Panny Młode 2010 cz. II - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-19, 15:04   #3181
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

a ja się tylko przywitam i mykam..echh
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 15:23   #3182
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie biorę pod uwagę tortów kremowych (orzechowy, węgierski), bo mam ślub 26 czerwca i może być gorąco, a wtedy goście mogą nie mieć ochoty na taki słodki tort.
hmm moja mama kiedys zrobila tort orzechowy i wcale za slodki nie byl (a ja jestem przeczulona na tym punkcie), wiec to kewstia chyba tego ile sie doda cukru a nie mozna poprosic zeby zrobili mniej slodki niz zazwyczaj robia?
my na pewno najpierw poprobujemy tortow zeby gosciom jakiegos swinstwa potem nie wcisnac

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A skąd masz nowe odcinki PBTeż chce
jak tylko w Stanach wyemituja to zaraz nastepnego dnia sciagam z torrenta

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
a ogólnie u mnie smutno bo babcia mi zmarła i jako s o weselu mi sie nie chce myslec
wspolczuje
mi juz zostal tylko dziadek. i mam olbrzymia nadzieje, ze spokojnie sobie dozyje mojego wesela, a moze nawet prawnukow (super by bylo)

a z tym banem to jaja jakies dobrze, ze juz jestes

ja dzis zaliczylam uczelnie, ginekologa i jestem free tzn nie do konca, bo mam deadline do jutra rane zeby wyslac kobiecie zarys projektu badan marketingowych, ale cos tam naskrobie w miedzyczasie i bede odpoczywac
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 15:25   #3183
szana
Zadomowienie

mam dziś okropny dzień nie dość,że jestem chora to jeszcze robiłam obiad dla całej rodzinki i poparzyłam się,spaliłam 2 kotlety,wszystko mi wypadało z rąk...eh
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 16:15   #3184
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
W poprzednie wakacje byłam na kilka dni w GB i nie było dnia bez telefonu. Przez sześć dni nabiliśmy rachunek za ok. 150 zł
jak mój tz był na szkoleniu za granica to nabiliśmy 850 zł na roamingu i jeszcze kupił sobie karte vodafone i euro leciaaaaaałoAle przynajmniej dzięki wysokim rachunkom za roaming dostał teraz telefon w super cenieA tak normalnie to ona ma do mnie za darmo rozmowy

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
chcę mieć fajną mszę, a nie tak... aby cokolwiek. W końcu to ślubowanie, to gwóźdź programu w tym jedynym takim dniu w życiu.
no właśnie gwóźdż progamu to ślubowanie a nie pogadanka księdza, dlatego też nie mam zamiaru specjalknie się o to zamartwiać

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
jedzenie wzielismy swoje z domku i tam tylko sobie chlebek dokupowalismy masło i tyle bo mielismy konserwy i sosy w słoikach, makarony i ziemniaczki i batoniki oczywiscie moje ukochane- wszystko nam sie do auta zmiesciło bo jechaliśmy swoim. No a za mieszkanie zapłaciłąm 300zł przez miesiąc bo nie mieszkałam w hotelu tylko w takim miejscu gdzie było sporo Polaków i wlascicielce sie i tak koszty zwracały bo pracowali u niej.
no i właśnie dlatego ja nigdy nie pojadę pracowac sezonowo za granicę. Wiadomo fajnie jest przywieźć gruba kasę, ale wegetowac na konserwach i domowych sosach to nie dla mnie. Ja nawet jakbym się zdecydowała na taki wyjazd to zrobiłam z niego wyjazd rekreacyjno-turystyczny, czyli pracować, ale też pozwiedzać a co zostanie to na konto. O ile by cos zostało. I ewentualne problemy ze zdrowiem itp. Nie, że jestem jakaś wygodna, bo nie jestem, ale jednak nie pojechałabym harować za granicę i nie mieć nic z wakacji. Ty chyba pisałaś, że byliscie tam miesiąc - no to ok, ale trzy miesiące wyjętę z życia dla kasy to niefajnie. Mówię tylko o sytuacjach gdy ktos decyduje sie na taka harówke z wyboru, co innego z musu jak ma na przykład rodzine na utrzymaniu albo jakies długi z którymi ma problemy.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześc ja pisze dalej moją pracę bo dzisiaj zanoszę promotorowi, zeby sprawdził i się boję trochę
poza tym jestem mega wkurzona bo dzisiaj na wykładzie!!!!!! mamy kolokwium!!! na wykładzie głupi dziadek wykłady nie sa obowiązkowe!
Kochana, w takiej sytuacji nie oddaje sie kartki bądź oddaje sie pustąZ resztą i tak zgubu albo nie sprawdzi.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
a ogólnie u mnie smutno bo babcia mi zmarła i jako s o weselu mi sie nie chce myslec
mnie kilka tygodni temu zmarł dziadek i zostały mi tylko dwie babcie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tort orzechowy
ble, nie lubię

Wiecie co, byłam z koleżanka w sklepie i jak taki dałnek stałam przy alkoholach i sie gapiłam jakie sa ceny wódek i win Później byłam z tatą i to samo
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 16:23   #3185
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ble, nie lubię
to jedyny smak jaki zaakceptowal moj TZ ja tam zadnych tortow nie lubie bleeee
Stary 2008-11-19, 16:24   #3186
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Wiecie co tak apropos tych tortów... aż się boję wybierać..
Wiadomo jest wiele cukierni i tak dalej
ale ciekawi mnie,czy jest w każdej możliwość spróbowania
Wiecie jak się człowiek naoglądał amerykańskiej tellewizji to już mu się luksusów zachciewa.. ale jeśli o mnie osobiście chodzi, strasznie nie lubię ciężkich tortów...Takie .. kiedyś poczułam tę różnicę zamawiając tort na rocznicę rodziców, ale teraz nie pamiętam co i jak.. z cukierniami...
A tej nowej co Wam wczoraj pokazywałam nieznam.. ok wszyscy ich chwalą i tak dalej.. ale wiecie.. gusta są różne
Choć ok z jednej strony co sięnie zamówi i tak będzie ok (wedle słow mojego TZ) ale tak sobie pomyślałam.. moze i za 10 lat zapomnę smak tego tortu, ale kurna będą ślubne zdjęcia z tym tortem no to kurna nie moze być jakisbyle jaki
Zastanawia mnie zamawianie u bliklów.. Bo tam jest napisane, że zamówienia skłądać na fax do Wawy, bądź na adres email...
No ja nie wiem czy oni to jakoś centralknie zbierają a potem rozsyłąja regionalnie czy jak.. ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić żeby wieźli mi torta z Warszawy skoro jest cukiernia w Kielcach
Ach no i jeszcze jedno.. rozwaliło mnie jedno w ofercie braci janusz.. tort w kształcie pary młodej wystajacej spod kołderki....
Taki jakiś jarmarczny humor.. ale za to te rampki w kształcie schodów do nieba z Aniołkami..
Najgorzej, że napaliłam sięna torty bliklowe te takie jak Kasia pokazywała.. i o zgrozo dziękuję Bogu, że mam jeszcze póltora roku na podjęcie decyzji
Samouciu ... ja CI powiem, że ja nie będę dałnić na monopolowym :P Mój TŻ będzie.. choć już optymistycznie załozyliśmy 17 -25 zł za butelki od 0,7 do 1 litra

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-19 o 16:26
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 16:33   #3187
onaella
Zakorzenienie

przyszłam sie przywitać i zmykam produkowac świąteczne karteczki

ahhhhh......dziś kupiłam taki śliczny papier i śniezynki, że muszę je jakoś wykorzystać

buziammmmm.....

do później

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 16:37   #3188
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
choć już optymistycznie załozyliśmy 17 -25 zł za butelki od 0,7 do 1 litra
takie duze butelki bedziecie kupowac?
my sie chyba jednak na 0,5 zdecydujemy zeby ta wodka na biezaco w miare zmrozona byla (krocej bedzie stala)
Stary 2008-11-19, 16:40   #3189
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
takie duze butelki bedziecie kupowac?
my sie chyba jednak na 0,5 zdecydujemy zeby ta wodka na biezaco w miare zmrozona byla (krocej bedzie stala)
Ja się nei zamierzam tym przejmować ile ona ma siemrozić .. Kupuję koło poniedziałku i od wtedy to juz jest zmartwienie restauratorki.... Jak ona zamierza to mrozić.. mnie wystarczy, że ja mam sto milionów innych zmartwień
Stary 2008-11-19, 16:46   #3190
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nei zamierzam tym przejmować ile ona ma siemrozić .. Kupuję koło poniedziałku i od wtedy to juz jest zmartwienie restauratorki.... Jak ona zamierza to mrozić.. mnie wystarczy, że ja mam sto milionów innych zmartwień
ale mi nie chodzi o to ile ma sie mrozic
chodzi o to, ze zmrozona wodka w butelce 0,7 bedzie dluzej stala na stole niz taka w butelce 0,5 (bo tak szybko jej nie wypija), wiec zdazy sie rozmrozic, goscie beda pili ciepla, a ciepla jest feee
wiec dlatego ja wole kupic 0,5
Stary 2008-11-19, 16:46   #3191
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to jedyny smak jaki zaakceptowal moj TZ ja tam zadnych tortow nie lubie bleeee
ja lubię malutko czekoladowego i owocowegoAle orzechowy nieeeee, albo orzechowe lody fuuuuj

Cytat:
Samouciu ... ja CI powiem, że ja nie będę dałnić na monopolowym :P Mój TŻ będzie.. choć już optymistycznie załozyliśmy 17 -25 zł za butelki od 0,7 do 1 litra
My chyba 0,5 l będziemy kupować...czy powinno się większe I na razie stawiam na Sobieskiego, chyba, że rodzice zarządzą FinlandięAhaaaaa wiecie co, dziś rano słyszałam, że rodzice rozmawiali o weselu(bo ja wczoraj im powiedziałam jak sie ma sprawa z kosztami) i mama mówi: Ale absolutnie suknia nie bedzie wliczana w koszty weselaNormalnie sie oburzyli, żemy z tż tacy oszczędni. A później tata w aucie mi mówi, że suknię i garniak mamy osobno liczyć, więc odejmując cene ciuchów jesteśmy daleko daleko pod kreską
A i jeszcze odnośnie alko tak na tym monopolym się zastanawiałm czy by nie kupić drinków tj. Smirnoff Ice czy Bacardi Breezer, Sobieski też ma takie, ale nie pamietam nazwy, wiecie o co chodzi. Co myślicie?
Stary 2008-11-19, 16:53   #3192
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja lubię malutko czekoladowego i owocowegoAle orzechowy nieeeee, albo orzechowe lody fuuuuj

My chyba 0,5 l będziemy kupować...czy powinno się większe I na razie stawiam na Sobieskiego, chyba, że rodzice zarządzą FinlandięAhaaaaa wiecie co, dziś rano słyszałam, że rodzice rozmawiali o weselu(bo ja wczoraj im powiedziałam jak sie ma sprawa z kosztami) i mama mówi: Ale absolutnie suknia nie bedzie wliczana w koszty weselaNormalnie sie oburzyli, żemy z tż tacy oszczędni. A później tata w aucie mi mówi, że suknię i garniak mamy osobno liczyć, więc odejmując cene ciuchów jesteśmy daleko daleko pod kreską
A i jeszcze odnośnie alko tak na tym monopolym się zastanawiałm czy by nie kupić drinków tj. Smirnoff Ice czy Bacardi Breezer, Sobieski też ma takie, ale nie pamietam nazwy, wiecie o co chodzi. Co myślicie?
Wiesz co nie chcę nikogo obrazićani nic ale wiesz.. Polacy to prosty naród.. oni jak maja pić wódke to musi byc czysta .. no i soczek na popitke
Na pewno nie jakies przygotowywane fabrycznie drinki, szczegolnie, że o ile ja się orientuję.. w tych kolorowych buteleczkach jest szczątkowa ilość alkoholu.. a przynajmniej tak mi sięwydaje
Nie mniej jednak wesele to jest wesele i prędzej przejdzie samogon niz drinki, Ludzie nie lubią wynalazków

Co do smaku tortu.. No to być moze skuszę się na orzechowy.. Z całą pewnością nigdy nie na czekoladowy.. Najprędzej śmietankowy bądź waniliowy
Byleby nie był robiony na ciężkim kremie tylko na ludzko ubitej śmietanie

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-19 o 16:54
Stary 2008-11-19, 16:54   #3193
lain
Zakorzenienie

Cytat:
grunt zeby zgadzal ci sie gust z gustem twojego TZa
my z TZem nie stolerowalibysmy torta czekoladowego albo tym bardziej owocowego (tu nawet mogloby sie to zakonczyc odruchem wymiotnym TZa). ja lube smak orzechowy. lody jak juz jem to glownie smietankowe i wlasnie orzechowe (szczegolnie z orzechow wloskich) albo pistacjowe

Cytat:
u mnie do drinkow beda jakies likiery i soki i kazdy bedzie sobie robil takiego jakiego bedzie chcial a te butelkowane drinki nie dosc, ze calkiem srednie to jeszcze za ta cene zupelnie moim zdaniem sie nie oplacaja.

Cytat:
w tych kolorowych buteleczkach jest szczątkowa ilość alkoholu.. a przynajmniej tak mi sięwydaje
tez mi sie tak wydaje ja tam raczej czuje slodka chemie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-19 o 16:55
Stary 2008-11-19, 17:01   #3194
kubusewa
Zakorzenienie

Wydaje mi się, że tort owocowy jest z lekka niebezpieczny ze względów tak jak lain mówi (tudzież pisze ) odrruch wymiotny gwarantowany Owoce to bardzo wywrotowe że tak powiem skłądniki jedzenia i nie dość, że strasznie się bełtają z tymi wszystkimi kremami w torcie to jeszcze, mozę tak sięzdarzyć, że ktoś jest uczulony na jakis i co??
wtedy konkretny gość mozę nawet n nie spróbować torta Twojego
Ja nie wiem, ale raczej nie proponuję owocowych tortów,, jeszcze goście nie nadążą uciekać do sedesu i zabełtają CI sale...
Ja bym nie ryzykowała

Urażonych brakiem estetyki z gory przepraszam
Stary 2008-11-19, 17:05   #3195
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co nie chcę nikogo obrazićani nic ale wiesz.. Polacy to prosty naród.. oni jak maja pić wódke to musi byc czysta .. no i soczek na popitke
Na pewno nie jakies przygotowywane fabrycznie drinki, szczegolnie, że o ile ja się orientuję.. w tych kolorowych buteleczkach jest szczątkowa ilość alkoholu.. a przynajmniej tak mi sięwydaje
Nie mniej jednak wesele to jest wesele i prędzej przejdzie samogon niz drinki, Ludzie nie lubią wynalazków

Co do smaku tortu.. No to być moze skuszę się na orzechowy.. Z całą pewnością nigdy nie na czekoladowy.. Najprędzej śmietankowy bądź waniliowy
Byleby nie był robiony na ciężkim kremie tylko na ludzko ubitej śmietanie
no zawartośc alkoholu mniej więcej jak piwko. Pomyślałam o tym, bo to takie babskie jest i może by pilły kobiety. Ale racja, że jak będa babki chciały coś lżejszego to wódke rocieńczą sokiem

Cytat:
grunt zeby zgadzal ci sie gust z gustem twojego TZa
my z TZem nie stolerowalibysmy torta czekoladowego albo tym bardziej owocowego (tu nawet mogloby sie to zakonczyc odruchem wymiotnym TZa). ja lube smak orzechowy. lody jak juz jem to glownie smietankowe i wlasnie orzechowe (szczegolnie z orzechow wloskich) albo pistacjowe

u mnie do drinkow beda jakies likiery i soki i kazdy bedzie sobie robil takiego jakiego bedzie chcial a te butelkowane drinki nie dosc, ze calkiem srednie to jeszcze za ta cene zupelnie moim zdaniem sie nie oplacaja.

tez mi sie tak wydaje ja tam raczej czuje slodka chemie
ja lubie pić te drineczkiKażdy alkohol to chemia, a mi one smakują, na pewno je wole niz wódkę. Ale macie rację, nie ma co wydziwiać
My lubimy czekoladowy i taki w takim razie będzie - i tak się lituje nad gośćmi i nie robie marcepanowego Waniliowego ani smietanowego nie chcę, bo to cukier bez smaku dla mnie. Już bym wolała orzechowy. Może ten mój będzie cos ala czarny las/schwarzwald
Pistacjowe lody pychotkaJa w ogóle uwielbiam orzechy

Kubusewa nie wezmę owocowego, bo chyba na wesle nie pasuje, chociażby z tego względu - poza tym ta owocowa masa jest pseudo-owocowaAle co do alergii to prędzej ludzie sa uczuleni na orzechy - moja koleżanka do tego stopnia, że puchnie jej przełyk i może sie udusić.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-19 o 17:08
Stary 2008-11-19, 17:08   #3196
kubusewa
Zakorzenienie

pistacje w każdej postaci
Stary 2008-11-19, 17:23   #3197
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja lubie pić te drineczkiKażdy alkohol to chemia, a mi one smakują, na pewno je wole niz wódkę.
mi TZcik miesza pyszne drinki, wiec nie potrzebuje kupowac gotowcow dzieki pracy kelnera sporo podejrzal i umie zrobic pysznosci bo czystej wodki to ja w ogole nie pije mam traumatyczne wspomnienia zwiazane z czysta i obrzydzenie gwarantowane na cale zycie

Cytat:
Pistacjowe lody pychotkaJa w ogóle uwielbiam orzechy
tez uwielbiam pistacje dziwna zaleznosc - smaku orzechowego nie lubisz, a orzechy owszem
Stary 2008-11-19, 17:46   #3198
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mi TZcik miesza pyszne drinki, wiec nie potrzebuje kupowac gotowcow dzieki pracy kelnera sporo podejrzal i umie zrobic pysznosci bo czystej wodki to ja w ogole nie pije mam traumatyczne wspomnienia zwiazane z czysta i obrzydzenie gwarantowane na cale zycie

tez uwielbiam pistacje dziwna zaleznosc - smaku orzechowego nie lubisz, a orzechy owszem
o super mieć ex-kelnera w domu Ja z takich wódkowych drinów lubię caipiroskęW ogóle lubie drinki jejciu uwielbiam ehhhhJak byliśmy kiedys w pergaminie to tak piliśmy coraz to inne, takie pyszne i kolorowe jej nie zapomne tamtej nocy Albo jak byłam z koleżankami w tajemniczym ogrodzie i wsuwałam lody z likierem arbuzowym Ale mi sie przypomniało W przyszłym tygodniu pewnie coś poimprezujemy to sie napiję
Nie lubie tylko lodów i tortówA orzechy, jejku strasznie lubięO, nie lubie przetworów, lubię czyste orzechy
Ja z kolei obrzydzenie gwarantowane do końca życia mam w przypadku żubrówki, po której przez kilka lat nie piłam soku jabłkowego Na szczęście sok mi przechodzi przez gardło ale jak poczuję zapach żubrówki o brrrr, albo cin cin rosso blech, albo Martini, brrrr Uwielbiam passoe, wódkę danzka z sokiem kaktusowym i więcej moich hitów mi nie przychodzi do głowyAle ogólnie jeszcze lubie driny z grenadiną.
Tak sie cały czas przymierzam do zakupienia oprzyrządowania do drinków i alkoholi, żeby próbowac robic różne pyszności, ale jakos zawsze na łatwiznę idę. Zaraz sobie luknę na necie na jakies różne fajne rzeczy i najwyżej poproszę Mikołaja
Stary 2008-11-19, 17:48   #3199
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko odniosę się do tej dziwnej zależności; uwierz mi lain tak się da na prawdę.
Ja nie znoszę żadnych grzybków, nic a nic, marynowane mi śmierdzą, smażone .. takie jakieśsą bleeeeeeeeee, a w zupie takie obślizgłe
Za to tonami bym pochłaniałą faszerowane pieczarki .. nota bene własnej roboty
A drinki.. no cóż ja na razie jestem na etapie wypróbowywania w knajpach martini bianco.. nie znam sięna żadnych drinkach.. bo z reguły i tak mi nie specjaln ie nie smakują bo ja lubię słodkie.. a likeiry.. jakoś mi nie podchodzą bo dla odmiany za słodkie

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-19 o 17:55
Stary 2008-11-19, 18:08   #3200
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Albo jak byłam z koleżankami w tajemniczym ogrodzie i wsuwałam lody z likierem arbuzowym
ja wlasnie ostatnio z kolezankami drinkowalam w Tajemniczym Ogrodzie. super drinki tam maja

Mecenas za 1000 http://www.allegro.pl/item481111616_...ecenas_38.html ciekawe czy jest jakis haczyk
Stary 2008-11-19, 18:16   #3201
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko odniosę się do tej dziwnej zależności; uwierz mi lain tak się da na prawdę.
Ja nie znoszę żadnych grzybków, nic a nic, marynowane mi śmierdzą, smażone .. takie jakieśsą bleeeeeeeeee, a w zupie takie obślizgłe
Za to tonami bym pochłaniałą faszerowane pieczarki .. nota bene własnej roboty
A drinki.. no cóż ja na razie jestem na etapie wypróbowywania w knajpach martini bianco.. nie znam sięna żadnych drinkach.. bo z reguły i tak mi nie specjaln ie nie smakują bo ja lubię słodkie.. a likeiry.. jakoś mi nie podchodzą bo dla odmiany za słodkie
ja też lubie słodkie drinki W ogóle lubię, ale strasznie szybko wypijam i to moje picie drogo wychodzi

Cytat:
ja wlasnie ostatnio z kolezankami drinkowalam w Tajemniczym Ogrodzie. super drinki tam maja

Mecenas za 1000 http://www.allegro.pl/item481111616_...ecenas_38.html ciekawe czy jest jakis haczyk
myślę, że nie ma haczyka, może po prostu ktos chce sie pozbyć a nie chce czekać niewiadomo ile az sie sprzeda
A Twój tz pracował gdzies na rynku? Bo powiem szczerze, że jakos tak mi znajomo wyglądał na tych zdjęciach Ale to tez może dlatego, że mój M. ma podobnego kolegę
Mikołaj powiedział, że należy napisać list i on sprawdzi czy byłam wystarczająco niegrzeczna
Stary 2008-11-19, 18:16   #3202
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Dziewczynki nie wiem o czym pisałyście za duzo czytania JA całe dnie siedze nad przygotowaniami. Już lista gości jest zrobiona... Kucharki, sala już zamówione. Zespół w sumie terz choc jestem za tym zeby jeszcze jednak posłuchać jak grają inne. Jutro kościół i fotograf a i kamerzysta To mi się podoba <jupi>

A jeśli chodzi o drinki to lubie w kazdej postaci i kazde zwłaszcza ze spraitem:P mniam.

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2008-11-19 o 18:17
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 18:16   #3203
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe czy jest jakis haczyk
Proponuje napisać z pytaniem do sprzedawcy hihi
Stary 2008-11-19, 18:18   #3204
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też lubie słodkie drinki W ogóle lubię, ale strasznie szybko wypijam i to moje picie drogo wychodzi
Witaj w klubie ja mam dokłądnie to samo .. gul gul gul i po drinku.. najciekawsze jest to, że jeszcze ani raz w życiu nie miałąm najmniejszych oznak KC
No niby po drinkach ani po piwie nie powinno się mieć.. ale w sumei to samo tyczy się imprez suto rodzinnie zakrapianych..
Stary 2008-11-19, 18:20   #3205
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A Twój tz pracował gdzies na rynku? Bo powiem szczerze, że jakos tak mi znajomo wyglądał na tych zdjęciach
tak pracowal w trzech miejscach na rynku Pod Roza, Pod Krzyzykiem i w Barze 13 (tam gdzie jest Pasaz 13; to taki jakby bar nalezacy do klanu Likusow). moze gdzies ci sie tam przewinal, choc to juz dosc dawno bylo (ale mysle, ze wiele sie od tego czasu nie zmienil z wygladu)

Cytat:
Proponuje napisać z pytaniem do sprzedawcy hihi
sadzac z opisu aukcji ewentualny haczyk wyszedlby przy kupnie. no a ja jeszcze do kupna sie nie zabieram mam nadzieje, ze za rok trafi sie podobna oferta
cudownie by bylo

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-19 o 18:23
Stary 2008-11-19, 18:25   #3206
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Dziewczynki nie wiem o czym pisałyście za duzo czytania JA całe dnie siedze nad przygotowaniami. Już lista gości jest zrobiona... Kucharki, sala już zamówione. Zespół w sumie terz choc jestem za tym zeby jeszcze jednak posłuchać jak grają inne. Jutro kościół i fotograf a i kamerzysta To mi się podoba <jupi>

A jeśli chodzi o drinki to lubie w kazdej postaci i kazde zwłaszcza ze spraitem:P mniam.
no i widzisz, dało się załatwić

Cytat:
Witaj w klubie ja mam dokłądnie to samo .. gul gul gul i po drinku.. najciekawsze jest to, że jeszcze ani raz w życiu nie miałąm najmniejszych oznak KC
No niby po drinkach ani po piwie nie powinno się mieć.. ale w sumei to samo tyczy się imprez suto rodzinnie zakrapianych..
Ja miewam kaca, ale z opóźnionym zapłonem - raniutko wstaje i jest ok, a po południu jak mnie nie zacznie łupac to o maj gad

Cytat:
tak pracowal w trzech miejscach na rynku

sadzac z opisu aukcji ewentualny haczyk wyszedlby przy kupnie. no a ja jeszcze do kupna sie nie zabieram mam nadzieje, ze za rok trafi sie podobna oferta
cudownie by bylo
a to może jednak go kojarzę...ale ja sie kurna do barmanów nie przystawiam, więc właśnie nie wiem czy moge go kojarzyćA jak pracował w banku to nie, bo ja na rynku tylko w bph byłam ze dwa razy. NIe wiem, pewnie ten kolega tż na niego promieniuje i mi sie tak wydaje
A napisz maila tak jak radzi Kubusewa, nic Ci nie zaszkodziA zaspokoisz ciekawośc na przyszłośc
Stary 2008-11-19, 18:29   #3207
kubusewa
Zakorzenienie

Może byćtak, żę ona ja sobie przywiozłą albo sprowadziła z zagranicy i dlatego ma tańszą.. a moze po prostu.. tak jawyceniła, by nie płacić dużego procentu allegro...
Nie wiadomo
Powiem Wam, że porażają mnie ceny polskie w porównaniu z zagranicznymi... skąd oni taki kosmos biorą????
Stary 2008-11-19, 18:30   #3208
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a to może jednak go kojarzę...ale ja sie kurna do barmanów nie przystawiam, więc właśnie nie wiem czy moge go kojarzyć
ale on nie byl barmanem tylko kelnerem (lepsze napiwki ) w poprzednim poscie dopisalam konkretnie w jakich miejsach, wiec jak w nich bywalas to calkiem prawdopodobne

Cytat:
A jak pracował w banku to nie, bo ja na rynku tylko w bph byłam ze dwa razy.

ale w BPH to akurat nie na rynku pracowal

Cytat:
A napisz maila tak jak radzi Kubusewa, nic Ci nie zaszkodziA zaspokoisz ciekawośc na przyszłośc
ja mysle, ze skoro na aukcji nie ma takiej informacji, tylko o pospiechu to droga mailowa niczego wiecej sie nie dowiem
Stary 2008-11-19, 18:37   #3209
angluka
Rozeznanie

Pisała Wam kiedys ze mam dwa tygodnie przed swoim weselem wesele u psiapsóły aleee ona nie miała nic załatwione jeszcze i wczoraj do mnie dzowniała ze byli w 5 salach co chcieli wesele i w kazdej cały czeriwec, sierpień, i wrzesień, paździrnik i w ostatniej było tylko wolne 2 paździrnik i zaklepali szybko, nieźle dlatego ciesze sie ze bez pośpiechu sobie wczesniej rezerwacje zrobliśmy. A przed chwila dzwonił do mnie fotograf z pytaniem potwierdzenie daty slubu bo nasz termin jest strasznie oblegany, i powiedziałam ze na 100% go biezemy
kurecze jeszcze oriestry nie mam i chyba dzisiaj zadzownie bo moze ta co mam na oku tez juz zajeta bedzie
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 18:44   #3210
lain
Zakorzenienie

u mnie sprawy organizacyjne stoja w miejscu, bo tak bez TZa to nic nie zalatwie, nie podpisze itp. wiec pewno cos ruszy dopiero w grudniu (w sumie zostala tylko orkiestra i kamerzysta, z czego orkiestra juz wsteonie zarezerwowana)

UEk przelal mi stypendium naukowe i to za 2 miesiace. co za zastrzyk gotowki
no a na UJcie oczywiscie bajzelek i jeszcze nawet nie ma list stypendialnych podobno beda w poniedzialek... podobno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości