![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Aniu!!
![]() jak miło Cię widzieć! ![]() ps. poza wątkiem mam Miracle So Magic, ale nie wiem czy też plasuje się on w Twoich Miracle'owych kryteriach ![]() Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2008-11-17 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
cos za Avene Cleanance; zestaw miniaturek: żel do mycia + emulsja + krem; wszystko w tubkach po 5 ml, w kartonikach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za m.in. Ystheal?
poza wątkiem mogłabym mieć czarną małą konturówkę do oczu Diora z zestawu - raz strugana, albo wcale, musiałabym sprawdzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to CIEBIE miło widzieć (oj, jak długo Cię nie było ![]() mam nadzieje, że jakoś Ci sie poukładało wszystko pomyślnie ![]() Za wersję So Magic, kochana, niestety musze podziekować ![]() Jest zbyt zwiewna i delikatna jak na gust mojej Mamy, a Miracle - zarówno klasyka, jak i wersji Forever - szukam własnie dla niej Gdybyś miala jakies inne skarby", to zgłaszaj je koniecznie ![]() Kosmetyki z mojego kramiku nie znikają zbyt szybko, poniewaz potrzebuję zaledwie paru konkretnych rzeczy, a w takiej sytaucji zawsze najtrudniej finalizuje się wymiany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Proszę o podanie dokładnej nazwy produktu (Dior ma w swojej ofercie kilka różnych konturówek). Jeśli na konturówce jest nadrukowany kod, to byłabym wdzięczna za jego podanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Angel?
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Christian Dior - puder prasowany Diorskin, kolor 621 Transparent Medium; zostało ok. 65 %; puderniczka w stanie idealnym; jest kartonik Max Factor maskara 2000 Calorie; czarna, nowa Avene mleczko do demakijażu przeznaczone dla skóry wrażliwej; buteleczka o pojemności 25 ml; nowa, nie otwierana, świeża La Roche Posay żel micelarny Rosaliac; 15 ml; tubka w kartoniku La Roche Posay Toleriane; mleczko do demakijażu skóry wrażliwej; 2 buteleczki po 25 ml Braun – Big Curl Ultra; suszarko-lokówka do wygładzania/prostowania półdługich/długich włosów oraz do tworzenia fal i dużych loków; ceramiczna szczotka; średnica szczotki: 38 mm; mało używana, w dobrym stanie
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Christian Dior - puder prasowany Diorskin- może jednak zerkniesz do mnie
![]()
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kod to 4k1a. Pewnie ma trochę, bo jest z zestawu - zestaw kupiłam chyba dwa lata temu, ale otworzyłam dopiero w tym roku. Ze swej strony mogę powiedzieć, że na pewno nic jej nie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
witam
co prawda nie mam nic z wish listy ale incognito przyciaga mnie jak magnes, nie mogłam nie napisac ![]() czy coś za poniższą rzecz u mnie? Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Incognito; wersja testerowa w plastikowym przezroczystym etui; odłamany fragment plastiku; zużycie niewielkie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280069 poza wątkiem ma miniaturkę insolence (to oczywiście + coś co wybierzesz) jako małoprzekupkowa wysyłam pierwsza pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiedząc o Twoim zainteresowaniu paletką Incognito będa zaglądać do Twojego watku, gdybym znalazł coś za moje cienie, natychmiast dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ahhhh..... ![]() jak coś nowego zdobęde to sama do ciebie zajrze o ile nikt mi nie sprzątnie z przed nosa ![]() pozdrawiam aha, teraz sobie przypomniałam, mam poza watkiem puderGivenchy pryzmy w kamieniu nr 03 elegant beige - on jest jasny i wpada w żółty jest już tyci zbliżone do twojej wish list do namolnych nie należe ale warto zapytać pa ![]() Edytowane przez azadrubalja Czas edycji: 2008-11-18 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Max Factor maskara 2000 Calorie; czarna, nowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() spróbuję przetestować posiadane przez Ciebie pryzmy w najbliżych dniach ![]() Dam znać natychmiast, jak tylko uda mi się to zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety już nic więcej mi się nie przyda. A nie chciałabyś jakiejś miniaturki perfum z mojego kramiku za maskarę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ponieważ teraz przez jakiś czas nie będę mieć dostepu do internetu, umówmy się może tak, że "na spokojnie" przejrzę Twój watek wieczorem i dam znać, jak coś wpadnie mi w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jasne nie ma problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Anastazja#
przejrzałam Twoj kramik dokładnie, niestety nie znalazłam niczego za maskarę Miniaturki masz akurat takich zapachów, których nie lubię ![]() Będę pamiętac o Twoim zainteresowaniu maskarą i monitorować Twój kramik pod katem znalezienia jakiegoś za nią zamiennika. Jak tylko znajdę jakiś adekwatny pod względem wartosci przedmiot, natychmiast Ci sie przypomnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.