Samotność z wyboru - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-25, 18:54   #841
mimi_77
Zakorzenienie

Dot.: Samotność z wyboru

Cytat:
Napisane przez niewazne. Pokaż wiadomość
ja zawsze miałam wyrzuty sumienia. (nie wiedzieć czemu)...
ja juz sie ich pozbyłam i coraz bardziej kręci mnie lizanko bez zobowiązań

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 19:06   #842
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Eh... już miałam pisać że jestem zdrowa ale wysypka wraca
wyniki krwi mam dobre ale co z tego jak jest dalej to samo
Stary 2008-11-25, 19:44   #843
niewazne.
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
ja juz sie ich pozbyłam i coraz bardziej kręci mnie lizanko bez zobowiązań
ale to brzmi wkręciło mi się to i aż mam na to ochotę

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
moja Ty biedna skoro wyniki krwi są dobre, to wysypka jest pewnie przejściowa a przynajmniej mam nadzieję.
Stary 2008-11-25, 19:53   #844
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze. może te lepsze wyniki to objaw poprawy..

Cytat:
ale to brzmi wkręciło mi się to i aż mam na to ochotę
hahaha. ja też

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-11-25, 20:00   #845
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

moja Ty biedna skoro wyniki krwi są dobre, to wysypka jest pewnie przejściowa a przynajmniej mam nadzieję.
no raczje nie przejściowe bo tak od 6 miesięcy to wraca

Cytat:
będzie dobrze. może te lepsze wyniki to objaw poprawy..

krew miałam pobieraną tydzień temu, dopiero teraz wyniki dostałam, a wysypka wróciła dziś po południu więc raczej nie
Stary 2008-11-26, 17:26   #846
Malinezja
Zadomowienie

Ahhhh ja to mam ostatnio metlik taki ze hej. Pomalu zaczynam tego nie ogarniac. Jako ze od dluzszego czasu jestem sama i bardzo mi sie to podoba to sporo imprezuje a co za tym idzie poznaje nowych,... mezczyzn.
Ostatnimi czasy umawialam sie z 6 (Michal, Daniel, Lukasz, Krzysiek, Dawid, Lukasz 2 - oczywiscie nie rownolegle) ale tak o , na piwko w zwykly dzien, po imprezie. Generalnie zaden mnie nie 'powalil' i raczej trzymalam jakis tam dystans. Dwoch z nich juz ewidentnie by chcialo mnie usidlic, co chwile pisali zeby sie spotkac, pytali o bardzo osobiste sprawy (co bylo nie tak z ex, dlaczego sie rozstalismy, czy spotykam sie z kims itd)... chcieli zeby im poswiecac czas, zebym nie szla z kumpelami do klubu tylko z nim gdzies wyskoczyla, zapraszali do siebie na film.. Generalnie zrobili wszystko czego nie powinni bo mnie zwyczajnie sploszyli. Nie wiem.. moze jestem jakas dziwna ale to ja lubie (u)wodzić, sterować sytuacja, gonić przysłowiowego zajączka. Lubie kontrolować.. Lubie jak facet jest niepewny, jak nie wiem co mam o tym myslec.. wtedy gra się kręci. A tak jak mi wyłożą karty na stół na początku to od razu jestem znudzona... i wykręcam się coraz głupszymi wymówkami, uciekam ;]
Nie wiem czy mam moze zbyt wygorowane wymagania czy o co chodzi..Teraz poznalam kogos i niby w porzadku ale do idealu mu daleko (malo zartuje a moje poczucie humoru jest jakie jest i od partnera oczekuje podobnego , nie ma wyksztalcenia no i chce abym poswiecala mu duzo czasu - a dopiero sie poznalismy, smsy pisze lawinowo, jak nie odpisuje to dzwoni co chwile..) i tak nie wiem czy moze dac mu szanse.. zrobic inaczej niz zwykle... czy podążyć przetartym szlakiem, wykrecic sie i czekac do weekendu gdzie moze poznam kogos kto by mi bardziej odpowiadal..

Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 18:23   #847
niewazne.
Zadomowienie

Cytat:
no raczje nie przejściowe bo tak od 6 miesięcy to wraca

krew miałam pobieraną tydzień temu, dopiero teraz wyniki dostałam, a wysypka wróciła dziś po południu więc raczej nie

Stary 2008-11-26, 18:53   #848
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinezja Pokaż wiadomość
Ahhhh ja to mam ostatnio metlik taki ze hej. Pomalu zaczynam tego nie ogarniac. Jako ze od dluzszego czasu jestem sama i bardzo mi sie to podoba to sporo imprezuje a co za tym idzie poznaje nowych,... mezczyzn.
Ostatnimi czasy umawialam sie z 6 (Michal, Daniel, Lukasz, Krzysiek, Dawid, Lukasz 2 - oczywiscie nie rownolegle) ale tak o , na piwko w zwykly dzien, po imprezie. Generalnie zaden mnie nie 'powalil' i raczej trzymalam jakis tam dystans. Dwoch z nich juz ewidentnie by chcialo mnie usidlic, co chwile pisali zeby sie spotkac, pytali o bardzo osobiste sprawy (co bylo nie tak z ex, dlaczego sie rozstalismy, czy spotykam sie z kims itd)... chcieli zeby im poswiecac czas, zebym nie szla z kumpelami do klubu tylko z nim gdzies wyskoczyla, zapraszali do siebie na film.. Generalnie zrobili wszystko czego nie powinni bo mnie zwyczajnie sploszyli. Nie wiem.. moze jestem jakas dziwna ale to ja lubie (u)wodzić, sterować sytuacja, gonić przysłowiowego zajączka. Lubie kontrolować.. Lubie jak facet jest niepewny, jak nie wiem co mam o tym myslec.. wtedy gra się kręci. A tak jak mi wyłożą karty na stół na początku to od razu jestem znudzona... i wykręcam się coraz głupszymi wymówkami, uciekam ;]
Nie wiem czy mam moze zbyt wygorowane wymagania czy o co chodzi..Teraz poznalam kogos i niby w porzadku ale do idealu mu daleko (malo zartuje a moje poczucie humoru jest jakie jest i od partnera oczekuje podobnego , nie ma wyksztalcenia no i chce abym poswiecala mu duzo czasu - a dopiero sie poznalismy, smsy pisze lawinowo, jak nie odpisuje to dzwoni co chwile..) i tak nie wiem czy moze dac mu szanse.. zrobic inaczej niz zwykle... czy podążyć przetartym szlakiem, wykrecic sie i czekac do weekendu gdzie moze poznam kogos kto by mi bardziej odpowiadal..
Jakbym czytała o sobie.. Nie lubię zbyt natarczywych facetow, wole sama troszkę sterowac sytuacją, a nie miec wszystko na talerzu i czuć się jak w pułapce. Pewnie dlatego zwykle kreca mnie faceci, ktorzy na mnie nie zwracaja uwagi
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 20:40   #849
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Jakbym czytała o sobie.. Nie lubię zbyt natarczywych facetow, wole sama troszkę sterowac sytuacją, a nie miec wszystko na talerzu i czuć się jak w pułapce. Pewnie dlatego zwykle kreca mnie faceci, ktorzy na mnie nie zwracaja uwagi
myślałam, że tylko ja tak mam

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-11-26, 22:07   #850
Malinezja
Zadomowienie

Dokładnie!
Lynn lepiej bym tego nie ujeła

Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 22:53   #851
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
myślałam, że tylko ja tak mam

Ja też

A jak się komuś podobam, to on mi nie

Lunciaku! Zdrowiej

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010

Edytowane przez Melodia mgieł nocnych
Czas edycji: 2008-11-26 o 22:54 Powód: literówka parówka
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 19:25   #852
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Dziewczyny ja odchodze może nie na zawsze ale napewno na jakiś czas ... od dłuższego czasu nie pisze tu o niczym innym niż o mojej chorobie, musze to sobie wszystko przemyśleć, poukładać ... musze sama przez to przejść, odzyskać kontrole nad swoim życiem ... mam ochote przewartościować swoje życie, rzucić studia (bo zaczęłam sie zastanawiać czy to napewno dla mnie), wyjechać i zacząć wszystko od nowa ... zerwać z dotychczasowym życiem, z ludźmi dookoła ... skoro nie moge pokonać choroby ... nie chce żyć tak jak żyłam przez ostatni czas, już tak nie potrafie ... musze zacząć coś zmieniać, cokolwiek, żeby nie oszaleć

trzymajcie sie, wierze że będziecie szczęśliwe
Stary 2008-11-27, 19:52   #853
mimi_77
Zakorzenienie

Wiesz najlepiej co jest dla Ciebie dobre. moze dzieki temu odzyskasz spokój. Wierze, że kiedys wrócisz. trzymam kciuki za Ciebie

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-11-27, 21:10   #854
Brook
Zakorzenienie

hej Lunka! nie wiem co Ci dolega ale 3mam kciuki zeby sie polepszylo

ja dalej samotna chyba skazuje sie na samotnos cnie wiem czego...

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 21:11   #855
niewazne.
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny ja odchodze może nie na zawsze ale napewno na jakiś czas ... od dłuższego czasu nie pisze tu o niczym innym niż o mojej chorobie, musze to sobie wszystko przemyśleć, poukładać ... musze sama przez to przejść, odzyskać kontrole nad swoim życiem ... mam ochote przewartościować swoje życie, rzucić studia (bo zaczęłam sie zastanawiać czy to napewno dla mnie), wyjechać i zacząć wszystko od nowa ... zerwać z dotychczasowym życiem, z ludźmi dookoła ... skoro nie moge pokonać choroby ... nie chce żyć tak jak żyłam przez ostatni czas, już tak nie potrafie ... musze zacząć coś zmieniać, cokolwiek, żeby nie oszaleć

trzymajcie sie, wierze że będziecie szczęśliwe
a ja będę tu na Ciebie czekać niecierpliwie. i nie rób nic pod wpływem chwili !
i pamiętaj, że JA wierzę i wróć.

odnajdź siebie i wróć. i się powtarzam, ale tak mi się smutno zrobiło ja to przeczytałam chciałam napisać, że Vitas, że pojedziemy, że wrócił ten chłopak zza oceanu i że gó.wno wyszło z tego co miało wyjść. i że w ogóle... a tu takie coś Luniak, przecież to Twój wątek, ehhh. będę tęsknić. już tęsknie

Stary 2008-12-06, 14:01   #856
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Jestem laski troszkeeee pozytywniej u mnie na nowo odkryłam muzyke, formułe 1 i setki innych rzeczy, bo ostatnio naprawde nic nie miało większego sensu ... jeśli chodzi o moje zdrowie to powiem tylko że jestem po biopsji i czekam na wyniki. Tylko błagam nie piszcie że będzie dobrze bo to najgorsza rzecz jaką można powiedzieć choremu, przekonałam sie o tym.

Ze Sławkiem skończone ( a raczej nie zaczęte )bo on sam nie wie czego chce, najpierw męczy mnie o spotkanie a jak ja znajde to sie nie odzywa

poznałam jeszcze dwóch gości ale to tylko na zasadzie flirtu, po tym wszystkim co było nie jestem w stanie z kimś być ( chociaż myślałam że może Sławek to będzie jakaś ucieczka od choroby, niestety nie była). Teraz jak słysze o czyjejś miłości, jak czytam opisy, jak widze pary, to mi sie chce śmiać i znów utwierdzam sie że po co mi to. Pewnie zatwardziałe, zakochane laski by mnie w tym momencie zlinczowały ale dla mnie miłość straciła jakąkolwiek wartość.

za to flirt czemu nie

ale widze że tu pustką wieje, laski wracać i rozkręcamy na nowo wątek
Stary 2008-12-06, 14:34   #857
mimi_77
Zakorzenienie

jupijajej! w końcu love U

dla mnie życie bez musyki byłoby pustee. kto ma knto na last.fm ?

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-12-06, 14:37   #858
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

me too

ja kiedyś miałam ale włączał mi sie ciągle przy uruchamianiu program do muzyki stamtąd i sie wkurzyłam
Stary 2008-12-06, 15:11   #859
niewazne.
Zadomowienie

Cytat:
Jestem laski troszkeeee pozytywniej u mnie na nowo odkryłam muzyke, formułe 1 i setki innych rzeczy, bo ostatnio naprawde nic nie miało większego sensu ... jeśli chodzi o moje zdrowie to powiem tylko że jestem po biopsji i czekam na wyniki. Tylko błagam nie piszcie że będzie dobrze bo to najgorsza rzecz jaką można powiedzieć choremu, przekonałam sie o tym.

Ze Sławkiem skończone ( a raczej nie zaczęte )bo on sam nie wie czego chce, najpierw męczy mnie o spotkanie a jak ja znajde to sie nie odzywa

poznałam jeszcze dwóch gości ale to tylko na zasadzie flirtu, po tym wszystkim co było nie jestem w stanie z kimś być ( chociaż myślałam że może Sławek to będzie jakaś ucieczka od choroby, niestety nie była). Teraz jak słysze o czyjejś miłości, jak czytam opisy, jak widze pary, to mi sie chce śmiać i znów utwierdzam sie że po co mi to. Pewnie zatwardziałe, zakochane laski by mnie w tym momencie zlinczowały ale dla mnie miłość straciła jakąkolwiek wartość.

za to flirt czemu nie

ale widze że tu pustką wieje, laski wracać i rozkręcamy na nowo wątek
kochana ! wreszcie !
ja Ci powiem po raz setny, że wierzę. zresztą już to pewnie wiesz.

Boże jak ja tęsknie za flirtem chcę flirtować, droczyć się, itp... ehh. a tu dupa.
ale tęskniłam za Wami wszystkimi

Cytat:

dla mnie również.
Stary 2008-12-06, 18:37   #860
mimi_77
Zakorzenienie

jakby ktos był zainteresowany - nowe konto [do starego zapomniałam hasła ]
www.lastfm.pl/user/Che_Nelle

Antosia 12.05.2015

Stary 2008-12-06, 18:57   #861
Kaffienka
Raczkowanie

2 miesiące temu wybrałam samotność. Przyjmiecie mnie do swego grona? Tu jest moja historia: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...6&postcount=15.
Wierzę, że trafię na kogoś odpowiedniego dla mnie kiedyś.
Kaffienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-06, 19:14   #862
Lavi92
Zakorzenienie

Ja to chyba będę zmuszona wybrać samotnośc z wyboru.. Bo po prostu się boje różnych rzeczy, że np. mój chłopak mnie będzie chciał zabić albo bedzie pił czy coś w tym stylu. Nie wiem dlczego tak mam, ale bardzo się tego boje. Dlatego też zawsze kończy się na urwanym kontakcie z facetem..
Stary 2008-12-06, 19:41   #863
Kaffienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Ja to chyba będę zmuszona wybrać samotnośc z wyboru.. Bo po prostu się boje różnych rzeczy, że np. mój chłopak mnie będzie chciał zabić albo bedzie pił czy coś w tym stylu. Nie wiem dlczego tak mam, ale bardzo się tego boje. Dlatego też zawsze kończy się na urwanym kontakcie z facetem..
Nie obraź się, ale jeśli miałeś takie doświadczenie lub jeśli nie miałaś, a masz w sobie paniczny strach przed tym, to powinnaś wybrać się do psychologa. Lęk się leczy i jest on wyleczalny! Życzę Ci, żebyś sobie z nim poradziła...
Stary 2008-12-06, 20:09   #864
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaffienka Pokaż wiadomość
nie miałaś

Nie miałam takich doświadczeń na szczęście, tylko przeraża mnie to, że już w tym wieku o tym myśle.
Ale żadna z was nie miała takich obaw? Bo coraz częsciej wydaje mi się, że naprawdę mam coś na psychice..
Coraz częściej wydaje mi się, że powinnam zrobić to co mówi Kaffienka. Bo na prawdę będę miec przechlapane.
Stary 2008-12-06, 20:11   #865
Kaffienka
Raczkowanie

Cytat:

Nie miałam takich doświadczeń na szczęście, tylko przeraża mnie to, że już w tym wieku o tym myśle.
Ale żadna z was nie miała takich obaw? Bo coraz częsciej wydaje mi się, że naprawdę mam coś na psychice..
Coraz częściej wydaje mi się, że powinnam zrobić to co mówi Kaffienka. Bo na prawdę będę miec przechlapane.
Rozmowa z psychologiem to nic złego - nie zaszkodzi na pewno! Ja tak nie mam, mimo zakończenia toksycznego związku. A ile masz lat, jeśli mogę spytać? I czy związek Twoich rodziców jest udany?
Stary 2008-12-06, 20:23   #866
Lavi92
Zakorzenienie

Ale czy do psychologi nie trzeba mieć jakiegoś skierowania czy cos?
Tak, wiem, mam 16 lat.
Rodzice? Mają raczej udany związek. Wiadomo czasem jest wymiana zdań lekko nerwowa, ale to chyba jak u każdego, nie widze zastrzeżeń u nich.
I podziwiam osoby które np sa juz kilka lat ze wsoimi partnerami.. bo ja sobie tego nie wyobrażam
Stary 2008-12-06, 21:07   #867
niewazne.
Zadomowienie

moi faceci i nie-moi rozwalali sobie ręce na szybach, kamieniach i innych możliwych miejscach żałuję, że nie powiedziałam im by sobie głowę rozwalili a mojej przyjaciółki były chciał się zabić jak ona z nim zerwała żyją wszyscy i mają się dobrze.
Stary 2008-12-06, 21:18   #868
Kaffienka
Raczkowanie

Cytat:
Ale czy do psychologi nie trzeba mieć jakiegoś skierowania czy cos?
Tak, wiem, mam 16 lat.
Rodzice? Mają raczej udany związek. Wiadomo czasem jest wymiana zdań lekko nerwowa, ale to chyba jak u każdego, nie widze zastrzeżeń u nich.
I podziwiam osoby które np sa juz kilka lat ze wsoimi partnerami.. bo ja sobie tego nie wyobrażam
Szczerze to nie wiem jak to jest ze skierowaniem. Jak się zdecydujesz, to możesz zadzwonić do najbliższej Poradni Zdrowia Psychicznego i zapytać w rejestracji.
Jesteś jeszcze młoda i jak kiedyś poznasz odpowiedniego człowieka, to może przestaniesz mnie mieć takie obawy. A powiesz mi, czy próbowałaś kiedyś dojść do tego skąd biorą Ci się takie lęki? Raczej dziewczyny w Twoim wieku, to wyobrażają sobie miłość idealną, a nie, że chłopak je będzie bił, czy że będzie miał problem z alkoholem. Zwłaszcza, że jak piszesz sytuację rodzinną masz w granicach normy.
Stary 2008-12-06, 21:27   #869
Lavi92
Zakorzenienie

Hm tylko, że to 'chwilowe' zachowania i nie co inne niz moje obawy.

Ale czego się nie robi z miłości.....
Jeden gość wysłał swojej byłej zakrwawioną żyletkę i bandaż.. bo z nim zerwała.

Tylko w tym problem że ja ufam albo za bardzo albo wcale. Dziwne połaczenie.
Zawsze jest tak, że Ci którzy niby cos tam do mnie to mnie odpychają. Kilka spotkań i koniec. Nie wiem dlaczego tak jest. Dlatego twierdze że po porstu nie ma odpowiedniej osoby dla mnie.

Edytowane przez Lavi92
Czas edycji: 2008-12-06 o 21:33
Lavi92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-06, 21:31   #870
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
kochana ! wreszcie !
ja Ci powiem po raz setny, że wierzę. zresztą już to pewnie wiesz.

Boże jak ja tęsknie za flirtem chcę flirtować, droczyć się, itp... ehh. a tu dupa.
ale tęskniłam za Wami wszystkimi

łoj, tacy do flirtowania zawsze sie znajdą

no ja też

Cytat:
jakby ktos był zainteresowany - nowe konto [do starego zapomniałam hasła ]
www.lastfm.pl/user/Che_Nelle

ładne zdjęcie

Cytat:
Napisane przez Kaffienka Pokaż wiadomość
2 miesiące temu wybrałam samotność. Przyjmiecie mnie do swego grona? Tu jest moja historia: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...6&postcount=15.
Wierzę, że trafię na kogoś odpowiedniego dla mnie kiedyś.
przyjmiemy

wierzyć zawsze warto

Cytat:
ja jak słysze że facet pobił dziecko i żone to odrazu obiecuje sobie że nigdy na coś takiego sobie nie pozwole ...

Cytat:
moi faceci i nie-moi rozwalali sobie ręce na szybach, kamieniach i innych możliwych miejscach żałuję, że nie powiedziałam im by sobie głowę rozwalili a mojej przyjaciółki były chciał się zabić jak ona z nim zerwała żyją wszyscy i mają się dobrze.

moi też tacy byli i też żyją

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości