![]() |
#2221 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
![]() Nie lubie sie ograniczac zapachowo i nie dziele perfum na meskie/damskie ![]() Cytat:
![]() ![]() Daj znac jak spotkanie ze Smokiem przezylas ![]() ![]() Yola dziekuje ![]() Anka_res super,duuuuza i ciekawa kolekcja,jest kilka flakonow ktore Nas laczy ![]() ![]() Camila1983 gratuluje cudnego zbioru ![]() ![]() Kesly1 fajny zbior,bardzo zgrabn.Gratuluję ![]()
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Camilo1983 mamy wspólne Moon Sparkle, Magnetism, Pacific Paradise, Sheer Rose, Black XS, Amour mam mini, Ninę, Baby Doll, Midnight Fantasy, Princess mam odlewkę, Flowerbomb mam w wersji EDP.
Freya kiedyś miałam, czasem mnie męczyła, ale teraz chyba trochę tęsknię, muszę ją sobie przypomnieć. kesly1 i u Ciebie widze posiadaną przeze mnie Ninę, Fantasy mam odlewkę, Zen miniaturę. Ładny zbiór. anka_res ogrom wspaniałości. Jest czego pogratulować i pozazdrościć. Chętnie obejrzę dokładne zdjęcia kolekcji.
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gratuluje Wam wszystkim bez wyjatku. Swietne kolekcje!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Wilka, nie zazdroszczę
![]() ![]() To pewnie przeznaczenie - Te zapachy podświadomie nie pasowały do Ciebie i masz miejsce na nowe nabytki w kolekcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ... może one po prostu zrobiły miejsce dla następnych pokoleń ?
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Wiko,przykra sprawa i wiem jaka to niemoc kiedy leci flakon z rak
![]() Glowa do gory,moze nie byly Ci one pisane,nie wiem....ale taka sytuacja zawsze moze sie zdarzyc. ![]()
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak czytam takie historie to zawsze jestem w szoku. Ale nie z powodu współodczuwania wielkiej straty... Zawsze sobie wtedy myślę: a co z miejscem na które te ciężkie flachy spadają?! ![]() Mnie parę tyg. temu spadła butelka perfum na kafelki w łazience. Nie stłukła się, za to zrobiła dziurę w kaflu. Miałam ochotę ją wyrzucić przez okno i pewnie bym tak zrobiła, gdyby takowe w kiblu było. Ryczałam ze złości pół dnia. ![]() Ja chyba jestem jednak jakaś inna... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Swoją drogą ciekawe jak pachniało (i pewnie jeszcze pachnie) u Wiki ...
![]() |
#2229 |
Nindżopesz
|
O kurde, Wika...
![]() ![]() Na szczęście niedługo święta, może Mikołaj przyniesie Ci nowe perfumy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Wiko
![]() ![]() Cytat:
![]() Na dużym zdjęciu nie wypatrzyłam nic wspólnego, ale piszesz o "obu" Pradach, więc jeśli zaplątała się wśród nich klasyczna EdP, to już jeden punkt zaczepienia. Oprócz tego Agent P. i Dolce Vita, a zazdraszczam Angela. ![]() Piękna gromadka, gratulacje! ![]()
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
wielkie nieba, ale tłum .... podziwiam, a mój niepokój perfumowy narasta
![]() Gratuluję...
#2232 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Naprawdę rozumiem, jak paskudne to uczucie, choć przyznaję, że klęska na miarę trzech buteleczek mi się jeszcze nie zdarzyła. Zdarzyło mi się potłuc w hotelu buteleczkę, za którą dosłownie parę godzin wcześniej zapłaciłam 470 zł (niedostępne na Allegro, więc nie da rady kupić zapachu taniej) i byłam załamana. Pewnie nie pociesza Cię to szczególnie (bo niby czemuż miałoby) ale nie tylko Tobie zdarzają się takie straty. Ściskam najserdeczniej, jak mogę... ![]() ![]()
![]() |
#2233 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo paskudne. Dziekuje Wam za wsparcie ![]() Dziewczyny, sorry za odejscie od tematu, ale musialam sie komus wyzalic. Moj Szwagier skwitowal to krotko: "I iles tam pieniedzy poszlo w...." , no ale on tego nie rozumie. A zeby tak calkiem z tematu nie zbaczac, to wkleje zdjecie tego, co zostalo. Oczywiscie, "happy to be" na zdjeciu jeszcze jest ale w rzeczywistosci zostal tylko korek. Powiedzcie, ze to tez jest cos, plisssss a swoja droga, gdy rozpaczalam najpierw po tych 2 flaszeczkach i rozbilam trzecia, przyszla mi idiotyczna mysl do glowy: "No popatrz, nie jest zle, mozesz jeszcze kilka zbic i co wtedy? Ciesz sie tym co Ci zostalo" ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2008-11-24 o 12:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() P.S Wiki swietna kolekcja-tak kolorowo i cieplo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trihomonas Czas edycji: 2008-11-24 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witaj
![]() Oj jak przykro, nie zazdroszcze utraty szczegolnie flowerbombki, coz jedyne co mozna w tej sytuacji powiedziec to zdarza sie - na pewno nastepna upolujesz. Swoja droga jakies niemocne te perfumy, mnie jak Gucci 75 ml (kto mial w rece ten wie o jakim ciezarze mowa, hehe) spadl (a wlasciwie tylko nakretka!!! od flakonu) na zlew to zlew ucierpial znacznie bardziej niz nakretka...wzial i pekl. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To powiedz szwagrowi, żeby się nie mył, bo mydło zużywa (które przecież kosztuje) i prasy nie kupował, bo telegazetę może poczytać .. itd. Głupie gadanie, przecież specjalnie tego nie tłukłaś ... ![]() A kolekcja jest OK - widzę, w dwóch przypadkach "mamusie z dzidziusiami" - czyli Organzę i Noa. Czyżbyś robiła tak jak ja : kupuję miniaturkę i jak zapach mi się podoba to dokupuję większą flaszkę, żeby nie była sierotką? ![]() Dodam, że Noa to moja dawna (młodzieńcza ![]()
![]() |
#2237 |
Zadomowienie
|
Wika28 współczuję roztrzaskania flaszeczek
![]() ![]() ![]() A i mam jedno pytanko. Co to za perumy na 1 fotce najwyższe? Taka przezroczysto-żółta stożkowata buteleczka ze złotawym korkiem? Dała mi je mama niedawno (zostało może z 1/3 butelki) ale naklejka pod spodem zdarta a ja niewiem co to za zapach ![]()
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hexxana, poza Soir De Lune jakie flakoniki mamy wspolne? Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2008-11-24 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Nindżopesz
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Skarbow naszczescie wiele zostalo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Rozeznanie
|
Moja skromna kolekcja: ( dopiero od niedawna poczułąm magiczną magię perfum
![]() 1. CK "Euphoria" 2. Naomi Campbel tzw. klasyczna 3. Burberry " touch for women" 4. Salvador Dali "Dalimix" <<moje ukochane 5. Body Fresh - mgiełka do ciała zielona herbata 6. Adidas "Fruithy rythm" 7. Malutkie, śliczne perfumy w kremiku w opakowaniu ok.4cm, owalnym i bladozielonym - są sprzed kilku lat, napis się starł(niedawno je wygrzebałam w szafce) - pomoże mi ktoś zidentyfikować?
#2243 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Wika - kolekcja zapachowo nie moja, ale bardzo ładna.
![]() ![]() Cytat:
Mnie właśnie wkurzyło, że ona się nie słutkła, za to kafel tak. Przy rozwalonej podłodze stłuczenie żadnej flaszki mi nie straszne. A nawet bardzo! chętnie bym zrobiła zamianę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Soir De Lune mam miniature ale w pelni zaspokaja moje pragnienia wlasnie ze wzgledu na charakter tych perfum,jednak mimo wszystko naleza do kategorii,ktore bardzo lubie.
Z tego co dojrzalam to na pewno Wish,Intuition,Moschino,b ardzo lubie perfumy Clarinsa. Przelotny romans mialam z Chance EDP i EDT ale to nie moj klimat,klasyczny Agent tez nie do konca spelnil moje oczekiwania ![]() ![]() Dluzsza bytnosc zaliczyl Angel ale juz nie wroce do niego,Addict na poczatku mnie odrzucil-pozniej sie do niego przekonalam i ponownie mam awersje ![]() Tyle dojrzalam ![]() Cytat:
![]() Wazne,ze dla Ciebie kolekcja jest wazna i istotna ![]() To opakowanie perfum jest metalowe?bo kiedys taka serie mialo YR,bladozielone to bylo chyba Ode La Vie ![]() ![]()
![]() |
#2246 |
Rozeznanie
|
Moja kolekcja jest dla mnie wszystkim ;p
Już miałam pisać, że to nie Neblina(patrzyłam na KWC i widze taaki duży flakon), kiedy wyciągnełam moje pudełeczko i udało mi się rozszyfrować starty prawie do cna napis - to rzeczywiście Neblina! Dzięki ![]() ![]() ![]()
#2247 |
BAN stały
|
![]()
Ja tak myślałem jak miałem trudny kilkunastomiesięczny okres w życiu ...
Perfumy to tak naprawdę nic nieznaczący dodatek... Ważni są ludzi. Żeby mieć komu powiedzieć miłe słowo. Żeby mieć z kim żyć... Rodzina, TZ i przyjaciele... Właśnie w takiej kolejności... |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ale najważniejsze- jak się cieszę że to forum istnieje! Już zaczynałam myśleć, że to tylko ja takiego "fioła" perfumeryjnego mam (oczywista w pozytywnym znaczeniu tego słowa;D A żeby było zabawniej to mój mąż ma JEDNĄ flaszeczkę perfum (zgadnijcie od kogo, heh) i czuje się z tym doskonale od chyba 3 lat ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2008-11-25 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
A ja anko_res ( tez sie chyba nie odmienia co?) czekam tylko ktory z zapachow zapragniesz przeznaczyc na allegro tudziez inna forme komu komu bo ide do domu. Ale to tylko dlatego ze kolekcja imponujaca i mnie osobiscie bardzo odpowiada trafia w moje wsłasnie kształtujące sie gusta - dopiero zaczynam z perfumami. Czytałam gdzies Ciebie jak to puszczasz w swiat robiac selekcje w swoich zbiorach i od razu pobiegłam na allegro no ale juz tam nic dla siebie nie znalazłam także gdybys robiła porządki w perfumach to ja chętnie pomogę posprzątać
![]() Na flowerbomb i Pradę skusiły mnie w szczególności Twoje recenzje. Szalenie ciekawa kolekcja - jeszcze raz szczerze zazdroszcze i gratuluję. Gapie sie w fotki - takie moje wirtualne window shopping. |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak powaznie to rozumiem cie doskonale ja nawet ludziom nie podaje kawy w filizankach bo mi wszystko leci z rak a wiadomo wrzątek itd. EDIT: AAAAAAAAAAAAAAAA: poważnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.