|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
Prawie ,że identyczny staż do mojego z TŻ ale my od sierpnia Tak wyliczam i 3/4 z Nas oczekuje" tej "pięknej niespodzianki w święta tego roku a ja dzisiaj pytałam swojego na kiedy ją planuje i rzuciłam kilka dat w grudniu ale na którą się zdecyduje nie wiem bo nic nie chciał zdradzić A mnie chyba grypa dopada , nienajlepiej zaczynam się czuć a jutro do szkoły...
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 7ego.....a Wy????
|
|
|
|
|
#1623 |
|
BAN stały
|
nawiazujac do tematu watku wydaje mi sie,ze nie ma czego,sama jestem zareczona i z ostatnio opublikowanych badan gl.za maz pierwsze wychodza nauczycielki-bo sa biedne i malo zarabiaja i nie maja sie za co utrzymac-to bylo podane jako gl.powody w badaniu.poza tym tez zauwazylam smutne wnioski,ze patrzac naokolo na znajomych itp.to pierwsze gl.wychdoza za maz panie o watpliwej urodzie-lagodnie mowic,ktore zlapaly 1 fraje...i juz wiedza,ze nikogo innego nie poznaja i sa jakby na niego skazane ze wzgeldu na wyglad.
|
|
|
|
#1624 |
|
BAN stały
|
a juz najlepsze sa laski,ktore czekaja i sie doczekac nie moga,a i tak sie nie doczekaja
hehe,bo ich pewnie facet w jajo zrobi.zal.hehe bez urazy.pozdro dla wszystkich nowozencow i juz mezatek.
|
|
|
|
#1625 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja nie oczekuję niczego w grudniu
![]() w ogóle w najbliższym czasie niczego nie oczekuję... wolę się nie nastawiać, zresztą, żadnych symptomów nie ma ![]() jak wam mija niedziela? u mnie leniwie, tyle że po obiad i deser pojechaliśmy ja się do tego trochę źle czuję, się nażarłam, zapiłam kawą i teraz leżę brzuchem do góry i dogorywam oglądamy flashpoint.. ![]() jutro już wraca do domu, będę miała brutalny powrót do codzienności ależ mi się nie chce.. ehhhh![]() Cytat:
Cytat:
![]() bez urazy
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:13 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1627 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm
tak sobie myślę, cristal, sama jesteś zaręczona... nauczycielka, czy?..... ![]() ehhh cały dzień jakiś nie ten, z dupy, spać mi się tylko chce..... uhhhhhhh
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Najważniejsze, że wszystkie czekamy, bo jesteśmy piekne
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1630 |
|
Wtajemniczenie
|
ha, dobrze powiedziane!
![]() motylek, yerba mate... kiedyś próbowałam, niestety dla mnie w smaku jest nie do przejścia chociaż może powinnam się przemóc
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
może ja już teraz też, próbowałam ze 4 lata temu
![]() słuchajcie nie działa mi wizaż przez firefoxa, tylko explorer ;/ lipaaaa ja tak nie chce
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
mi dziala przez firefoxa................. .......
|
#1634 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Czujesz się lepsza,bo jesteś zareczona czy co??? ![]() Jestem ciekawa skąd te dane wytrzasnełaś. ![]() Cytat:
Być może tak będzie jak piszesz,może i się doczekają oświadczyn. Fakt czasami mam wrażenie,że nie tylko w wątku marudzą o pierscionek,ale to ich sprawa.
|
||
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj w nocy /nocny marek ze mnie
/ rozmawialam z TZ o zareczynach, pierscionkach itp. powiedzial ze juz planuje, ale czeka na wlasciwa okazje. nawet powiedzial jaki pierscionek ma na oku , to popoludniu przy okazji zakupow zaszlam do apartu i poprzymierzalam, popatrzylam na to i tamto, i juz nie moge sie doczekac!!!! oczywiscie Tz wiedzial ze w najblizszym czasie wybiore sie do jubilera,ale tylko po to zeby zorientowac sie jaki mam rozmiar paluszka hihihi a ja oczywiscie juz zrobilam przymiarke tego pierscionka ktory Tz ma na oku coz moge powiedziec, Tz ma super gust ciekawi mnie tylko kiedy, no ale mam nadzieje, ze to bedzie zaskoczenie i bedziemy tylko My, bo zareczyn przy rodzicach i proszenie o reke rodzicow nie chce. eh... w taka szara pogode promyczek slonca dla mnie zaswiecil..
|
|
|
|
#1637 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle razy sie w tym roku tam nałaziłam, że mi na 5 lat starczy chyba![]() Cytat:
Cytat:
No, ale potem spotkanie między rodzicami i tak trzeba zrobić
,,Stosunek do zwierząt jest najlepszą miarą naszego człowieczeństwa'' Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:14 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|||
|
|
|
#1638 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolę się nie szykować, poza tym tylko rozmiar sprawdzaliśmy i żadnego takiego mierzenia nie było, ani oglądania pierścionków ![]() Cytat:
ahhh cudownie cieszymy się razem z tobą!!![]() a kobiety to jednak france są... żeby iść i szukać pierścionka, co niespodzianką miał być....! ehh :P a mój to mi nie powiedział jaki ![]()
|
||
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to tylko ?połowa sukcesu jak nie więcej po co oglądać? jak ON i tak sam dokona wyboru Jak byłam z moim w aparcie i jeszcze jednym stoisku z biżuterią to zapytał tylko <takie Ci się podobają? >a pokazałam chyba z 10 pierścionków więc tymbardziej nie wiem jaki wybrał..A jestem wybredna i nie kryje jak nie jestem zadowolona z prezentu niespodzianki ale to będzie najpiękniejszy prezent bo będzie od Niego i spodoba mi się jaki by nie był dla mnie najważniejsze jest to cudne pytanie
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo.. słyszałam o przypadku, że dziewczyna powiedziała że pierścionek się jej nie podoba i był wymieniany! nie będę tego oceniać, bo to dziwne jak dla mnie... ![]() mi w sumie rybka, jaki, byle nie wielki zloto bialy z wydziwianymi jakimis rzeczami ;D |
|
|
|
|
#1641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogolnie nie lubie niespodzianek- TZ o tym wie ....a z drugiej strony ciekawosc by mnie zzarla i predzej czy pozniej o tak bym sprawdzila |
|
|
|
|
#1642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że gdybym tylko coś wiedziała więcej, zaraz bym leciała szukać ![]() na szczęście gust mojego tżta jest zbieżny z moim
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Raczkowanie
|
czasem facetowi trzeba palcem pokazac TAKI PIERSCIONEK MI SIE PODOBA! WLASNIE TAKI!!!
z doswiadczenia wiem, ze zadna aluzja nie pomoze... ogladaja piercionki az drzalam, bo co bedzie jak nie trafi w moj gust? ale trafil
|
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
e tam, ja w mojego wierzę, chyba mu się nie zdarzyło nigdy wybrać czegoś, co wg mnie byłoby "brzydkie"
|
|
|
|
#1645 |
|
Raczkowanie
|
od poprzednich facetow dostawalam takie prezenty, ze pierwsza mysla bylo: OMG. i juz chyba jestem specjalistka w robieniu slicznego usmiechu na widok obrzydliwego prezentu /nie ma co ukrywac-takie tez sie zdarzaja/,
z obecnym mezczyzna /tym Jedynym / mamy umowe, ze jak mamy sobie robic prezenty to najpierw ze soba rozmawiamy o tym co nam moze sie spodobac i czego potrzebujemy. wiec poki co jest ok.
|
|
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
to ja sobie pomarudze... marudze marudze marudze marudze marudze
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm,ja oczekuje,ale nie wiem kiedy. bo tz nie okreslil kiedy,w najblizszym czasie,to dla mnie rowniez sierpien 2009 ![]() hehe,kolejna sierpniowa Cytat:
![]() oj przylaczam sie,bo wszystkie juz mierzyly pierscionki,a ja nie...ale dzis widzialam cudne w kruku!!!! aj,najdrozszy jak mi sie podobal kosztowal 399zl ale i za chyba 219 mi sie podobaly slinka pociekla...marzenie....
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
martha Ty to też 2006 rok????
![]() ![]()
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie,nie ....bo 2007
ale 14 sierpnia! piekna data
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Martha to masz musze Ci powiedzieć króciutki staż
a sierpień to najwyrażniej miesiąc zakochanych, a nie maj |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

ja jestem ze swoim 2 lata i 3 miesiące i mi się wydaje, że to szmat czasu.Nie smuć się, poczekaj do świąt
może Tz już szykuje niespodzianke...oby, trzymam kciuki.
a ja dzisiaj pytałam swojego na kiedy ją planuje i rzuciłam kilka dat w grudniu ale na którą się zdecyduje nie wiem bo nic nie chciał zdradzić
a jutro do szkoły...

ale i za chyba 219 mi sie podobaly