|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Kasia pamiętaj, że to jest Wasz dzien i nic ani nikt nie może Wam go zespuć
Pamiętaj, że nie ma możliwości powtórki Tego dnia, nie możemy powiedzieć to mi sie nie podobało, zróbmy jeszcze raz..... jest to jeden i jedyny dzień w życiu i nie pozwól abyś całe życie "pluła sobie w twarz", że usąpiłaś, że nie wlaczyłaś do końca. Nie zamieniaj wesela na coś co sie w głębi duszy nie uszczęśliwi (nie mówie oczywiście o ślubie, tylko o weselu), to jest Wasz dzień i macie prawa przeżyć go tak jak Wy chcecie Główka do góry, najważniejsze, że masz Piotrka i że możesz na niego liczyć Ja też wiem, że będę musiała stoczyć bój o to aby Ten dzien był taki jak ja sobie wymarzyłam, ale nie załamuje się i jestem dobrej myśli. |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat byłam przed kontrolną wizytą u lekarza po operacji i tak dla picu pojechałyśmydo centrum handlowego no i w sklepie jubilerskim akurat sobie ogladalm zareczynowe i takie rozne... jak mi to ciotka powiedziala to az mi sie odechcialo rozmawiac z tz ... tak mi przykro bylo... prawie ryczalam ..
ze niby po co wam ten papier skoro zycjecie juz raze m i jest wam dobrze to po co to wszystko jeszcze.. a kurna moze ja tego potrzebuje jako celebracji swojego zwiazku i swojej milosci... ale jak ktos jest zgorzkniałym wrednym babonem no to coz nie zrozumie.... |
|
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
ale nie piszmy juz o tym bo jakos smętnie się tutaj zrobiło przeze mnie
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same od losu bedziesz zbierała |
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, pewnie sie to jakos wyjasni, a jak nie to będziecie mysleć.
Kubusewa - nie spinaj się tak ta ciotką, takie samo podejście do slubu mają moi znajomi, których rodzice sie rozwiedli. |
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I moim zdaniem czasem lepiej sie wygadać komuś pozornie "nieznajomemu" choć ja rozmawiając z Wami to czuję jakbyśmy się znały od lat... |
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to wali jakie ona ma podejście... przykro tylko, że tążółć tak rozlała mi pod nogi... na szczęście mój rycerz zaraz mnie pocieszył swoimi poezjami na dobranoc.. o które właśnie żegnajac sięz wami muszęsię upomnieć
|
|
|
|
|
#4749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja wiem, ale gdyby jacyś rodzice mieli kłopoty finansowe czycoś, to na pewno by o nich wcześniej powiedzieli.. gdyby moich rodziców nie było stać na zorganizowanie mi wesela, to na pewno bym zrobiła sama mniejsze.. |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia, jeżeli faktycznie to jest na granicy będzie/nie będzie to wolałabym być na Twoim miejscu, bo mi az tak nie zależy na weselu. Ale powiem Ci jedno - jeśli rozchodzi sie o kasę od sponsorów to ja bym się uniosła honorem, co juz kilkukrotnie robiłam, a oni później sami przychodzili Chyba, że nie jest to kwestia kaprysu tylko realnie obiektywnie nieciekawej sytuacji, to wtedy już inna bajka. Trzymaj sie ziomie
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chciałabym mieć wesela a'la stypa bez muzyki, siedzenia kołkiem na krześle i pakowania w siebie kolejnej porcji sałatki, bo co innego można robić?
![]() a moje wesele to w sumie miało być na jakieś 60-70 osób
|
#4752 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, żeby się wszystko ułożyło Czy z pomocą czy sami, na pewno dacie radę i coś wymyślicie, nie martw się kochana, idź spać, a jutro pomyślisz na trzeźwo. Teraz się nie martw, bo tak świeżo po smutku, to dołujące myśli chodzą po głowie (przynajmniej Ja tak mam zazwyczaj). Jutro na pewno inaczej spojrzysz na wszystko. Tylko głowa do góry
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-12-01 o 23:37 |
|||
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wesele bez muzy... tak czy tak ja uważam, że ułoży CI sięwszystko ... Jeśli ktoś powiedział Ci o 2 zdania za wiele no to na pewno przemyśli...a swoją drogś do wesela jest jeszcze kawał czasu .. więc myślę, że wszystko siępozytywnie dla Ciebie wyjaśni ... tylko weź głęboki oodech przytul TZ i nie myśl już o tym.... Buziaczki dla Was wszystkich na dobranoc.. idę do mojej poezji dobranockowej |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też spadam spać do jutra
|
|
#4755 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też idę spać bo padam z nóg.. dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
dobranocka dziewczynki ja tez zmykam spac
![]() Kasia trzymam kciuki za ciebie bedzie dobrze!
|
#4757 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ja właśnie zmykam na uczelnię.. na dworze tak zimno że nie chciało się wstać.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-02 o 07:13 |
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
ale mnie boli głowa i jest mi niedobrze(z nerwów)nie mogam zasnąć wczoraj ja jestem typem człowieka, który się wszystkim przejmuje
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia trzeba nauczyć się olewać palantów...Wiem wiem to boli denerwuje drażni i rozwala... ale trzeba ![]() Żeby być normalnym i zdrowym na umyśle człowiekiem
|
|
|
|
|
#4760 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
czesć dziewczynki
![]() Cytat:
jeśli się Wam podoba, jest pięknie a do tego tak tanio to myślę że dzień nie ma kompletnie znaczenia a piątek to i tak juz prawie weekend i ten lasek jeziorko brzmi naprawdę zachęcająco i w maju na pewno jeszcze super będzie wygladał bo jak dla mnie to jest taki naprawdę piękny miesiąc no i o wiele wczesniej zostaniesz żoną... widzisz same argumenty za a studiami się w ogóle nie przejmuj bo jak się dowiedzą wszyscy o Twoim ślubie to zaden wykładowca juz nic od Ciebie nie będzie chciał Cytat:
![]() a ja w maju dokłądne dzień po moich 18 urodzinach zdawałam, a wiec to juz 7 rocznica będzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no juz uśmiech niech szybko do Ciebie wraca
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4762 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Kasiu ja mam tak smao zasze z nerw m nie dobrze ale nie deneruj juz się ![]() Elitka czytam "szyfr szekspira" jesli któas za Was czytała "Kod leonarda da vinci" czy "Anioły i demony" to cos w tym stylu- narazie jest na 100 stronie a jest 400 ale jak juz pisałam poczatek mnie wciągnął takze polecam![]() Ja własnie wstałam i ide sie szykowac bo niedługo TŻ przyjedzie
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie poszłąm na wykład....ale na seminarkę chyba pójdę, na 11:20
|
#4764 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
ale wiecie co nawet nie mam ochoty myśleć o weselu, jakoś tak wszystko poszło w kąt...nie ma już tej radości itd
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś nie mam zajęć..
może pomyśle coś nad magisterką ![]() mój TŻ w kujona się bawi i zakazał mi dzis przyjazdu do siebie... będzie się uczył
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i tak bym się wprosiłą haha
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś no to tak.. wiecie....nununu nie wolno bo TŻ będzie zły
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ to jak ma sie uczyc to wchodzi mu tylko wtedy gdzy lezy przy mnie a jago pytam
a jak czasem jade ze szkoły i tak niespodzianke mu robie ze d neigo podjade to jest cały w skowronkach, bo częściej u mnie siedzimy i on przyjezdza
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2008-12-02 o 09:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

, żeby się wszystko ułożyło

ale mnie boli głowa i jest mi niedobrze(z nerwów)nie mogam zasnąć wczoraj
ja jestem typem człowieka, który się wszystkim przejmuje