|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje wiedzialam ze ci sie uda! Cytat:
z kurs
|
|
|
#3992 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3993 |
|
Rozeznanie
|
gratuluje
![]() kurcze teraz tak patrze na te patery i prawie wszystkie mi się podobają hihi .. w sumie jest mi to obojętne jaka bedzie a TŻ'towi pewnie to już całkiem
|
#3994 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja idę jutro a raczej jadę na zajęcia mam zjazd ;( Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ładne tylko 4,20zł liczylam dziś że ja potrzebuje ok.52 zaproszeniaCytat:
cudne dziś pokazywali w DDtvn torty ale ceny też ładne
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-11-14 o 21:21 |
||||
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inna sprawa, że z braku laku i kit dobry... niestety nie zawsze są fajne oferty i jak nie ma szans na załatwienie stażu na własną rękę to bierze się to co jest |
|
|
|
|
#3996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratulacje
|
|
|
#3997 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam moje Gwiazdki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję Cytat:
Ja miałma więcej szczęścia i wybrałam sam staż bo moja szefowa dała ogłoszenie do giełdy pracy a że na staż musiałam iść do wolałam pod domem a nie na końcu miasta... A co do Targów mam duuużo zdjęć , które wstawię jak tylko będę mogła zgrać je to znaczy może za jakieś 2 lub 3 dni bo TŻ musi zanieść moja kartę do kolegi żeby mi zgrał na płytkę....ale niestety rewelacji nie było 2 salony z sukniami... porażka dobrze że ilet po 5 zł bo żal by było.... Acha i byłam wlokalnych wiadomościach pokazana jak gadałam z Panią z salonu Kiara... dobrze że to była migawa=ka tyle że taka nawet długa 3 sekundy to dośc sporo... Samochody były do wynajęcia... limuzyna ale taka fest z 12 metrów 1500 chrilser chyba tak to sie pisze złoty taka beczka dośc wysoki i taki no... fajny nawet 1700 a jaguar 700 to ceny za całą obsługe czyli od pana do pani do kościoła do sali na zdjęcia i do sali. mam sporo ulotek ... zdjęcia wkleje na 100% ale proszę o cierpliwośc
|
||||
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykreślenie z listy jest wtedy gdy odrzucisz ofertę pracy z UP bez uzasadnionej przyczyny stażu się to nie tyczy Art. 53. 1. Bezrobotnego, o którym mowa w art. 49 pkt 1, starosta na wniosek lub za zgodą tego bezrobotnego może skierować do odbycia u pracodawcy stażu przez okres nieprzekraczający 12 miesięcy. ja jak odbywałam staż to sama mogłam się zgłosić na staż a nie z przymusu mogłam sama sobie wybrać ofertę bo to oni ci je przedstawiają i możesz wybrać a nie że narzucają ci tak samo mogłam ani nie iść na żaden kurs ani staż tylko być zarejestrowaną a ofert pracy mi żadnych nie przedstawiają bo po moim kierunku dla mnie nie mają
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-11-14 o 22:30 |
|
|
|
|
#3999 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie jaką piękną sukienkę znalazłam na allegro, za jedyne 38zł z przesylka, besposrednio z Tajlandii.
http://www.allegro.pl/item477897929_..._sukienka.html A tu taka sama 3 razy droższa SZOK!! http://www.allegro.pl/item483308259_...pan_style.html Edit: oczywiście musiałam ją kupić, bo nie byłabym sobą
|
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
widzialam, bo mama mi nagrala.. ale jak dla mnie o kupa kasy i nic wiecej..
Cytat:
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Daysy --> z niecierpliwością czekam na zdjęcia, moja koleżanka poszla dziś, maja być dziś jakieś pokazy czy coś, ma wziąść kamerke i ponagrywać. Obiecała kupić mi też ten katalog ![]() Zaszalalam i kupiłam te zaproszenia. 60 sztuk( TZ mowił, ze tyle będzie dobrze) - no nic najwyżej się dokupi
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilkę
jupik znalazłam takie coś tylko to serce jest takie średnie: http://www.allegro.pl/item479820528_...krysztaly.html http://www.pakamera.pl/komplety-bizu...k-nr199356.htm http://www.allegro.pl/item482833135_...b_sliczny.html Jest jeszcze jedno wyjście - zgadać się z jakąś wizażanką która robi piękną biżuterię. I ona na zlecenie wykona Ci taki naszyjnik jak będziesz chciała ![]() anulla co do jakości tych sukienek krążą plotki, że faktycznie dziadowskie wykonanie i materiały. i ze zdjeciem to ma to polowe wspólnego. ALe mam nadzieję, że u Ciebie bnędzie inaczej. |
|
|
|
#4003 |
|
Rozeznanie
|
Anuulaa jak dostaniesz tą suknie to pochwal się fotami i powiedz czy rzeczywiście taka fajowska jak na foto, bo szczerze mówiąc chyba od miesiąca rozważam jej zakup ale boje sie że to zdjęcie jest troszke 'naciągane' w każdym razie mam nadzieje, że naprawde jest tak piękna na jaką wygląda na zdjęciu
![]() Ja już sie szykuje na wesele o 12 mamy być u koleżanki bo jedziemy z nią, wesele jest na 14 ale 50 km ode mnie a średnio wiemy jak tam dojechać , mam nadzieje, że trafimy bez większych problemów ![]() Miłego weekendu Wam wszystkim życze
|
#4004 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
była straszna-gorszej tandety nie widziałam nigdy, materiał cienki, jakby wytarty i prześwitujący, szyta byle jak, wystawało pełno nitek i to jeszcze ja miałam białą z czarnym elementem i czarne kłaki też wyłaziły pomiędzy białym materiałem a podszewką a na dodatek sukienka, która była bombką, wyglądała jak jakiś wór i na dole była ściągnięta gumką, która była ŻÓŁTA!!! i to prześwitywało przez materiał również. Aha- ramiączka były z gumki do gaci a kokardy nie szło zawiązać, bo była za krótka. Totalna porażka, mam nadzieję, że Twoja będzie porządna, bo jak nie to odeślij, ja tak zrobiłam.Cytat:
jeśli nie znajdę ideału to faktycznie sama coś zaprojektuję i poproszę jedną z dziewczyn o pomoc![]() co do sukienki- ja sama się bardzo sparzyłam!
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
chyba większość wizażanek jeszcze śpi
|
#4007 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholerka, wystraszyłyście mnie z tą sukienką. Liczę się z tym, że zdjęcie może odbiegać od oryginału, ale skoro sprzedają ją nawet za 100zl, to nie może być taka zła. Poza tym czytałam komentarze z poprzedniej tej samej aukcji i były pozytywne, że piękna jest. Jedna babka napisała tylko, że spodziewała się troszkę innej, ale chyba nie jest źle. Poza tym, to nie majątek
Na pewno się pochwalę.
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie było mnie kilka dni ale nadrobiłam kilka ostatnich stron ![]() Popscene- szkoda, ze z tą pracą tak wyszło...ale poczekaj, moze się uspokoi i będzie fajnie ale nie zapeszajmy
|
|
|
|
#4009 |
|
Rozeznanie
|
anula, ja płaciłam 80 złotych za moją, więc cena nie jest chyba gwarancją jakości na allegro
ale nie ma co się martwic na zapas!ja własnie sobie oglądam strony salonów spa w Poznaniu , marzy mi się dzień w Spa przed ślubem, tak dla relaksu i urody i zauwazyłam że Spa Erisa jest już nawet w Kolumbii!
|
#4010 |
|
Raczkowanie
|
Mój Tzt poszedł już do pracy
Kiedy ja mam cały dzień wolny,to jego akurat nie ma.Dzisiaj mi się śniło,że był dzień ślubu,a ja nie miałam ani sukienki,ani butów-nic.Poszłam do fryzjerki,bez żadnego pomysłu na fryzurę i ona mi zrobiła koka,takiego tapira na czubku głowy,ja się rozpłakałam,nie dało się tego rozczesać,wróciłam do domu,umyłam włosy i miałam fyzurę taką jak na codzień(a nawet gorszą,bo niewyprostowaną...),sukie nkę założyłam taką letnią na ramiączkach,a do tego czarne buty,bo innych w tym śnie nie miałam Także pełen szyk i elegancja.Muszę już chyba zamówić suknię,to może skończą się te głupie sny
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ja juz od 5 rano na nogach.W pracy byłam...musze troche urlopu odpracowac ,tak to jest jak sie chce jechac do Polski![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie jakosc wszystkiego na allegro powoli schodzi na psy...
Ostatnio zakupila dwie rzeczy i dwie nie spelnialy standardow i musialam je zareklamowac... ![]() Co prawda nie byly to ciuchy, ale mimo to... Badzcie ostrozne szczegolnie z bizu.
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej i sie sni ze gosci niezaprosilam ze sukienki nie mam itd..
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
ja to mam ciągle sny -kosmary związane z weselem....a dzisiaj mi się sniło, że mnie TŻ zostawił ;/
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi się dzisiaj śniło, że jesteśmy na swoim weselu, które się rozpoczęło mimo, ze jeszcze nie było ślubu Grał jakiś koszmarny zespół - facet na keyboardzie i śpiewająca kobieta ubrana w długą błękitno-szaro-mdłą spódnicę i krótką bluzkę, która odsłaniała jej gruby i obwisły brzuch![]() A z tymi czarnymi butami to jest coś dziwnego... bo mi też zawsze śnią się ciemne buty to białej sukni ślubnej
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
uf uf po zakupach
![]() zamóiwlam lustra do lazienki - koszt 275 zł z robocizną przyklejenia go ![]() rosette a jak wasz remont się ma?? kupiłam sobie czarne szklane korale - bardzo je polubiłam, i sie nie zrywają przynajmniej ![]() w ogóle się naąziłam ![]() ihihi buziaki! |
|
|
|
#4017 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Hej właśnie wróciłam ze szkoły miałyśmy szkolenie z firmy Jadwiga... kurde pierwszy raz byłam na szkoleniu na którym ta babka taka fajna była i żartowała i dużą wiedzę miała... i było super też z tego względu że skończyłam zajęcia godzinę wcześniej niż w planie
![]() Już nawet zjadłam obiadek idę poleniuchować przed TV a aaa i muszę przeczytać coś o światłocieniu w makijaży bo jutro zaliczam przedmiot z 1 roku bo na dziennych tego nie miałam a muszę mieć zaliczone bo przeniosłam się na zaoczne... dietetykę zaliczyłam na 5 ale to już miesiąc temu więc został mi tylko ten makijaż ... aha wczoraj mi TŻ kupił telefon nowy bo miałam taką rumple że wstyd było ją wyciągać i mam teraz w Playu 45 zł abonament i 500 minut do TŻ w każdym miesiącu
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-15 o 15:06 |
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wcinam gorący kubek - jedyna przyjemność w ciągu dnia w pracy - wiem, ze to niezdrowe cholerstwo, ale co tam
![]() ja tez mam mnostwo snow zwiazanych ze slubem, a to mi sie sni, ze nie mam sukienki, a to, ze gosci nie zaprosilam, a to ze zaspałam, jednak najlepiej bylo jak mi sie snilo, ze TZ mowi, ze nie moze sie ze mna ozenic, bo musi isc do kumpla |
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 raz jedli i nadal chca jeszcze![]() a ja dzis na leniuchowo.. caly dzien bede a co
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

i co gorsze dowiedziałam się ze oni maja prawo dac umowe na stałe do 4 lat
tym razem chyba tango będzie
później TŻ zostaje u mnie na noc bo rano ma studia podypl. A w niedzielę mamy spotkanie z przyjaciółmi, więc zapowiada się fajnie

, ale pierwszy całkiem prosty, podobny do tego, którego ostatnio szukała Daysy85

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
była straszna-gorszej tandety nie widziałam nigdy, materiał cienki, jakby wytarty i prześwitujący, szyta byle jak, wystawało pełno nitek i to jeszcze ja miałam białą z czarnym elementem i czarne kłaki też wyłaziły pomiędzy białym materiałem a podszewką a na dodatek sukienka, która była bombką, wyglądała jak jakiś wór i na dole była ściągnięta gumką, która była ŻÓŁTA!!! i to prześwitywało przez materiał również. Aha- ramiączka były z gumki do gaci a kokardy nie szło zawiązać, bo była za krótka. Totalna porażka, mam nadzieję, że Twoja będzie porządna, bo jak nie to odeślij, ja tak zrobiłam.
ale nie ma co się martwic na zapas!