![]() |
#2071 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
ja wczoraj też to miałam i trzyma mnie do dziś: "P. zmieniłeś się, nie jesteś taki jak kiedyś, mniej piszesz, mniej dzwonisz" a on na to, że przecież się często widujemy to po co tyle pisać. najgorsze, że... 2 lata temu był u nas zespół zagraniczny, na którego koncert poszedł mój luby. ja postanowiłam wpaść tam na chwilę i pogadać, po prostu. wczoraj mój facet mi powiedział, że dzisiaj by nie wyszedł, ale wtedy wszystko było świeże i nie żałuje, że nie był na tym koncercie (tylko na 2 piosenkach był), bo spędził ten czas ze mną. ale teraz to by było bezsensem, gdyby stracił tak ważny dla niego koncert, bo przecież wtedy chciał mi się pokazać z jak najlepszej strony, a poza tym czuł ciągły głód widywania się ze mną, teraz ten głód osłabł. pomyślałam sobie: "fajnie,to za 5 lat w ogóle nie będziesz chciał się ze mną spotykać", ale nie powiedziałam mu tego. ja wiem, że wszystko się zmienia, ale nie chcę żeby podchodził do naszego związku od niechcenia. Tak nie jest póki co, ale obawiam się, że powoli zaczyna się tak dziać. Jest jedna rzecz, o którą go prosiłam, żeby jej nie robił, bo bardzo nie lubię. ale nie - on dalej to robi. nic mu to nie daje, tylko marnuje jego pieniądze, ale i tak dalej to robi. i nie zrezygnuje nawet dla mnie. Strasznie mi przykro. Cytat:
ja z moim facetem rzadko chodzimy nawet za rękę... jak siedzimy obok siebie, to go trzymam albo się przytulę, on praktycznie nie wychodzi z inicjatywą. mówi, że mu wygodniej tak się nie trzymać. a dziś zobaczyłam parkę takich dziadków, którzy się trzymali za rękę... ![]() ![]() o też mi smutno... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Raczkowanie
|
<chlip chlip>
Cytat:
![]() nawet nie pamietam co powiedzial... powiedzialam mu tylko, ze taki ten moj stan wzial sie z tego, ze bylo juz miedzy nami zle i teraz jak cos nie jest tak jak jeszcze niedawno bylo OK to mi sie taka lampka wlacza ![]() zadzwonilam do niego wtedy i powiedzialam mu ze chce uslyszec szczerze czy cos jest nie tak... on powiedzial, ze jest wszystko dobrze, ze mnie kocha i mam nie panikowac... mam za malo dystansu do siebie ![]() ![]() ![]() przepraszam... moje nastroje wykraczaja poza normalnosc...
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 12:29 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ty masz takie nastroje ![]() ![]() Ja to mam dopiero płacze z byle powodu od kilku dni , chyba zbliżają się te trudne dni dla kobiety ![]() Od dzisiaj nic a nic nie gadam o pierścionku od TŻ... doszłam jednak do wniosku ,że trudno najwyżej będę czekała długi okres czasu choć niekoniecznie ale chce żeby to była niespodzianka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |||
Rozeznanie
|
Aelitka - dołączam do kondolencji dla kuzynki
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zreszta wszystko jest pod znakem zapytania ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Raczkowanie
|
od jakiegos czasu rozmawiam /srednio 1 na tydzien/ z TZem na temat zareczyn. kiedys podczas klotni powiedzial mi ze jest tym gadaniem zmeczony.... taka jest reakcja facetow na takie tematy. nie sa gotowi na to i wtedy uciekaja.
postanowilam ze juz nie bede z nim na ten tamat rozmawiac-chyba ze samo jakos wyjdzie ![]() moze za duzo wymagamy od nich? nic na sile... |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myilussion, kochana, jak ja Cię rozumiem ![]() z mojej wypowiedzi wynika jakby mój facet był potworem, a to nieprawda. jest czuły, trzyma mnie za rękę, ale rzadziej niż kiedyś. i sama też na to tak nie zwracam uwagi, mnie to obojętne, bo nie lubię epatować czułością na mieście. wśród znajomych zachowujemy się normalnie (jak para, ale bez ekscesów na wpół erotycznych ![]() napisałam to lubemu. powiedział, że mnie bardzo kocha. żebym nie myślała, że jest inaczej i to, czy mnie trzyma za rękę, czy spełni tę moją prośbę, o której pisałam wcześniej, nie ma znaczenia. powiedziałam mu, że zależy mi na tym, by częściej okazywał mi to, bo choć wiem, co do mnie czuje, chcę też mieć tego jakieś fizyczne symptomy, mimo że to płytkie banalne itp. to tego własnie potrzebuję. jutro z nim pogadam twarzą w twarz, ale jestem dobrej mysli. dobranoc, dziewczyny i piszcie troszkę więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Wtajemniczenie
|
heh, no właśnie, zastój taki
![]() myślałam, że przez weekend nie odrobię się z czytaniem, a tu ledwo strona! ![]() myśmy byli w sobotę na imprezie, i jak zwykle, oczywiśćie, musiała być jakaś akcja... ehhh ![]() a teraz znów sama w krk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
hej!
mnie nie bylo caly weekend,bo po pracy nie mialam sily i czasu,zeby do Was zajrzec ![]() ale juz przeczytalam,co tam naskrobalyscie ![]() Aelitka-to przykre...z powodu kuzynki...hm,zycie niesprawiedliwe jest czasem Myilussion-nie przejmuj sie,czasem wpada sie w doly i dolki,ale potem wszystko sie uklada... ciekawe,jak ma sie domi7ks? w adnrzejki nie wrozylam,tylko po pracy TZ zabral mnie do siebie na obiadek u Tesciow ![]() a co do okazywania uczuc... ja mam wrazenie,ze u mnie to sie nie zmienilo od poczatku zwiazku,nadal piszemy duzoooo smskom,mimo,ze codziennie sie widzimy,trzymamy sie za rece ![]()
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
evelina.00 - gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba w każdym związku przychodzi taki czas, że już nie ma kilkuset smsów dziennie i 15 telefonów między nimi ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-12-01 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Raczkowanie
|
![]()
Troche mi ulżyło, bo myślałam że tylko u mnie jest tak "nienormalnie", nie wiem co mnie tak wzięło, jak sobie przypomniałam że dawniej to wyciągał mnie o północy tylko po to żeby zobaczyć sierpniowe niebo pełne spadających gwiazd, ah to aż łezka się kręci jak było romantycznie, to troche żal że już tak nie jest. Jeśli chodzi o przytulanie trzymanie za ręke to tak zawsze on zaczyna i tu nie mam co narzekać. Może przesadziłam troche
![]() byle do urodzin
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czytam Was od początku istnienia tego topiku i wreszcie odważyłam się napisać ![]() Jestem z moim rok i kilka miesięcy... Zaręczyliśmy się po pół roku, byłam najszczęśliwszą istotą pod słońcem... Zaczęliśmy oglądać sale weselne, mieliśmy już nawet jedną wstępnie zaklepaną...2 tyg później on mnie zostawił... Przyznaje się, to była moja wina, bo mam "trudny" charakterek i lubię każdym rządzić.. No ale postanowiłam się zmienić, on to zobaczył i zeszliśmy się po tyg, ale zaręczyny zostały zerwane i przestaliśmy mówić o ślubie. Od tego lutego (12 były zaręczyny a 29 rozstanie) minęło już naprawdę bardzo dużo czasu... I właśnie nie wiem co dalej... Mam prawie 24 lata, większość moich znajomych już pozaręczanych lub po ślubie.. No a ja nawet tematu już nie poruszam... jest mi smutno, przykro... Często płaczę patrząc na zdjęcia ze ślubów.. Mogę do Was się przyłączyć i też ponarzekać trochę? Bo jemu wolę nic nie mówić.. Ja wiem, że zaręczyn nie mam co się spodziewać w najbliższym czasie, ba, obstawiam, że najwcześniej za 2 lata... o ile wogóle.. Bo ostatnio nie jest jakoś najlepiej między nami, i to chyba znowu moja wina- bo się nakręcam patrząc na innych, bo jestem niecierpliwa...
#2083 |
Wtajemniczenie
|
luffka w imieniu dam witam serdecznie na wątku ;D
tutaj się marudzi, narzeka, jojcy, wszystko to, co do faceta nie wypada, a tak strasznie ciężko z tym na sercu ;D dla zasady też pomarudzę - znów sama w krk jestem, nie za mi i chcę do mojego tż'ta, a tu chyba piątek dopiero, no może czwartek, ale nie wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
tez witam
![]() aelitka glowa do gory! szybko zleci tydzien i bedziesz z lubym ![]() a ja mialam ciezki weekend w pracy..wrr i wszystkiego mi sie odechcialo,nawet maurdzenia! oooo... z reszta nie mam o co marudzic. TZ powiedzial,ze zareczyny beda w 2009,bo w Swieta,to raczej nie,wiec czekam na ten nastepny rok... ![]()
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2086 |
Raczkowanie
|
Heh a ja mialam dzis smieszny dzien
![]() Od wczoraj Tz mowil ze na Mikolajki dostane jakas niespodzianke/nigdy mi nie robil niespodzianek, bo wie ze ich nie lubię/ ![]() Tż nie chcial zdradzic co... juz tak sie napalilam ze w nocy spac nie moglam ![]() chyba domyslacie sie o czym myslalam..? ![]() juz dzis od rana wyciagalam od niego co to moze byc. nic sie nie dalo wyciagnac. ale juz popoludniu napisal mi ze chce mi podarowac pendrive'a............... ......................... ......................... ... ![]() nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac ![]() chyba juz bzika dostane od tego tematu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wybacz, ale.... ![]() obstawiam że była to odpowiedź "na odwal się"... chyba że ostatnio często narzekasz na brak pen'a? ;D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
wybacz, ale....
![]() obstawiam że była to odpowiedź "na odwal się"... chyba że ostatnio często narzekasz na brak pen'a? ;D[/quote] Tz studiuje informatyke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to masz za swoje ;P powiedz ze zamiast pena wolisz ringa................ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
On wie.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Widzę, że jak zwykle produkcja na najwyższych obrotach ![]() A ja spędziłam weekend z moim TŻ, porozmawialiśmy sobie o różnych rzeczach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Skąd ja to znam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz skup się na waszym związku. Pokaż mu, że warto z Tobą być i pozwól , żeby na nowo zaczął za Tobą szaleć i świata poza Tobą nie widział ![]() ![]() Życzę Wam powodzenia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie spadek jakiś.... ![]() cieszę się, że wszystko dobrze! ![]() ehhh ja mam lenia i dzień pod znakiem pomidora z majonezem....ehhhhhhhh ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Rozeznanie
|
Co to znaczy "dzień pod znakiem pomidora z majonezem"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
witam nowoprzybyłe
![]() mój mi dziś powiedział, że kupił mi już prezent na święta. oczywiście tak jak koleżanka - myślałam, że chodzi o pierścionek (choć nic na to nie wskazuje :P). męczyłam go, męczyłam i chyba jest to książka, którą chciałam, bo się speszył gdy spytałam go, czy to książka. nie potwierdził ani nie zaprzeczył... ech, życie. ja dziś na aerobik, piwko, a jutro uczelnia i szkolenie w krakowie, także do zobaczenia najpewniej w środę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Rozeznanie
|
Właśnie. Bo ciekawie zabrzmiało
![]() Ja dostałam teraz inną zagadkę do rozwiązania. Przez weekend byliśmy z TŻ-tem u jego rodziców i jak już wracaliśmy do domciu, to się zapytałam, czy następnym razem jak przyjedziemy, to już bede narzeczoną. A on mi na to że to zależy, czy przyjade na Święta, czy przed Sylwestrem... Zgupiłam, bo Święta też są przed Sywestrem przecież... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No więc już Wam piszę - w jednym lokalu powiedziano mi, że na 2009 jeszcze by się coś znalazło, nawet na czerwiec czy sierpień, ale to jest lokal nie w Łodzi tylko poza i raczej mało znany .. Ale co lepsze - w niedzielę byliśmy z TŻtem razem ! w innym, tak przy okazji, i on sam spytał się o terminy ![]() ![]() ![]() A nam pewnie trzeba by ze 100 ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | ||
Wtajemniczenie
|
tzn że przez cały dzień "nosi mnie" na pomidory z majonezem... nic innego nie musiałabym dziś jeść
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.