zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-17, 08:52   #811
martha330
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

Cytat:
Napisane przez GoodNight Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie. U mnie było strasznie

Spotkalismy sie w sobote ze znajomymi. Jedni wzieli slub miesiąc temu i my bylismy starszymi, drudzy oświadczyli właśnie że spodziewają się dziecka a następni że się zaręczyli i we wrześniu śluuuuuub

Ja wiem że powinnam się cieszyć razem z nimi ale cóż ja na to poradzę że tak strasznie, obrzydliwie im zazdroszcze I w naszym gronie znajomych zostaliśmy jedyni bez jakiejkolwiek deklaracji i wiem że teraz przy każdej okazji bedą pytania a kiedy wy? a dlaczego jeszcze nie? I ja nie bede wiedziała co odpowiedzieć a TZ jak zwykle że jeszcze mamy czas. I to nie jest tak ze Oni wszyscy to ja też chce. Ja chce bo potrzeba mi deklaracji, kolejnego kroku w związku, poczucia że to napewno, na zawsze.

Boże jak mi źle

Witam wszystkie nowe kobietki, gratuluję narzeczonej.

ja to rozumiem,jak my wszystkie,bo wszystkie pragniemy jednego
nie lubie jak ktos mowi,a bo my to juz wszystko mamy zalatwione na slub,kamerzyste,fotografa itp
ale tak sobie mysle,ze bedzie ubaw,jak to my bedziemy to wszystko planowac!
GoodNight dla Ciebie.

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość

Pogoda jest koszmarna, nastraja zupełnie nie optymistycznie, przede mną uczelnia i na samą myśl o jakiś durnych zajęciach mi słabo. czasem już naprawdę wolałabym być żoną matką i kochanką i pracować 8h dziennie
tez bym wolala!

ollliwka...wiesz zastanawiam sie,co moj TZ zrobi.........

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 09:06   #812
GoodNight
Zadomowienie

Martha Dzięki

Ja też nie lubię strasznie jak musze słuchac o tych wszystkich przygotowaniach, kamerzystach, sukienkach, zdjęciach, obrączkach ech... Ogrania mnie ze wszystkich stron to płytkie uczucie...zazdrość

No a jak po weekendzie? Jak tam niespodzianka? Się udała?

edit; Wiecie, czasami aż nie wierze że tak to wszystko przezywam
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 09:14   #813
czekoladowyswiat
Raczkowanie

witam a aja jestem wlasie po weekendzie z Tż rozmawialiśmy o ostatnich walentynkach i żartem zapytalam sie co do stane na następne jaki prezent a on ze to co bys chciala najbardziej a ja powiedziałam czy ten wymarzony pierścionek a on sie uśmiechnął z tym ze w niedzielny wieczór zaczęłam nabierać wątpliwości czy moj Tż jest tym jedynym powiedział cos co mnie zabolałodziewczyny a wy miałyście kiedys takie wahania??
czekoladowyswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 09:43   #814
zviezdocka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladowyswiat Pokaż wiadomość
witam a aja jestem wlasie po weekendzie z Tż rozmawialiśmy o ostatnich walentynkach i żartem zapytalam sie co do stane na następne jaki prezent a on ze to co bys chciala najbardziej a ja powiedziałam czy ten wymarzony pierścionek a on sie uśmiechnął z tym ze w niedzielny wieczór zaczęłam nabierać wątpliwości czy moj Tż jest tym jedynym powiedział cos co mnie zabolałodziewczyny a wy miałyście kiedys takie wahania??
Myślę, że nawet przed ołtarzem wiele osób zastanawia się, czy to aby na pewno on/ona
Ja czasem zastanawiam się, co by było, gdybym nie była akurat z TŻ, tylko z kimś innym, z jakimś byłym itp... ale zawsze stwierdzam, że z nikim nie było mi tak cudownie jak właśnie z TŻ ... ale nie myśl, że jesteśmy związkiem idealnym - zresztą, chyba nie ma takich tak samo jak nie ma ludzi idealnych ... zdarza się, że się kłócimy, są jakieś sprzeczki, nieporozumienia... ale póki co, zawsze byliśmy w stanie dojśc do porozumienia, porozmawiać i wyjaśnić, co nas boli.
nie wiem, co takiego powiedział Ci TŻ, może palnął tylko jakąś głupotę bez zastanowienia i teraz tego żałuje, może nawet nei zdaje sobie sparawy z tego, jak bardzo Cię to zabolało... porozmawiaj z nim - wg mnie to najlepsza metoda mężczyźni widzą świat zupełnie inaczej niż my, on może w ogóle nie widzieć problemu, więc jeżeli to, co powiedział, dotknęło Cię, to uświadom mu to, zobaczysz jak zareaguje. Trzymam kciuki
zviezdocka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 10:02   #815
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
a moze specjalnie tak powiedzial?

faceci tacy sa. inaczej wyobrazaja sobie swiat. na pewno macie takie wspolne marzenia i warto czekac na ich realizacje,a co do tego,ze go meczysz,to chyba normalne,czy nie rozumie tego???
Nie, mój facet jest naprawdę zmęczony moim marudzeniem. Dlatego powstrzymuję się od tego wiem, że nic nie kombinuje, znam go na wylot i wyczułabym, gdyby cokolwiek było na rzeczy. Dodam tylko, że smutno mi, bo z jego przyjaciół (4 facetów - wszyscy w wieku 27-30 lat), tylko jeden ma dziewczynę i to rok krócej niż ja jestem z Moim. poza tym wszyscy mieszkają z rodzicami!!!!!!!! dlatego wiem, że mój traktuje naszą relację jako coś naturalnego, skoro jego przyjaciele się nie spieszą do samodzielności (a są starsi o kilka lat), to czemu on miałby się spieszyć? przecież powinno mi wystarczyć, że powiedział, iż odkłada pieniądze na nasze wspólne życie, które to niewiadomo kiedy nastąpi...

Także Aelitka, GoodNight rozumiem was, bo mimo że u mnie sytuacja jest odwrotna, to na waszym miejscu dostawałabym ataków szału (wewnętrznego ).
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 10:10   #816
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Martha Dzięki

Ja też nie lubię strasznie jak musze słuchac o tych wszystkich przygotowaniach, kamerzystach, sukienkach, zdjęciach, obrączkach ech... Ogrania mnie ze wszystkich stron to płytkie uczucie...zazdrość

No a jak po weekendzie? Jak tam niespodzianka? Się udała?

edit; Wiecie, czasami aż nie wierze że tak to wszystko przezywam
niespodzianka sie udala,zwlaszcza,ze TZ byl po pracy i totalnie zly,ale mu przeszlo
na szczescie...a ja zmeczona po tym week bo wpracy do prawie pierwszej bylam.....

Stary 2008-11-17, 10:22   #817
GoodNight
Zadomowienie

Najfajniejsza ja już dostaje czasami szału z tym wszystkim. Chociaż wiem też że sama za bardzo się nakręcam. Mógłby się juz rok skonczyć....

Wiecie co, ta pogoda mnie przygnębia. Naprawdę. A zimno jak nie wiem gdzie
Stary 2008-11-17, 10:35   #818
domi7ks
Zakorzenienie

Kochane Wy sie az tak bardzo nie przejmujcie, ze nie macie jeszcze pierscionkow. Ja bedac nie tak dawno w Anglii lapalam doly z tego powodu, ale teraz jak przyjechalam, nie mysle tak o tym. Jest mi dobrze jak jest. A zauwazylam, ze jak z Tz mi sie swietnie uklada, wtedy takie mysli mi nie chodza po glowie.

Jak moj Tz sie zdecyduje to bede szczesliwa. Narazie wogole takich tematow nie podejmujemy. Bedzie co ma byc. Jestem optymistycznie nastawiona.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 10:53   #819
myilussion
Raczkowanie

my jestesmy ze soba krotko bo 16 miesiecy (oby tych miesiecy bylo az do skonczenia swiata) ale musze sie podzielic tym co wczoraj przezylam

stalismy wczoraj w kosciele na mszy i on mowi i patrzy sie na mnie:
- a Ty o czyms nie zapomnialas?'
patrze sie na niego, niewiem o co chodzi ale po chwili mnie olsnilo - zapomnialam go wziasc pod reke, bo tak zawsze w kosciele stoimy . jak mu te reke podalam to on tak mocno ja trzymal i glaskal jakby ja nie chcial puscic

pozytywnie

jeśli dane Ci będzie żyć 100 lat to ja chciałabym żyć 100 lat minus 1 dzień abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez Ciebie...
myilussion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 10:56   #820
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myilussion Pokaż wiadomość
my jestesmy ze soba krotko bo 16 miesiecy (oby tych miesiecy bylo az do skonczenia swiata) ale musze sie podzielic tym co wczoraj przezylam

patrze sie na niego, niewiem o co chodzi ale po chwili mnie olsnilo - zapomnialam go wziasc pod reke, bo tak zawsze w kosciele stoimy . jak mu te reke podalam to on tak mocno ja trzymal i glaskal jakby ja nie chcial puscic

pozytywnie

mamy podobny staza ja calkiem przekonana,ze staz sie bedzie powiekszal az do nieskonczonosci

Stary 2008-11-17, 11:04   #821
myilussion
Raczkowanie

ani tak nie mow tak sobie mysle, ze po 3 latach zwiazku by bylo sie fajnie zareczyc (nie mialabym nic przeciwko jakby to szybciej nastapilo) czyli pozostalo nam 1.5 roku okolo... zreszta moj TZ juz najmlodszy nie jest, bo ma 24 lata wiec w tym wieku powinno sie wiedziec czy to 'to', ale jakos glupio mi pytac . kolezanki z jego klasy co mieszkaja blisko nas sa juz po slubie i maja 1 roczne dzieci za to jego kolegom sie nie spieszy

jeśli dane Ci będzie żyć 100 lat to ja chciałabym żyć 100 lat minus 1 dzień abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez Ciebie...

Edytowane przez myilussion
Czas edycji: 2008-11-17 o 11:05
Stary 2008-11-17, 11:15   #822
GoodNight
Zadomowienie

Cytat:

pozytywnie
Bardzo bardzo pozytywnie

Cytat:
mamy podobny staza ja calkiem przekonana,ze staz sie bedzie powiekszal az do nieskonczonosci
No baaa. Juz zawsze razem

Cytat:
ani tak nie mow tak sobie mysle, ze po 3 latach zwiazku by bylo sie fajnie zareczyc (nie mialabym nic przeciwko jakby to szybciej nastapilo) czyli pozostalo nam 1.5 roku okolo... zreszta moj TZ juz najmlodszy nie jest, bo ma 24 lata wiec w tym wieku powinno sie wiedziec czy to 'to', ale jakos glupio mi pytac . kolezanki z jego klasy co mieszkaja blisko nas sa juz po slubie i maja 1 roczne dzieci za to jego kolegom sie nie spieszy
No właśnie. Szkoda że to tylko my tak myślimy.

Wiecie co, od godziny probuje dodzwonić sie do Tz i nic
Stary 2008-11-17, 11:16   #823
martha330
Zakorzenienie

Cytat:

wiem,ze fajnie sie zareczyc...
ale ja do 3.lat bym chyba nie wytrzymala....: D

Stary 2008-11-17, 11:25   #824
myilussion
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo bardzo pozytywnie

a w pracy nie jest albo cus? moze w tym momencie wykonuje cos waznego i to dlatego nie martw sie zadzwoni Ci

martha330 ale tak na prawde te 3 lata to nie jest duzo juz polowa stazu prawie minela, ani sie nie obejrzalysmy ... chociaz ja nie wiem juz... jak teraz czasem marudze i mysle o tym to co bedzie za 1.5 roku

Edytowane przez myilussion
Czas edycji: 2008-11-17 o 11:27
Stary 2008-11-17, 11:28   #825
GoodNight
Zadomowienie

Jest w pracy. Ale zawsze moze odebrać telefon. Ale panikara ze mnie i bede czekac jak na szpilkach

edit; myilussion ja jestem ponad 3 lata w związku i faktycznie moze to nie jest duzo jak zaczynasz zwiazek w wieku 16 czy 17 lat. Ale jak masz te 20 pare to tak mi sie wydaje ze po 3 latach można oczekiwac jakiejs stabilizacji uczuciwej

Edytowane przez GoodNight
Czas edycji: 2008-11-17 o 11:32 Powód: dopisek
Stary 2008-11-17, 11:33   #826
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo bardzo pozytywnie

TZ na pewno zajety,albo telefonu nie slyszy,mnie sie to zdarza.

pewnie,ze na zawsze,juz zawsze<tylko z nim chce byc>

Cytat:
a w pracy nie jest albo cus? moze w tym momencie wykonuje cos waznego i to dlatego nie martw sie zadzwoni Ci

martha330 ale tak na prawde te 3 lata to nie jest duzo juz polowa stazu prawie minela, ani sie nie obejrzalysmy ... chociaz ja nie wiem juz... jak teraz czasem marudze i mysle o tym to co bedzie za 1.5 roku

no a za kolejne poltora roku bedziemy kochac jeszcze bardziej naszych tz! i marudzic dalej!

Stary 2008-11-17, 11:41   #827
Aelitka
Wtajemniczenie

czytam te wasze posty, 16miesięcy, 1,5 roku, 3 lata.... ehhhhhhhhhh i co ja mam zrobić

a jak ode mnie TŻ nie odbiera to zawsze się najpierw wściekam, a potem coraz to gorsze myśli przychodzą mi do głowy..... oczywiście z reguły nie słyszał, bo miał tel gdzie indziej albo po prostu był zajęty

ja już po zajęciach, myślałam ze padnę z nudów

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 11:42   #828
_agatka
Rozeznanie

Nasze grono się powoli wykrusza (gratulacje), dołączaja nowe osoby ( witamy)!!!!Dziewczyny, głowa do góry, nie dawac sie pogodzie)), ja troche ostatnio zajeta byłam -remont pokoju, ale sie juz uporałam i mam nadzieje ze bede wiecej i czesciej zagladac,
_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 11:45   #829
domi7ks
Zakorzenienie

Ja ze swoim Tz jestem 2 lata i 3 miesiace

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 11:59   #830
myilussion
Raczkowanie

Cytat:
myilussion ja jestem ponad 3 lata w związku i faktycznie moze to nie jest duzo jak zaczynasz zwiazek w wieku 16 czy 17 lat. Ale jak masz te 20 pare to tak mi sie wydaje ze po 3 latach można oczekiwac jakiejs stabilizacji uczuciwej
zgadzam sie z Toba w zupelnosci ... mi juz nawet nie chodzi o ten pierscionek, bo czuje sie za mloda na to, ale o takie jasne powiedzenie tego co sie czuje, ze chce sie spedzic z kims reszte zycia, ze w odpowiednim momencie przyjdzie sie po niego ... i coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze jesli facet oswiadcza sie dziewczynie to nie po to by czekac 3 lata zanim do slubu dojdzie (dla samych zareczyn) tylko po to by zaczac bezposrednie przygotowania to tego waznego dnia a co za tym idzie trzeba miec jakas sumke pieniedzy uzbierana by zaczac o tym otwarcie mowic ... czyli podsumowujac: ja bez pracy, on splaca szkole, raty za laptopa wiec przez najblizsze 2 lata nie mam co myslec o takiej deklaracji chyba czlowiek sie sam dobija

moj facet tez ma taka prace, ze niby zawsze potrafi odebrac telefon, ale pamietaj, ze w pracy to roznie bywa tu sie cos stanie, tu trza cos zrobic ... ja normalnie jestem zla jak moj ma na 22 do pracy, bo do 6 rano w robocie a pozniej do 17 odsypia i znow na 22 do roboty

Stary 2008-11-17, 12:07   #831
myilussion
Raczkowanie

Cytat:
a za kolejne poltora roku bedziemy kochac jeszcze bardziej naszych tz! i marudzic dalej!
a jakby inaczej Skarby nasze ... by oni wiedzieli, ze sie tak zadreczamy

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
Nasze grono się powoli wykrusza (gratulacje), dołączaja nowe osoby ( witamy)!!!!Dziewczyny, głowa do góry, nie dawac sie pogodzie)), ja troche ostatnio zajeta byłam -remont pokoju, ale sie juz uporałam i mam nadzieje ze bede wiecej i czesciej zagladac,
dziekuje za przywitanie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
czytam te wasze posty, 16miesięcy, 1,5 roku, 3 lata.... ehhhhhhhhhh i co ja mam zrobić

a jak ode mnie TŻ nie odbiera to zawsze się najpierw wściekam, a potem coraz to gorsze myśli przychodzą mi do głowy..... oczywiście z reguły nie słyszał, bo miał tel gdzie indziej albo po prostu był zajęty

ja już po zajęciach, myślałam ze padnę z nudów
ja podziwiam twoja wytrwalosc

Stary 2008-11-17, 12:11   #832
Aelitka
Wtajemniczenie

Wiadomo, że zaręcza się nie po to, by czekać 3 lata na ślub, albo i więcej - tzn ja tak zakładam -, tylko po to by się pobrać... tylko że obecnie - przynajmniej w moim otoczeniu, rodzina, znajomi, znajomi znajomych, oczywiscie z małymi wyjątkami, ale to skrajne przypadki... - żeby spokojnie zaplanować ślub potrzeba 2 lat. Bo średnio z takim wyprzedzeniem trzeba rezerwować miejsce, muzykę itp. To też mnie dobija trochę, bo np. chcąc wziąć ślub za dwa lata JUŻ TERAZ MUSIELIBYŚMY rozglądać się za salą i szukać jakiegoś zespołu! Tym sposobne, skoro, jak twierdzi mój TŻ, "ten czas" jeszcze nie nastał, wyjdę za mąż za jakieś 4 lata....... co mnie nie ukrywając dobija

już pomijam kwestię tego, że będziemy wtedy parą jakieś 12 lat

ps
myillusion, jak mam nie być wytrwała, przecież go kocham
poza tym, już tu wspominałam, i na innym wątku piszę o tym szerzej - z pewnych względów jestem w stanie go zrozumieć, tylko że oczywiście nie do końca..... na niektóre sprawy nie ma się wpływu i już

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2008-11-17 o 12:13 Powód: dopisek
Stary 2008-11-17, 12:13   #833
malgosiab
Raczkowanie

Ehh, na wtępie gratuluję wszystim zaręczonym ja mam dziś koszmarny humor bo wczoraj opierdzieliłam mojego dziada o niepozmywane gary i tak od slowa do slowa odbyła się długa wymiana zdań...i tak zaczęłam się zastanawiać, po co mi w ogóle jakieś zaręczyny i śluby. jakby chciał sam by sie oświadczył.Zamiast stawiać jakieś ultimatum powinnam była sakować manatki i wracać do swojego mieszkanka. Tak więc nawet już na nic nie czekam,żadnych nadziei sobie nie robię. Po co... może ktoś inny mi pisany.
Stary 2008-11-17, 12:19   #834
Aelitka
Wtajemniczenie

małgosiu, no to ładnie się porobiło i jakie wnioski, ho ho....
u nas czesto sa rozne akcje - wieksze i mniejsze - generalnie burzliwy i uczuciowy zwiazek (to ja jestem ta bardziej impulsywna i dobierajaca sobie do glowy... oczywiscie ), wydaje mi sie ze takie sprzeczki, jesli oczywiscie nie dotycza spraw naprawde wielkiej wagi, sa w porzadku, klotnia o gary tylko dodaje pikanterii zreszta, czy naprawde myslisz ze glupie brudne naczynia mialyby cos miedzy wami popsuc? [oczywiscie nie znam calego kontekstu, tak tylko pisze...... ]

glowa do gory

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2008-11-17, 12:22   #835
malgosiab
Raczkowanie

hehe, no nie, nie chodzi tu w sumie o same gary, ale tak od slowa do slowa poczulam, ze to tylko ja tego chce, jakby to tylko mi zalezalo...a to przykre. Bo skoro chce byc ze mna, nie zmienilo by sie nic miedzy nami, to co to za problem sie oswiadczyc i wziac slub. Nie rozumiem facetow, nie zrozumiem chyba nigdy. Byl moment,ze bylam niemal pewna, ze wszystko jest ok, na dobrej drodze ale teraz naprawde nic juz nie wem i boje sie w ogole o tym myslec.
Stary 2008-11-17, 12:25   #836
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

.
na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.

Edytowane przez polka746
Czas edycji: 2009-01-22 o 18:29
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:35   #837
Aelitka
Wtajemniczenie

wszyscy cię pamiętają !

malgosiu, rozumiem, chyba zawsze tak jest ze jak komus lezy cos na sercu to z *******y - jaka sa np naczynia albo nie zakmnieta klapa w wc - robi sie straszny problem, po prostu czlowiek wyrzuca z siebie to wszystko co go boli... swoista terapia, nieraz skuteczna

ja tez czasami mam tak, ze zastanawiam sie czy to aby na pewno jest to, o co mi chodzi, czego oczekuje od faceta.. czy przypadkiem po tylu latach sie nie przyzwyczailam (ha, i znow tego problemu dotykam, nie podobaja mi sie pary z dlugiz stazem bez slbu bo zachodzi prawdopodobienstwo, ze sa ze soba z przyzwyczajenia!!! dzizas ), widze jego zalety i wady tez, wiem co mnie denerwuje, co bym chciala zeby bylo inaczej.... moglby byc troche bardzie zaradny, wziac sie do roboty jakiejs, do pracy... ale potem sama siebie strzelam w leb "o co mi chodzi"?? przeciez ja go kcham takiego, jakim jest... i gdyby byl inny, to juz nie bylby moj TŻ....

co gorsza, wydaje mi się, że gdyby teraz została sama - już nie wnikam czemu - to nigdy, ale to przenigdy bym sie z nikim nie zwiazala..........

o kurde, wygwiazdkowalo mi! tam nie bylo nic gorszacego, same pier...doły

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2008-11-17 o 12:36 Powód: edit
Stary 2008-11-17, 12:43   #838
malgosiab
Raczkowanie

hahahaha dobre z tymi gwiazdkami. No zgadzam sie z Toba calkowicie, tylko ja wczoraj mialam wrazenie, ze wlasnie to ja akceptuje jego jakim jest, a on sie czepia jakichs tam moich zachowan. Nie wiem jak to napisac, mialam wrazenie,ze swoje leki i obawy chce zrzucic na mnie, byle tylko sie nie przyznac,ze ma stresa. Mi tak wszystko jedno jaka bedzie jego decyzja, chce juz tylko wiedziec na czym stoje a nie tkwic w zwiazku 5, 10 lat i po tych latach uslyszec,ze dla niego to nie to. Nie chce znow miec wrazenia straconego czasu. Chce miec rodzine, dziecko, a jesli on nie moze mi tego dac to nie bede z nim szczesliwa...eh, czemu to wszystko musi byc takie trudne i pokrecone :/
Stary 2008-11-17, 12:44   #839
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

.
na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.

Edytowane przez polka746
Czas edycji: 2009-01-22 o 18:28
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:48   #840
Aelitka
Wtajemniczenie

polka... nie drażnij

Malgosiu, juz nie wiem co ci powiedziec ;/ wiadomo, ze akceptacja itp powinno byc z obu stron, nieraz sa przeciez gorsze dni.. moze ma jakies problemy o ktorych nie wiesz, nie potrafi sobie z tym poradzic i w ten sposb chce jakos odreagowac? nie wiem.. najlepieej wszystko sobie wyjasnic, dogadac sie, nawet jesli to trudne..
zreszta - nikt nigdy nie mowil, ze w zyciu latwo bedzie

My
Zaręczeni

31.07.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości