Panny Młode 2010 cz. II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-02, 13:35   #4861
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no to nieźle hehe nawet marchewka zakazana hehehe
chyba się wybiorę do sklepu po coś dietetycznego ale co??? serka wiejskiego nie lubie
kupie warzywa na patelnie na obiadek.. ale co jeszcze by tu kupic?? Onaella wymyśl mi cos na kolacje
a bułeczka z dynią tez sie nie nadaje?? tak mi smakują bułeczki z dynią mniam...
i chleb musze kupic bo bez chleba nie wyobrazam sobie zycia ale nie muszę jeść białego wiec jaki polecasz??? a ciemne pieczywo jest zawsze dobre?? bo jak widze chlebek za 1,5 i za 3 to zastanawiam sie czym sie różni..
na kolację zjeść najlepiej bialko, samo białko możesz zjeść nawet na pół godziny przed snem,a z warzywami to tak około godziny najlepiej.

Ja na kolację lubię zjeśc serek wiejski z dodatkami, ale jak nie lubisz to weż sobie warzywak na patelnie i do tego podsmarz (tylko bez tłuszczu) pierś z kurczaka w curry - super jest, albo z jajkiem zjedz.
Dobry jest szpinak z jajkiem na twardo - mniam mniam

A co chlebka to ciemny ale z mąki razowej a nie pszennej, gdzie chleb barwiony jest karmelem. Do tego smaku trzeba się przekonać ale wiem, że nie wszysktim smakuje.
Musisz popróbowac i sama wybrać najlepszy dla Ciebie.
A bułeczki z dynią to nic innego jak pszenna mąka tyle, że dynia jest.
Napewno nic się nie stanie jak ją od czasu do czasu zjesz, byle nie za często

zaraz wrzuce CI parę prstych przepsiów

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2008-12-02 o 13:38
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:37   #4862
Samoa
Zakorzenienie

Ostatnio miałam w domku takie przepyszne pomidorki, że tylko je sprzyłam, żeby bez skórki były i tak sobie same jadłamAle ne zawsze pomidory sa takie super smaczne
Czekm teraz na mamę, jak przyjdzie to wezmę gorącą kapięl, wleję olejek i włączę hydromasaż, już się nie moge doczekać
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:37   #4863
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
na kolację zjeść najlepiej bialko, samo białko możesz zjeść nawet na pół godziny przed snem,a z warzywami to tak około godziny najlepiej.

Ja na kolację lubię zjeśc serek wiejski z dodatkami, ale jak nie lubisz to weż sobie warzywak na patelnie i do tego podsmarz (tylko bez tłuszczu) pierś z kurczaka w curry - super jest, albo z jajkiem zjedz.

A co chlebka to ciemny ale z mąki żytniej a nie pszennej, gdzie chleb barwiony jest karmelem. Do tego smaku trzeba się przekonać ale wiem, że nie wszysktim smakuje.

Ja przepraszam czy te przepiski to mozna by na grupke wrzucic
ja tez bym skorzystala a szukanie potem na forum to katorznicza praca plose ??
Stary 2008-12-02, 13:39   #4864
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
jezstem za
Stary 2008-12-02, 13:39   #4865
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
nie ma problemu, jak zdąże to zrobię to teraz a jak nie to wieczorkiem

14.08.2010
baby
Stary 2008-12-02, 13:41   #4866
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A wiadomo, ze wolą konto, bo plany trzeba realizować, zwłaszcza jak nowy oddziałA gdzie jest oddział Twojego tż?
a no wlasnie to nie taki nowy oddzial jeszcze nie wiadomo dokladnie w ktorym TZ bedzie pracowal (czy w jakims ktory juz istnieje, czy w takim ktory powstanie na dniach), bo teraz ma 2 tygodnie czegos takiego jak 'on the job week' czyli, ze kolega jednym okiem patrzy czy wszystko ok
ale ten oddzial, w ktory jest teraz tak dobrze prosperuje, ze dostali w nagrode 1000zl zeby sobie organizowali wyjscia firmowe gdzie tam chca
a to nie jest oddzial w centrum...

a plany tez nie sa jakies straszne, bo jego kolega roczny plan mial juz zrealizowany w wakacje

no i TZ sie nawet zalapie na bony na swieta (w tym poprzednim banku mu powiedzieli, ze nic nie dostanie, bo za krotko pracuje... )

Cytat:
Lain Kochana wszystkiego najlepszego
dziekuje

Cytat:
Napisane przez bjakbeata89 Pokaż wiadomość
ja to śpioch jestem, zaczynam się robić śpiąca już o 21, tylko że do 22 zawsze siedzi u mnie mój tz, więc kłade się spać właśnie w takich godzinach i wystarczy kilka minut i już nie idzie mnie wybudzić
ja jestem spioch, ale poranny. najlepiej mi sie spi tak od 5 do 9-10

Cytat:
ja akurat kawy nie piję wogóle, ani herbaty
za to jestem uzależniona od soków pomidorowych szczególnie pikantnych jest taki jeden z tabasco chyba tymbarka, pychotka mmmm....
oj nie znosze sokow pomidorowych
kawy tez nie pijam (no chyba, ze jakies frappe czy capuccino). za to herbatki ubostawiam

Cytat:
słodycze hmmm. a kto ich nie uwielbia?
na przyklad ja dla mnie slodycze moglyby nie istniec

Cytat:
jeżeli to ten z Piątnicy co ma 3 % tłuszczu to super
a ja przyznam, ze wole te z normalna iloscia tluszczu. te 3% wydaja mi sie takie jakies suche i szybciej kwasnieja.

Cytat:
Czekm teraz na mamę, jak przyjdzie to wezmę gorącą kapięl, wleję olejek i włączę hydromasaż, już się nie moge doczekać
ja juz sobie dzis rano taka sesyjke urzadzilam

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-02 o 13:44
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:48   #4867
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a no wlasnie to nie taki nowy oddzial jeszcze nie wiadomo dokladnie w ktorym TZ bedzie pracowal (czy w jakims ktory juz istnieje, czy w takim ktory powstanie na dniach), bo teraz ma 2 tygodnie czegos takiego jak 'on the job week' czyli, ze kolega jednym okiem patrzy czy wszystko ok
ale ten oddzial, w ktory jest teraz tak dobrze prosperuje, ze dostali w nagrode 1000zl zeby sobie organizowali wyjscia firmowe gdzie tam chca
a to nie jest oddzial w centrum...

a plany tez nie sa jakies straszne, bo jego kolega roczny plan mial juz zrealizowany w wakacje

no i TZ sie nawet zalapie na bony na swieta (w tym poprzednim banku mu powiedzieli, ze nic nie dostanie, bo za krotko pracuje... )
mój tż własnie w tej firmie tez ma bony dostac - miał do wyboru albo kasa albo bony, wybrał bony A a propos premii - tz jak już odszedł z multi to dostał ponad 800 zł premii, fajnie sie zachowali, bo mogliby mu nie dac skoro juz nie pracował
Jak w obecnej firmie tżta zrobili im bar otwarty w kanjpie to nabili rachunek na 16 tys

Mama przyszła - ide lac wode do wanny Lubie takie ****ryki wlewac różne do wanny
Stary 2008-12-02, 13:50   #4868
onaella
Zakorzenienie

A zapomniałam o tyńczyku

w puszcze w sosie własnym lub wodzie - pycha i świetne salatki wychodzą

14.08.2010
baby
Stary 2008-12-02, 13:52   #4869
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Droga kasieńko8998 ta data 7.08.2010 bedzie również miom wielkim dniem Bedzie to dla nas najszczęsliwszy dzień
witaj

nie było mnie 3 godziny bo byłam na otwartym wykłądzie z jakims gostkiem w Wa-wy z rady polityki ale nudy...

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:53   #4870
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

A co chlebka to ciemny ale z mąki razowej a nie pszennej, gdzie chleb barwiony jest karmelem. Do tego smaku trzeba się przekonać ale wiem, że nie wszysktim smakuje.

hmmm a jak mam podsmazyc cos bez tłuszczu??? kotleta na suchej patelni???
kurcze głodna sie zrobilam.. ide zjesc cos- mam rybke wiec to chyba nie grzech
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:54   #4871
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mój tż własnie w tej firmie tez ma bony dostac - miał do wyboru albo kasa albo bony, wybrał bony
no moj wyboru niestety nie ma. ale bony ma zamiar wymienic z mama na kase

Cytat:
A a propos premii - tz jak już odszedł z multi to dostał ponad 800 zł premii, fajnie sie zachowali, bo mogliby mu nie dac skoro juz nie pracował
a to moj TZ tez dostal premie po odejsciu (za to co juz sobie na premie zapracowal). i tez wlasnie ponad 800... tylko i tak byl niezadowolony, bo kolezanki zazwyczaj dostawaly dwa razy wiecej (i znow ten dluzszy staz... tam nie patrzyli na wyniki tylko na staz... conajmniej jak w jakiejs budzetowce )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-02 o 13:55
Stary 2008-12-02, 13:56   #4872
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm a jak mam podsmazyc cos bez tłuszczu??? kotleta na suchej patelni???
kurcze głodna sie zrobilam.. ide zjesc cos- mam rybke wiec to chyba nie grzech
Ja smaże na patelni teflonowej i np jajka bez tłuszczyku, ale można dodać odrobinkę oliwy z oliwek (ja smaruję aby patelnie mimimalną ilością - dobry jest do tego np pędzelek )

14.08.2010
baby
Stary 2008-12-02, 13:58   #4873
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja smaże na patelni teflonowej i np jajka bez tłuszczyku, ale można dodać odrobinkę oliwy z oliwek (ja smaruję aby patelnie mimimalną ilością - dobry jest do tego np pędzelek )
Albo wacik na widelcu ja tak robie naleśnikowe placki
Stary 2008-12-02, 14:03   #4874
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no moj wyboru niestety nie ma. ale bony ma zamiar wymienic z mama na kase

a to moj TZ tez dostal premie po odejsciu (za to co juz sobie na premie zapracowal). i tez wlasnie ponad 800... tylko i tak byl niezadowolony, bo kolezanki zazwyczaj dostawaly dwa razy wiecej (i znow ten dluzszy staz... tam nie patrzyli na wyniki tylko na staz... conajmniej jak w jakiejs budzetowce )
M. wybrał bony, bo pójdą na prezenty a jakby dostał gotówkę to by sie jakos rozeszła.Mój tz się cieszył z tej premii, bo przelew przyszedł po rozwiązaniu mowy o pracę, juz był w tej nowej firmie i sie nie spodziewał kasioryNawet tak mówił, że gdyby odszedł miesiąc później to by się załapał a okazało się, że i tak sie załapał
Ja nie wiem jak była rodzielana premia, pewnie z racji, że odchodził to sie nie wysili z wysokoscią, ale zawsze to jakis bonusW obecnej firmie tz dostal premię o równowartości miesięcznych zarobków to jest dopiero premia

Wygwiazdkowoaąło mi w poprzednim poście słowo które nie jst wulgarne, dziwne to....
Stary 2008-12-02, 14:09   #4875
onaella
Zakorzenienie

wysłalam na meila

Narazie tylko takie wybrane jak najbardziej dietetyczne.
JAk znajdę chwilke to będzie wiecej

14.08.2010
baby
Stary 2008-12-02, 14:12   #4876
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tz się cieszył z tej premii, bo przelew przyszedł po rozwiązaniu mowy o pracę, juz był w tej nowej firmie i sie nie spodziewał kasiory
moj sie spodziewal, bo premie dostawali zawsze za 3 juz przepracowane miesiace. a jak przepracowal to przegieciem by bylo jakby mu tej premii nie dali. wiec mimo tego, ze nie byl juz pracownikiem to premia na konto przyszla (a do tego ekwiwalent za niewykorzystany urlop bo tam niestety z takim bolem urlop dawali, ze ciezko go bylo wykorzystac...)

Cytat:
Ja nie wiem jak była rodzielana premia, pewnie z racji, że odchodził to sie nie wysili z wysokoscią, ale zawsze to jakis bonusW obecnej firmie tz dostal premię o równowartości miesięcznych zarobków to jest dopiero premia
w obecnym banku TZa sa tylko premie roczne, ale podobno mozna dostac 4-krotnosc miesiecznego wynagrodzenia. sie zobaczy jak to bedzie
Stary 2008-12-02, 14:21   #4877
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
moj sie spodziewal, bo premie dostawali zawsze za 3 juz przepracowane miesiace. a jak przepracowal to przegieciem by bylo jakby mu tej premii nie dali. wiec mimo tego, ze nie byl juz pracownikiem to premia na konto przyszla (a do tego ekwiwalent za niewykorzystany urlop bo tam niestety z takim bolem urlop dawali, ze ciezko go bylo wykorzystac...)

w obecnym banku TZa sa tylko premie roczne, ale podobno mozna dostac 4-krotnosc miesiecznego wynagrodzenia. sie zobaczy jak to bedzie
a to mój sobie wykorzsytał urlopZ reszta gdyby nie wykorzystał to ja bym chyba umarła - bo po urlopie od razu wyjechał na szkolenia abroad na 3 miechy...
Moj dostał dotąd tylko dwie takie premie i dwie podwyżki a w najbliszym czasie idzie negocjowac następną. Gdyby M. dostał premię w wysokości czterech pensji to od razu sprzedałby autko i kupił noweJej, niech sie Twój tżcik stara, bo to naprawde duża kasaNaganiaj mu znajomych na planyJa to miałam takiego słownego szefa, że obiecał mi premię a nie wypłacił...
Stary 2008-12-02, 14:29   #4878
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a to mój sobie wykorzsytał urlopZ reszta gdyby nie wykorzystał to ja bym chyba umarła - bo po urlopie od razu wyjechał na szkolenia abroad na 3 miechy...
no moj dostal jeden 2 tygodniowy, bo to jest minimum zapisane w kodeksie pracy, a tak to jakies pojedyncze dni (zazwyczaj piatek albo poniedzialek), ktore pozwalaly nam co najwyzej na wyjazdy weekendowe. wiec sporo zostalo niewykorzystane.

Cytat:
Jej, niech sie Twój tżcik stara, bo to naprawde duża kasaNaganiaj mu znajomych na plany
tylko, ze ja mam glownie znajomych studentow, a w tym banku nie chca byle klienta tylko klienta z kasa ale ze podobno jako jedyni maja jakas tam oferte w koronach szwedzkich/norweskich to tak czy siak maja sporo chetnych, ktorzy pracuja w Skandynawii (czyli malo nie zarabiaja)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-02 o 14:33
Stary 2008-12-02, 14:29   #4879
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
wysłalam na meila

Narazie tylko takie wybrane jak najbardziej dietetyczne.
Jak znajdę chwilke to będzie wiecej
dziękujemy :d
Stary 2008-12-02, 14:36   #4880
chilanes
Zakorzenienie

Nadrabiam zaległości

Cytat:
....
Byliśmy w kościele i mamy już zaklepanyI M. dzwonił do fotografa, więc na sobotę mamy fotografa i kamerzyste umówionych a wieczorkiem imprezka
Zazdraszczam ehhh ja jeszcze nawet spotkania rodziców nie przeżyłam, bo Tż to leniwiec jest! Ale jakoś to będzie ;(

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kochane odbiegły od tematu ślubów
A moje Kochanie zrobiło Nam dzisiaj na obaidokolacyje tortille

Wiecie co: Moi dobrzy znajomi zerwali zaręczynyWczoraj sie dowiedziałam i szok na maksa.. Ślub mieli zaplanowany na wrzesień 2009r., mieli już salę, orkiestrę..
A teraz rozmawiam z kumplem i pisze mi ze listopad tego roku to jakiś fatalny jest on tez się rozstał z dziewczyna po kilku latach i ktoś z Jego znajomych też zrywa zaręczyny i wogole dooopa
Dobrze że się kończy ten miesiąc już za chwile

Onaella gratuluje
Cytat:
Przykro byc świadkiem tego jak się zanjomym nie układa, ale lepiej się rozstac przed ślubem niż krótko po. My dziś z tż tak rozmawialiśmy, że jak już tak wszystko zarezerwujemy to aż głupio sie rozstawać, już same te rezerwacje sa jak ślub
To przykre i smutne. Nie wiem o co trzeba by się pokłucić, by się rozstać, gdy się już zdecydowało być z kimś do końca życia

Cytat:
Napisane przez evelka01 Pokaż wiadomość
Samoa co do zaproszen to te pierwsze za 1 zł sa ładniejsze od tych za 3,50.
Za mna tez pizza tez chodzi i to juz od DAWNA ale sama nie bede zamawiała jutro przyjeźdza misiek i pewnie zamówimy cos moze z Piccolo na Cichej
A ja spróbuję sama wyczarować zaproszenia Zobaczymy co wyjdzie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dzień dobry i jeszcze raz dzień dobry
Bardzo tu muzycznie było z tego co widzę wczoraj Kubusewa mi przypomniała że bardzo lubię Cranberries i sobie od rana słucham Jakieś takie dodające energii są

A poza tym jestem zła bo dziś planowałam gina a mi tata samochód zabrał.. A nie chce mi się autobusem jechać bo zimno strasznie na zewnątrz ehhh Teraz to dopiero za 2 tygodnie pójdę :/

I dzięki za tą piosenkę: Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On Przez długi czas nie mogłam jej znaleźc bo nie wiedziałam jaki ma tytuł..

A poza tym około 20 grudnia idziemy z TŻ się spotkać z naszym fotografem który jest kolegą mojego narzeczonego Jak się go Piotrek pytał na gg o cenę i w ogóle to usłyszał: "Naprawdę chłopie?? , gratuluję!! Oj to rabaciki trzeba przewidzieć hehe" Więc za fotografa za dużo pewnie nie zapłacimy
Nie ma jak znajomi Ja może będę miała zespół kolegi, bo i taniej i znajomi, więc wiem, że psikusa mi nie zrobią i np się nie upiją

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
Mam coś dla Was dziewczynki Miłej lektury

http://www.filmweselny.pl/rozne/poradnik

....
i zastanawiam się czy mieć koniecznie tego kamerzystę.. mam mieszane uczucia bo może więcej zapłacić i mieć więcej zdjęć.. chociaż tak myslałam żeby kamerzysta zrobił najważniejsze hragmenty.. nłogosławieństwo, przysięga, pierwszy taniec i oczepiny..
Ja mieć nie będę, chyba, ze mi coś odbije Nie lubię oglądać takich filmików, a najważniejsze momenty nakręci ktoś ze znajomych

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja odkąd mamy salę to jakoś tak mniej myślę o ślubie
Jak ja w końcu zarezerwuję salę, zespół i kościół, to będę o wiele spokojniejsza

Cytat:
ja też mam w torebce zawsze szczotekę do zębów, płyn do dezynfekcji rąk
Płyn do dezynfekcji??
Stary 2008-12-02, 14:37   #4881
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Płyn do dezynfekcji??
no co jest w małej buteleczce

Stary 2008-12-02, 14:39   #4882
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no moj dostal jeden 2 tygodniowy, bo to jest minimum zapisane w kodeksie pracy, a tak to jakies pojedyncze dni (zazwyczaj piatek albo poniedzialek), ktore pozwalaly nam co najwyzej na wyjazdy weekendowe. wiec sporo zostalo niewykorzystane.

tylko, ze ja mam glownie znajomych studentow, a w tym banku nie chca byle klienta tylko klienta z kasa ale jako, ze podobno jako jedyni maja jakas tam oferte w koronach szwedzkich/norweskich to tak czy siak maja sporo chetnych, ktorzy pracuja w Skandynawii (czyli malo nie zarabiaja)
a no takw multi też chcą z kasą skoro takie lokaty robią - tą na osiem procent reklamuja jako zysk wyższej klasy, to tż sie smieje, że wychodzi na to, że jesteśmy plebsem, bo nas nie stac na załozenie lokaty My otowrzyliśmy z tż konta w wbk, żeby zrobic kledze dobrze do planów, tylko zapomniał nam powiedzieć, że nas skasuja za te kontaMusimy iśc je zamnkąć, bo już z 50 zł poplynęlismy
teraz ludzie maja kasę, więc na pewno będą zakładac kupe kont i Twój tż dostanie ta mega premię
dobra, spadam do wanny
Stary 2008-12-02, 14:52   #4883
tancerka212
Zakorzenienie

a ja wcinam sobie rybke i was czytam

Chilanes a co to za problem zorganizowac spotkanie rodzicow?? zazwyczaj takie spotkanie organizuje rodzinka panny młodej wiec do roboty- sama się za to weź i zaproś rodziców tżta i po sprawie. Że też pozwalasz tżtowi na takie lenistwo- nawet mu sie nie chce poinformowac rodzicow ze spotkanie bedzie??? to co bedzie po slubie jak bedzie trzeba wiecej rzeczy zalatwiac i o dom sie troszczyc... nie zazdroszcze...
Stary 2008-12-02, 14:53   #4884
can't be perfect
Wtajemniczenie

ale się dzisiaj rozbrykałyście ja wrociłam z zajęc.. chwilkę odpczne i zabieram się za pracę inż..

i witam Nowe Panny Młode
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 14:54   #4885
kaska87
Zakorzenienie

jutro, albo jeszcze dzis będzie nowa cześć wątku

Stary 2008-12-02, 15:00   #4886
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
mysle że juto albo pojutrze

wiecie do mnie jeszcze nie dociera że wychodzę za mąz.. niby zaręczona jestem niedługo 4 miesiące, ale czas wydaje mi się odległy..
Stary 2008-12-02, 15:12   #4887
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ehhh ja jeszcze nawet spotkania rodziców nie przeżyłam, bo Tż to leniwiec jest!
u mnie spotkania też jeszcze nie było (chodz juz z Tz cikem zapalnowaliśmy je na wiosnę) a mimo tego mamy juz większość rzeczy pozałatwiane, dlatego bierz tego swojego mężczyznę w obroty i wytłumacz mu ze chcociaz powinniście się rozejrzeć conieco

Cytat:
oj faktycznie ta część wątku powstała w mgnieniu oka

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 15:12   #4888
tancerka212
Zakorzenienie

no mi własnie wczoraj minęlo 3 miesiące od kiedy jestem zaręczona jejjjjuuuu ale ten czas leci - przeciez to 1/4 roku juz!!!!!!!! a ja mam ciągle wrażenie że minął tydzien... nieźle!!! juz niedługo bedziemy oglądać nasze ślubne zdjęcia i tęsknić do panieńskich czasów kiedy to się siedziało na wizazu i plotkowało o sukienkach- potem bedziemy gadać co dzisiaj mężowi na obiad zrobic hehe i trzeba bedzie chodzic do pracy zamiast sie słodko lenic odpuszczając sobie zajęcia hehehe

a ja myślę że jak sie postaramy to i dzisiaj stuknie te 5000 postów

jakie macie pomysły na nazwę nowego wątku??
tak jak mówiłyscie- najpiękniejsze panny mlode??? czy coś jeszcze bardziej skromnego
Stary 2008-12-02, 15:14   #4889
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
no mi własnie wczoraj minęlo 3 miesiące od kiedy jestem zaręczona jejjjjuuuu ale ten czas leci - przeciez to 1/4 roku juz!!!!!!!! a ja mam ciągle wrażenie że minął tydzien... nieźle!!! juz niedługo bedziemy oglądać nasze ślubne zdjęcia i tęsknić do panieńskich czasów kiedy to się siedziało na wizazu i plotkowało o sukienkach- potem bedziemy gadać co dzisiaj mężowi na obiad zrobic hehe i trzeba bedzie chodzic do pracy zamiast sie słodko lenic odpuszczając sobie zajęcia hehehe

a ja myślę że jak sie postaramy to i dzisiaj stuknie te 5000 postów

jakie macie pomysły na nazwę nowego wątku??
tak jak mówiłyscie- najpiękniejsze panny mlode??? czy coś jeszcze bardziej skromnego
ja jestem za "Najpiekniejsze Panny Młode 2010"

u mnie również nie bylo spotkania rodziców jeszcze.. ale myslimy żeby też zrobić na wiosnę.. u mnie jest inna sytuacja bo TŻ zbiera sobie sam na wesele i jego rodzice nie mają nic do tego.. więc głównie chodzi o zapoznanie rodziców..

co dp naszych "panieńskich czasów".. ja się w sumie ciesze że ślub za 1,5 roku.. mozna cieszyć się narzeczeństwem..

dzisiaj rozmawaialam z koleżankią i stweirdziłyśmy że jeżeli ktoś bedzie mial bejbola i będzie chciał wziąść ślub w trakcie ciązy to nie ma tego oczekiwania już..bo np moja kuzynka zaszła w ciąże.. i dopiero jak się dowiedzieli o dziecku to on kupił pierścionek i jej po prostu dał, żadnych większych zaręczyn nie było.. slub przygotowaywali przez 3 miesiące.. i nie ma tego komfortu wybierania i wybrzydzania..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-12-02 o 15:17
Stary 2008-12-02, 15:19   #4890
tancerka212
Zakorzenienie

hehe u mnie tam rodzice tżta i moi się znają więc jeden telefonik i juz są umówieni i to mi pasuje bo nie musze sie martwic o nic ze bedzie sztywno albo stres hehe po prostu przychodzą jak każdy inny nasi rodzice sie znali od dawna i aż dziw ze juz 22 lata temu nie poznałam tżta?? heh widocznie tak nam było pisane ale to dobrze bo jakbym miala 10 lat to by na pewno nic z tego nie wyszło

ja tez jestem za Najpiękniejsze Panny Młode 2010!!!!!! jakby mogło być inaczej

no wlasnie to jest straszne w slubach na szybko... nie mozna sobie pomyslec podumac zmienic sto razy zdania tylko trzeba brac co dają... hmmmmm i nie wyobrazam sobie żeby tż tak po prostu mi dał pierscionek zareczynowy... bo nie ma innego wyjscia to masz! jejjjjj jednak my to mamy dobrze i to czekanie tez jest super

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-12-02 o 15:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości