zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-22, 17:49   #1561
Misiata
Raczkowanie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

hmm.. nio cóż czasami trudno jest zrozumieć facetów ale pewnie wszystko się ułoży. wiesz to że dał znać mamie a tobie nie to zawsze mogłaś napisać smsa czy już dotarł. ja kiedyś też się kłóciłam o takie rzeczy... na starość ? tzn. ile ma lat ? bo faceci psychicznie to bardzo powoli się starzeją

czy ktoś jeszcze odkrywa syndrom piotrusia pana ? :/

Edytowane przez Misiata
Czas edycji: 2008-11-22 o 18:03
Misiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 18:23   #1562
malinka612
Raczkowanie

Sęk w tym że pisałam jeszcze jak był na uczelni żeby dał znać jak wróci do domu bo paskudna pogoda i będę się martwić strasznie. Potem w porze powrotu do domu znów zaczęliśmy pisać smsy (przecież nie będzie pisał jak jedzie) i tylko dlatego mogłam się domyślić, że pewnie do domu już wrócił. Czasami pisał w teoretycznej porze powrotu do domu będąc u kolegi/na stacji benzynowej, więc ciężko było mi określić gdzie jest. A na moje kolejne smsy (potem się okazało że był już wtedy w domu) czy już wrócił nie odpisywał (w międzyczasie wymieniliśmy kilka smsów na różne tematy). Nie myśl sobie że jestem jakaś nadopiekuńcza czy coś, bo bardzo rzadko proszę go o to żeby dał mi znać że już dotarł do domu (tylko wtedy go o to proszę jak jest naprawdę brzydka pogoda).
Ma 22 lata, i mogę powiedzieć że im jest starszy tym bardziej zdarzają mu sie 'anormalne' zachowania i bardzo szczeniackie. Jak bylmłodszy to jego zachowania były jakby bardziej odpowiedzialne. Bardziej się przejmował tym że się o niego martwię, bardziej uważnie słuchał i znacznie więcej pamiętał, o ważnych dla mnie/niego/nas sprawach. Teraz jakby mu to zobojętniało/przyzwyczaił się? Jak wrócić do tego co było dawniej? Bo rozmowy mam wrażenie że nie pomagają. Nie chcę też z drugiej strony stawiać go w takiej sytuacji jak niektóre dziewczynys swoich tż-tów : że albo coś się zmieni albo się rozstajemy.
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 19:19   #1563
Ollliwka
Zakorzenienie

A ja wróciłam w Kościele krótko , później obiadek z deserem w restauracji , śmichy chichy , Ojciec chrzestny zabawiał towarzystwo i ledwo co obiad skończyłam jeść zresztą i tak jako ostatnia ,tyle nawijał hyh

A mój TŻ przejął się tym ,że nie mógł pojechać i bałam się swojej reakcji ,że bede miała żal do Niego czy coś ale rozumiem ,że to było najlepsze wyjście,że został w łóżku a poprosiłżebym mu fotke wysłała mmem i dostałam smsa pare chwil temu który mnie podbudował i ucieszył moze przesadzam troche ale ja juz tak mam napisał po skrócie ,że choćzdjecie malo wyrazne to musi powiedzieć ,ze moja obecnie jeszcze dziewczyna ma gust a wkrotce narzeczona a niedługo żona.
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 19:23   #1564
Aelitka
Wtajemniczenie

nooo, popatrz jak miło

wie facet jak udobruchać kobietę

[choć dalej uważam, że jak chory to w łóżku niech leży ]

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 20:01   #1565
zviezdocka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
A ja wróciłam w Kościele krótko , później obiadek z deserem w restauracji , śmichy chichy , Ojciec chrzestny zabawiał towarzystwo i ledwo co obiad skończyłam jeść zresztą i tak jako ostatnia ,tyle nawijał hyh

A mój TŻ przejął się tym ,że nie mógł pojechać i bałam się swojej reakcji ,że bede miała żal do Niego czy coś ale rozumiem ,że to było najlepsze wyjście,że został w łóżku a poprosiłżebym mu fotke wysłała mmem i dostałam smsa pare chwil temu który mnie podbudował i ucieszył moze przesadzam troche ale ja juz tak mam napisał po skrócie ,że choćzdjecie malo wyrazne to musi powiedzieć ,ze moja obecnie jeszcze dziewczyna ma gust a wkrotce narzeczona a niedługo żona.
Proszę, proszę, jak ta grypa dała mu do myślenia piękny sms a tak w ogóle to może nam też się pochwalisz jakimś zdjęciem z chrzcin?

Dziewczyny, ale BIAŁO w Krakowie!!!!!:e ek: będzie można lepić bałwana
zviezdocka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 20:07   #1566
inc0gnit0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misiata Pokaż wiadomość

czy ktoś jeszcze odkrywa syndrom piotrusia pana ? :/
Oj. .. czyli nie jestem sama

Heeh ten temat jest skomplikowany może powinnyśmy nowy wątek założyć "Mój TŻ to Piter Pan"

Ja niestety dopiero teraz "odkryłam" ten syndrom u mojego TŻ .. wcześniej jak już pisałam pobłażałam mu z racji różnicy wieku ehhhh

Dużo by pisać ...
W każdym razie teraz ja jemu dałam takie jakby ultimatum, ale raczej sobie ...
Tzn tym razem NIE wyciągnę ręki pierwsza i nie będę się znów tłumaczyć .. z mojej reakcji na jego postępowanie ...

Bo tak to zawsze wyglądało ... on broił, ja strzelałam focha, on się obrażał na focha, a potem ja nie wytrzymywałam i zamiast czekać na przeprosiny tłumaczyłam mu dlaczego się obraziłam ... i teraz do mnie dotarło, że on się w tych momentach wcale winny nie czuł. Nabroił, pofochowałam się, i w końcu JA się tłumaczyłam z FOCHA a on nie czuł się winny nic a nic!

Koniec końcem nasz związek wygląda tak, że on robi co chce, a jak mi się nie spodoba coś to ja jestem ta zła .. ehhhh miłość oślepia

Edit:

Ahhh i to jego nieśmiertelne:

"Ty ciągle szukasz powodu, żeby z nami skończyć"

....

Edytowane przez inc0gnit0
Czas edycji: 2008-11-22 o 20:09
inc0gnit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 20:13   #1567
Ollliwka
Zakorzenienie

No niestety nie mam zdjęć może kilka sztuk ale to aparatem mojego ojca robione i nie mam usb żeby na kompa przerzucic u siebie. A rodzice małej zamiast wziasc aparat zeby była pamiatka pozniej to nie pomysleli o tym w ogole ehhh kurde...

Ja oglądam póki co Jak oni śpiewają bo kolacja dzisiaj odpada , najadłam sie za dwoje

a wlasnie macie juz jakieś plany na Sylwestra ? sala czy bardziej kameralnie ?
Stary 2008-11-22, 20:18   #1568
inc0gnit0
Raczkowanie

Cytat:

a wlasnie macie juz jakieś plany na Sylwestra ? sala czy bardziej kameralnie ?
Ja, jak tak dalej pójdzie, upiję się sama w mam nadzieję swoim (no, banku) już mieszkaniu
Stary 2008-11-22, 20:19   #1569
Misiata
Raczkowanie

inc0gnit0 dobry pomysł z tym oddzielnym wątkiem eh... ja sobie też dałam czas do - końca grudnia a poźniej moja opowieśc nabierze chyba barw szarości.. no cóż zobaczymy cały grudzień przedemną...

sylwester? no cóż żeby tradycji stało się za dość pewnie zostanę w domu ahha. i upijała się że 6 lat mojego związku legło w gruzach... ( mam nadzieję że ta mniej optymistyczna wersja się nie spełni... )

Edytowane przez Misiata
Czas edycji: 2008-11-22 o 20:22
Stary 2008-11-22, 20:52   #1570
inc0gnit0
Raczkowanie

Cytat:
inc0gnit0 dobry pomysł z tym oddzielnym wątkiem eh... ja sobie też dałam czas do - końca grudnia a poźniej moja opowieśc nabierze chyba barw szarości.. no cóż zobaczymy cały grudzień przedemną...

sylwester? no cóż żeby tradycji stało się za dość pewnie zostanę w domu ahha. i upijała się że 6 lat mojego związku legło w gruzach... ( mam nadzieję że ta mniej optymistyczna wersja się nie spełni... )
6 lat heeh
Mój poprzedni związek runął po 3,5 roku .. i żałowałam, że tyle lat straciłam ...
No nic, różnie to w życiu bywa ...
Teraz doszłam do wniosku, że czas zadbać o swoje życie samej .. zaczynam się starać o kredyt hipoteczny .. jeśli TŻ będzie chciał ze mną faktycznie być i budować ten cholerny dom to będzie się sam o to martwił. Ja w końcu chcę mieć swój kawałek podłogi i koniec kropka.
Stary 2008-11-22, 20:53   #1571
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

ten syndrom Piotrusia Pana hm.. a czy TZci maja nadopiekuncze mamy? to najczesciej sie wtedy zdarza...
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 21:11   #1572
zviezdocka
Raczkowanie

Incognito, ja tam cały czas trzymam kciuki za Was... widać, że jesteś mądrą, fajną kobietą, i mam nadzieję, że twój TŻ też to jak najszybciej sobie uświadomi, żeby nie musiał doceniać po czasie tego, co właśnie stracił... trwaj w swojej decyzji, jestem z Tobą
I nie ma samotnego upijania się w Sylwestra - jeśli już, to z nami na wizazu

Olliwko, szkoda, że nie masz zdjęć no ale co się dziwić rodzicom maluszka, że zapomnieli o aparacie takie emocje, zdarza się...

A co do Sylwestra.. to mamy już pewne plany - raczej kameralnie, w gronie przyjaciół, z masą pysznego jedzonka + dobra muzyka + dużo alkoholu

Cytat:

Misiata, tfu, tfu, tfu.. żadnych pesymistycznych scenariuszy!!

A ja Wam powiem tak cichutko, że serniczek wyszedł rewelacyjny

Edytowane przez zviezdocka
Czas edycji: 2008-11-22 o 21:12
Stary 2008-11-22, 21:25   #1573
Misiata
Raczkowanie

sanrioo mój nie ma nadopiekuńczej mamy więc to napewno nie to. może porostu ja nie jestem właściwą osobą...6 lat to szmat czasu to prawda... kocham go..

zviezdocka mam nadzieje że ten scenariusz się nie spełni... chyba wtedy zmienie forum na "jak radzić sobie z rozstaniem..". ehhh...

szkoda że my tak wirtualnie i nie możemy spróbować tego serniczka
Stary 2008-11-22, 21:28   #1574
zviezdocka
Raczkowanie

Misiata, to wpadnij do Krakowa na serniczek

Ja już życzę dobrej nocy, kochane zmykam, do jutra
Stary 2008-11-22, 21:34   #1575
Misiata
Raczkowanie

do krakowa to ja zawsze z chęcią
ja też już zmykam jutro na uczelnie cały dzień :/
kolorowych snów kochane
Stary 2008-11-22, 21:44   #1576
Ollliwka
Zakorzenienie

Dobranoc ja też kłade się i popatrze w ekran tv jeszcze troche...

P.S a na sernik to mam ochote nie powiem a w Krakowie byłam raz tylko i to powyżej 5 lat temu ale chętnie na weekend bym sie wybrała też z TŻ of kors.
Stary 2008-11-22, 21:50   #1577
karolcia25
Przyczajenie

Hej! Z ogromnym bólem serca dołączam do was dziewczyny. Ja też czekam na te oświadczyny, czekam i czekam i jakoś nie widać końca.Nie zrozumcie mnie źle ale to pocieszające że nie jestem jedyną która po tylu latach czeka na ten wymarzony dzień.
karolcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 21:50   #1578
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

smaczego sernika! :P u mnie też się szykuje z brzoskwiniami może 6lat to się rozleniwił... tzreba mu dać do zrozumienia że czas leci i tzreba się spieszyć ;> może się "opamięta"
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 22:14   #1579
inc0gnit0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
ten syndrom Piotrusia Pana hm.. a czy TZci maja nadopiekuncze mamy? to najczesciej sie wtedy zdarza...
Oj .. no nie tylko mamy on jest jedynakiem, w dodatku cała rodzina go we wszystkim wyręczała do tej pory, jak broił to rodzice załatwiali itp ... a on z jednej strony niby chce się od nich uniezależnić, a z drugiej ciągle boi się, żeby ich nie denerwować bo mu u nich tak na prawdę za dobrze

Cytat:
Napisane przez zviezdocka Pokaż wiadomość
Incognito, ja tam cały czas trzymam kciuki za Was... widać, że jesteś mądrą, fajną kobietą, i mam nadzieję, że twój TŻ też to jak najszybciej sobie uświadomi, żeby nie musiał doceniać po czasie tego, co właśnie stracił... trwaj w swojej decyzji, jestem z Tobą
I nie ma samotnego upijania się w Sylwestra - jeśli już, to z nami na wizazu
heh dziękuję i ja mam nadzieję, że w końcu oprzytomnieje ...
No i oczywiście gdyby coś .. to upijanie się przy wizażu będzie
Stary 2008-11-22, 22:26   #1580
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inc0gnit0 Pokaż wiadomość
Eghm jeszcze się okaże, że jesteśmy bliższymi sąsiadkami niż się nam wydaje
Dąbrowskiego street
o ja,to rzeczywiscie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
Na ślasku też sypie a ślub w taki śnieżny dzien? albo zaręczyny... lepimy bałwana a tu akuku :P
mnie sie podoba taka opcja jak najbardziej,bo ja taka mala dziewczynka jestem

Cytat:

wow,to dla mnie rodzaj deklaracji,zdarza sie,ze ostatnio tz napisal cos w podobie...dobranoc dla mojej dziewczyny,niedlugo narzeczonej - jakos tak to bylo:ju pi:

Cytat:
Napisane przez karolcia25 Pokaż wiadomość
Hej! Z ogromnym bólem serca dołączam do was dziewczyny. Ja też czekam na te oświadczyny, czekam i czekam i jakoś nie widać końca.Nie zrozumcie mnie źle ale to pocieszające że nie jestem jedyną która po tylu latach czeka na ten wymarzony dzień.

witamy
a ile jestes ze swoim TZ??

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 23:13   #1581
the_sania
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
ja niestety też dołączam do tego postu..
jesteśmy ze sobą ponad 3lata i nic.
niby kocha mnie, mówi, że już zawsze chce być ze mną. Czasami nawet powie do mnie "moja żono".. Ale jak ja zaczynam temat ślubu (nawet tylko tak dla samego pogadania o tym jakby to było, troszkę pożartować- tak jak my dziewczyny lubimy )to nie podchwyca tematu. Smutne to jest dla mnie
oświadczyny to piękna chwila, czułabym się to jedyną tak naprawdę..
bo nie rozumiem tego, że mówi się z jednej strony o tym jak to się chce być z kimś całe życie, a z drugiej unikać tematu ślubu.........
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 23:33   #1582
Carrie85
Raczkowanie

GG do Carrie85

Czesc dziewczyny, dolaczam sie do Was.
jestem ze swoim TZ 4 latka i miesiac juz czekam i czekam i doczekac sie nie moge.
oboje mamy po 23 lata. koncze studia i juz chcialabym zaczac jakas prace i powoli wic swoje gniazdko. Mialam plany zeby na ostatnim roku studiow wyjsc za maz, potem dzieci i spokojnie zaczac kariere, no ale dopadla mnie rzeczywistosc- i nic z tych planow nie wyszlo.
dobija mnie to ze juz wszytskie moje kumpele wyszly za maz lub pozareczaly sie. a szczegolnie nie lubie pytan KIEDY WY? chyba kazda z nas to zna.
nie chce wyznaczac swojemu TZ zadnych terminow do ktorych ma sie oswiadczac. znam takie przypadki i wiem co mezczyzna mysli o tym i jak sie czuje.

wracajac do mojej sytuacji. nie chce nikogo zmuszac. kiedys pare razy sie poklocilsmy na ten temat i od ostatniej klotni nie poruszam tego tematu.od tego jest forum
jak rozmawiamy mowie: ja wyjade, ja kupie mieszkanie, ja to, ja tamto.
Tz sie troche denerwuje, ale jak on nie chce niczego ze mna planowc to czemu ja mam z nim planowac. moze wtedy uswiadomi sobie coś

Pozdrawiam Was
Carrie85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 05:42   #1583
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
ja niestety też dołączam do tego postu..
jesteśmy ze sobą ponad 3lata i nic.
niby kocha mnie, mówi, że już zawsze chce być ze mną. Czasami nawet powie do mnie "moja żono".. Ale jak ja zaczynam temat ślubu (nawet tylko tak dla samego pogadania o tym jakby to było, troszkę pożartować- tak jak my dziewczyny lubimy )to nie podchwyca tematu. Smutne to jest dla mnie
oświadczyny to piękna chwila, czułabym się to jedyną tak naprawdę..
bo nie rozumiem tego, że mówi się z jednej strony o tym jak to się chce być z kimś całe życie, a z drugiej unikać tematu ślubu.........
Cytat:
Napisane przez Carrie85 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, dolaczam sie do Was.
jestem ze swoim TZ 4 latka i miesiac juz czekam i czekam i doczekac sie nie moge.
oboje mamy po 23 lata. koncze studia i juz chcialabym zaczac jakas prace i powoli wic swoje gniazdko. Mialam plany zeby na ostatnim roku studiow wyjsc za maz, potem dzieci i spokojnie zaczac kariere, no ale dopadla mnie rzeczywistosc- i nic z tych planow nie wyszlo.
dobija mnie to ze juz wszytskie moje kumpele wyszly za maz lub pozareczaly sie. a szczegolnie nie lubie pytan KIEDY WY? chyba kazda z nas to zna.
nie chce wyznaczac swojemu TZ zadnych terminow do ktorych ma sie oswiadczac. znam takie przypadki i wiem co mezczyzna mysli o tym i jak sie czuje.

wracajac do mojej sytuacji. nie chce nikogo zmuszac. kiedys pare razy sie poklocilsmy na ten temat i od ostatniej klotni nie poruszam tego tematu.od tego jest forum
jak rozmawiamy mowie: ja wyjade, ja kupie mieszkanie, ja to, ja tamto.
Tz sie troche denerwuje, ale jak on nie chce niczego ze mna planowc to czemu ja mam z nim planowac. moze wtedy uswiadomi sobie coś

Pozdrawiam Was

witam kolejne dwie osobki na watku
a jednak nas przybywa,wiec cos jest w tych,ze chcemy zareczyn.

ja za chwile ide do pracy,a za oknem snieg,pelno sniegu....
mam nadzieje,ze o mnie bedziecie pamietac,bo bede dopiero ok 18 mogla tu zajrzec,a do tego czasu-znajac was,to sie rozpiszecie.
miloego dnia!

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 08:27   #1584
Misiata
Raczkowanie

cześć kochane
witam was nowe czekające
ja jeszcze wczoraj z TŻ pożarłam się przez telefon jest jeszcze gorzej niż było... no cóż może taki mi los pisany..
zmykam na uczelnie będę późnym wieczorkiem poczytam was troszkę jak wróce

miłego dnia

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 13:22 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
Stary 2008-11-23, 08:40   #1585
najfajniejsza
Zakorzenienie

Aelitka, super zdjęcia

Olliwka, ja bym ze szczęścia po nogach sikała

Witam wszystkie nowoprzybyłe

Mój mi wczoraj powiedział, że zamieszkamy ze sobą najwcześniej za 2 lata.
zaręczyn też wcześniej nie będzie, to wiem na pewno. najpierw mieszkanie, tak było zawsze. Poza tym jego w sumie śmieszy, że ja bym już chciała się usamodzielnić, bo jemu jest dobrze jak jest. Chociaż wczoraj powiedział, że weźmie kredyt, ale zaraz potem uznał, że nie musi z tym poczekać, aż ja zacznę pracować na etat, żeby w miarę wyjść na czysto. Wiem, że to prawda, ale taka bolesna.
jestem gotowa na inne życie. A tu minimum dwa lata spotykania się jak szesnastolatkowie... co za głupi kraj!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 09:41   #1586
Ollliwka
Zakorzenienie

cześć

Ja coraz dłużej spie jak mam wolny dzień , dzisiaj o 9 się podniosłam a za oknem biało , w perspektywie Święta, zapach pieczonych ciast

Witam się też z nowymi dziewczynami na wątku

Piję kawusie i za godzine jade do mojego chorowitka

A ten wczorajszy sms faktycznie mnie ucieszył i prawie ,że po nogach sikałam tylko ja mam tą sytuację bardziej już pewną niż niepewną bo wprost mi TŻ powiedział ,że będzie niespodzianka wkrótce i tego się trzymam jak nie teraz to kiedy... wyzbyłam się wątpliwości więc to TEN czas
Stary 2008-11-23, 09:49   #1587
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Aelitka, super zdjęcia

Olliwka, ja bym ze szczęścia po nogach sikała

Witam wszystkie nowoprzybyłe

Mój mi wczoraj powiedział, że zamieszkamy ze sobą najwcześniej za 2 lata.
zaręczyn też wcześniej nie będzie, to wiem na pewno. najpierw mieszkanie, tak było zawsze. Poza tym jego w sumie śmieszy, że ja bym już chciała się usamodzielnić, bo jemu jest dobrze jak jest. Chociaż wczoraj powiedział, że weźmie kredyt, ale zaraz potem uznał, że nie musi z tym poczekać, aż ja zacznę pracować na etat, żeby w miarę wyjść na czysto. Wiem, że to prawda, ale taka bolesna.
jestem gotowa na inne życie. A tu minimum dwa lata spotykania się jak szesnastolatkowie... co za głupi kraj!
Nie narzekaj, bo i tak masz lepiej jako dziewczyna niż ja jako żona.
Z moim TŻ widzę się raz na dwa tygodnie. I tak już przez 4 lata. Całe "chodzenie", pół narzeczeństwa i teraz 3/4 małżeństwa. Proszę, zamień się ze mną

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 10:04   #1588
zviezdocka
Raczkowanie

Cytat:
cześć

Ja coraz dłużej spie jak mam wolny dzień , dzisiaj o 9 się podniosłam a za oknem biało , w perspektywie Święta, zapach pieczonych ciast

Witam się też z nowymi dziewczynami na wątku

Piję kawusie i za godzine jade do mojego chorowitka

A ten wczorajszy sms faktycznie mnie ucieszył i prawie ,że po nogach sikałam tylko ja mam tą sytuację bardziej już pewną niż niepewną bo wprost mi TŻ powiedział ,że będzie niespodzianka wkrótce i tego się trzymam jak nie teraz to kiedy... wyzbyłam się wątpliwości więc to TEN czas
Hmm...no to chyba nie pozostaje nic innego jak pogratulować!! wreszcie jakiś facet, który wie, czego chce i się tego nie boi
A ja zazdroszczę dalej

The_sania, Carrie85, witajcie w naszym gronie

A ja dziś jadę na obiadek do TŻ i wspólne popołudnie
Stary 2008-11-23, 11:01   #1589
malinka18222
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
U mnie bez zmian. Zima za oknem Jak ja nie lubię zimy, no może w święta lubię a tak to nie

My w Sylwka chcielismy iść na taki bal wiecie suknia, orkiestra itd, ale cena nas zabiła 400 zł od pary Widziałam w necie jeszcze gorsze ceny.... masakra.
Prawdopodobnie idziemy ze znajomymi do klubu za 100 zł od pary i też będzie muza i jedzonko, myślę, że się opłaca.
Stary 2008-11-23, 11:14   #1590
inc0gnit0
Raczkowanie

Cześć dziewczynki

Heeeh 9 dni ... i się doczekałam ...
smsa wysłał mi a kumpla swojego "na zwiady" do mnie podesłał na gg - czy w ogóle ma szanse coś poprawić ehhh w końcu dotarło, że nabroił

A ja nie wiem co mu napisac ehhh ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości