|
|
#1261 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
Cytat:
![]() kurde, ale szybko nam dziewczynki odpadają, jedna za drugą marthuś, nawet nie wiesz, jak chciałabym usłyszeć taką deklarację zamiast "nie jestem gotowy i w najbliższym czasie nie będę" ![]() Cytat:
Kiedyś kupiłam chłopakowi taki mały masażer na baterie, to się zepsuł po dwóch tygodniach... Teraz plecak, wcześniej kubek (czarny) ze zdjęciem, o! a może maszynkę do golenia? Cytat:
Zobaczysz, dziś będzie dobrze A w ogóle to dzień dobry, dziewczynki )
|
||||
|
|
|
#1262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja cię rozumiem! Myślę jednak, że nie będzie tak źle.. już się nauczyłam, że często dramatyzujemy, a faceci nie do końca są tacy głupi :P więc spokojnie, wierzę że sobie wszystko wyjaśnicie i będzie dobrze ![]() a mój tż miał jużbyć, ale właśnie dostałam sms że jeszcze z domu nie wyjechał bo mu słabo ![]() ja przerwy nie miałam - jestem planowo na 5, i nieplanowo na 3 ![]() no dzień dobry, dzień dobry! ![]() ja prezentów też nie umiem kupować... ostatnio na urodziny kupiłam mu kosmetyczkę - bo już pytałam i to było wedle życzeń , bardzo często jakąś książkę (kocha czytać ), ale to jak coś to też pytam jaką, albo daje mi kilka do wyboru hmm już nie pamiętam....a, kiedyś tam tez takie ochraniacze na piszczele do piłki nożnej, bo miał okres że ambitnie grał ![]() ale ogólnie to prezentów nie lubię kupować!! blee
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-20 o 08:38 |
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze ostatnio wiele sie kłoci z TZ, oby mnie to nie siegło.....
w kłótniach najwazniejsze zeby sobie wszystko wyjasnic, bo pozniej to sie ciągnie i ciągnie
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
myśmy się jeszcze ostali
![]() ale dzisiaj sięjuż z nim spotkam to nie wiadomo co będzie ![]() zawsze uważam, że najważniejsza jest rozmowa..... |
|
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Chyba zrobię sobie dzis wagary, zimno, ciemno, pada deszcz Nie chce mi się iść![]() W sobotę muszę iść do bilioteki i brać się za pisanie licencjatu, ale mi się chce ,że ho ho W styczniu muszę oddać całą część teoretyczna a mam narazie tylko metodologię zrobioną Nygus ze mnie.
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś niestety muszę na uczelnię pojechać.
w weekend do pracy, buuu, już jestem padnięta ![]() Zgadzam się z Aelitką - rozmowa najważniejsza. ja się z moim baaaardzo rzaaadko kłócę. odpukać...
|
|
|
|
#1267 | |
|
Raczkowanie
|
Cześc wszystkim
![]() Dziewczyny, jesteście niesamowite, nie było mnie 1 DZIEŃ, a tu TYYYYYYYLEEEEEEEEE postów!! nie zdążę odpowiedzieć na wszystko, na co bym chciała...ale chociaż w skrócie...Aelitko, ależ Ci zazdroszczę tej imprezki, też bym chętnie na jakąś taką przebieraną poszła a co do tego, czy robiłam sobie te słynen wygniatane fale, to nie - bo mam naturalnie kręcone włosy Malinko18222, skoro już oglądaliście pierściopnki, to nic innego to nie może znaczyć, jak to, że TŻ coraz poważniej myśli o Waszym zwiążku i zaręczynach, brawooooo tak się zastanawiam i stwierdzma, że pojęcia nie mam jaki mam rozmiar palców ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dowcipniś się znalazł ![]() antoinettee, witaj na wątku, który rośnie z prędkością światła ![]() Ollliwko, nic się nie martw, an pewno wszystko się między Wami ułoży Ufff... tyle w skrócie... nie piszcie tak dużo, co?? bo nie nadążam z czytaniem i nadrabianiem ![]() ale i tak zostaję tu z Wami i nie pozbędziecie się mnie z tego wątku tak prędko także niech żadna z Was nie mówi, że zostanie sama - oj nie, nie ma tak lekko, jeśli któraś zostanie, to na pewno ze MNĄ! |
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Widze, że wszytskie dziś maja zajęcia i większosć osob zabiera się za pisanie pracy. Ja tez nie było mnei trzy miesiące, wczoraj poraz pierwszy pojawiłam się na uczelni w tym semestrze, ale poszło gładko. A dzis pierwszy raz seminarium.Zawsze jak ktoś pyta kogoś, kiedy slub, to przewaznie ludzie odpowiadają, że po studiach. Jestesmy na ostatnim roku, więc najwyższa pora zacząc o tym mysleć to chyba taki wiek juz
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czy gładko zaczesany włosy (np mały koczek i włosy idealnie gładko do tylu? albo gładka grzywka na bok??) tez wchodzą w grę??? a produkcja jest faktycznie oszałamiająca ![]() Cytat:
ale za to będę się uczyć i może konspekt pracy w końcu zrobię, zaległy mam że hej!
|
||
|
|
|
#1270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to już wie o wszystkim bo znalazł to forum wczoraj ;( byla przy tym nasza przyjaciolka i niby to bylo tak w zartach a w glebi serca czulam ze zapadne się pod ziemie ;( |
|
|
|
|
#1271 |
|
Wtajemniczenie
|
ha, to jesteś pierwsza u której się wydało!
![]() może to i dobrze, co? może dzięki temu zrozumie co naprawdę czujesz, zrozumie.... ? może nie jest tak źle, więcej optymizmu ![]() chociaż swoją drogą ja też bym się zapadła pod ziemię ![]() a mój tż byłby wściekły, że wywlekam nasze sprawy tutaj.... no ale prawdopodobieństwo że tu zajrzy jest małe hiih swoją drogą nie będę tyle pisać jak tu będzie bo mogłaby być wtopa! ![]() tancerko, a jak zareagował twój tż?? |
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
ale wtopa.................
ja sie nauczylam przy okazji pewnej osoby i innego wątku nie pisac za bardzo o sprawach osobistych bo sa one pozniej wywlekane na forum przy okazji innych watkow ![]() wiec teraz mam to na uwadze i tu sie nie wywnętrzam teraz juz tak, bo widze jak to moze sie skonczyc
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:19 |
|
|
|
#1274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha nie ma opcji, mieszkanie małe, obok w pokoju będzie przyjaciółka moja, a poza tym w tym pieprzonym bloku tak się wszystko niesie, że wczoraj do 2 prawie nie mogłam usnąć, bo gdzieś była impreza i głośno rozmawiali, prawie słyszałam o czym ![]() że już nie wspomnę jak co innego się niesie ![]() ![]() ![]() ojjj ja też bym nie chciała żeby zobaczył to forum, będę tu wpadać ale z drżeniem serca ale jak już zobaczył, to starałabym się dobre strony zauważyć..... przynajmniej poznał to co naprawdę (tak zakładam ) myślisz, tancerko
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
jak już pisałam były takie lekkie żarty ..
nasza przyjaciółka zaczęła coś mówić w stylu "no widzisz Grzesiu musisz teraz coś z tym zrobić "itp. ... a mój TŻ zaczął się wymigiwać....na to znowu prz. "ale ja wiem , że tak żartujesz i niespodziewanie nastapi ten moment.... "na co mój TŻ - ze oczywiscie zartuje i ja sie wcale nie bede spodziewac kiedy to nastapi...na to ja odpowiedzialam ze chyba ze 10 lat.. ![]() jak prz. wyszla to powiedzial mi ze mam sie nie przejmowac takimi glupotami.....glupotami? a tak naprawde to nasz temat zarecznyn krazy miedzy nami juz prawie od 2 lat... |
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
skad wiedzial jaki masz nick?
|
#1277 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie nie wiem bo wszedzie mam inny....bylam w szoku jak zaczal szukac na "T"
..... a ja jeszcze mowilam "heh napewno nic nie znajdziesz"... ;/ |
|
|
|
#1278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to nie było źle ![]() a mówiąc "głupoty" może miał na myśli same żarty i docinki tej przyjaciolki? a nie zareczyny same w sobie... myślę, że nie wyszło tragicznie ![]() a nicka wcale nie musiał znać jak dla mnie - mojemu by wystarczył sam tytuł wątku
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ wie, że tu piszę i śmieje się ze mnie za każdym razem jak widzi na pulpicie ten wątek
![]() ![]() Co kupujecie mamie i tacie na święta??
|
#1280 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie! i od tytulu sie zaczelo...
zawsze jak cos pisze na komputerze to raczej sie tym nie interesuje i robi przy swoim komputerze...a wczoraj wielka zmiana" kochanie co tam pisza"... ja zaczelam sie jakac...a on znowu...'czytasz o zareczynach?" ... ![]() znowu sie zajaknelam na co on ..poczekaj zaraz znajde co tam napisalas...i zaczal szukac w swoim komputerze .. ehh... ja nie umiem klamac.... ![]() a ja nie mam watku na pulpicie.. |
|
|
|
#1281 |
|
Rozeznanie
|
a co kupujecie chlopakowi na mikołaja? ..
|
|
|
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:19 |
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
na mikołaja to raczej cos drobnego, bardziej na swieta robie mu prezent
|
#1284 | |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha nie wiem, jeszcze o tym nie myślałam
![]() chociaż może powinnam?.... tżtowi też nie wiem co kupić - ale to zapytam pewnie ustalimy tylko prezent na mikołajki, bo na święte zapewne wyjedzie (jak zwykle. nigdy nie spędziliśmy bożego narodzenia w jednym mieście.....)przyjazd mojego tżta coraz bardziej się opóźnia, miał być wczoraj,potem o 9 rano, a teraz dzwonił żę właśnie wyjeżdza... czyli 2h.... buuuu źle się czuje - on, nie ja ![]() a ja w sumie nie wiem czy on wie że coś tu pisze - prędzej, że czytam, bo jeden wątek czytam od ho ho kiedy i chyba u o tym mówiłam ![]() Cytat:
chyba nie - nie wiem gdzie, jak wchodzisz na profil to nie ma takiej możliwości. może ktoś bardziej wyspecjalizowany potrafi, a może trzeba być moderatorem/adminem albo coś?....
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:34 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
|
|
|
#1285 |
|
Rozeznanie
|
ja tez nie wiem...ale chyba tak...Mój tż cos takiego mówił...studiuje inf..
![]() a ja się kompletnie na tym nie znam a co kupujecie na swieta? ja kompletnie nie mam pomysłu ( jest taki wymagajacy.... ![]() co do swiat w jednym miescie...nawet nie wiem jak to bedzie w tym roku....rak temu spedzalismy wigilie razem..a w tym? nie mam pojecia |
|
|
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
myśmy nigdy na żadne święta nie byli razem - nawet sobie tego nie wyobrażam
[tzn u mnie w domu owszem, ale u niego nie ]cieszę się, że mój tż nie jest informatykiem i o komputerach wie tyle co i ja, albo nawet mniej humanista ;> |
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zazwyczaj pytam co chce tak zeby byl zadowolony i odwrotnie tez
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:18 |
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
moj wie o wszystkich forach na jakich dzialam, z rozszyfrowaniem nicku nie mialby problemow, ale wiem ze nie sledzi mnie, zreszta nawet jakby to juz nie pisze nic takiego
|
#1290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwielbiam ją ![]() ja to w ogóle mam dziwne upodobania muzyczne ![]() ostatnio mam fioła na punkcie muzyki z filmu cabaret z lizą minelli - ogładałyście??? i magdę umer lubię i teksty osieckiej ![]() i justina timberlake ![]() ps Dziel z tamtym mężczyzną chleb na pół, kiedy mnie już nie będzie, kupcie firanki, jakąś lampę i stół, zróbcie sobie miejsce... A mnie zabawiaj smutnie uśmiechem, słowem, gestem, dopóki jestem, dopóki jestem... A mnie zabawiaj smutnie uśmiechem, słowem, gestem, dopóki jestem, dopóki jestem... Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-20 o 10:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

gratuluje
:
może dasz mi jakiś pomysł na prezencik mój TŻ ma na dniach urodzinki i jestem kompletnie bez pomysłu ;P W zeszłym roku kupiłam mu bluzkę hmmm to szczerze powiem was że ani razu go w niej nie widziałam ;p hihihi no cóż zdarza się 
Nie wiem czy wiecie o co chodzi... musiałam sie "wygadać". Teraz nie wiem czy będą te zaręczyny niedługo jeśli On czuje sie dotknięty tym 

Nie chce mi się iść