![]() |
#3001 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
co jednak nie umniejsza podziwu dla umiejetnosci Zuzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A tak szczerze to chciałabym jakieś oczo... pazurki... ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja miałam kiedyś piękne, zdrowe nie łamiące sie paznokcie, niestety teraz zapuszczenie je dłuższych niz 2mm graniczy z cudem i ciesze się, ze sa takie wspomagacze, a że ja lubie wszystko co sie błyszczy to takie nosze, ale nie mam absolutni nic do osób które uważają sztuczne paznokcie za tandetę i brak smaku...nie ładne to co ładne..ale to co sie komu podoba. Peruki mi sie nie podobają...implanty biustu hmm tez nie, ale jesli to ma podwyższyc samoocenę kobiety, jest ok. glam ![]() Zaraz wklęję wam moje typy, dzieła Ani B. uwielbiam jej paznokcie ![]() ostatnie to wyk.Sylwi Pfajfer Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-28 o 16:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
Zuziuniu, mam nadzieję, że nie będzie Ci przykro, jeśli napiszę, że te pazury na zdjęciach dla mnie to okropieństwo - nie podobają mi się nic a nic. Za bardzo, za dużo i w ogóle za .....
Nie lubię takich ![]() To jest oczywiście moje subiektywne zdanie. Najbardziej lubię naturalne paznokcie, a jeśli już tipsy - to eleganckie, z klasą i z umiarem - może się świecić - byle nie wszystkimi kolorami tęczy - może być cyrkonia - ale nie 15 na jednym tipsie. Te są chyba trochę przeładowane - ale dla milośniczek pewnie sa okej ![]() oprócz naturalnych ( np.french ) podobają mi się też czarne z drobnym czerwony lub srebrnym akcentem. To co tutaj mi się podoba to sposób spiłowania -ale pewnie niezbyt wygodny dla "nosicielki" i niezbyt bezpieczny dla tego kto z Nią zadrze ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-28 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja uwielbiam paznokcie rzucające się w oczy... ![]() ![]() Moja mama i siostra stwierdziły że szpice sa straszne i obrzydliwe, powiem szczerze że mi tez sie nie podobały wcale, ale teraz... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-28 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3008 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Kolorowymi lakierami nie maluję nie tylko dlatego, że nie lubię, ale też dlatego, że mogą zażółcić płytkę paznokcia, a tego nie chcę. A wymyślnych tipsów nie zafundowałabym sobie nawet w charakterze wyskoku (choć teraz, do mojej wampirycznej stylizacji byłyby w sam raz) głównie ze względu na to, że po nałożeniu akrylu czy tipsa szlag trafia płytke i trzeba się użerać z zapuszczaniem jej od nowa... A co do umiejętności - szanuję każde. ![]() Zważ, że nie uzyłam określenie "plastiki". Nawet jako nieużywającej, nie podoba mi się. ![]() ![]() Cytat:
Szpile też nie są tak wygodne jak adidasy, a jednak noszę. ![]() Cytat:
![]() Co ozdób - rozumiem miłośników ekstremów ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
Sabb a tak abstrahujac od paznokci to wybralas juz zapach dla wampira? udalo sie znalezc krwista szminke?
ludzie kochani ale mi dobrze powywalalam z czystym sumieniem kupe papierow zalegajacych na moim biurku, wysprzatalam szuflady znajdujac przy okazji paczke kawy i zapomniana flaszke Omni Bulgari, wyzbieralam drobniaki walajace sie po szufladzie- uzbieralo sie prawie 5 euro z tego (wszystkiew bilonie mniejszym niz 10 centow), wypilam ostatnia herbarke i teraz spokojnie czekam na godzine zero kiedy to w swietym spokoju bede mogla pojsc do domu. a wlasciwie najpierw na balety, potem do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja pracuje na żelu, z akrylem nie miałam do czynienia jeszcze... a czasem robię na tipsie, czasami na formie...rożnie, te co sobie zrobiłam są na tipsie A co do płytki po zdjęciu to jest często tak że wiele osób narzeka że strasznie im się zniszczyła, rozumiem przy akrylu..no bo trzeba namoczyć w acetonie, ale żel się spiłowuje do naturalnej płytki i jest ok, przynajmniej ja tak miałam...nie zrobiła sie ani bardziej miękka czy słabsza. Ale to pewnie tez zalezy od płytki. Sporo dziewczyn obdrapuje żel, czy akryl na siłę, robia sie przez to dziury i płytka wyglada jakby kombajn po niej przejechał...a potem mówią że tipsy im pazurki znoszczyły. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Buty wygodne (mam nadzieję, że prezentowany fason również) - ja mam bardzo wąskie i delikatne stopy, z wielką tendencją ![]() ![]() Cytat:
![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-11-28 o 17:13 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Egzamin wewnętrzny zdany
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
Na placu chyba pusto jest - no chyba, że w jakiś murek centralnie walnę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Chyba coś mi wtedy mówili, o tym że od spodu może uszkodzić samochód... No ale to był przypadek ekstremalny, bo raczej się tylko wali w pachołki z boku... ![]() Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-28 o 18:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
BAN stały
|
Madzia nie panikuj będzie dobrze, jak cos nie wiesz pytaj, od tego sa instruktorzy, cos sie nie podoba tez mów od razu, płacisz wymagasz, a najlepiej zdobyć jak najwiecej umiejetnosci w jak najkrótszym czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Trzymaj się Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Potem będą inne "diabły".
![]() Na zakończenie tematu, napiszę tylko jeszcze, że popełniłam dwa błędy. I to nie wcale w pytaniach "skrzyżowaniowych", żeby było śmieszniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przeglądałam to Fantasy Shoes i parę ciekawostek tam ujrzałam. Powiedzcie, nie ma problemów z tym sklepem? Kupowałą tam któraś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawdze czy maja takie cos w moim ulubionym salonie ![]() Mi jest potrzebna OI ![]() ![]() ![]() Gratuluje ![]() Kurcze mialo byc kino, a kolega TZta mial wypadek obok jego domu i po kinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Sabb droga Kacper słucha rocka lżejszego i cięższego, ciut "metalu" wieszz różnie.. ale nie powiem - woli cięższą muzykę, dlatego też chętnie wpił by się w Twoją muzoteke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Rozeznanie
|
czesc sobotnie
ale mialam ostatnie dni, niech drzwi scisna w pracy kołomyja, nie wiadomo jak to sie skonczy w czwartek bylam na pogrzebiue córki mojej koleznki - dziewczynka z 1 klasy LO a ta kolezanka 5 lat wczesniej straciła w wypadku meza dziewczyna w moim wieku a takie nieszczescia jakos na chwile odebrało mi to checi do czegokolwiek... i dołaczam do tego pytania: |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
W wątku "Perełkowym" wkleił swoje aukcje, co jest niezgodne z regulaminem.
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Rozeznanie
|
no wąłsnie dpczytalam...
ale ja nie wiedzialam ze a8tpk to Twister ![]() ja to jednak naiwna jestem... ale on sie do tej pory tak normlanie zachowywał, w przeciwienstwie do Twistera... |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Rozeznanie
|
z doświadczen z takimi przypadkami z innych for(ów???)
wiem ze "tacy" długo nie wytrzymuja w koncu prawdziwe "ja" musi dojsc do głosu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.