Scent Bar VI - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-28, 15:30   #3001
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
no to zaciśnij zęby i sprzątaj od czasu do czasu dla siebie przede wszystkim ale i dla innych...trudno
I chyba to jest jedyne wyjście... choć czasami (np dziś) ciśnienie skacze mi z tego powodu tak mocno, że aż chce sie krzyczec/
a8tpk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 15:31   #3002
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Pamiętam, że kiedyś na pazurkowym w pewnej dyskusji rzucono mi w twarz (w monitotr ) argumentem, że kobiety, które mają naturalne paznokcie to flejtuchy i że dowodzi to bycia na bakier z higieną tak samo, jak nie usuwanie owłosienia na nogach. Może niektóre osoby tak to widzą , ja jednak pozstanę przy swoim przekonaniu, że to, co trzeba oprotezować - oprotezowujmy, oczywiście, ale naturalne, zdrowe ciało jest piękne pieknem ponadczasowym.
I dla mnie jest różnica między kosmetyką (na przykład usuwanie włosów, spiłowanie paznokci, zrobienie fryzury czy makijazu) a oprotezowaniem (peruka, tipsy, implanty etc). Nie żeby mi przeszkadzały takie zabiegi. Askąd! Wszystko jest dla ludzi! Tylko subiektywnie przyznaję się do swoich perferencji estetycznych i chyba troche światopoglądowych.
Sabb ja tez powyzej napisalam ze moja kosmetyka paznokci ogranicza sie zazwyczaj do opilowania/obciecia krociotko pazurkow, maluje od wielkiego dzwonu- bo mi szkoda czasu. na innych mi sie te wymyslne tipsy nawet podobaja- ale sobie bym czegos takiego nie zafundowala. ale powiem tyle ze raz jeden w zyciu mialam dlugie, wymanikurowane i pieknie zrobione (bylo to dawno dawno temu na wlasnu slub) ale wlasne i uwazam ze do naturalnych zadbanych tipsy sie nie umywaja
co jednak nie umniejsza podziwu dla umiejetnosci Zuzi
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 15:57   #3003
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja nie widzę, że krzywo. Widzę za to, że niesamowicie efektowne są te srebrne cosie.
Dziękować , tym bardziej że nie lubisz "plastików"
A tak szczerze to chciałabym jakieś oczo... pazurki... jakis neon, albo czerń z cyrkoniami...

Cytat:
Iv, może tu się narażę miłosniczkom, ale dla mnie naturalne, zadbane paznokcie to zawsze jest "większy szpan" niż tipsy. Podobnie jak naturalne, zadbane włosy to większy cymes, niż najpiekniejsza nawet peruka. I podobnie jak naturalne zęby lepsze są niż sztuczna szczęka.
Trudniej jest zadbać o swój organizm, regularnie nad nim pracować, niż zapłacić za protezę. Tak ja to widzę.

Pamiętam, że kiedyś na pazurkowym w pewnej dyskusji rzucono mi w twarz (w monitotr ) argumentem, że kobiety, które mają naturalne paznokcie to flejtuchy i że dowodzi to bycia na bakier z higieną tak samo, jak nie usuwanie owłosienia na nogach. Może niektóre osoby tak to widzą , ja jednak pozstanę przy swoim przekonaniu, że to, co trzeba oprotezować - oprotezowujmy, oczywiście, ale naturalne, zdrowe ciało jest piękne pieknem ponadczasowym.
I dla mnie jest różnica między kosmetyką (na przykład usuwanie włosów, spiłowanie paznokci, zrobienie fryzury czy makijazu) a oprotezowaniem (peruka, tipsy, implanty etc). Nie żeby mi przeszkadzały takie zabiegi. Askąd! Wszystko jest dla ludzi! Tylko subiektywnie przyznaję się do swoich perferencji estetycznych i chyba troche światopoglądowych.
To żeś mnie zaskoczyła...że naturalne paznokcie są..."flejowate" nie wiem kto to pisał ale jak bym coś takiego przeczytała to
Ja miałam kiedyś piękne, zdrowe nie łamiące sie paznokcie, niestety teraz zapuszczenie je dłuższych niz 2mm graniczy z cudem i ciesze się, ze sa takie wspomagacze, a że ja lubie wszystko co sie błyszczy to takie nosze, ale nie mam absolutni nic do osób które uważają sztuczne paznokcie za tandetę i brak smaku...nie ładne to co ładne..ale to co sie komu podoba.
Peruki mi sie nie podobają...implanty biustu hmm tez nie, ale jesli to ma podwyższyc samoocenę kobiety, jest ok.

glam

Zaraz wklęję wam moje typy, dzieła Ani B. uwielbiam jej paznokcie
ostatnie to wyk.Sylwi Pfajfer
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (36,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p.gosia8.jpg (48,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szefowa2.jpg (40,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0e7aa360cec362ec.jpg (66,5 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-11-28 o 16:02
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:19   #3004
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Zuziuniu, mam nadzieję, że nie będzie Ci przykro, jeśli napiszę, że te pazury na zdjęciach dla mnie to okropieństwo - nie podobają mi się nic a nic. Za bardzo, za dużo i w ogóle za .....
Nie lubię takich

To jest oczywiście moje subiektywne zdanie. Najbardziej lubię naturalne paznokcie, a jeśli już tipsy - to eleganckie, z klasą i z umiarem - może się świecić - byle nie wszystkimi kolorami tęczy - może być cyrkonia - ale nie 15 na jednym tipsie. Te są chyba trochę przeładowane - ale dla milośniczek pewnie sa okej

oprócz naturalnych ( np.french ) podobają mi się też czarne z drobnym czerwony lub srebrnym akcentem.
To co tutaj mi się podoba to sposób spiłowania -ale pewnie niezbyt wygodny dla "nosicielki" i niezbyt bezpieczny dla tego kto z Nią zadrze

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-28 o 16:26
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:24   #3005
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Zuziuniu, mam nadzieję, że nie będzie Ci przykro, jeśli napiszę, że te pazury na zdjęciach dla mnie to masakra - nie podobaja mi sie nic a nic. Za bardzo, za dużo i wogóle za .....
Nie lubie takich

To jest oczywiscie moje subiektywna zdanie. Najbardziej lubię naturalne poznokcie, a jesli juz tpsy - to eleganckie, z klasą i z umiarem - może się świecić - byle nie wszystkimi kolorami tęczy - może być cyrkonia - ale nie 15 na jednym tipsie.

Ale jestem okropna miałam tego nie pisać i ominąc dyskuję, ale stwierdziłam, że poczułabym się parszywie
Fav luzik, prawie nikomu się nie podobają i wiem o tym no ale co zrobić że mi sie podobają i dobrze że piszesz to co myślisz
Ja uwielbiam paznokcie rzucające się w oczy... zresztą zdążyłyście zauważyć
Moja mama i siostra stwierdziły że szpice sa straszne i obrzydliwe, powiem szczerze że mi tez sie nie podobały wcale, ale teraz...

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-11-28 o 16:26
Stary 2008-11-28, 16:28   #3006
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Fav luzik, prawie nikomu się nie podobają i wiem o tym no ale co zrobić że mi sie podobają i dobrze że piszesz to co myślisz
Moja mama i siostra stwierdziły że szpice sa straszne i obrzydliwe, powiem szczerze że mi tez sie nie podobały wcale, ale teraz...
A widzisz, a mnie się właśnie szponek podoba, tylko malunki mniej ( znaczy wcale )
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:34   #3007
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A widzisz, a mnie się właśnie szponek podoba, tylko malunki mniej ( znaczy wcale )
widziałam gdzies french na szpicu...zupełnie do mnie nie przemawia...ale ogólnie lubię frenche...ale obowiązkowo z cyrkoniami, bo tak to jakies za "puste" są

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 16:38   #3008
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Sabb ja tez powyzej napisalam ze moja kosmetyka paznokci ogranicza sie zazwyczaj do opilowania/obciecia krociotko pazurkow, maluje od wielkiego dzwonu- bo mi szkoda czasu. na innych mi sie te wymyslne tipsy nawet podobaja- ale sobie bym czegos takiego nie zafundowala. ale powiem tyle ze raz jeden w zyciu mialam dlugie, wymanikurowane i pieknie zrobione (bylo to dawno dawno temu na wlasnu slub) ale wlasne i uwazam ze do naturalnych zadbanych tipsy sie nie umywaja
co jednak nie umniejsza podziwu dla umiejetnosci Zuzi
Ja przyznaję, że maluję - odżywkami bezbarwnymi.
Kolorowymi lakierami nie maluję nie tylko dlatego, że nie lubię, ale też dlatego, że mogą zażółcić płytkę paznokcia, a tego nie chcę.
A wymyślnych tipsów nie zafundowałabym sobie nawet w charakterze wyskoku (choć teraz, do mojej wampirycznej stylizacji byłyby w sam raz) głównie ze względu na to, że po nałożeniu akrylu czy tipsa szlag trafia płytke i trzeba się użerać z zapuszczaniem jej od nowa...

A co do umiejętności - szanuję każde.

Cytat:
Dziękować , tym bardziej że nie lubisz "plastików"
Zważ, że nie uzyłam określenie "plastiki". Nawet jako nieużywającej, nie podoba mi się.

Cytat:
To żeś mnie zaskoczyła...że naturalne paznokcie są..."flejowate" nie wiem kto to pisał ale jak bym coś takiego przeczytała to
Ja miałam kiedyś piękne, zdrowe nie łamiące sie paznokcie, niestety teraz zapuszczenie je dłuższych niz 2mm graniczy z cudem i ciesze się, ze sa takie wspomagacze, a że ja lubie wszystko co sie błyszczy to takie nosze, ale nie mam absolutni nic do osób które uważają sztuczne paznokcie za tandetę i brak smaku...nie ładne to co ładne..ale to co sie komu podoba.
Peruki mi sie nie podobają...implanty biustu hmm tez nie, ale jesli to ma podwyższyc samoocenę kobiety, jest ok.
Pewnie, wszystko jest dla ludzi. Tyle, że w różnych miejscach mamy indywidualne granice.
Szpile też nie są tak wygodne jak adidasy, a jednak noszę.

Cytat:
Zuziuniu, mam nadzieję, że nie będzie Ci przykro, jeśli napiszę, że te pazury na zdjęciach dla mnie to okropieństwo - nie podobają mi się nic a nic. Za bardzo, za dużo i w ogóle za .....
Nie lubię takich

To jest oczywiście moje subiektywne zdanie. Najbardziej lubię naturalne paznokcie, a jeśli już tipsy - to eleganckie, z klasą i z umiarem - może się świecić - byle nie wszystkimi kolorami tęczy - może być cyrkonia - ale nie 15 na jednym tipsie. Te są chyba trochę przeładowane - ale dla milośniczek pewnie sa okej

oprócz naturalnych ( np.french ) podobają mi się też czarne z drobnym czerwony lub srebrnym akcentem.
To co tutaj mi się podoba to sposób spiłowania -ale pewnie niezbyt wygodny dla "nosicielki" i niezbyt bezpieczny dla tego kto z Nią zadrze
Mnie się nie podoba ani kształt szpica, ani takie kwadratowe łopatki. Podobaja mi się paznokcie w kształcie migdała - nawet te długie.
Co ozdób - rozumiem miłośników ekstremów , sama w wielu kwestiach do nich należę (muzyka, kadzidlane zapachy) ale akurat nie w tym konkretnym zakresie. I już. Des gustibus...

Cytat:
Zuziu, czasem trzeba być nonkonformistą. I to jest fajne, jeśli mimo krytyki otoczenia nadal potrafimy bronić tego, co nam się podoba i nie zachowujemy się jak chorągiewka na wietrze.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 16:56   #3009
glamourous
Zakorzenienie

Sabb a tak abstrahujac od paznokci to wybralas juz zapach dla wampira? udalo sie znalezc krwista szminke?
ludzie kochani ale mi dobrze powywalalam z czystym sumieniem kupe papierow zalegajacych na moim biurku, wysprzatalam szuflady znajdujac przy okazji paczke kawy i zapomniana flaszke Omni Bulgari, wyzbieralam drobniaki walajace sie po szufladzie- uzbieralo sie prawie 5 euro z tego (wszystkiew bilonie mniejszym niz 10 centow), wypilam ostatnia herbarke i teraz spokojnie czekam na godzine zero kiedy to w swietym spokoju bede mogla pojsc do domu. a wlasciwie najpierw na balety, potem do domu
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 17:02   #3010
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja przyznaję, że maluję - odżywkami bezbarwnymi.
Kolorowymi lakierami nie maluję nie tylko dlatego, że nie lubię, ale też dlatego, że mogą zażółcić płytkę paznokcia, a tego nie chcę.
A wymyślnych tipsów nie zafundowałabym sobie nawet w charakterze wyskoku (choć teraz, do mojej wampirycznej stylizacji byłyby w sam raz) głównie ze względu na to, że po nałożeniu akrylu czy tipsa szlag trafia płytke i trzeba się użerać z zapuszczaniem jej od nowa...

A co do umiejętności - szanuję każde.
Tak kolorowe lakiery zażółcają płytkę- niestety
ja pracuje na żelu, z akrylem nie miałam do czynienia jeszcze...
a czasem robię na tipsie, czasami na formie...rożnie, te co sobie zrobiłam są na tipsie
A co do płytki po zdjęciu to jest często tak że wiele osób narzeka że strasznie im się zniszczyła, rozumiem przy akrylu..no bo trzeba namoczyć w acetonie, ale żel się spiłowuje do naturalnej płytki i jest ok, przynajmniej ja tak miałam...nie zrobiła sie ani bardziej miękka czy słabsza. Ale to pewnie tez zalezy od płytki.
Sporo dziewczyn obdrapuje żel, czy akryl na siłę, robia sie przez to dziury i płytka wyglada jakby kombajn po niej przejechał...a potem mówią że tipsy im pazurki znoszczyły.

Cytat:
Zważ, że nie uzyłam określenie "plastiki". Nawet jako nieużywającej, nie podoba mi się.
wiesz o co mi chodziło

Cytat:
Pewnie, wszystko jest dla ludzi. Tyle, że w różnych miejscach mamy indywidualne granice.
Szpile też nie są tak wygodne jak adidasy, a jednak noszę.
No strasznie niewygodne, ale ja tez uwielbiam pomimo bólu nóg..pomykam w lakierowych czarnych kozakach na 10cm szpilce, uwielbiam je..ale nogi niestety nie bardzo..no ale cóż...

Cytat:
Mnie się nie podoba ani kształt szpica, ani takie kwadratowe łopatki. Podobaja mi się paznokcie w kształcie migdała - nawet te długie.
Co ozdób - rozumiem miłośników ekstremów , sama w wielu kwestiach do nich należę (muzyka, kadzidlane zapachy) ale akurat nie w tym konkretnym zakresie. I już. Des gustibus...
Każdy ma że tak powiem swoje zboczenie hehe

Cytat:
Zuziu, czasem trzeba być nonkonformistą. I to jest fajne, jeśli mimo krytyki otoczenia nadal potrafimy bronić tego, co nam się podoba i nie zachowujemy się jak chorągiewka na wietrze.
No tak...
Stary 2008-11-28, 17:07   #3011
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Ja od czasu jakiegoś nie mam problemu z rozmiarem ciuchów i kurczę... nie wiem, czy mnie to cieszy.

A co do Fantasy Shoes... Mówisz, że wygodne?
http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/420
Akurat czaję na te buty, ja lubię takie fasony i obcasy. Przyznam się też, że może nawet na tę wersję w kolorze... malinowym. Mam już tyle czarnych, że przydałby mi się jakiś barwny akcent.
Buty wygodne (mam nadzieję, że prezentowany fason również) - ja mam bardzo wąskie i delikatne stopy, z wielką tendencją do wszelkiego rodzaju ran, zadrapań i innych "krzywd". A w butach tej marki nie było mi nic, ufff... Już ich tak nie zachwalam, bo ktoś pomyśli, że mi za reklamę płacą.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Eenax - ja miałam taką sytuację, że chciałam wziąć urlop w sierpniu i usłyszałam, że NIE, bo ONA jedzie z MĘŻEM i DZIECKIEM nad morze ( wytłuszczone słowa bardzo starannie zaakcentowała). Żebym nie oberwała - ja rozumiem, że ona też prawo do planowania, że ma dziecko, które ma wakacje właśnie w sierpniu a nie w październiku, i że chce z nim pobyć. Wnerwiały mnie tylko sytuacje, kiedy ona podkreślała, że ona jest lepsza bo MA RODZINĘ, a ja nie. Ale jak pisałam parę postów wyżej, skończyło się na uświadomieniu koleżance, że TEŻ MAM RODZINĘ, a bycie mężatką i posiadanie dziecka, nie upoważania jej do czucia się lepszą wobec mnie i traktowania mnie jako kategori "B".
Kurczę, nie przypuszczałam, że istnieją aż takie przejawy nietolerancji w naszym społeczeństwie.

Edytowane przez BeYourself
Czas edycji: 2008-11-28 o 17:13
BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 17:45   #3012
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Egzamin wewnętrzny zdany Od poniedziałku rozbijam się po placu

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 17:46   #3013
a8tpk
BAN stały

Cytat:
Gratuluję, i życzę rozbijania bezkolizyjnego
Stary 2008-11-28, 17:51   #3014
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez a8tpk Pokaż wiadomość
Gratuluję, i życzę rozbijania bezkolizyjnego
Na placu chyba pusto jest - no chyba, że w jakiś murek centralnie walnę

Frank Zappa

Stary 2008-11-28, 18:01   #3015
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Na placu chyba pusto jest - no chyba, że w jakiś murek centralnie walnę
Są jeszcze pachołki U mnie były na łuku. i kilka razy posmyrały autko. Kiedyś centralnie na wstecznym najechałem na takiego.

EDIT: Chyba coś mi wtedy mówili, o tym że od spodu może uszkodzić samochód... No ale to był przypadek ekstremalny, bo raczej się tylko wali w pachołki z boku... tylko jednostki wybitnie uzdolnione na nie najeżdzają całym samochodem

Edytowane przez a8tpk
Czas edycji: 2008-11-28 o 18:03

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 18:59   #3016
Zuziunia
BAN stały

Madzia nie panikuj będzie dobrze, jak cos nie wiesz pytaj, od tego sa instruktorzy, cos sie nie podoba tez mów od razu, płacisz wymagasz, a najlepiej zdobyć jak najwiecej umiejetnosci w jak najkrótszym czasie.
Stary 2008-11-28, 19:04   #3017
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzia nie panikuj będzie dobrze, jak cos nie wiesz pytaj, od tego sa instruktorzy, cos sie nie podoba tez mów od razu, płacisz wymagasz, a najlepiej zdobyć jak najwiecej umiejetnosci w jak najkrótszym czasie.
Nie panikuję - już się nie mogę doczekać Rozmawiałam z instruktorem przez telefon - wydał mi się konkretny i miły. Zobaczymy jak będzie na żywo Jasne, że jak się nie porozumiemy, to wiem, że mam prawo do zmiany.

Frank Zappa

Stary 2008-11-28, 19:25   #3018
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Ja padam - praca po pracy praca i nauka a w weekendy zjazdy na studiach. Powoli organizm odmawia posłuszeństwa. Wogóle to pracuje 24.12 i 31.12 ciężko mi a do tego problemy natury miłosnej... człowieki nie mają łatwo :/

Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez a8tpk Pokaż wiadomość
Mam takich trzech syfów w segmencie w akademiku, że wymiotować się chce...
Horror!

Cytat:
Pamiętam, że kiedyś na pazurkowym w pewnej dyskusji rzucono mi w twarz (w monitotr ) argumentem, że kobiety, które mają naturalne paznokcie to flejtuchy i że dowodzi to bycia na bakier z higieną
Jakoś nie widzę związku Co jest higienicznego w przyklejeniu sztucznych paznokci? Poza tym, że spod sztucznego tworzywa nie widać brudku, a przez naturalny paznokieć prześwituje

Cytat:
Zaraz wklęję wam moje typy, dzieła Ani B. uwielbiam jej paznokcie
ostatnie to wyk.Sylwi Pfajfer
Upiorne

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 19:41   #3019
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo! Okazuje się nie taki diabeł straszny
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 19:45   #3020
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Brawo! Okazuje się nie taki diabeł straszny
Potem będą inne "diabły".

Na zakończenie tematu, napiszę tylko jeszcze, że popełniłam dwa błędy. I to nie wcale w pytaniach "skrzyżowaniowych", żeby było śmieszniej

Frank Zappa

Stary 2008-11-28, 19:50   #3021
nebraska
Zakorzenienie

Dziewczyny, przeglądałam to Fantasy Shoes i parę ciekawostek tam ujrzałam. Powiedzcie, nie ma problemów z tym sklepem? Kupowałą tam któraś?

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 20:41   #3022
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Princesko, nic nie wystaje, paznokieć rośnie razem z tipsem. a jeśli chodzi Ci o to, że "od spodu" moze byc widać różnicę w grubości tam, gdzie kończy się tips a zaczyna być widać naturalną płytke, to jeśli Ci to bardzo przeszkadza, zawsze mozesz poprosić manikiurzystkę, żeby Ci go wypiłowała od spodu specjalnym narzędziem - nie wiem, jak się ono nazywa, ale jest to taki elektryczny pilniczek z okrągłą główką. Zdaje się, ze teraz ja namotałam najlepiej zajrzyj na pazurkowy, tam Ci specjalistki wyjaśnią
No wlasnie o to mi chodzilo Tak czasem mnie nachodzi wlasnie na zrobienie sobie paznokci, choc powstrzymuje fakt, ze mam swiadomosc, ze moje naturalne sa naprawde ladne. Ale zawsze lamia mi sie szybko w tym okresie zimowym, chyba witamin mi brakuje. Choc jak tipsy to ja zdecydowanie wole cos delikatnego, jak ostatnio zobaczylam w autobusie dziewczyne z paznokciami "na Jole" to nie wiem jak ona uzywa np tamponow

Cytat:
Frezarką
Sprawdze czy maja takie cos w moim ulubionym salonie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Princesko a czego Ci potrzeba zza granicy???
Mi jest potrzebna OI nawet wszystko jedno czy nowa czy stara wersja, ale chyba wlasnie znalazlam takie cudo, ktore dodatkowo oplaci moja Hanulka jako prezent na swieta chwilowo mysli czy bylam grzeczna

Cytat:
Gratuluje

Kurcze mialo byc kino, a kolega TZta mial wypadek obok jego domu i po kinie Ale dobrze, ze koledze nic powaznego sie nie stalo.
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 20:53   #3023
ivanna
Zakorzenienie

Sabb droga Kacper słucha rocka lżejszego i cięższego, ciut "metalu" wieszz różnie.. ale nie powiem - woli cięższą muzykę, dlatego też chętnie wpił by się w Twoją muzoteke

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-29, 05:57   #3024
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Upiorne
a i owszem...Truskawo mało Cę w barze

Czemu a8tpk jest zbanowany?

Ja miałam wyruszać do szkoły ale opóźnienie małe jest...i wyruszam o 9 dopiero, koleżanka z dzieckiem musi zostać.
Stary 2008-11-29, 08:45   #3025
_Adelajda_
Rozeznanie

czesc sobotnie

ale mialam ostatnie dni, niech drzwi scisna
w pracy kołomyja, nie wiadomo jak to sie skonczy

w czwartek bylam na pogrzebiue córki mojej koleznki - dziewczynka z 1 klasy LO
a ta kolezanka 5 lat wczesniej straciła w wypadku meza

dziewczyna w moim wieku a takie nieszczescia
jakos na chwile odebrało mi to checi do czegokolwiek...

i dołaczam do tego pytania:

Cytat:

_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 08:57   #3026
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

W wątku "Perełkowym" wkleił swoje aukcje, co jest niezgodne z regulaminem.

Frank Zappa

Stary 2008-11-29, 09:03   #3027
_Adelajda_
Rozeznanie

no wąłsnie dpczytalam...
ale ja nie wiedzialam ze a8tpk to Twister
ja to jednak naiwna jestem...
ale on sie do tej pory tak normlanie zachowywał,
w przeciwienstwie do Twistera...
Stary 2008-11-29, 09:05   #3028
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
no wąłsnie dpczytalam...
ale ja nie wiedzialam ze a8tpk to Twister
ja to jednak naiwna jestem...
ale on sie do tej pory tak normlanie zachowywał,
w przeciwienstwie do Twistera...
A ja czułam, że długo nie wytrzyma

Frank Zappa

Stary 2008-11-29, 09:07   #3029
_Adelajda_
Rozeznanie

z doświadczen z takimi przypadkami z innych for(ów???)
wiem ze "tacy" długo nie wytrzymuja
w koncu prawdziwe "ja" musi dojsc do głosu...
Stary 2008-11-29, 09:11   #3030
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
z doświadczen z takimi przypadkami z innych for(ów???)
wiem ze "tacy" długo nie wytrzymuja
w koncu prawdziwe "ja" musi dojsc do głosu...
Dokładnie.

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości