|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
evelin - no nie wiem czy moja mnie lubi czy nie - wydaje mi sie ze bardziej niz ja ją...na poczatku wydawala mi sie calkiem fajna a teraz coraz wiecej rzeczy mnie w niej wkurza. Glownie jej stosunek do mojego dziecka - niby mowi ze ja kocha itp ale jakos miernie to okazuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Witam wszystkie dziołchy!
Mój wyjec mnie właśnie obudził. Dziś mam święto lasu, bo tz nie poszedł do pracy. Ma coś do zrobienia, czego mu się nie chce i napisal sms, że zachorował bidulek. Więc ja dziś korzystam z tego i lece do fryzjera. Niestety do mojego zapisy na styczen i ide zaryzykowac do innego- ciekawe co mi na tej łepetynie wymodzi. Bylismy wczoraj w tescowaczu, ogladalam te ciuszki swiateczne dla Borysa. Niestety same spiochy tylko maja, a on w takowych nie chadza takze nic nie kupilam. Co do taboretow i prezentow- nam na slub nasz taboret nie dal nic ![]() ![]() Ok, nie nudze papa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Tak se patrze i kiedy szefowa Anisia chce zakladac 3 czesc watku
![]() ![]() wlasnie sie dowiedzialam, ze mamy w pracy skladac wnioski o ponowne przeliczenie kasy za chorobowe. byloby fajnie dostac jakas kaske ale oczywiscie nasza madra kadrowa twierdzi, ze ona wszystko dobrze naliczyla...ciekawe jak skoro rozporzadzeniem trybunalu weszly nowe stawki??? Blondzia... |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | ||||
Zadomowienie
|
Witajta
![]() baby znowu naprodukowałyście , Lenka po obsraniu tyłka i przebraniu fika w samym pampku i gaduła jej się włączyła ![]()
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Wstaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ide se kawke walnac ![]() Wczoraj mlasnelam lampke winka, mlody spoko, pokarm tez ![]()
#4956 |
Zakorzenienie
|
buehehe to po tym winie tak spał. strzel dziś setkę, to nawet go dokarmiać na śpiocha nie będziesz musiała
![]() Kasiulko autografy? trzeba se zasłużyć na taki zaszczyt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
nie no poród Bruk to była bajka... 2 minuty skurczy co 3 minuty, 3 parte i główka, a jak główka to od razu całe dziecko( wy nie musiałyście rodzić na partych ramion i reszty?? bo ja tak), poza tym dziecko większe niż moja Wiktoria, pępowina kilometrowa przecięta pod chba po godzinie, no kurde jak łożysko odchodzi to trzeba jak najprędzej odciąć bo przecież nie ma wymiany tlenowej... masakra... a Rydż się bardziej spocił niż laska... i o dziwo zero krwi... no cudowny poród... zatem ja chce kolejne dziecko jak to ma tak łatwo isć
#4959 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No a teraz zeby nie bylo tak monotematycznie to moze odezwa sie te babeczki ktore swoje tesciowki bardzo lubia. Moze to my cos zle robimy ![]() MOja mala tak tu do mnie krzyczy zeby ja zabawiac ze normalnie w szoku az jestem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
a te od rana o partych. przypomniałyście mi o kleszczach, nacinaniu, 8 szwach, brrrrrr
Laski z wlkp jesteśmy umówione. wracam po świętach od mamy i ustalamy termin ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
Ja z Dorbarkiem lubimy swoje teściowe... ja swojej nie znam nawet
![]()
#4964 |
Zakorzenienie
|
ej ta babka z filmu od Wersty to chyba wszystkie żebra wycięła... i narządy wewnętrzne
#4965 |
Zakorzenienie
|
Czy tu sie wogole da przebic??? piszecie jak opetane. Nianki macie dla wyjcow, przyznac sie ![]() No Weeersta, ty to juz uroslas do rangi krolowej watku!! ja o autograf nie prosze-ktos musi sie wylamac ![]() A ja sie wlasnie jakos ladnie ubralam,zalozylam bizu od malzona, narzucilam tynk na twarz i czekam....tylko na co ![]() ![]() Wynalazlam w necie adres jakiegis wielgasnego centrum handlowego, w ktorym przynajmniej jest kilka fajnych sklepow i mam nadzieje, ze malz mnie tam dzis zabierze ![]() Wczoraj szanowny malzonek stwierdzil, ze chyba koniecznie chce wydac troche kasy,. No chce kurcze, a co...tylko siedziec w domu i sie dolowac?? o nie, co to to nie, cos mi sie w koncu od zycia nalezy!! No to czekam! penie o 17 wroci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zadomowienie
|
Matko jak jakaś kosmitka wygląda
![]() I se kupiłam prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
dziś na obiad zupa cebulowa
![]() wersta narobila mi smaka na czosnek, a ze po tym bedzie mi z japy walic to zupa cebulowa w sam raz bedzie ![]() ostatnio zupke krem z pory TZ tak zajadal ze garnek wylizal lepiej niz zmywarka potrafi domyc ![]() A ja dzisiaj nikaj nie wychodze i czekam na TZ ktory bedzie pozno w domu ![]()
#4968 |
Zakorzenienie
|
Eeee ten film to jakis fotomontaz chyba...I ta kobita jakas taka nie pierwszej mlodosci
![]() no i nie ogladalam porodu Bruk (skoro wolicie taka pisownie ![]() ![]() Jowisz - ja mam nadzieje, ze z tego naszego spotkania cos w koncu wypali...Ale obawiam sie ze u mnie tylko sobota wchodzi w gre bo w tygodniu tz do 15 w robocie...Zanim my dojedziemy to ciemna noc ![]() Anisia - ja chyba se dzis tez walne jakies winsko...Mam 2 flachy francuskich od siostry i niby czekaja na czasy polaktacyjne...W sumie po co ![]() Moze wyjec dluzej pospi w upojeniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
rozumiem Mała że ty jak ja zdana na małża i prawka nie masz ? no chyba że małż zabiera zawsze wóz do pracy.
sobota też może być ale wtedy to już nie babskie spotkanie bo mój małż w domu ![]() myślałam, że się uda kiedy faceci w pracy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
No to ja się wyłamię - UWAGA!!! Lubię moją teściową, naprawdę.
Tak piszecie o tym winku, mniam chyba ja też pójdę waszym śladem, ostatecznie i tak rezygnuję z wielu rozkoszy podniebienia. Teraz karą jest dla mnie gotowanie obiadu TZtowi, no ale przecież nie będę go męczyła ciągle brokułami i indykiem, w końcu to prosty facet i solidnie i niezdrowo zjeśc lubi Moja rozrywka na dzisiaj - zajęcia na uczelni i oczywiście idę z małym. boszesz jak mi się nie chce. Ja nie wiem jak ja dobrnę do końca tego semestru. Dorbar - smaruj kanapki margaryną NOVA, polecają ją dietetycy. Mój syn nie lubi buziaków - żadnych, ani w policzek ani w szyję, nos czy policzek - krzywi się bardzo i zaczyna krzyczec. Zosia - marcheweczka- fajne zdjęcie. Takie umorusane dzieci fajne, ach kiedy to już Hubuś zacznie coś szamac innego. Zmykam na spacer bo akurat jakieś słońce jest.
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to się spotkamy wtedy, luzik ![]() oho, koniec pierwszej drzemki. 30 minut spała, szok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
NibyNic - a Ty trzymasz diete?? O mamo...Ja tylko przez pierwsze 1.5 miesiaca sie katowalam i gotowalam drob i takie tam g***a (sama to wygwiazdkowalam
![]() ![]() ![]() Powodzenia na uczelni - niech sie mlody doksztalca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyzbym robila w tym zwiazku za asystentke ![]() ![]() padlam ![]() a te nasze glizdy spia w tym samym czasie? moja sie tez 10 minut temu obudzila z 30 minutowej drzemki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
wlasnie wpierdzielilam 6 dlugich frankfuterek, mlody kima juz godzine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mała, lampke wina ponoc mozna rabnac jak sie karmi ![]() ![]() ![]()
#4976 |
Zakorzenienie
|
Aniu - ja tez juz mam cale 2 kupki za malych ubranek...Tylko mi miejsce w szafie zajmuja. wydam je kumpeli co wczoraj u mnie byla (zaciazona) ale ona czeka az skonczy 1 trymestr.
Boszzz moje dziecko krzyczy na grzechotke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
mi tez zajmowaly stad pomysl by wsadzic je do kartonu
![]() ![]() ![]() moj Piter nauczyl sie popiskiwac ![]() ![]() musze zaraz prasowac, a ze Piotrek spi juz 1.15 to nie chce halasowac, bo moje zelazko ma 400 otworkow i jak paruje to syczy dosyc glosno i na bank by sie obudzil ![]()
#4978 |
Zakorzenienie
|
tak Mała, ja też uśpiłam glizdę zaraz po 12stej
![]() ja wiem, że się powtarzam ale nawet nie wiecie jaki teraz dla mnie to relaks po tym co było ![]() ![]() tak sobie myślę, że jak dalej będę taka mądra i konsekwentna to może uda się uniknąć wizyty superniuni za jakieś 2 lata ![]() ![]() ![]() zważyłam ją przy okazji zmiany pieluchy. 7690 ![]() edit. apropos prasowania. ja już tego zaprzestałam. mam dość tego, że nosi coś godzinę a potem obsrane mam pół pleców ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2008-11-28 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz ide lulu, a potem wam opisze wrazenia.... To za duzo powiedziane. ja powiedzialabym raczej : akceptuja.... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dobra, ide spac. Dobranoc, do zobaczenia wieczorem.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Ja w zeszlym tygodniu zakupilam w Ikei pudla i spakowalam malego ciuszki r. 56 i 62....az mi sie serce krajalo, jak je chowalam...normalnie taki zal i smutek, ze dziecie tak szybko rosnie i nidlugo mi zacznie babki do domu sprowadzac
![]() a co z tym zrobic- tez nie wiem. Poki co wynioslam na gore, a potem sie zobaczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.