|
|
#1681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
jak ma się oświadczać, to chce od razu planować ślub (najdalej za rok, czyli wiadomo $$$ ) i po ślubie od razu na swoje czyli też $$$ heheHmm czyżby wszystko zależało od $$$ ? Bo tak to mnie Kocha czyli muszę zacząć grać w totka i jak wygram to mi się oświadczy na bank ;p
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide zaraz na jazdy ... jeszcze nie bylo mnie za kierownica jak snieg jest na drogach :P
no wszystko sie rozbija wlasnie o te $$$ ... niestety... Edytowane przez sanrioo Czas edycji: 2008-11-24 o 09:49 |
|
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
O a ja mam pierwszą w życiu jazdę w piątek, ciekawe jak sobie poradzę
warunki sprzyjające, nie ma co ;p
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:03 |
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
oo kiedyś to było inaczej ...
a teraz chcą na swoje... nie chcą z rodzicami chcą się dorobić. a ja mam 18 lat mój TŻ ma 22 jesteśmy razem 2.5 roku. jestem zdecydowanie za modelem rodziny żonka w domu z dziećmi a mąż zaraba chcę rodzić mu dzieci i w wiekun 21lat mieć pierwsze :P
|
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
Polka746 na pewno się doczekasz
skoro Ci tak mówi, to tak będzie. Problem wszystkich z nas to chyba to, że chcemy "teraz, już!". Ja bynajmniej tak mam Właśnie... kiedyś było inaczej. Ale teraz bez swojego mieszkania,dobrej pracy itp raczej klepie się biedę. Przecież jak ludzie żyją w PL ;/ smutne
|
|
#1687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o to ciekawe ![]() ja jak pomyślę, że miałabym tylko wychowywać dzieci i siedzieć w domu to może to i jest fajne, ale na początku. Później czułabym się niedowartościowana. W pracy jednak jakoś się rozwijam.. spędzam czas z ludźmi.. i chyba w oczach męża wyglądam lepiej. Takie mam wrażenie
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2008-11-24 o 10:37 |
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Polka nie smuc się, Tz już Ci pewne rzeczy obiecał, więc będzie robił wszytsko, zeby spełnic Twoje marzenia. I pewnie stąd ten smutek, że obiecał a nie ma pacy. Ale to sie zmieni. Moj Tz tez teraz siedzi na bezrobociu ![]() sanrioo matko jaka Ty młodziutka ja w tym wieku nie myślałam o ślubie...o nie. Nawet jeszcze poważnego chłopaka nie miałam. Ja wogóle jestem z najstarszych tutaj![]()
|
|
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:03 |
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Polka kochana ja Cie pomyliłam z Oliwka...matko jaka ja sierota
![]() Olliwka to do Ciebie mój poprzedni post |
|
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:25 |
|
|
|
#1692 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie
![]() Ja cieszę się, że znalazłam ten wątek i wiem, że nie jestem sama EJ JAK ZROBIĆ, (TZN, KTÓRY KOD Z SUWACZKA WKLEPAĆ), ŻEBY POKAZYWAŁ SIĘ MÓJ SUWACZEK? próbowałam każdą z 3wersji i sam tekst się pojawia zamiast obrazka
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2008-11-24 o 10:59 |
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:25 |
|
|
|
#1694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi a znasz może jakąś inną stronkę z takimi suwaczkami?
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z zajec pisze
głowa strasznie mnie boli chyba przeziebienie chwyta rozmawiałam z moim TŻ dzisiaj i prędko sie sytuacja pracy nie zmieni pewnie ale i tak jest nadzieja ,ze w tym roku bedzie pracował a jak u Was kochane ? jak mija dzionek ?
|
|
|
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty z zajęć, a ja z pracy od 7-15 ;p
Uważaj lepiej na siebie, teraz wszyscy chorzy. Do domu i do wyra.. TŻeta weź ze sobą trzeba łączyć przyjemne z pożytecznym hihiMam nadzieję, że coś znajdzie.. teraz chyba taki ciężki okres pod koniec roku jeśli chodzi o pracę..
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
Ciężki, ciężki... coś o tym wiem, nawet bardzo dużo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szukam i szukam i nic
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem, na wizazu nie bedzie widac typowego suwaczka, tylko link mozna dać do niego
|
#1699 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też nie potrafię suwaczka ustawić - sam link mam, co zrobić...
dzisiaj mój tż pojechał, w ramach pożegnania byliśmy na lunchu i kawie w centrum ;D i nawet pogadaliśmy trochę... nie tyle o zaręczynach - postanowiłam już nie poruszać tego tematu, mam czekać i tyle , co w ogóle o przyszłości, bardziej bliższej niż dalszej... problem w tym że i ja nie wiem, co ze sobą zrobić po studiach (no bo co może mgr filozofii?), i on średnio... nie chcę zostawać w krk, ale w moim rodzinnym mieście z pracą może być wyjątkowo trudno, zobaczymy co będzie... stanęło na tym, że po obronie przenoszę się na zaoczne na prawie i idę do pracy, haha ciekawe jakiej ![]() gorzej z tym że będę musiała szukać mieszkania, zobaczymy co to będzie, uhhh... ![]() chyba że jakimś cudem znajdę coś w mojej mieścinie
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
bo sie nie da na wizazu
![]() moja kolezanka tez jest po mgr filizofii i pracowala w wydawnictwe w BOK za 2000zł miesiecznie. Inne prace jakie wykonywala to kelnerka w róznych barach, sekretarka, inne BOK, ale tylko w jednym tak dobrze zarabiala a nie miala wtedy skonczonych studiow
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja jeszcze pracy nie szukałam, ciekawe gdzie trafię
![]() pewnie jakbym miała tylko jeden kierunek to już dawno bym coś robiła, ale tak to nie bałdzo... hmm może wyjdę na tępaka, ale co to BOK?? Biuro Obsługi Klienta.....?
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
tak, dokladnie, praca nie jest zbyt wdzieczna
|
#1703 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ile jesteście ze sobą i ile macie lat? Ja z moim jestem ponad 2 lata i coś czuję, że się chłop szykuje
On ma 22 lata, a ja 19. Zaproponował mi nauki przeddmałżeńskie A jeżeli chodzi o ślub to mój chce za jakieś 3 lata. Mi też to pasuje ![]() Nie przejmuj się kobieto. Musisz z nim poważnie porozmawiać. Zadaj mu takie pytanie: "Kochanie? A czy Ty w ogóle chcesz kiedyś się ze mną ożenić?" Jak powie, że tak to zapytaj się go kiedy by chciał. Jeżeli powie, że za jakieś 10 lat to powiedz mu, że Ty nie chcesz czegoś takiego i jak mu na Tobie zależy to niech się postara i zwiąże się z Tobą wcześniej, bo inaczej ktoś mu Ciebie zabierze. Powiedz, że Ty nie będziesz czekała 10 lat i ostatnia wychodziła za mąż. Powiedz, że ślub będzie dowodem jego miłości i początkiem wspaniałego etapu w życiu. 3mam za Ciebie kciuki! ![]() Cytat:
A potem wrócę na studia i zrobię magistra
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2008-11-24 o 14:56 |
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŁUMACZĘ uwaga! między URL i = ma nie być spacji!!! [URL ="TU WSTAWIAMY ADRES SUWAKA"]TU TEKST PO KLIKNIĘCIU NA NIEGO WYSKOCZY SUWAK[/URL ] czyli coś takiego: [URL ="http://www.suwaczek.pl/cache/56d8b941c0.png"]Oszalałam [/URL]i wpisując coś takiego bez przerw wygląda to tak: Oszalałam ![]() Tak, żeby bylo widać sam suwak od razu, to się nie da, bo wizaż nie ma takiej opcji
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-11-24 o 14:33 |
|
|
|
|
#1705 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm dalej nie rozumiem, wydawnictwo w BOK'u? ciemnota ze mnie ![]() teraz sobie zrobie suwaczka....... |
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
w wydawnictwie nie pracowala w BOK, tylko w innym charakterze
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ja rozmawiałam wczoraj ze swoim Tż-tem o prezentach pod choinkę ![]() cóż nieukrywam, ze chciałabym małe pudełeczko z pierścioneczkiem... taaa...chciec to ja sobie mogę...mój facet jest nereformowalny, jestesmy razem 6 lat!!! ja mam 24 on 28, czy to za wczesnie jeszcze??ja uwazam, że nie. zawsze słysze jeden teks...nie mamy kasy... jak walczyć z takim argumentem? jestem na przegranej pozycji... najgorsze jest jak wszyscy wokoło pytaja kiedy wkońcu sie zdecydujemy ![]() odpowiadam zawsze, że jeszcze nie czas, przeciez miłością się nie najemy...i takie tam nieprawdziwe bzdury, ale czasem mam ochote wykrzyczec, że to ON nie chce!!! |
|
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Bo tak to mnie Kocha 

ja w tym wieku nie myślałam o ślubie...o nie. Nawet jeszcze poważnego chłopaka nie miałam. Ja wogóle jestem z najstarszych tutaj