![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany :)
Niby tak, ale jego koszt jest naprawdę niewielki.
![]() |
#182 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jestem zdecydowana na wymiane.
Zalezy mi na tych dwóch cieniach do oczu, oraz lakierze turkusowym, ciemnym fiolecie (obok turkusu) i jeśli mogłabyś to podobałby mi się również czerwony, może ten brokatowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Franpic, własnie teraz zauważyłam, że ten jeden cień jest jasno-brązowy, a nie beżowy. Nie przyjrzałam się wcześniej zdjęciu, a teraz zerknęłam na swoj cień który ma numer 84 a nie 79
![]() Ze względu na to, ze jestem mało zdecydowana i troche czuje się winna, ze przedłużam nasze dogadanie się, nie chciałabym więcej mieszać. Dlatego chciałabym się wycofać. Chyba że miałabys jeszcze coś z mojej wish listy? Rany, naprawde przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W związku z powyższym nasza wpólna wymiana znów w ostatniej chwili nie dochodzi do skutku z tego samego powodu. Proszę Cię więc, nie zaglądaj więcej do mojego wątku i nie zawracaj głowy. ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
hop
![]()
![]() |
#187 |
BAN stały
|
Proszę
![]() 1 zdj. Bazy z Oriflame 2 zdj. Cienie z Inglota 3 zdj. Cienie z Inglota 4 zdj. Cienie gwiazd z Loreal 5 zdj. Cień APC 6 zdj. Błyszczyk z Inglota 7 zdj. Mus brązujący z Maybelline ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
BAN stały
|
c.d.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Załączam obiecane zdjęcia:
1. Podkład w musie JOKO 2. Podkład Joko (po lewej) i krem koloryzujący Avon (z prawej) 3. Jak wyżej, tylko że krem Avonu lekko roztarty 4. Ręka z roztartym dobrze ![]() 5. Dermacol 213 6. Jak wyżej tylko trochę roztarty.
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() czy znalazłabyś u mnie coś za: EVERYDAY MINERALS - Concealer: duża próbka korektora; odcień Multi-Intensive; przetestowana dwa razy SIGNATURE MINERAL MAKEUP - Foundation: próbka podkładu; odcień 4.0 Light; nie testowana??? poza wątkiem mam krem Humektan (ponad połowa) oraz płyn micelarny Ziaji (raz wypróbowany) Pozdrawiam
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego co wymieniałaś mogę dorzucić jeszcze Glyceryl Cocoate z Mazideł, widziałam że go szukasz. Ważność do 06.2009, pojemność wyjściowa 30 ml, zrobiłam z niego tylko jedną porcję emulsji do mycia twarzy na bazie oleju. Jeżeli jeszcze czegoś szukasz, czego nie wymieniłaś to pisz, może będę miała. ![]()
![]() |
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli nie to może znalazłabyś coś w swoich zasobach??? Jeszcze nigdy nie używałam mineralnych kosmetyków ![]() Ponadto poszukuje: Q10, kwas l-mlekowy, kwas salicylowy, bromelaina, hydrolaty, odlewki olejów. A z glyceryl cocate byłabym bardzo zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mazideł, których szukasz mogę Ci zrobić jedynie próbkę z bromelainy, ale od razu mówię że nie będzie duża (maks. do 2 g), bo już kiedyś połowę oddałam, a bromelaina to jedno z moich ulubionych mazideł. ![]() ![]()
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2008-12-02 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możesz mi jeszcze napisać jakie pojemności mają próbki i na ile wystarczą??? Oraz ile kosztuje pełnowymiarowy podkład mineralny EDM??? A może zaopatrujesz się w sklepie "Zrób sobie krem" , bo z tego sklepu również poszukuję półproduktów???
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi jedna próbka wystarcza na około miesiąc codziennego używania, pojemność jej to 1 g. A pełnowymiarowe opakowanie podkładu EDM wielkości 8 g kosztuje 12 $. Aha z ZSK nic nie mam. ![]()
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2008-12-02 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty byłaś u mnie zainteresowana: Humektantem, Micelem Ziaji oraz Szamponem Hipp. Ja u Ciebie: odsypkami podkładów mineralnych oraz korektorem, glyceryl cocate i bromelainą. Czy dorzyciłabyś coś ze swoich naturelek jeszcze??? Albo poprostu napisz swoją wizję wymiany ![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
![]() Poza wątkiem mam jeszcze zele pod prysznic Yves rocher: Kawa (nowy) Kakao (uzywany, ubytek okolo 5-8%) Pomarancza (uzywany, ubytek ok. 5%) Pierniczek z limitowanej serii śwatecznej (ale chyba go za bardzo kocham zeby sie pozbyc) z EDM interesuje mnie wszystko co jasne ![]() ![]() a co do różu, przetestowalam go ze 2 razy, wiec ma ubytek, pewnie jakies setne czesci procenta. 33 jest ciemniejszy niz 34, prawda? Bo chcialabym po prostu jasniejszy. Ma troche inne opakowanko (nadruk z wierzchu) Pani w drogerii powiedziala, ze to jakas limitowana edycja z okazji jakies rocznicy, świąt, czy cos, niedlugo wkleje zdjecie. a, moge jeszcze zrobic mala odsypke mineralnego podkladu ARTDECO, kolor 03 soft ivory. Edit: Na razie nie kłopocz się tym różem, na jakie zdjecia nie spojrze tak zawsze 33 i 34 sa na zmiane ciemniejsze i jasniejsze... takze nie wiem jak to jest... moze kiedys trafi sie ktos do wymiany z wyjatkowo jasnym burżujkiem ![]() Póki co zostawie sobie ten 33, a w styczniu zamowie jakis jasniejszy z EDM :P przepraszam za to "różowe" zamieszanie Edit2: Przejrzałam strone EDM i chetnie wypróbowałabym jeszcze te podklady (w formule intensive albo original glo) -Cool - Fair -Beige - Sunkissed Fair -Buff - Ivory -Olive - Olive fair prócz tego z checia zobaczylabym korektor -Multi-intensive i róż -Soft touch gdybys chciala sie wymienic za próbki/ odsypki to moge zrezygnowac z czekoladki ![]() Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2008-12-02 o 20:41 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z minerałów które wymieniłaś, mogę oddać Ci próbkę Olive Fair w formule original glow i zrobić próbkę korektora Intensive Fair. Multi-intensive odradzam, bo chyba będzie dla Ciebie za ciemny. Ahah jeszcze z jasnych korektorów mogę Ci oddać próbkę Light Touch - jest to najjaśniejszy korektor marki Signature Minerals (próbki mają takiej samej wielkości co EDM). Aha żele pod prysznic które wymieniłaś oczywiście brzmią kusząco, ale nie wiem co bym mogła Ci za nie zaproponować. ![]()
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2008-12-02 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana tymi probkami/odsypkami i czekoladka, co bys chciala za to wszystko w zamian? Zel i odsypki? Odsypki sa na fotce w moim wątku, w takich fioleczkach, jest tam okolo 0,5 - 1ml.
Co do tych próbek EDM - podalam tylko przyklady, z tego co mi sie wydawalo jasne na stronie, ale wiem, ze zdjecia sa przeklamane, dlatego jesli proponujesz mi cos innego to nawet lepiej, bo moge zdac sie na Twoja opinie ![]() wróc - sprawdzilam wlasnie i pigmentow jest okolo 1-1,5ml przepraszam za pomylke ![]() Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2008-12-02 o 21:09 Powód: pomylka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. EVERYDAY MINERALS - Concealer: duża próbka korektora; odcień Multi-Intensive; przetestowana dwa razy 2. SIGNATURE MINERAL MAKEUP - Foundation: próbka podkładu; odcień 4.0 Light; nie testowana 3. Olive Fair (intensive) - cała próbka podkładu z EDM 4. Glyceryl Cocoate z Mazideł 5. Próbka bromelainy z Mazideł (ok. 2g) A od Ciebie: 1. Humektan - połowa opakowania 2. Micel Ziaji - raz wypróbowany 3. Szampon Hipp - testowany Mam jeszcze dwa pytania: Czy Humektan masz w tubce 30ml czy 100ml? Co jeszcze by Cię interesowało, nie wiem o jakie "naturelki" chodzi? ![]()
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Fawn, tak jak golden fair jest idealny na okres zimowo-wiosenny, kiedy powakacyjna opalenizna juz zeszla, natomiast latem/jesienia lepiej czuje sie w podkladach odrobinke ciemniejszych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A "naturelki" to dla mnie produkty i półprodutukty z Mazideł, Biochemii i itp.
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Aha, czyli prawie tak jak u mnie. Zatem ciemniejszymi minerałami Cię nie uraczę, bo nie mam, natomiast na zimę mogę przesłać te których ja sama używam.
![]() Ode mnie: 1. Biała czekoladka Bourjois (ubytek maks. do 5%) 2. Podkład Olive Fair original glow EDM (cała, oryginalna próbka) 3. Korektor Intensive Fair (próbka zrobiona przeze mnie) 4. Korektor Light Touch Signature Minerals (raz użyty, próbka oryginalna) 5. Puder Translucent Signature Minerals (dwa razy użyty, próbka oryginalna) - jeżeli oczywiście chcesz ![]() Od Ciebie: 1. Dwie próbki pigmentów MAC'a (Golden Olive i Naked) 2. Żel pod prysznic Yves Rocher Kawowy (cały)
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli Ty też jesteś taką wymianą zainteresowana, to możemy przejść na PM.
![]() |
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piszę na PW
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany :)revlon colour stay softflex combination oily skin 180
chciałabym wymienić podkład revlon colour stay softflex combination olily skin 180 sand beige na ten sam podkład ale ivory alb buff.niesty nie trafiłam z kolorem poniewaz zamiawiałam przez internet.uzyłam tylko 3 razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.