|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
angusek jive jest prosty. Musisz po prostu sprezyscie wykonywac ruchy i kolanga jak sarenka podnosic wysoko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym DZIEŃ DOBRY ![]() Jako straszny leń nie idę dzis na zajęcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
ja będę tańczyć na moim weselu dwa na jeden albo jeden na jeden bo więcej nie umie
a co do tych kawalerskich to przesada, ja widzę że faceci zaczynają to traktować też ślub jakby koniec świata miał sie stać koleżanki TŻ był na kawalerskim gdzie była striptizerka która okazała się koleżanką z podstawówki Pana Młodego
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-11-28 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
angusek trudno będzie zatańczyć rumbę w sukni ślubnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | ||
Zadomowienie
|
ja też słucham w kółko
![]() A z tym TŻ to fakt, tylko że czasami troszkę mnie to wkurza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my dzisiaj jedziemy do Szczecina i jutro nad morze poszukać jakiegoś kościoła, w którym udzielą nam ślubu. Ehhh strasznie mnie wkurza, że nie możemy w tym, w którym od początku chcieliśmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta para prawie weszła na kwiatka i na orkiestrę do tego na początku moim zdaniem piosenka nie pasowała do kroków i szybkości wykonania ja jednak zostanę przy tradycyjnym tańcu
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-11-28 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Czesc gadułki.
![]() Wczorajsze spotkanie z licealistami przeżyłam, nawet nie było tak źle, zobaczymy co bedzie za 3 tygodnie jak mi przyjdzie prowadzić lekcje ![]() Cytat:
No i kolejny powód dla którego nie będę miec trenu, wyglądała jakby miała za krótką sukienkę. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Wtajemniczenie
|
Kliwa nie pomyślałam o tym
![]()
#609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chociaż ta młoda to musiała mieć niezłą kondycję, żeby 7 minut w takiej kiecce przetańczyć w jednak dość szybkim tempie. Ale suknię to ma chyba ze 20 cm za krótką i trzęsie jej się ta spódnica jak dzwon ![]() My pojedziemy walcem... angielskim ![]()
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-11-28 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie podbał mi się pomysł Marty z sambą, to w ogóle takie awangardowe będzie samba w sukni balowej ![]() Ale ta piosenka co Marta podawała boska, ech jak ja lubie muzykę latynoską ![]() Strobiluska --> a potem powiecie, ze to wszystko bylo zamierzone i będzie taniec z mega niespodzianką ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-11-28 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zadomowienie
|
no własnie, byłoby wesoło, to po co sie stresować układem? jak się ma w zanadrzu taka niespodziankę dla gości
![]()
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moim zdaniem nie wykonalne... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
Witam moje kochane Gwiazdki
![]() Co do wieczoru kawalerskiego to była ostra przesada zgadzam się z dzoewczynami , kótre pisały , że machanie cyckami i pupą przed oczami TŻ albo po jego klacie to takie nie za bardzo... No sorki ale to już jak dla mnie podchodzi pod jakiś peeting!!!! Scio a jednak nie było tak źle ![]() Co do tego tańca z niespodzianką to początek był beznadziejny w ogole sztucznie im to wyszło ![]() A suknia PM za krótka! I jak już ktoś pisał trzęsie się jak dzwon czy inne cos tam! Nie za bardzo mi się to podobało , chociaż ja to bym chciała coś odważnego na pierwszy taniec, w tradycji jest to walc jak wiemy a ja to bym chciała jakiego Twista ![]() ![]() plisssss o wklejenie tej piosenki o żabie i jeżu bo ja to szukam na youtube i nie moge znaleźć ![]() Kurdę poryczałam się bo se włączyłam piosenkę Ich Troje - Tobą oddychac chce ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-28 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Na praktykach nie było źle, bo to tylko hospitacja była, czyli siedziałam sobie z tylu sali i gapiłam się. W ogóle u nas praktyki śródroczne wyglądaja tak, ze chodzimy do szkoły grupą - 7 osób, razem z opiekunem metodycznym. Mam do przeprowadzenia jedną lekcje w semestrze, więc do przeżycia
![]() Ciągłe wrześniowe mam w przyszłym roku, w gimnazjum - akurat mi się ze ślubem zbiegną, ale zapomniałam o nich jak ustalaliśmy z M. datę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cio do dzeciatka juz urodzilo sie z srdoy cza czw w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jest jest ![]() ![]() ![]() ![]() a ja wlasnie czekam w stresie...bo moga w kazdej chwili zadzwonic, zebym jechala do jakiegos przedszkola do pracy...stresuje sie bo nie przedpadam z takim powadomieniem np godzine czy dwie przed praca i do tego nie wiem gdzie dokladnie jest to przedszkole i bede musiala szukac ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ją nagrałam zupełnie przypadkiem kiedyś z radia i myślę, że w tej wersji jest w necie dostępna tylko ta wstawiona przeze mnie ![]() http://motley.wrzuta.pl/audio/h4PgubL4eY/
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Motley posłucham sobie teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Wtajemniczenie
|
Ojej, ten taniec z niespodzianką, to dla mnie masakra ;/ Ja uważam, że pierwszy taniec powinien mieć jakąś klasę, a na takie wygibasy przyjdzie pora (ewentualnie). Ja osobiście czuję się zażenowana patrząc na ten film, choć to dla mnie zupelnie obcy ludzie, a nawet nie umiem sobie wyobrazić gdybym miała ogladać siebie w takiej wersji...
![]() Oczywiście jeśli chodzi o rumbę, to nie miałam na myśli żadnych unoszeń i skomplikowanych figur, bo to by nie przeszlo, ale taki new york to bardzo przyjemna figura ![]() ![]() ![]() ![]()
#623 |
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=LVAHAE...eature=related
patrzcie co znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
Motley --> ja mam do iebie taką osobistą sprawę, mój TZ to zapalony wędkarz, ktory kocha rybki. Jego wielkim marzeniem jest akwarium, takie duże (choć bez przesady, bo kto to będzie mył
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Hej to znalazłam na onecie :
"Depresja poweselna" dopada młode mężatki Coraz więcej świeżo upieczonych mężatek pada ofiarą "depresji poweselnej" z powodu nierealistycznych wyobrażeń o życiu małżeńskim. Według amerykańskich psychologów, wkrótce po ślubie około 10 proc. kobiet zgłasza się do terapeutów, aby uporać się ze smutkiem, jaki pojawia się w ich życiu. Wiele mężatek szuka pomocy na portalach internetowych oferujących porady dla małżeństw, ponieważ nie potrafią pogodzić się z normalnością swojego związku i coraz częstszymi kłótniami z partnerem |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Wtajemniczenie
|
Daysy OMG, ludzie to maja pomysły...
![]() Chodziło mi o first dance ![]()
Nasz dzień: 12.09.2009 ![]() ![]() ![]() Zawsze będę wierzyć... ![]() Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2008-11-28 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Rozeznanie
|
00euphoria00 słodki ten twój synek
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#628 |
Raczkowanie
|
co do tańca z niespodzianką :P :
pi pierwsze UNO miała za ktortką sukienkę albo ja się na modzie ślubnej nie znaju po drugie pomysł godny uwagi (podobają mi się filmiki w wersji "zachodniej" takich tańców) ale wykonanie im nie wyszło troszku. Można sobie zmiksować kilka piosenek ale takie cuś?//?? nie podobało mi się - jstem na nie!
#629 |
Wtajemniczenie
|
Patrzcie na to
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BDeOj3XaUfA&NR=1 Mina Pana Młodego mówi sama za siebie: " I co ja robię tu...uuu" Ten pomysł według mnie też nie trafiony, choć humor na filmie weselnym wskazany ![]()
#630 |
Zakorzenienie
|
Nie no teeee miny Pana Młodego to sa za***iste poprostu!!!!
Tragedia! Tymi oczkakami tak przewraca jak nie wiem co, jak małe dziecko się zachowuje, kwatuszka w butonierce poprawia i w ogóel... kurdę a może on jakiś niepełnosprytny jest...??? a tooooo http://pl.youtube.com/watch?v=SLZO0f...eature=related
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-28 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.