zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-22, 09:42   #1531
Ollliwka
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

No nie ukrywam ,że tam gdzie ja tam On

Znowu mam gorsze chwile , chce juz sie wyprowadzic od rodzicow a jeszcze conajmniej do marca musze wytrzymac

Ide sie pomalu szykowac , niedługo trzeba jechać...

Martuś a w jakiej dzielnicy mieszkasz? heh moj TŻ nienawidzi zakupow w marketach ale poświęca sie czasami i ze mną idzie jak coś potrzebuje kupić
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 09:50   #1532
zviezdocka
Raczkowanie

[quote=Ollliwka;9815597]
Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

aaa mam pytanie,kupowalyscie kiedys w portalu intymna.pl? bo maja fajna bielizne,spodobaly mi sie komplety i nie wiem,czy ryzykowac...

quote]

Z rok temu ja kupiłam w intymnej biustonosz i nie był taki tragiczny chociaż założyłam go ze 3 razy i w kąt poszedł bo ja preferuje biustonosze te powiększające a on był ciut inny jak się okazało ale to na szybko kupowałam bo mi siękolor łososiowy podobał wtedy a nie lepiej kupić sobie w New Yorker ? masz 25 % zniżki jak kupisz paczke tic tac i im okazesz ją. Ja od jakiegoś czasu tam się zaopatruje w bielizne.

Cześć tak w ogóle

a na chrzciny jade bez TŻ ta tak kołuje.. wczoraj było,że nie ejdzie , wieczoremo 22 ,że jedzie a dzisiaj rano o 7 telefon od Jego mamy ,że mówić nie moze. Poza tym moze rzeczywiscie niech juz se da spokoj ;/bierze antybiotyki od wczoraj
Oj, to chyba jednak Twój TŻ nie ściemniał z tą chorobą... poleży, wygrzeje się, wydobrzeje i ze zdwojoną siłą Cię wyprzytula jak już się spotkacie!!
UDANEJ ZABAWY na chrzcinach

[quote=martha330;9815682]
Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość

czesc

wlasnie podobaja mi sie wzory tej bielizny i dlatego
a w new yorkerze wieki nie bylam!

oj Ollliwka to bedzie Ci chyba przykro,ze bez TZ?? co? ja mam dzis wolne! tak wolne!! nie ide do pracy,za to jutro wiec jak moj TZ skonczy szkole,to wycigam go na zakupy swiateczne,lubie miec wczesniej kupione prezenty,bedzie jeszcze wiekszy wybor niz dwa dni przed Gwiazdka,wiec pojedziemy wybrac
Ale fajnie też zawsze wolę wcześniej zaopatrzyć się w prezenty, jeśli tylko mogę sobie na to pozwolić finansowo ale póki co to muszę się porządnie zastanowić nad prezentami, bo nie mam za wiele pomysłów... a już prezent dla TŻ to zawsze temat-rzeka... Czy Wy też tak macie??????? Ja jak już mam pomysł na super prezent dla TŻ to mnie na niego nie stać...

A w ogóle to u mnie spadł śnieg na szczęście pomalutku się topi

PS. Aelitko, ależ z Ciebie dama!! rewelacja!! imprezka też pewnie udała się rewelacyjnie...jak już dojdziesz do siebie, to koniecznie opisz

A ja biorę się za sprzątanie, a potem piekę serniczek

Edytowane przez zviezdocka
Czas edycji: 2008-11-22 o 09:53
zviezdocka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 10:20   #1533
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zviezdocka Pokaż wiadomość

Ale fajnie też zawsze wolę wcześniej zaopatrzyć się w prezenty, jeśli tylko mogę sobie na to pozwolić finansowo ale póki co to muszę się porządnie zastanowić nad prezentami, bo nie mam za wiele pomysłów... a już prezent dla TŻ to zawsze temat-rzeka... Czy Wy też tak macie??????? Ja jak już mam pomysł na super prezent dla TŻ to mnie na niego nie stać...

A w ogóle to u mnie spadł śnieg na szczęście pomalutku się topi

A ja biorę się za sprzątanie, a potem piekę serniczek
ja wychodze z zalozenia,ze lepiej wczesniej kupic,tym bardziej,ze w tym roku mam jasno sprecyzowane zakupy..o ktorych wczesniej pisalam tutaj,tylko Tz mi zostal,mam pomysl,ale potrzebuje meskiej decyzji,wiec moze tata mi pomoze
i tez mam problem z Tz,bo chce jeszcze mu cos dokupic,ale co...hm..pomysle jeszcze,dzis tylko prezenty dla rodzicow,siostry i szwagra i siostrzenca
i tak duzo,wydam cala pozostala wyplate.

u mnie tez sniezek,ale szkoda,ze tak malo...

uwielbiam sernik! pod kazda postacia!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!m niam,lasuch ze mnie...

Cytat:
No nie ukrywam ,że tam gdzie ja tam On

Znowu mam gorsze chwile , chce juz sie wyprowadzic od rodzicow a jeszcze conajmniej do marca musze wytrzymac

Ide sie pomalu szykowac , niedługo trzeba jechać...

Martuś a w jakiej dzielnicy mieszkasz? heh moj TŻ nienawidzi zakupow w marketach ale poświęca sie czasami i ze mną idzie jak coś potrzebuje kupić
tez chce wyprowadzic sie,ale nie bedzie to latwe,bo nie mamy gdzie i dokad....wiec hm..
o,a mieszkam na gornej,a TY?

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 10:46   #1534
GoodNight
Zadomowienie

Czesc Dziewczynki.

Jeju, jak ja Wam zazdroszcze ze tyle czasu macie na forum Ja cały czas albo praca, albo Tz. O weekendach nie wspomne. Teraz własnie siedze w pracy. Jeszcze 2 h i spadam stąd

A tak w ogole to u mnie bez zmian. Moje urodziny i Gwiazdka zblizają sie wielkimi krokami wiec cały czas mam nadzieje ze cos ruszy z kopyta. A jak nie to sama nie wiem

Buziaczki Kochane. I cierpliowści, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwosci....
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 10:51   #1535
inc0gnit0
Raczkowanie

Cytat:

tez chce wyprowadzic sie,ale nie bedzie to latwe,bo nie mamy gdzie i dokad....wiec hm..
o,a mieszkam na gornej,a TY?
Oo, ja na Górnej mieszkania szukam a mieszkam na Dąbrowie, ale to chyba też Górna?
inc0gnit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:05   #1536
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Aelitka super wygląd....wow idealnie jak na lata 20ste

GoodNIght jest tyle okazji (jeszcze Sylwester), że napewno coś się wydarzy...zobaczysz

Ja z moim Tz w czwartek robimy sobie wycieczke i jedziemy na 5 dni do Zakopanego. W czwartek nie pójde na zajęcia

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:14   #1537
GoodNight
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Aelitka super wygląd....wow idealnie jak na lata 20ste

GoodNIght jest tyle okazji (jeszcze Sylwester), że napewno coś się wydarzy...zobaczysz

Ja z moim Tz w czwartek robimy sobie wycieczke i jedziemy na 5 dni do Zakopanego. W czwartek nie pójde na zajęcia

O matko, jak tam teraz pięknie...Ech, zazdroszcze Ci. Napewno bedziecie sie swietnie bawic.

No tak jeszcze zapomniałam o sylwestrze. Jeszcze bardziej sie dobije.
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:15   #1538
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GoodNight Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki.

Jeju, jak ja Wam zazdroszcze ze tyle czasu macie na forum Ja cały czas albo praca, albo Tz. O weekendach nie wspomne. Teraz własnie siedze w pracy. Jeszcze 2 h i spadam stąd

A tak w ogole to u mnie bez zmian. Moje urodziny i Gwiazdka zblizają sie wielkimi krokami wiec cały czas mam nadzieje ze cos ruszy z kopyta. A jak nie to sama nie wiem

chcialabym miec te cierpliowsc
u mnie praca,tz i studia i wizaz wchodze kiedy siedze przed lapkiem i sie ucze npalbo przepisuje notatki

Cytat:
Napisane przez inc0gnit0 Pokaż wiadomość
Oo, ja na Górnej mieszkania szukam a mieszkam na Dąbrowie, ale to chyba też Górna?
no to jestesmy sasiadkamitak,tak...... .dabrowa wita

Cytat:
Hej

ale Wam zazdrosze,bo tez moze i bym wyjechala,ale jak nie pojde na zajecia,to jeszcze ok,ale w week praca,a,tu wolnego nie dostane. juz teraz udanego wyjazdu,a swoja droga,to bedzie dobra okazja,jak myslisz? a mnie w glowie tylko jedno

Stary 2008-11-22, 11:39   #1539
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
swietnie wyglądasz, ale az sie boje co masz na ramieniu....
Cytat:
Napisane przez malinka18222 Pokaż wiadomość
Aelitka super wyglądasz
Cytat:
Napisane przez LadyMagnolia Pokaż wiadomość
świetnie wyglądasz!!!! Szczególnie mi się ten kwiatek podoba...
Cytat:
strasznie mi sie podoba jak aelitka wyglada

ahhh......swieta,swieta,a u mnie snieg zaczal padac!
Cytat:
Kochane a czy te zdjęcia wszystkie w linku ze zdjęciem Aelitki są też jej ?
Spora kolekcja super się fotka prezentuje ta z linka
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Aelitka, gratuluję ale podpisuję się pod Polkę:

właśnie, ile jeszcze?!

Swoją drogą, Aelitko, wyglądasz ślicznie, w ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna
i jeszcze raz - gratulacje wreszcie się doczekałaś

Cytat:

PS. Aelitko, ależ z Ciebie dama!! rewelacja!! imprezka też pewnie udała się rewelacyjnie...jak już dojdziesz do siebie, to koniecznie opisz

dziękuje za wszystke komplementy
impreza udana, większość się postarała i przebrała naprawdę fajnie
zdjęcia tutaj
http://picasaweb.google.pl/siostra00...y=QTHdRvEBs5M#
mój tż to ten z fajką
w ogóle to nogi mnie bolą od tańczenia, przez pół imprezy leciały hity w stylu fogga a potem już bardziej "współczesne"

a kaca niestety nie mam więc będę musiała pomyśleć o jakimś jedzeniu

dzień dobry wszystkim

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:41   #1540
zviezdocka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GoodNight Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki.

I Tobie też duuuużo cierpliwości... tylko spokój, moje kochane może nas uratować

Cytat:
Hej

Małe wagary? i dobrze, czasem trzeba odpocząć... a kto wie, może jakaś miła rozmowa na temat przyszłości czeka Was właśnie podczas tego wypadu życzę Ci tego

Cytat:
chcialabym miec te cierpliowsc

ale Wam zazdrosze,bo tez moze i bym wyjechala,ale jak nie pojde na zajecia,to jeszcze ok,ale w week praca,a,tu wolnego nie dostane. juz teraz udanego wyjazdu,a swoja droga,to bedzie dobra okazja,jak myslisz? a mnie w glowie tylko jedno
a mi w głowie dokładnie to samo

Posprzątałam, teraz 5 min. przerwy na wizaz i zabieram się za serniczek a wieczorem zobaczę się z TŻ

PS.
Aelitko, zdjęcia są genialne!! no a Ty wyglądałaś zdecydowanie olśniewająco mogę zapytać, gdzie ta imprezka była?????

Wpadnę potem... teraz idę pichcić

Edytowane przez zviezdocka
Czas edycji: 2008-11-22 o 11:48
Stary 2008-11-22, 11:44   #1541
Ollliwka
Zakorzenienie

Martuś a ja na Dąbrowie mieszkałam jakieś 10 lat może nawet ze szkoły się znamy a mieszkałam niedaleko Lenartowicza/Dąbrowskiego na Kołowej. Obecnie na Bałutach a Nasze mieszkanie czyli moje i TŻ chce też na Bałutach

To 3 z Łodzi już są jeszcze ktoś?

A bawić zamierzam się dobrze ale nie ukrywam,że nie chce mi się TAM jechać bo to poza Łodzią dzieki

A moje Kochanie teraz śpi a ja w ten ziąb musze sie zbierac pomału jaka szkoda ,ze sie rozchorował ;(
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:52   #1542
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zviezdocka;9817036

a mi w głowie dokładnie to samo :D:D:D

Posprzątałam, teraz 5 min. przerwy na wizaz i zabieram się za serniczek :gotuje: a wieczorem zobaczę się z TŻ :

dobrze,ze nie jestem sama w tym mysleniu
he,tez chce serniczek.....!!!! a ja czekam na TZ,zaraz po mnie przyjedzie i wyruszamy na buszowanie po sklepach

Cytat:
Martuś a ja na Dąbrowie mieszkałam jakieś 10 lat może nawet ze szkoły się znamy a mieszkałam niedaleko Lenartowicza/Dąbrowskiego na Kołowej. Obecnie na Bałutach a Nasze mieszkanie czyli moje i TŻ chce też na Bałutach

To 3 z Łodzi już są jeszcze ktoś?

A bawić zamierzam się dobrze ale nie ukrywam,że nie chce mi się TAM jechać bo to poza Łodzią dzieki

A moje Kochanie teraz śpi a ja w ten ziąb musze sie zbierac pomału jaka szkoda ,ze sie rozchorował ;(

no widzisz,to naprawde z dwa przystanki,moze trzy ode mnie mieszkalas. teraz szukam mieszkania by moc wynajac,ale nie znalazlam nic w rosadnej cenie,jak bedziesz miala jakies info to bede wdzieczna

baw sie dobrze,mimo wszystko:cmok :

Stary 2008-11-22, 12:38   #1543
domi7ks
Zakorzenienie

GoodNIght im więcej okazji, tym wieksze szanse

A u mnie wagary jak wagary, to 5ty rok i mam tylko zajęcia w środy i czwartki, mimo, że jestem na studiach dziennych. Za to praca mgr mnie przeraża i jej pisanie
A właśnie jedziemy w czwartek i będziemy na miejscu szukac mieszkania ( w internecie nie ma tyle ciekawych ofert), mam nadzieje, że będzie snieg A czy okazja to wątpie, bo już ostatnio nagadałam mojemu Tż, więc się pewnie zraził.

Stary 2008-11-22, 12:55   #1544
zviezdocka
Raczkowanie

Cytat:
dobrze,ze nie jestem sama w tym mysleniu
he,tez chce serniczek.....!!!! a ja czekam na TZ,zaraz po mnie przyjedzie i wyruszamy na buszowanie po sklepach

Serniczek już jest w piekarniku... jak ktoś jeszcze ma ochotę, to zapraszam

Cytat:
GoodNIght im więcej okazji, tym wieksze szanse

A u mnie wagary jak wagary, to 5ty rok i mam tylko zajęcia w środy i czwartki, mimo, że jestem na studiach dziennych. Za to praca mgr mnie przeraża i jej pisanie
A właśnie jedziemy w czwartek i będziemy na miejscu szukac mieszkania ( w internecie nie ma tyle ciekawych ofert), mam nadzieje, że będzie snieg A czy okazja to wątpie, bo już ostatnio nagadałam mojemu Tż, więc się pewnie zraził.
Ale nigdy nie mów nigdy, nie wiesz, co facetom w tych głowach siedzi... trzeba mieć choć iskierkę nadziei a nawet jeśli nie zapadną żadne deklaracje ani nie będzie rozmów na ten temat... to i tak najważniejsze, żebyście odpoczęli, nacieszyli się sobą i zrelaksowali
Stary 2008-11-22, 13:01   #1545
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zviezdocka Pokaż wiadomość
Serniczek już jest w piekarniku... jak ktoś jeszcze ma ochotę, to zapraszam

Ale nigdy nie mów nigdy, nie wiesz, co facetom w tych głowach siedzi... trzeba mieć choć iskierkę nadziei a nawet jeśli nie zapadną żadne deklaracje ani nie będzie rozmów na ten temat... to i tak najważniejsze, żebyście odpoczęli, nacieszyli się sobą i zrelaksowali

Deklaracje były ostatanio (pisałam o tym pare dni temu), ale zgasiłam mojego Tz, sama nie wiem czemu, chyba spanikowałam. Powiedziałam, ze chce zakonczyc ten temat, moge sobie poczekac nawet rok. A szkoda, bo po to pojechalismy do Anglii, żeby zarobic kase dla nas i mieć na wesele

Stary 2008-11-22, 13:02   #1546
zviezdocka
Raczkowanie

Pamiętam, czytałam... to tym bardziej potrzeba Wam troszkę spokoju i pobycia tylko we dwoje
A skoro troszkę go "zgasiłaś", to kiedyś na pewno i tak wrócicie do tematu,a Ty już nie spanikujesz
Stary 2008-11-22, 13:18   #1547
domi7ks
Zakorzenienie

I tak mi smutno, bo nasz wyjazd był planowany od dawna. Zanim pojechalismy do Anglii juz myslelismy o tym, ze po powrocie jedziemy do Zakopanego. Myslałam, że to będzie wyjątkowy wyjazd. Tym bardziej w Anglii mielismy naprawde wielkie plany co do wesela i wogóle.
Ważne, że wogóle jedziemy. Bo ja uwielbiam Zakopane

Stary 2008-11-22, 14:32   #1548
inc0gnit0
Raczkowanie

Cytat:

no widzisz,to naprawde z dwa przystanki,moze trzy ode mnie mieszkalas. teraz szukam mieszkania by moc wynajac,ale nie znalazlam nic w rosadnej cenie,jak bedziesz miala jakies info to bede wdzieczna
Eghm jeszcze się okaże, że jesteśmy bliższymi sąsiadkami niż się nam wydaje
Dąbrowskiego street
Stary 2008-11-22, 14:51   #1549
Aelitka
Wtajemniczenie

zazdroszczę wyjazdu do zakopanego - też uwielbiam,chociaż wolę jak ludzi nie ma
w krk BIAŁO, i cały czas sypie!!!
więc w zakopcu musi być przepięknie!

ja się lenie, kacowo nie jest, ale z łóżka zwlec się nie możemy, hehehe
a tyle nauki mam... ahhhhh

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2008-11-22, 14:53   #1550
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
zazdroszczę wyjazdu do zakopanego - też uwielbiam,chociaż wolę jak ludzi nie ma
w krk BIAŁO, i cały czas sypie!!!
więc w zakopcu musi być przepięknie!

ja się lenie, kacowo nie jest, ale z łóżka zwlec się nie możemy, hehehe
a tyle nauki mam... ahhhhh

Aelitka Ty z Krakowa jestes a powiedz mi czy o tej porze roku (zwłaszcza, że za tydzien w niedziele wypadaja andrzejki) znajdziemy na miejscu jakieś ciekawe oferty????czy lepiej juz teraz rezerwować????

PS:w Krakowie mam rodzine na Zielonkach

Stary 2008-11-22, 15:04   #1551
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Aelitka Ty z Krakowa jestes a powiedz mi czy o tej porze roku (zwłaszcza, że za tydzien w niedziele wypadaja andrzejki) znajdziemy na miejscu jakieś ciekawe oferty????czy lepiej juz teraz rezerwować????

PS:w Krakowie mam rodzine na Zielonkach

z Krakowa jak z Krakowa.. studiuje tutaj, a moje rodzinne miasto mam 100km stąd. oferty - masz na myśli noclegi? z własnego doświadczenia to nie wiem, nigdy nie szukałam tutaj ani hotelu, ani hostelu... jeśli chcesz, moja koleżanka prowadzi hostel (nówka, ma chyba pół roku super jest, i "dwójki" też są), mogę zapytać jak stoją z miejscami...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2008-11-22, 15:05   #1552
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
z Krakowa jak z Krakowa.. studiuje tutaj, a moje rodzinne miasto mam 100km stąd. oferty - masz na myśli noclegi? z własnego doświadczenia to nie wiem, nigdy nie szukałam tutaj ani hotelu, ani hostelu... jeśli chcesz, moja koleżanka prowadzi hostel (nówka, ma chyba pół roku super jest, i "dwójki" też są), mogę zapytać jak stoją z miejscami...
Tak tak o noclegi mi chodzi
O jakbys spytała, super

Stary 2008-11-22, 15:12   #1553
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Na ślasku też sypie a ślub w taki śnieżny dzien? albo zaręczyny... lepimy bałwana a tu akuku :P
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:28   #1554
Aelitka
Wtajemniczenie

gorzej jak się pierścionek w zaspie zgubi, szukaj, szukaj, byle do wiosny ;D

domi, zapytam chodzi ci o ten weekend?

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2008-11-22, 15:38   #1555
inc0gnit0
Raczkowanie

A ja kolejny weekend spędzam sama w końcu miałam czas coś w mieszkaniu porobić - małe przemeblowanko, małe sprzątanko (błe - "nie chcem ale muszem") no i drineczki - bacardi malinowe + cola, ajj
I po co komu chłop ...
Może nie powinnam na tym wątku, no ale .. skoro TŻtowi wsio ryba to płakać nie będę
Stary 2008-11-22, 15:48   #1556
Misiata
Raczkowanie

GoodNIght ja też czekam na ten magiczny grudzień bo wtedy również mam urodzinki a później boże narodzenie i sylwester. jeśli nic się nie zmieni do końca roku to poważnie zastanowie się co dalej i co jest nie tak... 6 lat to chyba wystarczający czas żeby coś zadecydować. ..

Dziewczyny ostatnio czytałam artykuł o "piotrusiu panu" czyli mężczyżnie który tak naprawde nie chce dorosnąć i zatrzymał się na etapie dzieciństwa... nie chce niczego zmieniać.. może mój TZ to ten typ ehh... co wy o tym myślicie?
Misiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 16:00   #1557
inc0gnit0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misiata Pokaż wiadomość

Dziewczyny ostatnio czytałam artykuł o "piotrusiu panu" czyli mężczyżnie który tak naprawde nie chce dorosnąć i zatrzymał się na etapie dzieciństwa... nie chce niczego zmieniać.. może mój TZ to ten typ ehh... co wy o tym myślicie?
Hmmmmmm a gdzie ten artykuł był?

Bo mój ma chyba ten problem ... i to nie jest tylko kwestia zaręczyn, on w ogóle ma problem z odpowiedzialnością za cokolwiek ...
Stary 2008-11-22, 16:53   #1558
malinka612
Raczkowanie

Ehh, i się pocięłam z TŻ... Momentami mam wrażenie że jest on tym Piotrusiem Panem...
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 17:33   #1559
Misiata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
Ehh, i się pocięłam z TŻ... Momentami mam wrażenie że jest on tym Piotrusiem Panem...

co się stało? ja również się pokłóciłam od 3 dni mamy ciche dni...

nie pamiętam już gdzie czytałam ten artykuł ale powstała książka na temat syndromu piotrusia pana.
dziewczyna będąca w długim związku dała czas TŻ 3 miesiące na zdecydowanie się. czy oświadczy się jej i przejdą do następnego etapu związku czy ma odejśc od niego. Niestety po 3 miesiącach musiała skończyć tą znajomość chodź pękło jej serce... po rozstaniu były TŻ świetnie się bawił ale po 6 miesiącach wrócił z przeprosinami i pierścionkiem... chodź pewnie nie każda opowieść się tak pięknie kończy...
ja też się zastanawiam nad takim rozwiązaniem chodź pewnie serce rozdwoiłoby mi się na pół ale...

Edytowane przez Misiata
Czas edycji: 2008-11-22 o 17:36
Misiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 17:44   #1560
malinka612
Raczkowanie

Misiata poszło o jego odpowiedzialność i o to jak się momentami zachowuje. Jakby na starość głupiał. Mówi jedno, robi drugie. Do tego znów zaczyna mówić półsłówkami i pretensje ma do innych że go nie rozumieją...Ostatnio dziwił mi się że miałam do niego trochę zła o to, że nie dał znać że dojechał do domu po zjeździe (lało wtedy okropnie, do tego strasznie ciemno a do uczelni ma kawałek), i nie to że swojej mamie dał znać, bo jak to stwierdził 'ona się martwi'. A ja to niby nie?? Ehh... Cisza trwa już drugi dzień;/

Edytowane przez malinka612
Czas edycji: 2008-11-22 o 17:49
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości