|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
Cytat:
Wspolczuje, ja za to wyleguje sie jutro i nic nie robie Hm. Jak tak dluzej pomysle to jeszcze bede musiala cos upichcic. No i po moim wylegiwaniu sie . Zakupy itdDziewczynki 13 mm endometrium to duzo czy malo? Mialam takie w 30dc. Moja @ przyjdzie jakies 4 dni pozniej w tym miesiacu, o ile dostane ja jutro. Nie podoba mi sie to.
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-11-28 o 20:22 |
|
|
|
|
#1322 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak miałam 6mm to lekarz powiedział ze cieniusieńkie. Dobranoc |
|
|
|
|
#1323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Przynajmniej jedna dobra wiadomosc.
|
|
#1324 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witaj w naszym szanownym gronie
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1326 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Zjadłam właśnie 20 kukułek (cukierków) i nieco to zabiło moją zgagę Syluś, znakomite endo |
|
|
|
|
#1327 |
|
Zadomowienie
|
Witacie Kochane!
Dziś miałam 2 egzamin na prawko i oblałam ale najgorsze jest to, że się tak bardzo zestresowałam że nie byłam w stanie nic zrobić![]() Odpuszczam sobie to na czas ciąży bo po tej dawce stresu tak bolał mnie brzuch, że musiałam łyknąć 2 tabletki no-spy Musiałam, się Wam wyżalić
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje za slowa otuchy
|
|
#1330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hi hi i od razu mam lepszy humor Cytat:
Nie przejmuj sie prawkiem, najwazniejsza jestes teraz ty i dzidzia. Dbaj o siebie i nie stresuj sie
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Niech moc będzie z Wami
Trzymam mocno kciuki za wszystkie Staraczki. ![]() P.S. Nie wytrzymałam, musiałam się wpisać, choć podczytuję Was od bardzo dawna. Nie - Staraczka (z powodu braku kandydata), ale "trzymaczka" kciuków - Asia
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zadomowienie
|
Kochana jesteś
![]() Cytat:
Buziaki
|
|
#1334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() witamy ![]() Szkoda, ze dopiero teraz nabralas odwagi ale nic, mam nadzieje, ze dlugo tu nie pobedziesz czego zycze kazdej nowej osobce
|
|
|
|
|
#1335 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
No proszę, nie było mnie raptem pare godzin a tu takie zaległości.
Cytat:
Cytat:
Za dwa tygodnie wszyyystkooo będzie jasne. Chodzi mi oczywiście o potencjalne zpalenie jajników ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Te moje dzieciaki ćwiczą dopiero drugi rok, więc szału broń boże nie ma. a i stronka jest taka byle jaka, bo szukana darmowa i robiona na szybko. A teraz jest za dużo w niej rzeczy, żebym robiła od początku. www.kontra-kcja.pl.tl Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz skup sie na fasolince. Buziaki. I nie stresuj się, bo dostaniesz!
|
|
#1336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Praca nawet fajna, choć stresująca. Każdym występem dzieciaków stresuje sie nie mniej niz one. No i sama prowadze 3 grupy i musze o wszystkim pamiętać, co jest dość trudne. No i wszystko sama załatwiać i przypominac szefowi o ewentualnych naszych potrzebach. Ale budujące jest gdy widze usmiech na ich twarzach po udanym koncercie, albo okrzyk radości przy ogłoszeniu wyników na konkursie. No i duma mnie przepełnia, gdy odnajduje w nich część siebie. Ja juz nie tańczę, bo tutaj nie mam gdzie (nie ma zespołu dla mnie - dla mojego wieku). Ale dzis sie podłamałam. Mam w średniej grupie dużo nówek i parę typowych antytalentów, a przy tym leni. Realizują ambicje rodziców urzeczonych You can dance-m. A dziecko nie potrafi nauczyc sie paru kroków. No ale nic to. Trzeba działąć dalej.
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1339 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam czasem takie głupie pomysły... Zrozumiałe, że trzymam za Ciebie kciuki mocniej, niż zwykle Mam WIEEEELKĄ nadzieję, że to TO. Ciężko będzie wytrzymać do środy...Cytat:
Idę tuningować endo, mężulek już mi nalał carmenere |
||
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Agabil trzymam kciuki normalnie ..... cos mi sie wydaje ze ...
![]() nie mam szans doczytac wszystkiego ... wiec cieplutko pozdrawiam i spokojnego weekendu zycze ... a wszystkim weekendowym studentką zycze spokojnych wykładów ...
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o diete "nie na zawsze" otórz w srode jade na kontrol do dietetyczki i pewnie wprowadzi weglowodany.. bo co dwa tygodnie zmiana jadłospisu to nie na stałe... a teraz dieta nie łaczenia białek z weglowodanamy chyba albo bez całkowicie bo duzo ich nie ma... nie wiem kiedy moge jesc owoce bede musiała sie spytac czy w dietach późniejszych beda czy moge sobie dojadac bo od 9 dni nic nie ruszyłam innego Agabil matko jedyna jak jak bym dziekowała Temu na Górze jeśli by się potwierdziło!!!!! Aliszcze witam cię kochana moja w naszych skromnych progach
Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2008-11-28 o 23:02 |
||
|
|
|
#1342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrej nocki |
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
.... u nas wszystko idzie zgodnie z planem zobaczymy jak dalej ... poszły w ruch tesciory owulacyjne - czy sie sprawdza ![]() mykam do szkoły, dzien pełen kolosow i stresów ![]() spokojnego dnia kobitki i witam nowe osobki na wąteczku - te trzymajace kciuki takze
|
#1344 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rano i tak wykłady. |
|||||
|
|
|
#1345 |
|
okrutnica jakaś... |
dzień dobry
Jesteście przekochane , przytulam Was wszystkie mocno ![]() Wiecie...dziś ok 4 rano wstałam do WC i patrzę na wkładce lekko czerwone plamki załamałam się i rozpłakałam. Parę razy sprawdzałam na papierze i wciąz to samo-śluz zabarwiony krwią... położyłam się spac na 3 godziny i sniło mi się że dostałam @, że sprawdzam wkładkę a ona cała we krwi. I obudziłam się. Sprawdziłam czy faktycznie mam jeszcze te plamienia ale wkładka biała i czysta, ustały. Zmierzyłam zrezygnowana temp a tu podskoczyła o pół kreski no i piersi bolą trochę mniejTrzymam kciuki za pozostałe testujące w tym tygodniu dziewczyny marzę by opuścic ten wątek większą grupą jeszcze w tym roku ![]() Asieńko moja kochana Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-11-29 o 08:23 |
|
|
|
#1346 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie cisza oprócz bólu brzucha... zapomniałam zmierzyć temperaturę kurcze no nic może jutro jak nie zapomnę, a najlepiej w poniedziałek. No chyba że już będzie wszystko jasne.Aga ja bym na Twoim miejscu zrobiła bete, jeśli jest ciąża to trzeba o nią dbać żeby się utrzymała. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-29 o 08:25 |
|
|
|
|
#1347 |
|
okrutnica jakaś... |
dostałam @
|
|
|
|
#1348 |
|
BAN stały
|
Cóz moge powiedzieć, strasznie mi przykro i smutno
a wierzyłam do końca...ech jakie to niesprawiedliwe...no to teraz jeszcze czekac na moją co byś sama nie była...Kurcze smutno mi Aga z Twojego powodu...Już ja bym wolała @ dostać...abyś miała wreszcie fasolkę... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-29 o 08:45 |
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Agabil1, tak mi przykro, ale mówiłaś, ze temp podskoczyła? Moja gin powiedziała mi,że na początku ciąży plamienie czy krwawienie może się pojawić i nie jest to @, choć tak się może wydawać. Trzymaj się
Dziękuję wszystkim za bardzo miłe przywitanie Syla, moje endo ma 6mm, wiele bym dała za Twoje 13mm Jak najbardziej odpowiednie, by fasolka tam sobie gniazdko uwiłaA mnie dziś drugi dzień boli podbrzusze, wczoraj myślałam, że od tego badania usg mnie boli, bo badanie było bolesne a dziś idę na imprezę andrzejkową, wspólnie ze znajomymi wynajęliśmy salę, sami zajmujemy się muzyką, i będzie zabawa
|
#1350 |
|
kosmitka
|
Agabil1 przykro mi i smutno
. Podobno @ mogą występować i podczas ciąży. Wiem, że to pewnie słabe pocieszenie, ale naprawdę wierzyłam, że to już teraz .
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

niestety, długie wykłady, potem ćwiczenia...moze o 20 bede w domu jak dobrze pójdzie.
. Zakupy itd
. Przynajmniej jedna dobra wiadomosc.

Staramy się z mężem o dziecko od stycznia 2008, na razie brak wyników

.

Aga z Twojego powodu...