|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
Ja na kolację lubię zjeśc serek wiejski z dodatkami, ale jak nie lubisz to weż sobie warzywak na patelnie i do tego podsmarz (tylko bez tłuszczu) pierś z kurczaka w curry - super jest, albo z jajkiem zjedz. Dobry jest szpinak z jajkiem na twardo - mniam mniam A co chlebka to ciemny ale z mąki razowej a nie pszennej, gdzie chleb barwiony jest karmelem. Do tego smaku trzeba się przekonać ale wiem, że nie wszysktim smakuje. Musisz popróbowac i sama wybrać najlepszy dla Ciebie. A bułeczki z dynią to nic innego jak pszenna mąka tyle, że dynia jest. Napewno nic się nie stanie jak ją od czasu do czasu zjesz, byle nie za często zaraz wrzuce CI parę prstych przepsiów
Edytowane przez onaella Czas edycji: 2008-12-02 o 13:38 |
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio miałam w domku takie przepyszne pomidorki, że tylko je sprzyłam, żeby bez skórki były i tak sobie same jadłam
Ale ne zawsze pomidory sa takie super smaczne![]() Czekm teraz na mamę, jak przyjdzie to wezmę gorącą kapięl, wleję olejek i włączę hydromasaż, już się nie moge doczekać
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez bym skorzystala a szukanie potem na forum to katorznicza praca plose ?? |
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4866 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie wiadomo dokladnie w ktorym TZ bedzie pracowal (czy w jakims ktory juz istnieje, czy w takim ktory powstanie na dniach), bo teraz ma 2 tygodnie czegos takiego jak 'on the job week' czyli, ze kolega jednym okiem patrzy czy wszystko ok ![]() ale ten oddzial, w ktory jest teraz tak dobrze prosperuje, ze dostali w nagrode 1000zl zeby sobie organizowali wyjscia firmowe gdzie tam chca ![]() a to nie jest oddzial w centrum... a plany tez nie sa jakies straszne, bo jego kolega roczny plan mial juz zrealizowany w wakacje ![]() no i TZ sie nawet zalapie na bony na swieta (w tym poprzednim banku mu powiedzieli, ze nic nie dostanie, bo za krotko pracuje... )dziekuje Cytat:
![]() Cytat:
kawy tez nie pijam (no chyba, ze jakies frappe czy capuccino). za to herbatki ubostawiam na przyklad ja dla mnie slodycze moglyby nie istniec ![]() a ja przyznam, ze wole te z normalna iloscia tluszczu. te 3% wydaja mi sie takie jakies suche i szybciej kwasnieja. Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-02 o 13:44 |
||||
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A a propos premii - tz jak już odszedł z multi to dostał ponad 800 zł premii, fajnie sie zachowali, bo mogliby mu nie dac skoro juz nie pracował![]() Jak w obecnej firmie tżta zrobili im bar otwarty w kanjpie to nabili rachunek na 16 tys ![]() Mama przyszła - ide lac wode do wanny Lubie takie ****ryki wlewac różne do wanny
|
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam o tyńczyku
![]() w puszcze w sosie własnym lub wodzie - pycha i świetne salatki wychodzą |
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie było mnie 3 godziny bo byłam na otwartym wykłądzie z jakims gostkiem w Wa-wy z rady polityki ale nudy...
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm a jak mam podsmazyc cos bez tłuszczu??? kotleta na suchej patelni??? kurcze głodna sie zrobilam.. ide zjesc cos- mam rybke wiec to chyba nie grzech
|
|
#4871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-02 o 13:55 |
||
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak robie naleśnikowe placki
|
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet tak mówił, że gdyby odszedł miesiąc później to by się załapał a okazało się, że i tak sie załapał![]() Ja nie wiem jak była rodzielana premia, pewnie z racji, że odchodził to sie nie wysili z wysokoscią, ale zawsze to jakis bonus W obecnej firmie tz dostal premię o równowartości miesięcznych zarobków to jest dopiero premia![]() Wygwiazdkowoaąło mi w poprzednim poście słowo które nie jst wulgarne, dziwne to.... |
|
|
|
|
#4876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tam niestety z takim bolem urlop dawali, ze ciezko go bylo wykorzystac...)Cytat:
|
||
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z reszta gdyby nie wykorzystał to ja bym chyba umarła - bo po urlopie od razu wyjechał na szkolenia abroad na 3 miechy...Moj dostał dotąd tylko dwie takie premie i dwie podwyżki a w najbliszym czasie idzie negocjowac następną. Gdyby M. dostał premię w wysokości czterech pensji to od razu sprzedałby autko i kupił nowe Jej, niech sie Twój tżcik stara, bo to naprawde duża kasa Naganiaj mu znajomych na plany Ja to miałam takiego słownego szefa, że obiecał mi premię a nie wypłacił...
|
|
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ze podobno jako jedyni maja jakas tam oferte w koronach szwedzkich/norweskich to tak czy siak maja sporo chetnych, ktorzy pracuja w Skandynawii (czyli malo nie zarabiaja )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-02 o 14:33 |
||
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy :d
|
|
|
|
#4880 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam zaległości
![]() Cytat:
![]() ![]() ehhh ja jeszcze nawet spotkania rodziców nie przeżyłam, bo Tż to leniwiec jest! Ale jakoś to będzie ;(Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zobaczymy co wyjdzie ![]() Cytat:
Ja może będę miała zespół kolegi, bo i taniej i znajomi, więc wiem, że psikusa mi nie zrobią i np się nie upiją ![]() Cytat:
Nie lubię oglądać takich filmików, a najważniejsze momenty nakręci ktoś ze znajomych ![]() Jak ja w końcu zarezerwuję salę, zespół i kościół, to będę o wiele spokojniejsza Cytat:
Płyn do dezynfekcji?? ![]() ![]()
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w multi też chcą z kasą skoro takie lokaty robią - tą na osiem procent reklamuja jako zysk wyższej klasy, to tż sie smieje, że wychodzi na to, że jesteśmy plebsem, bo nas nie stac na załozenie lokaty My otowrzyliśmy z tż konta w wbk, żeby zrobic kledze dobrze do planów, tylko zapomniał nam powiedzieć, że nas skasuja za te konta Musimy iśc je zamnkąć, bo już z 50 zł poplynęlismy![]() teraz ludzie maja kasę, więc na pewno będą zakładac kupe kont i Twój tż dostanie ta mega premię ![]() dobra, spadam do wanny
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wcinam sobie rybke i was czytam
![]() Chilanes a co to za problem zorganizowac spotkanie rodzicow?? zazwyczaj takie spotkanie organizuje rodzinka panny młodej wiec do roboty- sama się za to weź i zaproś rodziców tżta i po sprawie. Że też pozwalasz tżtowi na takie lenistwo- nawet mu sie nie chce poinformowac rodzicow ze spotkanie bedzie??? to co bedzie po slubie jak bedzie trzeba wiecej rzeczy zalatwiac i o dom sie troszczyc... nie zazdroszcze...
|
#4884 |
|
Wtajemniczenie
|
ale się dzisiaj rozbrykałyście
ja wrociłam z zajęc.. chwilkę odpczne i zabieram się za pracę inż..i witam Nowe Panny Młode
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
jutro, albo jeszcze dzis będzie nowa cześć wątku
|
#4886 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj faktycznie ta część wątku powstała w mgnieniu oka
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
no mi własnie wczoraj minęlo 3 miesiące od kiedy jestem zaręczona jejjjjuuuu ale ten czas leci - przeciez to 1/4 roku juz!!!!!!!! a ja mam ciągle wrażenie że minął tydzien... nieźle!!! juz niedługo bedziemy oglądać nasze ślubne zdjęcia i tęsknić do panieńskich czasów kiedy to się siedziało na wizazu i plotkowało o sukienkach- potem bedziemy gadać co dzisiaj mężowi na obiad zrobic hehe i trzeba bedzie chodzic do pracy zamiast sie słodko lenic odpuszczając sobie zajęcia hehehe
a ja myślę że jak sie postaramy to i dzisiaj stuknie te 5000 postów ![]() jakie macie pomysły na nazwę nowego wątku?? tak jak mówiłyscie- najpiękniejsze panny mlode??? czy coś jeszcze bardziej skromnego
|
#4889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"u mnie również nie bylo spotkania rodziców jeszcze.. ale myslimy żeby też zrobić na wiosnę.. u mnie jest inna sytuacja bo TŻ zbiera sobie sam na wesele i jego rodzice nie mają nic do tego.. więc głównie chodzi o zapoznanie rodziców.. co dp naszych "panieńskich czasów".. ja się w sumie ciesze że ślub za 1,5 roku.. mozna cieszyć się narzeczeństwem.. dzisiaj rozmawaialam z koleżankią i stweirdziłyśmy że jeżeli ktoś bedzie mial bejbola i będzie chciał wziąść ślub w trakcie ciązy to nie ma tego oczekiwania już..bo np moja kuzynka zaszła w ciąże.. i dopiero jak się dowiedzieli o dziecku to on kupił pierścionek i jej po prostu dał, żadnych większych zaręczyn nie było.. slub przygotowaywali przez 3 miesiące.. i nie ma tego komfortu wybierania i wybrzydzania.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-02 o 15:17 |
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
hehe u mnie tam rodzice tżta i moi się znają więc jeden telefonik i juz są umówieni i to mi pasuje bo nie musze sie martwic o nic ze bedzie sztywno albo stres hehe po prostu przychodzą jak każdy inny
nasi rodzice sie znali od dawna i aż dziw ze juz 22 lata temu nie poznałam tżta?? heh widocznie tak nam było pisane ale to dobrze bo jakbym miala 10 lat to by na pewno nic z tego nie wyszło![]() ja tez jestem za Najpiękniejsze Panny Młode 2010!!!!!! jakby mogło być inaczej ![]() no wlasnie to jest straszne w slubach na szybko... nie mozna sobie pomyslec podumac zmienic sto razy zdania tylko trzeba brac co dają... hmmmmm i nie wyobrazam sobie żeby tż tak po prostu mi dał pierscionek zareczynowy... bo nie ma innego wyjscia to masz! jejjjjj jednak my to mamy dobrze i to czekanie tez jest super
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-12-02 o 15:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

)

ale nudy...

Wczoraj sie dowiedziałam i szok na maksa.. Ślub mieli zaplanowany na wrzesień 2009r., mieli już salę, orkiestrę..