![]() |
#2281 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ja kochaja to poczekaja ![]() hej laleczki, ja w pracy,zaczelam wcziesniej dzis i skoncze pewnie pozniej...ehhh.. Umowilam sie z polska fryzjerka na sobote,przyjedzie do mnie do domu i powiem wam ze....jestem przerazona... To bedzie pierwszy raz od 7 lat ze ktos inny niz moja fryzjerka mi farbuje wlosy...Ona wiem,ze mi zawsze zrobi super a ta...? nie mam pojecia.. ![]() ![]() jutro oddaje auto do warsztatu i zobaczymy co bedzie.. w kazdym razie napewno niemalo..a swieta ida... u mnie dzis 11 C! ![]() ![]() milego dzionka ![]()
![]() |
#2282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie za to w dziekanacie ciekawie, bo trzymają nasze indeksy, ponieważ nie wiedzą dać punktów za jeden przedmiot i w ogóle ich nie interesuje ze ludzie np piszą pracę i że potrzebują się zapisać do bibliotek i że potrzebują do tego indeksu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a u nas około 0 ![]() ![]() odpoczywam sobie w domku ![]() ![]() ![]() ![]() czekam właśnie na YCD ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry, u mnie dzis wichoura taka,ze ho ho..dobrez,ze cieplo chociaz bo ok 6C a wczoraj bylo 11! dobrze bo ja nie lubie jak jest zimno.. milego dnia wszystkim zycze ![]()
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
A w Gdańsku już śniegu nie ma
![]() Witam kochane ;* Ewusiu-daj znać jak z pracą ![]() Agolek- nie lubisz śniegu?;o ojojki ;D Dzisiaj mam dopiero an 12:40, więc siępolenię trochę wdomu :rollyes: Ostatnio miałam z TZ-em niefajne dni - jeśli można to tak nazwać. TŻ poszedł w końcu do lekarza z tym guzkiem i... wylądował natychmiast (!) u onkologa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale teraz już wszystko jest ok. Tak myślę przynajmniej. W szkole wszystko w porządku , uczę się cały czas ![]() Miłego dnia ;*
#2285 |
Raczkowanie
|
Ewusia, powodzenia na rozmowie
![]() ![]() Nefre, mam nadzieje ze TŻ nie bedzie sie dlugo boczył ![]() ![]() ![]() A co do guzka, to dobrze że od razu skierowali go na badania. Miałam kiedyś podobną sytuację(TŻ tez miał guzka), ale to tylko oznacza, że dmuchają na zimne i wszystko co się tyczy węzłów chłonnych dokładnie sprawdzają ![]() A ja się jakoś słabo czuję, najchetniej zostalabym w domu. ale trzeba sie zaraz ruszyc... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ciesze sie,ze z TZtem twoim oki,takie cos naprawde moze czlowieka wystraszyc... A odrobina zazdrosci nikomu nie zaszkodzila jeszcze ![]() Ewcia jak poszlo??!!no ja tu sprawdzam co chwile a ciebie nie ma i nie ma.. hej laleczki, jeden problem mi sie rozwiazal bo okazalo sie,ze za auto nie zaplace tak duzo ![]() ![]() fajnie,ze juz jutro piatek..mamy w pracy St Andrews day i kazdy ma cos szkockiego miec. Ja niestety nie mam nic ![]() w sobote mam tego fryzjera..hmm dzis mi sie snilo,ze mi skopala wlosy ![]() milego wieczorka wam zycze
#2287 |
Zakorzenienie
|
Ewusia już pewnie od razu w pracy została
![]() A co do spotkania z R... Przez niego jestem chora ![]() Mróz nie do opisania, śnieżyca gratis. A rozmawiałam z nim ok. 40 min ![]() Doszłam na umówione miejsce. Poszłam się przejść z A., bo było mi zimno i tak jak A. przewidział - R. zjawił się wcześniej. Wróciliśmy z przechadzki i tak oto R. już machał do nas... Stanęliśmy ok. 20m od niego, po czym R. dzwoni do A. i kłócą się, kto jest na czyich warunkach. Po chwili zjawili się ich koledzy i z A. poszli gdzieś tam stanąć i zajmowali się sobą ( ![]() ![]() ![]() Gdy już skończyliśmy tę wspaniałą "konwersację"... R. wyjechał z następującym tekstem: "A teraz na koniec mam takie osobiste pytanko...hehe ![]() -"Ale jesteś... no proszę..." -"NIEEE!!!". Odeszłam i powiedziałam o tym A. Zastanawiał się co robić, wszyscy go poganiali. W jego głowie zrodził się genialny plan... żebym poszła z nimi na cheesburgera. Tak, świetny pomysł. Moje stopy były zamrożone do granic możliwości, a R. czekałby aż wrócę i dorwał pod domem. W tym czasie R. nadal z oddali prosił o odprowadzenie do domu: -"proszę" -"nie!" -"5 minut!" -"nie!" -"daj mi 5 minut" -"nie!" itd. ![]() ![]()
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-27 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Raczkowanie
|
Agolku, nie przejmuj sie, jestem pewna, że włoski wyjdą ładnie
![]() Fajnie, że koszty naprawy auta nie beda takie duze jak myslalas. Mango, ja CI zycze szczerze, zeby sie ten R. odczepił wkoncu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
dubel...
ale skoro się już zrobił, to tak tylko wspomnę, że dziś miałam zalatany dzień... choć udało mi się załatwić to co chciałam, więc jestem zadowolona ;D Ewusia, ja też czekam na relację ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-27 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tja ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to będzie relacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dziękuję za kciuki ![]() po powrocie znów mi Siss kompa zajęła, dlatego nie medlowałam od razu ![]() ![]() ![]() miłęgo wieczoru ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Dzień do-bry!
![]() Ja dzisiaj do szkoły dreptałam dopiero na 10;45 ponieważ matury,matury.. ![]() Później przyjechał po mnie Tż-et pojechaliśmy na zakupy i reszte dnia spędziliśmy i mnie ![]() Wczoraj byłam na siłowni i mam takie zakwasy w pupie,że oo.. ![]() A w dodatku w nocy śniło mi się że dostałam okres ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i jutro jeszcze praktyki,a potem weekend i Andrzejki ,hurra ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-11-27 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lolciu nie stresuj sie okresem,czasem tak sa nieregularne a ty mlodziutka jestes wiec sie moze n ie uregulowaly jeszcze. Ale jesli sie przejela tym to zawsze mozesz pojsc do lekarza i sie skonsultowac ![]() hej laleczki, ja juz uciekam,zimno dzis na maxa i nie chce mi sie wychodzic..Fajnie,ze piatek ![]() zycze wam udanych Andrzejek ![]() milego dnia
![]() |
#2293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do siostry to nie ukrywam(y) radości z ukończenia pisania pracy ![]() ![]() ![]() Lolciu, fajnie że się odzywasz co jakiś czas ![]() Ja dziś idę na urodziny do Babci, a później rowerować ![]() ![]() Miłego dnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tobie również ![]() Cytat:
![]() wszyscy sie cieszą ze Siss przestała pisać, trzeba to oblać ![]() ![]() Cytat:
![]() wczorajsza impreza spokojna, ale fajnie było gdzieś wyjść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze idę do sklepu meblowego z Siss i jej TŻ-em bo chcemy sobie nowe łóżko do drugiego pokoju kupić, bo mamy strasznie rozwalone, po dawnych właścicielach jeszcze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja sie dzis zasadniczo troche nudze w pracy co sie nie zdarza normalnie ![]() nadrabiam zaleglosci itp ![]() ![]() milego!
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
Agolek-Baw się dobrze na imprezce
![]() Ewusia-Zdaj potem relację z tego co wypatrzyłaś, a nuż się zainspiruję do tego typu zakupów,w sensie,że mam w planie mały tuning pokoju ;p Mangolina- Uwielbiam czytać twe relacje ![]() U mnie względny spokój. W środę odwiedziłam pewne charakterystyczne miasto, tym razem doktorek był w wyśmienitym humorze,opowiedziawszy swym współpracownikom anegdotki z pracy i czasów studenckich, w dość zabawny sposób, nawet zmienił zdanie,że mogę dać pismo do NFZ'u o zwrot a pracy nie przerwie.. ![]() Ponadto stracham się czy nie narobiłam se kwasu na uczelni. Tzn. nie byłam wczoraj an warsztatach gdzie trza było oddać konspekty, ponoć kobieta zarządziła,że ci co nie dali mają dać dziś do godz. 10.. Przychodzę dziś na wykład o 11 spotykam o dziwo multum osób z grupy,wszyscy niczym jeden mąż przekazali jej to co trza,ponoć była mocno wkurzona tym faktem. Z braku laku i przestrachu nie udałam się na konsultacje ok.13 z tym tekstem więc.. Kurde chyba mnie nie wywali ![]() Ale i tak niepokój pozostanie... ![]() Wróciwszy do przyjemniejszego tematu damsko-męskich potyczek .. Zaobserwowałam dziś ciekawe zjawisko. [?] Wchodzę na salę spóźniona o jakieś 30min , w pobliżu siedzi wspominany wcześniej pan nazwijmy go Y . Część osób wiadomo ogląda się by zaspokoić ciekawość,któż był tak punktualny.. Ten też ,gdy już skojarzył,mimowolnie rzucił swój uroczy uśmiech *________* Na końcu zajęć udałam się do kumpeli,spytać o pewne sprawy , ten był kilka metrów za nami, kątem oka dostrzegłam,że coś tak się w nas wpatruje , potem znów gdy go mijam (podobnie było kilka dni temu) Intuicja mówi mi,że coś może być na rzeczy rozum,że facet to facet gapi się na wiele dziewoj ,a i nie zawsze z jednego powodu (nie żebym była na jego punkcie przewrażliwiona,ale zauważyłam coś z lekka dziwnego) i mam sobie dać spokój, z drugiej zaś strony miło byłoby spróbować poznać bliżej tę istotę, chociażby dla samej wprawy ![]() ![]() PO tych jakże zapadających w zwoje pamięci perypetiach wybyłam w sentymentalną podroż w rewiry mego LO ,kończąc w pijalni czekolady na wybornym deserze lodowym i diable mocnej kawie. Następnie relaksujący spacer wzdłuż bulwaru , nawdychałam się jodu i od razu żem się żwawsza stała xD Huh ,a teraz trza sprecyzować plany stricto rozrywkowe na jutro może wpadnie kino,jakiś najt-klub ..się zobaczy. W Andrzejki z kolei dziewiczy koncert Riverside. Toteż Carpe Diem .. ![]() I tego życzę również Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Kochana ![]() Cytat:
w sumie nie ma się czy6m inspirować, bo miejsca mało i budżet ograniczony ![]() ![]() Cytat:
![]() jak już wspomniałam kanapa zakupiona ![]() ![]() tak wiec miłego wieczorku życzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
A ja padam.
Się zapisałam jako hoestessa na ten weekend i właśnie jestem po 4 h pracy.. jutro 8 i w niedzielę 5 ^^ Nogi bolą mnie cholernie! Nie wiem jak wystoję jutro te 8 h ![]() ![]() a teraz lecę do łóżka trochę z TŻpoobcować, bo się ostatnio mijamy ;( Dobranoooc ![]()
#2299 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na uczelni pewnie wszystko skończy się dobrze. Przynajmniej moje wszystkie perypetie zakończyły się powodzeniem, a wierz mi, że rzadko oddałam coś na czas ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziś cały dzień na rowerku. No prawie cały ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie impreza przeszła bez wróżb ![]() Imprezka udana, wybawiliśmy się ![]() ![]() ![]() w ogóle to TŻ-a nie było wczoraj bo imprezował w akademiku ze swoimi znajomymi i tak mi dziwnie było bo to pierwszy raz imprezka (nie babska, bo babskie się rządzą swoimi prawami ![]() ![]() ![]() pogoda okropna, a wczoraj było tak ładnie.... szkoda miłego dzionka Kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Wtajemniczenie
|
bry
![]() Ewcia swietna kanapka ![]() wrocilam dzis przed 4 rano ![]() ![]() ![]() TZ po mnie przyjechal rano(kochany jest no) i przywiozl mi w sreberku 4 kawalki pizzy ![]() teraz leze na sofce przed TV,na dworze zimno na maxa, na 3 ta fryzjerka przychodzi...trzymajcie kciuki.. i mileog dnia ![]()
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co się teraz w moim życiu dzieje,to jakaś tragedia!
Dawno temu miałam nieprzyjemnosci ostre z ojcem no i wtedy mialam ciagle bardzo zly humor,a mojemu Tż-etowi zepsuł sie telefon i pisał z takiego starego,pisałam mu w tych esach że chyba sobie coś wypije na rozluźnienie bo mam fatalny nastrój,a wyobraźcie sobie,że dziś matka Tż-eta dorwała ten telefon i mówi mu ciągle że jestem pijaczką!!! boże to jest najgorsze co może byc ,bo przecież ja pije raz na ruski rok i jak już to tylko wino,bo piwa nie lubie,załamka normalnie,nie dosyc że nawymyślała 100powodów dla których nie możemy byc razem,to jeszcze teraz to,nie wiem już co mam robic ![]()
#2305 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja czytam sobie książkę i ogólnie leniuchuję w ramach wypoczywania przed kolejną imprezką ![]() Milego wieczorku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny, fryzjerka rewelacja!! zrobila mi super wlosy, tak jak moja co mam w polsce. ![]() ![]() ja dzis zasadniczo dopiero o 2 wstalam popoludniu i taka jestem wczorajsza jezcze.. Zoladek mi nawala i TZtowi tez wiec to moze nie kac ale jakis wirus bo onie pil wczoraj ![]() czekam na final Mam talent teraz i ogolnie spokojny wieczor. bawcie sie dobrze a te co odpoczywaja to milego odpoczynku ![]()
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
Mój wczorajszy wypad udany. Pubbing zakończony billardem. W każdej knajpie były wróżby, więc sobie lałam wosk i losowałam różne mądrości hihiiih
A dziś zaraz coś pokombinuję, bo chodzi mi po głowie żeby trochę porozrabiać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zadomowienie
|
yerba-grunt to dobra zabawa
![]() dziś będzie krotko bo popsuła mi sie klawiatura i używam tej ekranowej co meczy.. wczoraj zaliczyłam seans Jamesa Bonda,film w sam raz,muzyka,zdjęcia,akcja i Daniel Craig xD dziś zaś pierwszy w mym żywocie koncert Riverside ![]() ojj sie chłopacy popisali ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dMqd7zYkQaw wokalista,matkoooo no x333 tak czy owak pozytywna energie zgasiły napływające zewsząd wieści,ze z chwila gdy nie oddalam pie...nego konspektu czeka mnie pogrom[...] nie wiem może czas samemu zwrócić indeks w dziekanacie niźli.... mimo wszystko dobrej nocy życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
A konspekt zrobisz bez problemu, co to dla Ciebie ![]() Milego dnia dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, TZ caly weekend lezal w lozku z rozwolnieniem,bolem brzuch i goraczka a mnie dzis dopada to samo... ![]() gezzzz...spaaac....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.