![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
dokladnie tak samo kiedys myslalam....
#2012 |
Zakorzenienie
|
Joanna nikt nie pomysli,ze zdradzasz,przeciez trzeba innym doradzic i juz.
![]() motylek czemu myslalas tak samo,kiedys? spotkalo Cie to? ja z jednej strony jestem stanowcza osoba,co pomysle,to tak bedzie i nie dam sie przekonac,poza tym nielatwo wybaczam.a z drugiej strony jestem osobowoscia bardzo krucha i wrazliwa,wiec taki cios dla mnie bylby czyms strasznym....
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2008-11-27 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
tak.
tak samo jak ty kiedys sie zapieralam na wszystko ze nigdy, przenigdy tego nie wybacze. Zapieralam sie nogami i rekami. co innego jednak kiedy to spotyka nas samych..... wiem to po sobie..... ![]()
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj,przykro mi ![]() ja jednak mam w sobie te wiare w swiat i w to,ze nie zawsze jest tak,ze cos przed nami ukrywa. nie chcialabym tego przechodzic. dlatego specjalnie dla Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
Marta jest ok
![]() to są juz stare dzieje
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2008-11-27 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje,ze doszlas do siebie po tym wszystkim,skoro sama mowisz,ze to stare dzieje,to sie ciesze,ze ok
![]()
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
teraz z perspektywy czasu moge powiedziec ze tak ![]() tamto bylo, minelo, nie ma co rozpamietywac, nic to nie zmieni. Trzeba zamknąc pewne rzeczy w zyciu. Spotkało mnie cos gorszego niz zdrada ze strony faceta (nie obecnego) i nauczylam sie pewne sprawy zamykac i zostawiac za sobą
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
no to naprawde pelna podziwu jestem dla Ciebie,ja nie bylabym taka silna
![]() jej,ale pozno....siedze i nic nie robie. marnuje czas.
![]() |
#2019 |
Raczkowanie
|
Ja pojedynczą zdradę fizyczną chyba mogłabym wybaczyc, ale romansu z ladunkiem emocjonalnym , zaangazowaniem z jego strony i tak dalej NIGDY W ŻYCIU.
Ja to wogóle jestem jakas za uczciwa chyba - nawet jak jestem na imprezie sama w ramach babskiego wieczorku to nie umiem się bawic i kończy sie tak że dzwonię po Tż-ta po godzinie, dwóch żeby mnie do siebie zabrał..już nie mowiąc żeby jakiś obcy facet mnie dotykał, przytulał w tańcu czy cuś.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Że najlepiej po przyjęciu oświadczyn od razu zająć się planowaniem ślubu na konkretną datę, bo gdy tego nie zrobimy to może okazać się, że będziemy odkładać ślub w nieskończoność, bo wielu ludzi wtedy stwierdza, że jest im dobrze tak jak jest. Opowiadali o małżeństwie, które żyło w narzeczeństwie pięćdziesiąt kilka lat i dopiero przed ukończeniem setki się pobrali. Mówili też, że należy być narzeczeństwem zbyt długo, najlepiej nie dłużej niż 2 lata.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ohhh dziewczynki ja miałam już spać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do zdrady to na dzień dzisiejszy nie wybaczyła bym nawet pocałunku... Chciaż wiem że wszystko sie zmienia jak się to stanie.... Ale starałabym się trzeżwo mysleć ![]() ![]() To ja spowrotem wskakuje do łóżeczka chcicałam sie z wami podzielić dobra nowina ![]() ![]() Edytowane przez Joanna4000 Czas edycji: 2008-11-27 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wow!!! To super! W takim razie życzę owocnych rozmów w sobotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciesze sie,ze w koncu poszlo cos do przodu! bedziecie rozmawiac,a to juz wiele ![]() tez wskakuje do lozka,,paaaaaaaaa
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
to ja gratuluję już teraz tej rozmowy sobotniej ![]() ![]() ![]() ![]() dla 15 latki czasem taka"miłość" to koniec świata ...to przykre ale jak dla takiej młodziutkiej osoby to wstrząs jest ![]() Nam się wydaje ,że to pikuś ale tylko Nam... bo już trochę każda z nas przeszła. Jakie plany na dzisiaj ?praca ? uczelnia ? leniuchowanie ? sama ? z TŻ tem ? ![]() Ja do ginekologa idę dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
No Joanna to świetna wiadomość, idze coś do przodu i to dużymi krokami kochana gratulejszyn ![]() ![]() i kolejny weekend sie zaczyna oh co to bedzie a nie przywitałam sie: witam witam hi
![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
witam poleczko jak nastrój ?
![]() nasze urodziny niebawem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Raczkowanie
|
![]()
no do twoich troszke bliżej niz do moich
![]() ![]() więc na razie nastrój nadziei, chociaż może wolałabym w inny dzien hmm taki mniej wyczekiwany to wtedy niespodzianka większa oby jak najszybciej ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz zamieniam się po mału w Bridezillę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Was dziewczyny, to z własnego doświadczenia - nie dociekajcie "kiedy!!!" ![]() ![]() ![]() A chwila, gdy popatrzą na Was lśniące i trochę przestraszone oczy Tżów pytających czy zostaniecie ich żonami, to będą to jedne z najpięknieszych chwil w Waszych związkach ![]() ![]() Dla widoku takich oczu warto by było czekać nawet jeszcze rok, czy dwa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-11-28 o 09:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I cześć wszystkim! ![]() PS. tez oglądałam wczoraj "Małą czarną" ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zviezdocka Czas edycji: 2008-11-28 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gratulacje ![]() ![]() ![]() chyba kazda z nas czeka na taki moment.eh... pochwalisz sie chyba jak poszla rozmowa? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Rozeznanie
|
Dzien Doberek Wszystkim Przyszłym Narzeczonym
![]() Joanna - super wiesci!!!!! Zgadzam sie z tym co mowili w tym programie, mimo ze nie ogladałam ![]() jeszcze co do partnerów, konkubentów ![]() ostatnio spotkałam kolezanke ze szkolnych lat i przedstawila mi swojego synka i parnera ![]() ![]() ![]() znajoma - studentka socjologii kiedys o mnie i Tz cały dzien mowiła konkubenci ![]() ![]() ps. to jak mowic na ukochanego człowieka z którym sie mieszka, ma dzieci ale nie ma slubu??? wymysli ktos cos normalnego, bez negatywnych skojarzen? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Raczkowanie
|
konkubinat... bez uczucia i jakos tak urzedowo. ...
Ciezko mi mowic MOJ CHOPAK /dziecmi juz nie jestesmy/, MOJ NARZECZONY/nie jestesmt zareczeni/, MOJ PARTNER/KONKUBENT. Mowie za to na Tz- MÓJ MEZCZYZNA.przy znajomych oczywiscie hehe... ![]() przy osobach, ktore nie musza wnikac w nasze stosunki, wymieniam tylko imie Tż'a. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Raczkowanie
|
gratuluje wszystkim zareczonym, mierzacym pierscionki i rozmawiajacym na ten temat
![]() ![]() ![]() ![]() ja to w zeszlego Sylwestra sie usmialam :P bo jak przyszlismy do lokalu, TZ poszedl do szatni zaniesc nasze kurtki, ja usiadlam przy stole i nagle podeszla kelnerka z pytaniem: 'przepraszam, czy moge podac pani i pani mezowi obiad?' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przypomnialo mi sie tez ze w trakcie tanca TZ powiedzial cos w stylu ze za 2-3 lata to na swoim weselu sie bawic bedziemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz kombinowalam co TZowi dac pod choinke ale tak na prawde od siebie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pomysł z prezentacją fajny, fajny ![]() Joanna, gratuluję i udanej rozmowy w sobotę ![]() ![]() przy okazji zgadzam się z naszą Bridezillą, czyli Chilanes. ![]() ![]() teraz, jak mu przestałam marudzić, może wprowadzi element zaskoczenia. a najbardziej bym chciała, żeby mnie wkręcił... tzn. wmawiał mi, że np. w moje urodziny da mi wyjątkowy prezent, na który czekam już od dawna i... da mi coś innego ![]() ![]() oczywiście szanse na taki obrót sprawy są nikłe, ale tak bym chciała - totalnie się nie spodziewać, a wiem, że mój facet, niestety, nie umie nic ukryć. jak tylko coś knuje, od razu to zauważam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zadomowienie
|
nie było mnie tu raptem 2 miesiące, a wy trzasnęłyście 50 stron
![]() nie wchodziłam, bo chciałam ochłonąć, nabrać dystansu do małżeństwa, "zerwania", które mi się jakiś czas temu przytrafiło. Co się u mnie zmieniło: znalazłam (wreszcie!!) czas na siebie, moje marzenia (to trochę patetycznie brzmi, bo w ramach moich marzeń jest kurs i terapia dla DDA ![]() ![]() niemniej jednak się do was przywiązałam i ciekawość mi nie pozwala nie zapytać co u was ??? tancerka co u ciebie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
hejjjjjj,jestem
![]() co tak dzis marnie z pisaniem? rozumiem,ze to brak weny. ja dzis strasznie zmarzlam na dworku,wiec cieplutkie cappucino i kocyk...i TZ tez by sie przydal,ale juz w domu jest ![]() widze,ze u niektorych wszystko ciagnie sie do przodu - super!!!
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
A ja kwadrans temu do domu wróciłam a dzień miałam hmm nawet niezły z wyjątkiem wizyty u ginka
![]() Mój TŻ powiedzial,ze jak bedzie po moim zabiegu , pobycie w szpitalu to zaczniemy ustalać daty, miał na myśli date ślubu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
Raczkowanie
|
a ja wlasnie jestem u TZ i nie omieszkalam wejsc na wizaz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No pewnie że się wam pochwale przy pierwszej okazju jak TŻ/ta nie bedzie ze mna ![]() Zmęczona juz jestem miałam taki męczocy dzień ![]() Cytat:
Dlaczego ty masz mieć jakis zabieg ??? ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 12:28 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
Woreczek ż. do usunięcia bo mam w nim kamienie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.