałamTakże pełen szyk i elegancja.Muszę już chyba zamówić suknię,to może skończą się te głupie sny
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 13:37   #4011
atomufka
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ja juz od 5 rano na nogach.W pracy byłam...musze troche urlopu odpracowac ,tak to jest jak sie chce jechac do Polski
Cytat:

Edit:
Kupilam w podobnym sklepie na ebayu kurteczke.Tez kosztowała grosze no i okazala sie szmatą...A na zdjęciu wyglądała bosko... komentarze mieli pozytywne...to jest zastanawiające...bo nie wiem jak komus mogło się to podobać.Więc nigdy wiecej nic nie zamowie z Azji...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 13:49   #4012
jaga_2001
Zakorzenienie

ogolnie jakosc wszystkiego na allegro powoli schodzi na psy...

Ostatnio zakupila dwie rzeczy i dwie nie spelnialy standardow i musialam je zareklamowac...

Co prawda nie byly to ciuchy, ale mimo to...

Badzcie ostrozne szczegolnie z bizu.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 14:00   #4013
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Mój Tzt poszedł już do pracyKiedy ja mam cały dzień wolny,to jego akurat nie ma.Dzisiaj mi się śniło,że był dzień ślubu,a ja nie miałam ani sukienki,ani butów-nic.Poszłam do fryzjerki,bez żadnego pomysłu na fryzurę i ona mi zrobiła koka,takiego tapira na czubku głowy,ja się rozpłakałam,nie dało się tego rozczesać,wróciłam do domu,umyłam włosy i miałam fyzurę taką jak na codzień(a nawet gorszą,bo niewyprostowaną...),sukie nkę założyłam taką letnią na ramiączkach,a do tego czarne buty,bo innych w tym śnie nie miałamTakże pełen szyk i elegancja.Muszę już chyba zamówić suknię,to może skończą się te głupie sny
oj... niezle sny.. ale powiem ci e ja tez mam takie... i mimo ze sukienka juz zamowiona to wcale niepomaga.. dalej i sie sni ze gosci niezaprosilam ze sukienki nie mam itd..
Stary 2008-11-15, 14:09   #4014
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja to mam ciągle sny -kosmary związane z weselem....a dzisiaj mi się sniło, że mnie TŻ zostawił ;/
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 14:17   #4015
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja to mam ciągle sny -kosmary związane z weselem....a dzisiaj mi się sniło, że mnie TŻ zostawił ;/

a mi się dzisiaj śniło, że jesteśmy na swoim weselu, które się rozpoczęło mimo, ze jeszcze nie było ślubu Grał jakiś koszmarny zespół - facet na keyboardzie i śpiewająca kobieta ubrana w długą błękitno-szaro-mdłą spódnicę i krótką bluzkę, która odsłaniała jej gruby i obwisły brzuch Miałam do TŻta pretensje, że czemu zaczęliśmy już wesele skoro nie było ślubu??? a on na to "spokojnie, jeszcze zdążymy", na dworze było już ciemno i czułam się koszmarnie

A z tymi czarnymi butami to jest coś dziwnego... bo mi też zawsze śnią się ciemne buty to białej sukni ślubnej

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 14:25   #4016
kliwia
Zakorzenienie

uf uf po zakupach

zamóiwlam lustra do lazienki - koszt 275 zł z robocizną przyklejenia go
rosette a jak wasz remont się ma??

kupiłam sobie czarne szklane korale - bardzo je polubiłam, i sie nie zrywają przynajmniej

w ogóle się naąziłam

ihihi

buziaki!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 14:45   #4017
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 15:05   #4018
Daysy85
Zakorzenienie

Hej właśnie wróciłam ze szkoły miałyśmy szkolenie z firmy Jadwiga... kurde pierwszy raz byłam na szkoleniu na którym ta babka taka fajna była i żartowała i dużą wiedzę miała... i było super też z tego względu że skończyłam zajęcia godzinę wcześniej niż w planie
Już nawet zjadłam obiadek idę poleniuchować przed TV a aaa i muszę przeczytać coś o światłocieniu w makijaży bo jutro zaliczam przedmiot z 1 roku bo na dziennych tego nie miałam a muszę mieć zaliczone bo przeniosłam się na zaoczne... dietetykę zaliczyłam na 5 ale to już miesiąc temu więc został mi tylko ten makijaż ...

aha wczoraj mi TŻ kupił telefon nowy bo miałam taką rumple że wstyd było ją wyciągać i mam teraz w Playu 45 zł abonament i 500 minut do TŻ w każdym miesiącu

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-11-15 o 15:06
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 15:07   #4019
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja właśnie wcinam gorący kubek - jedyna przyjemność w ciągu dnia w pracy - wiem, ze to niezdrowe cholerstwo, ale co tam

ja tez mam mnostwo snow zwiazanych ze slubem, a to mi sie sni, ze nie mam sukienki, a to, ze gosci nie zaprosilam, a to ze zaspałam, jednak najlepiej bylo jak mi sie snilo, ze TZ mowi, ze nie moze sie ze mna ozenic, bo musi isc do kumpla

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 15:53   #4020
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
uf uf po zakupach

zamóiwlam lustra do lazienki - koszt 275 zł z robocizną przyklejenia go
rosette a jak wasz remont się ma??

kupiłam sobie czarne szklane korale - bardzo je polubiłam, i sie nie zrywają przynajmniej

w ogóle się naąziłam

ihihi

buziaki!
kliwia twoje spagetti robi furore... 2 raz jedli i nadal chca jeszcze

a ja dzis na leniuchowo.. caly dzien bede a co

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości