Scent Bar VI - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 13:59   #2191
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Uppsss Powinnaś się cieszyć, bo Madzik Monster posiadł w końcu wiedzę, jak przycinać fotografie (tak, wiem - Ameryki nie odkryłam)

Nie bić Monsterka, nie bić Monsterka
Za te trzy śliczne buzie (plus moja)? Nie będę bic. Nie mam złudzeń, ale mogłas nie pisać wprost.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość

Dostałam 4 z koła z Prawa Cywilnego, a w sobote w nocy 39 stopni gorączki dostałam i umieram do dziś
Gratuluję.
Czwórki, nie gorączki.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Heirees ?

(...)
Wolałabym Heiress.

Cytat:
Ja natomiast uwielbiam szminki o przedłużonej trwałości, matowe, czy nie zostawiające śladów ( i super klejące błyszczyki też). Pomaluję się taką szminką i nie muszę się martwić, że się rozmażę, dotknę niechcący. Staram się ich oczywiście nie nadużywać, ale ogólnie - jestem fanką
Madzik, może potrafisz polecić jakąś trwałą, w kolorze czystej czerwieni? takiej krwistej? I błyszczącą do tego.
Najlepiej do tego od razu konturówkę...

Ale mam wymagania.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Kusicie tymi kolczykami i tatuażami, nie powiem Ale na pierwszy ogień pójdzie chyba rzucanie palenia. I zaostrzenie diety
Ja już nie muszę zaostrzać na razie. W ciągu ostatnich 2 dni schudłam tak, że mi znów tara na żebrach wylazła.
Może to i dobrze, bo właśnie kupiłam TO.

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
O żesz jak mam się zabrać do tej próbki
Spokojnie Kaganku. Każdy z nas ma własne zapachowe traumy i własne pawie. Może Twój paw i mój paw to nie jest ten sam paw...

Cytat:
Najwyżej schudną i będą lekko nerwowe
Z tego, co opowiadałaś "bardziej nerwowa" wersja Twojego młodszego kota może być niebezpieczna dla życia i zdrowia.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 14:02   #2192
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ja już nie muszę zaostrzać na razie. W ciągu ostatnich 2 dni schudłam tak, że mi znów tara na żebrach wylazła.
Ty moja droga w ogóle nie musisz, ani zaostrzać, ani w ogóle stosować
A TO -

A, i z tego zachwytu zapomniałam napisać po co tu weszłam niepomiernie mnie irytuje zjawisko pt. erotoman-gawędziarz. To tak na marginesie.

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2008-11-18 o 14:03
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 14:13   #2193
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, może potrafisz polecić jakąś trwałą, w kolorze czystej czerwieni? takiej krwistej? I błyszczącą do tego.
Najlepiej do tego od razu konturówkę...
Przychodzi mi na myśl pomadka Max Factora Lipfinity. Odrazu piszę - nie miałam jej, bo z trwałych szminek używałam takich w kolorze beżu lub właśnie bordo. Ale mnie kusi i koło niej chodzę. Jest tam taka oczo....a czerwień numer 120, 122? (chyba, ale nie dam sobie wypustek uciąć). Tylko nie pamiętam czy ona była "krwista" czy trochę wpadała w odcień różu (tzn nie jest różowa, tylko to taki chłodny odcień czerwieni). Ta szminka jest sprzedawana w komplecie ze sztyftem nabłyszczającym. Potem ten sztyft można dokupić osobno. Koniecznie go trzeba używać, bo sama szminka barwiąca to hardcore - próbowałam kiedyś na wierzchu dłoni - nie chciało zejść nawet pod wodą z mydłem, poza tym bez tego sztyftu, sama szminka podobno koszmarnie wysusza. Trzeba fachowego zmywacza. Niestety konturówki w komplecie brak

Cytat:
Z tego, co opowiadałaś "bardziej nerwowa" wersja Twojego młodszego kota może być niebezpieczna dla życia i zdrowia.
Żebyś wiedziała. Jak się na mnie rzuci, to pozwę PP, że przez ich zaniedbanie, moje życie było zagrożone ( a jak mi tak nos odgryzie?)

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-18 o 14:17
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 14:27   #2194
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:

Gratuluję nabytku
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 14:40   #2195
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Chora jestem jak cholera nos zatkany, kaszle, gorączka - i heja hop do pracy :P
Wracaj do zdrowia

Cytat:
Czy mnie się wydaje, czy Poczta coś wolniej działa? Dziewczyny na zlocie też coś o tym mówiły. Czekam na paczkę, która została wysłana w piątek, zawsze do tej pory była w poniedziałek. Niby nie tragedia, ale czekam na jedzenie dla moich kocic, jak listonoszka nie przyjdzie do 15- tej, to trochę kwas.
Tez wlasnie mam takie wrazenie. Moze zaczyna sie juz przed swiateczny kryzys...

Cytat:
Poza tym 7 listopada miałam badania krwii, wyniki miały być za tydzień, poszłam - nie było. Poszłam wczoraj - dalej nie ma, tzn. z laboratorium przyszedł faks, ale oryginał posłano pocztą do laboratorium, gdzie pobierano mi krew. No to sobie poczekam...
Moich kiedys zapomnieli przywiesc, do labolatorium pojechala mama, a tam ja nastraszyli tak, ze myslala, ze juz jedna noga jestem na tamtym swiecie

Cytat:

TO jest bossskie!
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 14:43   #2196
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Właśnie dostałam smsa zniżkowego 20% na wszystko z Sephory Fajnie, miałam zamiar iść dziś poszaleć, a tak to poczekam do piątku i moze sobie coś miłego ustrzelę
Stary 2008-11-18, 14:49   #2197
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:

(...)
Wolałabym Heiress.

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma .... nie marudzić

Margot - ja tez distałam

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-18 o 14:50
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 14:53   #2198
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ty moja droga w ogóle nie musisz, ani zaostrzać, ani w ogóle stosować
A TO -
Na konwent w klimatach wampirycznych w sam raz. Planuję strój z "Underworld". Tyle, że nie wytrzymam czterech dni w moim skóropodobnym gorsecie, bo mi się biust ledwo w nim mieści...

Cytat:
A, i z tego zachwytu zapomniałam napisać po co tu weszłam niepomiernie mnie irytuje zjawisko pt. erotoman-gawędziarz. To tak na marginesie.
Mnie samej trudno rozstrzygnąć, czy jest to bardziej żałosne, czy wkurzające.

Cytat:
Przychodzi mi na myśl pomadka Max Factora Lipfinity. Odrazu piszę - nie miałam jej, bo z trwałych szminek używałam takich w kolorze beżu lub właśnie bordo. Ale mnie kusi i koło niej chodzę. Jest tam taka oczo....a czerwień numer 120, 122? (chyba, ale nie dam sobie wypustek uciąć). Tylko nie pamiętam czy ona była "krwista" czy trochę wpadała w odcień różu (tzn nie jest różowa, tylko to taki chłodny odcień czerwieni). Ta szminka jest sprzedawana w komplecie ze sztyftem nabłyszczającym. Potem ten sztyft można dokupić osobno. Koniecznie go trzeba używać, bo sama szminka barwiąca to hardcore - próbowałam kiedyś na wierzchu dłoni - nie chciało zejść nawet pod wodą z mydłem, poza tym bez tego sztyftu, sama szminka podobno koszmarnie wysusza. Trzeba fachowego zmywacza. Niestety konturówki w komplecie brak
Ja nie wiem, czy chodzi mi o taką "oczo...ą", jaka masz na myśli.
Ale zapisałam sobie o poszukam.
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Gratuluję nabytku
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
TO jest bossskie!
Tez mi się podoba.

I co ciekawe - szyją w takich dość przyzwoitych rozmiarach.
Normalnie trudno jest kupić 20 cali. Za to 40 czy 50 spoko majonez. Nie wiem, czy gorset na 50 cali w talii to jest taki najlepszy pomysł...
Stary 2008-11-18, 15:03   #2199
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Też dostałam sms-a

Frank Zappa

Czas edycji: 2008-11-18 o 15:20
Stary 2008-11-18, 15:10   #2200
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Princessko - ten błyszczyk - a właściwie to byłyszczykoszminka. Tylko nie pamiętam nazwy odcienia.

EDIT:
To był na 99 % ten odcień, który jest w aukcji ( dorwałam paletę) - tylko na zdjęciu wyszedł czerwony, a rzeczywistości to ciemny bordo? róż - generalnie ma odcień różowawy nie czerwony.
Heloł
Tak na szybko do Was wpadam (wyganiają mnie tu sprzed pracowego kompa ) i migusiem donoszę, że to TEN odcień

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
o bardzo lubie te blyszczyki, mam nawet jakis sorbetowo czerwony z szampanskiej kolekcji czy jakos tak w kazdym badz razie z drinkiem na opakowaniu

Moze Salata sie pojawi i poda kolor
Do usług!

Princesko, tylko pamiętaj, że to nie jest błyszczyk z serii Effect 3D, tylko "płynna szminka" o nazwie Rouge Pop Chic

Cytat:
Mrrrrrraaaauuuuu!
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 15:13   #2201
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Róźik

Dzięki za wyprowadzenie z błędu, a ja przepraszam za wprowadzenie w niego. Ja to mam sklerozę

Frank Zappa

Czas edycji: 2008-11-18 o 15:14
Stary 2008-11-18, 15:14   #2202
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

I co ciekawe - szyją w takich dość przyzwoitych rozmiarach.
Normalnie trudno jest kupić 20 cali. Za to 40 czy 50 spoko majonez. Nie wiem, czy gorset na 50 cali w talii to jest taki najlepszy pomysł...
no prosze a Scarlet O'Hara miala ponoc 18 czy tam siedemnascie
a taki gorset na 50 cali to na 2 Scarlet i jeszcze troche miejsca zeby sie mogly swobodnie poruszac

Sabb a Ivo juz calkiem w porzadku? niezly ten gorsecik prawdzieiw odjechany

Lipfinity tez mialam pomadke dosc dobra, dosc trwala nie wysuszala dramatycznie - moze byc.
A teraz to mi jakas parchata opryszczka wyskoczyla, na szczescie nie za wielka nie wyglada jak opryszczka tyklo jakbym miala usta a'la Angelina ale sweeeeedziiiiii
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 15:28   #2203
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Róźik

Dzięki za wyprowadzenie z błędu, a ja przepraszam za wprowadzenie w niego. Ja to mam sklerozę
Madziulek
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 15:39   #2204
Sabbath
Wiedźma

[quote=Szara Róża;9767924
Mrrrrrraaaauuuuu! [/quote]

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
no prosze a Scarlet O'Hara miala ponoc 18 czy tam siedemnascie
a taki gorset na 50 cali to na 2 Scarlet i jeszcze troche miejsca zeby sie mogly swobodnie poruszac
Scarlett chyba mierzyła te swoje18 już po ściągnięciu gorsetem i to takim bardziej profi, niż te.
Zważywszy na to, że taki ówczesny gorset odejmował minimum 4 cale - wcale nie była imponująca ta jej talia.
Prawdę mówiąc gdyby liczyć w ten sposób - ja przed urodzeniem dziecka miałabym 16 z maleńkim haczykiem.
Teraz niestety nieco mi się przybrało...

Cytat:
Sabb a Ivo juz calkiem w porzadku? niezly ten gorsecik prawdzieiw odjechany
Ivo pokasłuje, ale sporadyczni. Rozpiera go energia, ma apetyt - mam nadzieję, że nie zarażę go swoim choróbskiem...
Stary 2008-11-18, 15:55   #2205
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Dziewczyny,mam nietypową proźbę-czy znacie jakieś fajne przepisy na ciasta albo fajne strony z przepisami?Szperam od kilku dni ale nie mogę znaleźć nic odpowiedniego,jak na razie wytypowałam 1 kandydata wstępnego ale muszę upiec 2 ciasta.
Chodzi mi o coś smacznego,apetycznie wyglądającego(zachęcające go gości go spróbowania) ale nie pretendującego do tytułu "najbardziej wymyślny tort roku 2008".

Edytowane przez burn-it-up
Czas edycji: 2008-11-18 o 15:57 Powód: literówka :)
burn-it-up jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 16:21   #2206
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Dziewczyny,mam nietypową proźbę-czy znacie jakieś fajne przepisy na ciasta albo fajne strony z przepisami?Szperam od kilku dni ale nie mogę znaleźć nic odpowiedniego,jak na razie wytypowałam 1 kandydata wstępnego ale muszę upiec 2 ciasta.
Chodzi mi o coś smacznego,apetycznie wyglądającego(zachęcające go gości go spróbowania) ale nie pretendującego do tytułu "najbardziej wymyślny tort roku 2008".
Burn, tu przepadniesz
http://mojewypieki.blox.pl/html
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 16:32   #2207
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefernefer35 Pokaż wiadomość
Burn, tu przepadniesz
http://mojewypieki.blox.pl/html

www.gotowanie.wkl.pl/

rewelacyjna stronka nie tylko ciasta ale rozne potrawy...a jak mi sie na zielono zmienilo?

jak to nie byla najciensza talia w 5 powiatach moze to 16 bylo...whatever...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-18 o 16:34
Stary 2008-11-18, 17:45   #2208
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Zazdraszczam talii Ja to jestem taki młody (?) prosiak ubrany w ludzkie fatałaszki. Peszek. No ale jak rusza się tyle co nic, a tu jeszcze takie fajne stronki podają...
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 18:00   #2209
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Zazdraszczam talii Ja to jestem taki młody (?) prosiak ubrany w ludzkie fatałaszki. Peszek. No ale jak rusza się tyle co nic, a tu jeszcze takie fajne stronki podają...
ja tez zazdraszczam ale nie sama talia czlowiek zyje... wiem ze bym duzo schudla jakbym odstawila moja codzienna dawke slodyczy o 16 (zawsze dostaje glodu weglowodanowego) i pozne kolacyjki z ukochanym....ale wtedy zycie by tez sporo uroku stracilo. wiec wole siebie taka jaka jestem niz mialabym chodzic skrzywiona, odmawiac sobie wszystkiego i na czekolade tylko spogladac....jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
natomiast prawda- zawsze zazdraszczam osobom co to naturalnie maja taka przemiane materii ze moga na kilogramy pochlaniac i im od tego gram tluszczyku nie urosnie nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, oj nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 18:06   #2210
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytatów znowu nie bedzie, bo antyk odmawia współpracy.

To co, sms-owiczki, idziemy wykonac napad zbiorowy na firmę S.?

Sabbath, jak masz za dużo biustu to możesz się podzielić. Czasowo, na okres konwentu, żeby Ci było w gorsecie wygodnie a zjawisko erotomaństwa-gawędziarstwa moim zdaniem jest jednak bardziej żałosne niż wkurzajace. Dziś o mało jednemu takiemu nie napisałam wprost "krowa, która duzo ryczy, mało mleka daje".

Co do talii to ja już dawno zapomniałam, gdzie mam swoją ale nie będę jej na siłę szukac - przeciwnie, własnie uzupełniłam warstwę tłuszczowo ochronną przy pomocy pysznego serniczka
Stary 2008-11-18, 18:09   #2211
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Co do talii to ja już dawno zapomniałam, gdzie mam swoją ale nie będę jej na siłę szukac - przeciwnie, własnie uzupełniłam warstwę tłuszczowo ochronną przy pomocy pysznego serniczka
o nieeeeee Margot a za mna sernik tak dzis chodzi...hmmm juz sie nie moge doczekac wizyty w domu mamunia mi upiecze serniczek
talie to ja pamietam gdzie miec powinnam a ze jej tam nie ma to trudno.nie zabije sie przeca. tylko sobie pozazdraszczam w duchu
Stary 2008-11-18, 18:10   #2212
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
ja tez zazdraszczam ale nie sama talia czlowiek zyje... wiem ze bym duzo schudla jakbym odstawila moja codzienna dawke slodyczy o 16 (zawsze dostaje glodu weglowodanowego) i pozne kolacyjki z ukochanym....ale wtedy zycie by tez sporo uroku stracilo. wiec wole siebie taka jaka jestem niz mialabym chodzic skrzywiona, odmawiac sobie wszystkiego i na czekolade tylko spogladac....jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
natomiast prawda- zawsze zazdraszczam osobom co to naturalnie maja taka przemiane materii ze moga na kilogramy pochlaniac i im od tego gram tluszczyku nie urosnie nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, oj nie ma
Glam, uwierz, nie ma czego zazdrościć. Ja też uważam, że nie ma sprawiedliwości, bo dla mnie czasem nieludzkim wysiłkiem jest chociaż utrzymanie odpowiedniej (ba, i tak za niskiej stanowczo) wagi, nie mówiąc już o przytyciu (to jest dopiero iście diabelskie zadanie). A tak bym chciała mieć trochę większy tyłek.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 18:12   #2213
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
To co, sms-owiczki, idziemy wykonac napad zbiorowy na firmę S.?
No ba Już się nie mogę doczekać - wprawdzie fundusze na wyczerpaniu, ale choćby drobiazg sobie kupić dla przyjemności i będzie git. Mama już planuje kupno ekstra podkładu z górnej półki I może pomyśli się o prezencie dla babci i bratowej mamy

Frank Zappa

Czas edycji: 2008-11-18 o 18:14
Stary 2008-11-18, 18:16   #2214
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Glam, uwierz, nie ma czego zazdrościć. Ja też uważam, że nie ma sprawiedliwości, bo dla mnie czasem nieludzkim wysiłkiem jest chociaż utrzymanie odpowiedniej (ba, i tak za niskiej stanowczo) wagi, nie mówiąc już o przytyciu (to jest dopiero iście diabelskie zadanie). A tak bym chciała mieć trochę większy tyłek.
genetyka czy jak? no to rzeczywiscie widac jak babom ciezko dogodzic ale ja tak zawsze marzylam o mozliwosci opychania sie bez konsekwencji trudno moze w jakims przyszlym wcieleniu czy cus.
no wlasnie teraz mi sie tez przypomnialo ze pare stronek wczesniej ktores dziewczyny narzekaly na niski wzrost...a ja zawsze chcialam miec tak z 10 cm mniej...a dano mi 176 gdyby tak mozna bylo sie powymieniac to wszystkie bysmy idealne byly

Madzik- czesto mala rzecz a cieszy...bardzo czesto tez tak mam ze sobie jakims drobiazgiem humorek poprawiam a niedlugo swieta jak ja sie juz nie moge doczekac!!!

Czas edycji: 2008-11-18 o 18:18
Stary 2008-11-18, 18:33   #2215
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
gdyby tak mozna bylo sie powymieniac to wszystkie bysmy idealne byly

A piękno świata tego tkwi w jego różnorodności....

I dobrze,ze paskudna - jak odpowiedział Indianin na zarzut, ze ma brzydką żonę - bo co by to było, gdyby wszystkim wojownikom podobała się moja squaw ?!
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 18:35   #2216
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
http://www.cincin.cc/index.php?showforum=8

W kwestii talii się nie wypowiadam, bo z tajemniczych powodów ostatnio całkowicie zanikła Wyskoczył mi za to śliczny okrągły brzuszek, no normalnie wyglądam jakbym w ciąży była (i to jakiejś zmutowanej, bo brzuszek urósł w miesiąc, a urodziły by sie z niego zapewne ciacha i czekolada)

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-11-18 o 18:51
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 18:38   #2217
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
A piękno świata tego tkwi w jego różnorodności....

I dobrze,ze paskudna - jak odpowiedział Indianin na zarzut, ze ma brzydką żonę - bo co by to było, gdyby wszystkim wojownikom podobała się moja squaw ?!

zgadzam sie z Toba absolutnie- ale zauwaz ze kazdy ma swoj gust i ideal urody - i dzieki Ci Boze za to- wiec gdybysmy mogli sobie wybierac jak chcemy wygladac to wcale nie znaczy ze wszyscy wygladalibysmy tak samo

powiedzcie mi ile kasy dziewczyny wydaja na solaria, samoopalacze, pudry brazujace itp (te ktore tego nie robia jako i ja niech sie nie oburzaja prosze!)- biznes sie z tego zrobil...niewazne ze solarium niezdrowe- ile dziewczyn sie smazy bo chca byc brazowe. a np w takich Indiach podobna kase trzepia koncerny kosmetyczne na kremach, balsamach, tonikach, maseczkach itd- wybielajacych...trudno znalezc mydlo ktore by nie zawieralo wybielaczy jakowychs

Czas edycji: 2008-11-18 o 18:53
Stary 2008-11-18, 18:54   #2218
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Ja nie wiem co to talia A najgorsze, że w przeciągu dwóch lat sporo przytyłam Najgorsze, że mój mąż to taka chudzina i przy nim mam kompleksy...
Nie chciałabym mieć figury top-modelki, ale parę kilo mniej.
(Z drugiej strony: narzekam, narzekam a nic nie robię, chyba sobie jednak rowerek sprawię)
Stary 2008-11-18, 19:05   #2219
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co to talia A najgorsze, że w przeciągu dwóch lat sporo przytyłam Najgorsze, że mój mąż to taka chudzina i przy nim mam kompleksy...
Nie chciałabym mieć figury top-modelki, ale parę kilo mniej.
(Z drugiej strony: narzekam, narzekam a nic nie robię, chyba sobie jednak rowerek sprawię)
zaloze sie ze Twoj partner nawet by tego nie zauwazyl gdybys mu nie powiedziala mi sie wydaje ze oni do tego az takiego znaczenia nie przywiazuja a my sie katujemy duchowo.

powiedzial jeden facet swojej zony: kochanie przed slubem to ty mialas figure jak butelka coca-coli z tym wcieciem
a ona mu na to: nadal mam figure jak butelka coca-coli tyle ze przed slubem jak 0.5litra a teraz 2 litry
Stary 2008-11-18, 19:14   #2220
anka_bzzz
Wtajemniczenie

I więcej bąbelków, i pragnienie większe można ugasić... Będę tak sobie powtarzać.
Nić, chyba czas zabrać się za jakąś pracę...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości