Scent Bar VI - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 15:22   #3451
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VI

Sabbath Jakoś dawno na SB cię nie widziałam ( a raczej nie czytałam)

Za perfekcyjny makijaż dziękuję

Edit: Aaaa...konwent. Straciłam rachubę, kiedy to było

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-03 o 15:24
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 15:55   #3452
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Kaganku, ja nie używam bazy na co dzień. Co najwyżej Perfectionista nieco (czy to jest baza?).
Podkład nakładam cienką warstwą na świeżo nałożony krem - wpracowuję go dłońmi w skórę tak, żeby był naturalnie niewidoczny (i niewyczuwalny). Po wyschnięciu omiatam transparentnym pudrem zmiatając nadmiar pustym pędzlem i tapety nie ma.
Choć oczywiście wiele zależy od podkładu i pudru. Dla mnie najlepszy, naturalny podkład to Vichy (przeciwzmarszczkowy oczywiście) i z moich doświadczeń wynika, że większość górnopółkowych zostaje grubszą warstwą na skórze jednak - czasem to pożądane, więc nie będę tu wybrzydzała na nie.

Sabb Ja to bym chciała, żeby jakaś zdolna bestyja w kwestii makijażu wzięła mnie w soje łapki i doradziła czego powinnam używać W jakich kolorach jest mi dobrze, jak zrobić dobry makijaż
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 15:55   #3453
glamourous
Zakorzenienie

witam wszystkich.tak czytam wasze kolorowkowe wynurzenia no i poczulam sie w obowiazku wtracic swoje 3 grosze otoz mi pani wizazystka, co to mi kiedys robila makijaz slubny, powiedziala ze mam bardzo platyczna twarz z ktora przy pomocy makijazu mozna wszystko niemal zrobic. jednym slowem ideal modelki, sama w sobie nijaka ale jak sie to i owo podkresli to moze byc ciekawie...albo i nie tylko caly problem w tym ze mi sie nigdy nie chcialo wstac odpowiednio wczesnie zeby bawic sie w upiekszanie. zawsze na ostatnia minute i okropnie mi ciezko zakrecic wode pod prysznicem, wiec na maikjaz pozostaje 5 minut- akurat zeby zatuszowac since pod oczami, podklad, cien i rzesy
jesli chodzi o cienie, to mi rewelacyjnie pasuja sephorowe- super trwalosc i bardzo fajna gama kolorystyczna.
do rozow wielokrotnie robilam podejscia, problem chyba w tym ze w calym swoim zyciu nie nauczylam sie gdzie roz nakladac. mam w swojej skrzyneczce skarbow 3-4 przyzwoite roze, co jakis czas obiecuje sobie ze w koncu sie naucze, no i dorzucam nowy do kolekcji- ktory zazwyczaj po jednym uzyciu idzie w odstawke...
pomadek i blyszczykow kiedys uzywalam na potege, oststnio jakos mnie znudzily i ograniczam sie do balsamow odzywczych

Sabb a kiedy wystepujesz jako wampir?
czy to juz minelo?

Kaganku ja mamto samo tez bym chciala zeby mi ktos raz powiedzial, jakas dobra wrozka czy nie wiem- tak i tak powinnas sie malowac, tyle cienia takiego tu, rozu takiego tu, najlepiej rozrysowac na modelu przestrzennym mojej twarzy i jeszzce do tego dobrac fryzure idealna, idealny kolor wlosow, styl i sposob ubierania no i bym mogla byc piekna bez wysilkow...bo samodzielnie eksperymentowac mi sie nie chce...
a ostatnio odkad bezrobotna jestem to snuje sie wkolo w dresie i owinieta kocykiem wkolo, zero makijazu, wlos sciagniety w ogon mysi, no i szczytem moich osiagniec na ten tydzien bylo przyzadzenie wlasnorecznie pyszniutkiego domowego twarozku...z ktorego potem przyzadzilam pyszna potrawe...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-12-03 o 16:01
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 15:56   #3454
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

[quote=Kagan;9950644]Kusicielka

quote]

Poprostu kobieta logicznie myslaca Latwiej mi bedzie jak bede wiedziala, ze Ty tez o niej marzysz

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mam czasami takie zrywy, że wywaliłabym czy rozdała wszystkie kosmetyki kolorowe, które posiadam. Czasem marzy mi się wersja ekstremalna czyli krem na twarzy i koniec (noo, może jedynie tusz do rzęs). Zero podkładów, pudrów, rozświetlaczy, bronzerów, cieni itd... A potem dochodzę do wniosku, że nie dam rady. Bez makijażu czuję się źle, zaniedbana (uprzedzam,żeby nie było nieporozumień - to JA czuję się zaniedbana, absolutnie nie sugeruję, że kobieta nieumalowana to fleja 0 Choć i tak jest lepiej - bo potrafię wyjść z domu w sytuacjach awaryjnych, czy wyjść do ludzi bez makijażu, co kiedyś było nie do pomyślenia u mnie.

Ostatnio mam kryzys "malowniczy". Ograniczam się do podkładu, pudru i tuszu do rzęs. Nie mam pomysłu na róże, rozświetlacze, cienie do powiek właśnie - nie wiem jak się umalować, jakie kolory dobrać. Nawet czasem tego "minimum" makijażowego nie chce mi się wykonywać, ale patrzę w lustro i widzę, że moja buzia, aż się prosi o "podrasowanie"
Ja mam 3 wersje makijazu w zaleznosci od okazji. Na co dzien ten ktory mam w avku, czyli lekki podklad, puder, zloobrazowy cien plus ciemniejszy cien ale tez brazowy i czarna kredka, a na policzkach rozswietlacz. Wtedy albo bezowe, albo tez zlotobezowe usta. Jak mi sie chce to robie sobie ciemne przydymione oczko i jasne rozowe usta, a jak mi sie zupelnie nie chce to podklad, bezowy cien tusz i pomadka. Wtedy czesto pada na czerwona, zeby jakis akcent wyrazny byl

Mialam faze na rozowe, fioletowe itd cienie, ale to taki kaprys byl. Kupilam wtedy paletke, kredke do oczu a teraz to trzymam w kuferku i chyba czas sie pozbyc, bo i tak tego nie bede uzywac. Ogolnie kolorowe oczy uwazam, ze sa strasznie fajne, szczegolnie czesto pokazowe makijaze MAC'a mnie kreca, no ale przeciez na ulice z zolto-zielono-rozowo-niebiesko-fioletowo-bialymi oczami to ja nie pojde

Cytat:
Moje największe "wtopy" to cienie właśnie. Kupowałam, bo kolor mi się podobał. Teraz chcę świadomie i racjonalnie coś sobie dopasować. Myślałam właśnie o bardzo jasnym, pastelowym różu - w wersji perłowej, rozświetlającej. Mam chrapkę na fiolety - ale po zmianie koloru włosów ciężko mi dobrać coś, co nie będzie za bardzo przytłaczać. Problem w tym, że bardzo lubię zdecydowane, mocne, nasycone kolory cieni do powiek - a tu łatwo przesadzić.
Jak juz pisalam mam podwojna paletke ktora moze by Tobie odpowiadala

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ja natomiast od jakiegoś czasu marzę o beżowych ustach. Niektóre dziewczyny wyglądaja rewelacyjnie w mocniej podkreslonych oczach i jasnych ustach. Ale ja wyglądam jak kretyn, bo mam naturalnie rózową barwę ust. Wszelkie beże sprawiaja wrażenie, jakbym sobie usta zaszpachlowała I porzuciłam mysl o beżach
Bardzo lubie taki makijaz Choc trzeba przy nim uwazac, zeby nie wyszedl jak makijaz bialych kozaczkow Dlatego robie wtedy, gdy wiem, ze mam sporo czasu, zeby kazdy milimetr powieki dopracowac

Cytat:

No i muszę się pochwalić - z racji konieczności dokonania wampirzego make upu na konwent odkryłam, że LipFusion ma wreszcie kryjące pomadki w ofercie.
Kupiłam czerwoną jak krew, plus konturówka EL i dają radę kilkanaście godzin bez poprawek, a usta jak tafla lustra. Będę piękna (jesli się w końcu wyśpię!!! ).
Sabbath, czy wielkim wybrykiem z mojej strony byloby gdybym poprosila Cie (jak juz odpoczniesz oczywiscie) o fotke Twoich ust z tym cudem
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 16:02   #3455
your Angel
czyli Endżi

Mnie Meteoryty nie powaliły. Osławione Pucci mnie tak różowią że szok ... Ale na mamie bardzo ładnie się prezentują

Ktoś pytał o jasne podkłady i już kompletnie mi umknęło kto W każdym razie polecam zerknięcie na ofertę Everyday Minerals na www.everydayminerals.com . Jest tam zatrzęsienie różnych jaśniutkich odcieni podkładów, pudrów i korektorów dla bladolicych o różnych formułach. Uwaga, można sobie zamówić za friko duży pakiet własnoręcznie wybranych miniatur (3 podkłady, korektor i róż). Płaci się tylko jakieś 7$ za przesyłkę.

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2008-12-03 o 16:07
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 16:07   #3456
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Sabb czy w Katowicach jest MAC?
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 16:08   #3457
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Mnie Meteoryty nie powaliły. Osławione Pucci mnie tak różowią że szok ... Ale na mamie bardzo ładnie się prezentują

Ktoś pytał o jasne podkłady i już kompletnie mi umknęło kto W każdym razie polecam zerknięcie na ofertę Everyday Minerals na www.everydayminerals.com . Jest tam zatrzęsienie różnych jaśniutkich odcieni podkładów, pudrów i korektorów dla bladolicych o różnych formułach. Uwaga, można sobie zamówić za friko duży pakiet własnoręcznie wybranych miniatur. Płaci się tylko jakieś 7$ za przesyłkę.
Aniołku, wlizłam na tę stronkę, ale ja kompletna ignorantka jestem jeżeli chodzi o j. ang. Jak zamówić te próbki z ich strony ?
I ile można tego zamówić?
Stary 2008-12-03, 16:13   #3458
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Jak juz pisalam mam podwojna paletke ktora moze by Tobie odpowiadala
Fiolety? Jasne, ciemne?

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 16:17   #3459
princeska69
BAN stały

Cytat:
Fiolety? Jasne, ciemne?

Chyba dysponuje fotencja, to zaraz tu wkleje
Stary 2008-12-03, 16:18   #3460
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Aniołku, wlizłam na tę stronkę, ale ja kompletna ignorantka jestem jeżeli chodzi o j. ang. Jak zamówić te próbki z ich strony ?
I ile można tego zamówić?
Zestaw próbkowy możesz wziąć jeden do każdego zamówienia Tzn próbeczki solo też można zamówić - ale tylko jeden zestaw na raz. Jest tutaj na trzeciej pozycji na liście . Resztę można kupować bez ograniczeń ilościowych Płaci się kredytówką.
Podobno mają też naprawdę cudowne pędzle - żałuję, że nie miałam szansy tego zweryfikować O, i balsam do ust z murumuru fajny jest. Generalnie ostrzegam, bo zakupy u nich strasznie wciągają

Czas edycji: 2008-12-03 o 16:21
Stary 2008-12-03, 16:22   #3461
glamourous
Zakorzenienie

babeczki ta popozycja pracy dla Sekretarza redakcji wizazu wyglada rewelacyjnie...gdybym mieszkala w warszawie to od razu bym sie o nia starala...nie chce ktoras z was sie ubiegac?

wow z tymi everydaymineralsami jestem pod wrazeniem bogactwa odcieni jesli chodzi o podklady poki co...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-12-03 o 16:24
Stary 2008-12-03, 16:23   #3462
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Zestaw próbkowy możesz wziąć jeden do każdego zamówienia Tzn próbeczki solo też można zamówić - ale tylko jeden zestaw na raz. Jest tutaj na trzeciej pozycji na liście . Resztę można kupować bez ograniczeń ilościowych Płaci się kredytówką.
Podobno mają też naprawdę cudowne pędzle - żałuję, że nie miałam szansy tego zweryfikować O, i balsam z murumuru (jakaś roślinka chyba ) fajny jest. Generalnie ostrzegam, bo zakupy u nich strasznie wciągają
A bez żadnego zamówienia to nie da rady zamówićtego pakietu za friko własnoręcznie wybranych miniatur. Tego za 7 $
Stary 2008-12-03, 16:25   #3463
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno mają też naprawdę cudowne pędzle - żałuję, że nie miałam szansy tego zweryfikować O, i balsam do ust z murumuru fajny jest. Generalnie ostrzegam, bo zakupy u nich strasznie wciągają
O tak, pedzle maja swietne- mnie sie marzy Flat Top LINK
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 16:26   #3464
princeska69
BAN stały

Madzik, to taka paletka Clarinsa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b36c679f577f588em.jpg (5,1 KB, 17 załadowań)
Stary 2008-12-03, 16:27   #3465
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Glamorous - gdybym mieszkała w Warszawie, już bym gnała z CV

Co do everydayminerals, Sałata mnie skusiła, nawet wypełniłam już przelew do PayPala, ale łamię się....tyle innych wydatków, niby to tylko zestaw próbkowy, ale sama nie wiem...

Brzydka, niedobra Sałata

Princessko
- ten ciemniejszy kolor to fiolet czy niebieskoszary? One mają drobinki czy są matowe?

Frank Zappa

Czas edycji: 2008-12-03 o 16:29
Stary 2008-12-03, 16:29   #3466
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Glamorous - gdybym mieszkała w Warszawie, już bym gnała z CV

Co do everydayminerals, Sałata mnie skusiła, nawet wypełniłam już przelew do PayPala, ale łamię się....tyle innych wydatków, niby to tylko zestaw próbkowy, ale sama nie wiem...

Brzydka, niedobra Sałata
I nic nie mówisz, ze wiesz jak to cóś zamówić
Stary 2008-12-03, 16:29   #3467
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
wow z tymi everydaymineralsami jestem pod wrazeniem bogactwa odcieni jesli chodzi o podklady poki co...
Jest w czym wybierać W szczególności jeśli chodzi o podkłady. Nie dość, że totalne zatrzęsienie odcieni to jeszcze każdy kolor występuje w kilku formułach - mocno kryjący, półmatowy, rozświetlający ... Fajna zabawa takie zakupy

Cytat:
A bez żadnego zamówienia to nie da rady zamówićtego pakietu za friko własnoręcznie wybranych miniatur. Tego za 7 $
Da się Uzupełniłam moją wypowiedź Jak najbardziej możesz kliknąć same miniatury.

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
O tak, pedzle maja swietne- mnie sie marzy Flat Top LINK
Rzeczywiście fajny.
Ja chodziłam dookoła tych pędzli chyba z pół godziny. Cholera no. Do pudru sypkiego mam, do różu mam, do rozświetlacza mam i kilka różnych do cieni też mam i z wszystkich jestem zadowolona Cholera

Kagan, zamówienie to żadna filozofia Jeśli masz kredytówkę albo konto na PayPalu to hulaj dusza.

Czas edycji: 2008-12-03 o 16:30
Stary 2008-12-03, 16:32   #3468
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
I nic nie mówisz, ze wiesz jak to cóś zamówić
Kaganiku - proszę nie bić, teraz zauważyłam post. Wytłumaczyłabym ci, ale ja to strasznie tłumaczę i na okrętkę. W dziale wizażystkowym jest cały temat o everydayminerals i tam jest chyba wytłumaczone, jak to zamawiać ( w sensie wkładać do koszyka). Zaraz go wkleję

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271653

W pierwszym poście jest m.in. instruktaż, jak zamawiać te bezpłatne próbki

Frank Zappa

Czas edycji: 2008-12-03 o 16:35
Stary 2008-12-03, 16:56   #3469
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Meteoryty lubię, ale bez jakieś wielkiej euforii. Mam Winter Radiance i od wczoraj Midnight Buterrly Giant Pearls.
Dla mnie najlepsze roświetlacze na świecie ma Collistar. Szkoda, że często są to edycje sezonowe .
Mariolu, czy możesz napisać coś więcej na temat Midnight Butterfly? Czy bardzo różnią się np. od "standardowych" Meteorytów (ja jestem bladziocha i używam Mythic)?

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 16:57   #3470
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan, zamówienie to żadna filozofia Jeśli masz kredytówkę albo konto na PayPalu to hulaj dusza.
Kredytówkę ma ojciec moich dzieci

Cytat:
Kaganiku - proszę nie bić, teraz zauważyłam post. Wytłumaczyłabym ci, ale ja to strasznie tłumaczę i na okrętkę. W dziale wizażystkowym jest cały temat o everydayminerals i tam jest chyba wytłumaczone, jak to zamawiać ( w sensie wkładać do koszyka). Zaraz go wkleję

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271653

W pierwszym poście jest m.in. instruktaż, jak zamawiać te bezpłatne próbki
Idę poczytać
Stary 2008-12-03, 17:04   #3471
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbath Jakoś dawno na SB cię nie widziałam ( a raczej nie czytałam)
Za perfekcyjny makijaż dziękuję
Madzik, proszę bardzo - powiedziałam prawdę prosto w... monitor.

Cytat:
Edit: Aaaa...konwent. Straciłam rachubę, kiedy to było
Będzie. Jutro o 6 wyjeźdżam.

Cytat:
Sabb Ja to bym chciała, żeby jakaś zdolna bestyja w kwestii makijażu wzięła mnie w soje łapki i doradziła czego powinnam używać W jakich kolorach jest mi dobrze, jak zrobić dobry makijaż
No, to zawsze korci.
Ale ja bym chyba nie chciała. Po co mi to?
Zdolna bestyja powiedziałaby mi pewnie, że dobrze mi w jasnych klorach (co przecież widzę sama), że pasują mi fioltowe cienie (których nie uzyłabym za Chiny Ludowe) oraz wybrała styl ubierania, który nie obejmuje glanów i bluz Pantery. To ja wolę wyglądać mniej urodziwie, ale w swoim stylu.

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Sabb a kiedy wystepujesz jako wampir?
czy to juz minelo?
Nie minęło. Od jutra.
Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Ja mam 3 wersje makijazu w zaleznosci od okazji. Na co dzien ten ktory mam w avku, czyli lekki podklad, puder, zloobrazowy cien plus ciemniejszy cien ale tez brazowy i czarna kredka, a na policzkach rozswietlacz. Wtedy albo bezowe, albo tez zlotobezowe usta. Jak mi sie chce to robie sobie ciemne przydymione oczko i jasne rozowe usta, a jak mi sie zupelnie nie chce to podklad, bezowy cien tusz i pomadka. Wtedy czesto pada na czerwona, zeby jakis akcent wyrazny byl
Łomatko, dla mnie Twoja wersja na co dzień jest tą full wypaśną.

Z resztą ja nie lubię się malować - pierwszy pełny makijaż zrobiłam sobie w okolicach trzydziestki. Wcześniej szkoda mi było marnować życia na takie bzdury. Teraz tez mi szkoda, ale niestety, zaczynam odnosić wrażenie, że zaczynbam potrzebować poprawek.

Princesko, zdjęcia będą po konwencie. Na razie jestem w rosole, z trzema nockami w plecy, niepopakowana zupełnie, a o 6 rano wyjeżdżam...
Cytat:
Napisane przez nefernefer35 Pokaż wiadomość
Sabb czy w Katowicach jest MAC?
Przykro mi, nie wiem.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-12-03 o 17:06
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 17:06   #3472
princeska69
BAN stały

Cytat:
Łomatko, dla mnie Twoja wersja na co dzień jest tą full wypaśną.

Z resztą ja nie lubię się malować - pierwszy pełny makijaż zrobiłam sobie w okolicach trzydziestki. Wcześniej szkoda mi było marnować życia na takie bzdury. Teraz tez mi szkoda, ale niestety, zaczynam odnosić wrażenie, że zaczynbam potrzebować poprawek.
Wiesz, ja ja opanowalam do teo stropnia, ze zajmuje mi niecale 5 minut wiec moge sobie tak pomachac pedzelkami co rano
Stary 2008-12-03, 17:26   #3473
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, proszę bardzo - powiedziałam prawdę prosto w... monitor. Będzie. Jutro o 6 wyjeźdżam.
A buuu Myślałam, że już wróciłaś.

Baw się dobrze

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 17:33   #3474
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
A buuu Myślałam, że już wróciłaś.

Baw się dobrze
a coz to za konwent w ogole???bo ja nieobyta taka i mi sie konwent kojarzy z zakonnikami w klasztorze, a tam Sabb jako seksowna wampirzyca jakos mi nie pasuje by mnichow zgorszyla albo i co jeszcze.
Stary 2008-12-03, 17:58   #3475
Kagan
Wtajemniczenie

No dobra, byłam, poczytałam i Ja jestem ignorantka totalna. Nie kumam tego Jak mam wybrać kolory tych próbek Ostatnia sierota ze mnie, wiem
Stary 2008-12-03, 18:05   #3476
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kagan, to się jakoś przeciągało myszką - tzn ikonkę ( kolor, który wybierasz) do prawej strony, najpierw klikasz, że chcesz zestaw, a potem wybierasz kolorki i przeciąsz myszką daną ikonkę.

Pewnie nie pomogłam

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 18:10   #3477
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan, to się jakoś przeciągało myszką - tzn ikonkę ( kolor, który wybierasz) do prawej strony, najpierw klikasz, że chcesz zestaw, a potem wybierasz kolorki i przeciąsz myszką daną ikonkę.

Pewnie nie pomogłam
Madzik, dzięki Dam sobie po prostu spokój Wyskakują mi jakieś okienka po ang. , a ja po prostu nie wiem o co chodzi. Nie dla mnie to
Stary 2008-12-03, 18:18   #3478
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, dzięki Dam sobie po prostu spokój Wyskakują mi jakieś okienka po ang. , a ja po prostu nie wiem o co chodzi. Nie dla mnie to

takie częściowo zielone?

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 18:26   #3479
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze pare lat temu wziełabym Ciebie w moje zdolne łapki ale teraz juz nie jestem na czasie, nie jestem trendy! A robiło się,ach robiło piekne sylwestrowe makijaze....
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 18:34   #3480
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
takie częściowo zielone?
tak
tyle umiem zrobić
1.Wchodzisz na strone EDM:
https://www.everydayminerals.com/ind...mart&Itemid=32

2.Po lewej stronie na stronie glownej wybierasz obcje makeup,nastepnie klikasz na opcje Custom Kits:
https://www.everydayminerals.com/ind...d=26&Itemid=40

3.Pokazuja sie rozne kategorie.Na pozycjii nr 3 jest Free sample makeup Kit.

Jak kliknę to wyświetla się: najpierw: Warning i szybko znika, a późniejYou've selected a Custom Kit! Now follows these fun and simple steps! Browse the colors you want in the categories allowed by the kit you have selected. When you find a color you like, Click and Drag the product to the Shopping Cart located on the right side of the page. It's that easy. Special Notes: Foundation categories will prompt you to select your formula. Skin and Body category click "add to kit" to place in shopping cart!

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Jeszcze pare lat temu wziełabym Ciebie w moje zdolne łapki ale teraz juz nie jestem na czasie, nie jestem trendy! A robiło się,ach robiło piekne sylwestrowe makijaze....
A Ty może z nad mojego morza ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości