|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Witam! Wreszcie nadrobiłam wszystkie zaległości
![]() Widzę, ze temat pracy, doświadczenia i kasy. Znam wiele przypadków, gdy ktoś z rodziny pracuje zamiast kogoś innego. Moje Kochanie zgłosił się do pracy, ale niestety jej nie dostał, bo syn pewnej pracownicy również starał się o tą posadę ![]() Sama zostałam polecona przez "koleżankę", ale to była trochę inna sytuacja, bo nie mieli nikogo innego a potrzebowali nauczyciela angielskiego. O kasie w pierwszym roku w pracy wolę nie wspominać, bo to żałosne było Teraz nic lepiej, bo tylko niecały tysiak za etat Na szczęście angielski to jest przyszłość i drugie tyle zarabiam na dodatkowych fuchach: przedszkole, korki i dodatkowe kółko ![]() Od stycznia zaczniemy z Moim Kochaniem intensywnie zbierać kasę. Mam nadzieję, że się jednak wyrobimy do tego 2010. tancerka212 zdrówka życzę. Kuruj się szybko
|
|
|
|
#3392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście nie mówię, że to Twoje znajome, ale tak mi się jakoś przypomniało.Ja przed rozmową kwalifikacyjną pisałam test, ale to firma prywatna więc znajomości i tak nic by mi nie dały. Fajna praca, tylko niska płaca, ale podszkolę się jeszcze trochę i po studiach poszukam czegoś innego, czyli wykorzystam i porzucę, bo teraz to Ja się tam czuję wykorzystywana za grosze . Nowej pracy nadal będę szukać w tej samej branży (bo lubię to co robię), tylko lepiej płatnej, bo trzeba odkładać na mieszkanie. W sumie zaraz po ślubie moglibyśmy mieszkać u moich rodziców, bo na górze mamy osobną kuchnię i łazienkę, cztery pokoje i duży salon, ale mieszkanie z mężem razem z rodzicami to jest ostatnia rzecz o jakiej marzę. Wolę ciasne, ale własne. |
|
|
|
|
#3393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obca nie łam się, Ja też długo szukałam stażu (kilka miesięcy), ale lepiej dłużej poszukać i iść tam gdzie naprawdę się czegoś można nauczyć i gdzie z chęcią będziesz przychodziła. |
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() co tu dziś tak cicho z rana? ja myślałam,że będę miała do nadrabiania parę stron a tu nic cichutko...śpicie jeszcze?my po ślubie zamieszkamy z moimi rodzicami i będziemy sobie odkładać na coś własnego jeszcze jest plan rozbudowy domku moich dziadków i zamieszkanie jakby z nimi a jednak osobno ale jak to będzie to jeszcze zobaczymy,nazbieramy trochę a potem co się zrobi to się zrobi tak bardzo się tym nie stresujemy bo mieszkanie z moimi rodzicami nie jest złe oczywiście,że najlepszy jest swój kąt ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ![]()
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzis chyba to nie jest moj dzien ![]() jakas taka jestem zla, wkurzona, smutna... cos mi nie gra. ale to chyba jeden z takich dni, gdy nie wiadomo o co wlasciwie chodzi, a czlowiek ma kiepskie samopoczucie ot tak a wizja calego weekendu na uczelni skutecznie ten humor mi pogarsza. ble
|
|
|
|
#3397 |
|
Zadomowienie
|
Lain od czasu do czasu człowiek ma taki dzień,ale pomyśl,że jutro będzie lepiej
może popraw sobie jakoś humorek? nie wiem ...choćby nawet gorącą czekoladą? a oglądałaś może DDTVN przed chwilką? jak gadali o tym co zmienia się po ślubie ![]() eh denerwuje mnie takie coś jak ktoś gada,że ślub nie jest dobry bo mój związek się rozpadł i doszło do rozwodu więc po co to? przecież to jej punkt widzenia więc niech tak nie generalizuje gdyby to tak zawsze było to żadne małżeństwo by nie przetrwało a właśnie w małżeństwie chodzi o to,że rozwiązuje się konflikty wspólnie,stara się dojść do porozumienia itd... mam teraz milion myśli w głowie i nawet ciężko mi to tu przelać...
|
|
|
|
#3398 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Jak masz te piątki to niestety ciężko będzie znaleźć coś na pełny etat, mam na myśli taka poważna pracę. A szukałaś nie poważnej(czyli takiej, żeby sobie dorobić) - w jakiejś restauracji na przykład? Cytat:
![]() Cytat:
Ten weekend na uczelni to faktycznie ble Ale zycie ma też jasne strony - na przykład masz dopiero co zafarbowane włosy i sie ładnie błyszczą No, to powinno Cie pocieszyć![]() Szana ja już słyszałam setki tekstów o tym, że coś się zmieni między mną a M. i się rozstaniemy, więc n-ty tekst o zmianach już na mnie nie działa NAjlepsze jest to, że to były takie "dobre rady" moich koleżanek, które uważaly się za doświadczone...
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-21 o 10:35 |
||
|
|
|
#3399 |
|
Wtajemniczenie
|
lain ja wczesniej napisałam że że nie chcemy wynajmować i płacić za coś co nie jest nasze.. prawdopodobnie bedziemy mieszkać z rodzicami przez pewiem czas i będziemy odkladac na coś wlasnego.. bo nie chcę przez całe zycie mieszkać z rodzicami i tak nie miałabym takiej mozliwości..
ja tam nie uważam żeby coś zmieniło się po slubie na coś negatywnego.. bez sensujest takie myslenie.. bo lubię się rozstają czy są małżeństwem czy nie.. moim zdaniem małżeństwo może bardziej wzmocnić zwązek niż go złamać.. ale takie jest moje zdanie.. i nie ważne czy jest się małżeństwem czy nie to trzeba się starać przez cale zycie żeby było dobrze.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-21 o 10:45 |
|
|
|
#3400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko wiesz,mnie denerwuje to,że ludzie swoje żale chcą wylać bo im się coś nie udało i od razu "depczą" Małżeństwo...to taka desperacja jest czy co? wiem,nie powinnam się denerwować ale jednak
|
|
|
|
|
#3401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry kobietki wpadłam jeszcze zobaczyc co tam u was i zaraz jadę do domku
odpuściłąm sobie poranny wykład bo wolałam się wyspać i wykurować bo nie chce lezec w łóżku cały weekend- mam inne plany z tżtem hehe których nie da się zrealizowac pod kocem w moim pokoju i powiem wam ze jak sie czlowiek wyspi to od razu lepiej sie czuje! ja mam dzisiaj dobry humorek bo wreszcie się zobaczę z tżcikiem świr mały... no cóż chyba każdy facet ma jakieś swoje hobby wole niech sobie dłubie i naprawia coś niż niech siedzi brzuchem do góry przed telewizorem z piwem![]() miłego weekendu życzę moim ulubionym wizażankom i specjalny buziak dla Lain która nie ma dzisiaj humorku pomyśl że każdy dzień to jeden bliżej do naszego wymarzonego wydarzenia papapapa wracam w niedziele!
|
#3403 |
|
Wtajemniczenie
|
tancerka to miłego weekendu zyczę
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wolno się dawać nikomu! ludzie powinni zająć się raczej sobą niż burzyć szczęście innych na szczęście miłość ma wielką moc!Tancerko to zdrówka! i baw się dobrze
Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-21 o 11:02 |
|
|
|
|
#3405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niech każdy zajmnie się swoim zyciem, a nie wpiernicza się do czyjegoś.. widocznie takie osoby się bardzo nudzą bądź po prostu nie mają własnego.. echh..chciałam Wam powiedzieć że się wzielam i dzisiaj mam nadzieję skończyć część teoretyczną, jutro prezentację na zajęcia wtorkowe a w sobotę zaczynam cżęść praktyczna.. |
|
|
|
|
#3406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie uda Ci się skończyć Widzisz jak się posuwasz ładnie do przodu
|
|
|
|
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
dawno mnie tu nie było... i pewnie jeszcze trochę nie będzie![]() Wszystko się uparło, żeby mi zrobić przymusowy odwyk na wizażu Nie dość że za tydzień i za dwa tygodnie mam egzaminy na uczelni i masę nauki, to jeszcze tydzień temu wysiadł nam komp, tzn wiatraczek do niego, i dopoki nie zamontujemy nowego mogę włączać lapka tylko na 5-10 min, żeby mi się nie sfajczył A nowego zamówionego wiatraczka na razie nie widać..Pozdrawiam wszystkie moje plotkary kochane i mam nadzieję że już niedługo powrócę z wygnania
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekamy na Ciebie!zdaj egzaminy i napraw kompa i wróć do nas ![]() |
|
|
|
|
#3409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I błyskaj im po oczach pierścionkiem zaręczynowym Ja miałam taka sytuację, że dziewczyna naszego kolegi powiedziała mojemu tż, że jestem młoda, że wszystko może sie zmienić, ja mogę kogos poznać i go olać, po czym on mi się oświadczył A ona sie zachowywała jakby tż nowy telewizor kupił a nie się zaręczył![]() Cytat:
![]() Idę ćwiczyć
|
|||
|
|
|
#3410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Twój TZ pokazał jak bardzo Cię kocha i ze nie liczy się dla Niego co ktoś mówi! nie warto się nikim przejmować! a co ćwiczysz? tzn jakiś zestaw masz czy tak sobie?
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie przepadam za ta dziewczyną w sensie, nie dogaduję sie z nią za bardzo, ale ogólnie rzecz biorąc ja lubię...i w sumie żal mi jej, bo ona mieszka ze swoim facetem i chciałaby ślubu i chyba dzieci(ma juz 26 czy 27 lat) a on nic w tym kierunku nie robi...w ogóle to uważam, że nieładnie z jego strony, bo albo chce albo powinien przestać ja zwodzić.Ćwiczę zestaw od rehabilitantki Musze wzmocnić mięśnie brzucha, pleców, pośladków, ud i chyba tyle No i się rozciągam. Coś powiedzmy w stylu pilates. Bardzo fajne, bo robie o 10 powtórzeń a ćwiczę 2-3 razy dziennie i są efekty![]() Cytat:
Mam nadzieję, że ostatecznie wypatrzę suknię za dwa tysiaki - ale juz sobie wyobrażam zdziwienie tż i moich rodziców Wole nie oglądać sukni, bo w końcu mi sie przestana podobać i będzie zonk
|
||
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
niach niach znalazłam sobie wykresy do pracy
![]() dziewczyny, które pisały lub piszą pracę z jakich stronek prócz CBOS korzystałyście, chodzi mi np o wykresy
|
#3414 |
|
Rozeznanie
|
ja jeszcze nie mam konkretnego modelu sukni bo kilka mi ie podoba a wszystko wyjdzie w przymiarkach
napewno nie bedzie z tych ogromnych na kołach czy tym podobne. Ogólnie to byłam pewna ze bedzie biała ze przez ostatnie dni jestem pewna ze ecri heheh takze kurcze trudno mi poiwedzie jaka suknie wybiore mój TŻ powiedizł jak mu pierwsze modele pokazałam ze pewnie do slubu jeszcze nie jeden raz zminie zdanie i faktycznie tak jest
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
Samoa więc ta dziewczyna na pewno Wam zazdrościła bo skoro u niej nie układa się tak jakby chciała to już wszystko rozumiem.Chyba ona powinna poważnie ze swoim pogadać.
natchnęłaś mnie i może sama sobie coś poćwiczę a chce Ci się tak 3 razy dziennie?nie zapominasz o tym?bo u mnie z pamięcią by krucho to wyglądałoKasiu możesz wstawić fotkę tej sukni jeszcze raz? Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-21 o 12:08 |
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a narzeczona to już lepiej brzmimam dzisiaj łazanki ![]() Szana pewnie pierwsze zdjęcie jest katalogowe, a 2 pozostałe na normalnej dziewczynie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-21 o 12:11 Powód: łazanki :D |
|
|
|
|
#3418 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu a tył sie odpina??? śliczna ta suknia
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nawet nie wiedzieć na czym się stoi tak naprawdę;/mniam łazanki mmmm.. a ja rybke dziś będę śmażyć i frytaski :P wiem,że te frytki nie za zdrowe ale cóż...jak się je z oleju osuszy to pycha![]() dziękuje za fotki ![]() ja też ja kocham ![]()
Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-21 o 12:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

Teraz nic lepiej, bo tylko niecały tysiak za etat
Na szczęście angielski to jest przyszłość i drugie tyle zarabiam na dodatkowych fuchach: przedszkole, korki i dodatkowe kółko

. Nowej pracy nadal będę szukać w tej samej branży (bo lubię to co robię), tylko lepiej płatnej, bo trzeba odkładać na mieszkanie.
ja myślałam,że będę miała do nadrabiania parę stron a tu nic cichutko...śpicie jeszcze?
może popraw sobie jakoś humorek? nie wiem ...choćby nawet gorącą czekoladą?

świr mały... no cóż chyba każdy facet ma jakieś swoje hobby