![]() |
#3481 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Coś by się wymyśliło ![]() Cytat:
![]() --- Jakież to szczęście, że temat mejkapowy mnie nie dotyczy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja siem pytam po raz kolejny skad sie wziela ksywa Landryn, taki slodki acz twardy z niego chlopak czy co? bo jak kolezanki chlopak byl Budyniem to wszyscy wiedzieli ze to dlatego ze z niego taki wlasnie budyn bez charakteru, kregoslupa moralnego, wlasnego zdania- no slowem taka ciapa... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-03 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Kagan, Do tej pory chyba wszystko jest OK. Teraz masz ten "kit" po swojej prawej stronie"shopping card). Potem robiło się tak, że najeżdzasz u góry na Makeup i w tym zielonym pasku masz "foundation", klikasz i masz wszystkie podkłady - ikonki, kółeczka. Ja robiłam tak (na sucho), że jak wybrałam klikałam lewym klawiszem na wybrany kolor trzymałam i przeciągałam na prawą stronę do "shopping cart".Puszczam - pokazuje się okienko, gdzie wybierasz jaką chcesz konsystencję. Wybieram np. "Matte" i klikam OK. w "Shopping Card" pokazuje ci się dodany podkład przy nim jest czerwony krzyżyk. Potem możesz wybrać w ten sam sposób jeszcze dwa podkłady. Potem znowu "Makeup" - w zielonym pasku "concelears"( korektory) i wybierasz tak samo. Klikasz na wybrany - przeciągasz.
Masz gg? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-03 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
czyli Endżi
|
Kagan, to teraz kiedy już wybrałaś Kit to poprzeglądaj asortyment. Kiedy zobaczysz ten kolor, którego chcesz próbkę to kliknij go myszką i ciągnij do koszyka po prawej stronie. Jego zawartość masz po prawej. Jest tam takie coś:
1 x Free Sample Makeup Kit $0.00 Foundations0/3 Blushes & Face Colors0/1 Concealers0/1 Total kit items:0/5 I to tam masz ciągnąć produkty ![]() Kiedy przeciągniesz podkład to wyskakuje Ci okienko wyboru czterech formuł - półmatowa, matowa, kryjąca i naturalny blask. Musisz zaznaczyć którą chcesz i ona wtedy wskakuje. W koszyku stopniowo zminia się zawartość i teraz wygląda tak: 1 x Free Sample Makeup Kit $0.00 Foundations1/3 Beige-Sandy Fair sample (Original Glo) 1 Blushes & Face Colors0/1 Concealers0/1 Total kit items:1/5 1 Product$0.00
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-03 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-05 o 21:24 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj"!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
To teraz Kagan ma podwójną ściągę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
BAN stały
|
Tak, ale woli sie nie udzielac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Landryn tez zapalal miloscia do perfum, ale dzieli sie nia chwilowo tylko ze mna, choc mam nadzieje, ze kiedys, go tu zobacze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
ale mnie tu nie było aż nie ogarniam
![]() dziewczyny od jutra jestem na Meridii mam nadzieje że mi pomoże... troszke się podłamałam ostatnimi czasy, ciężko jest ale musze dać rade... |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivanno - zerknęłam na szybko, co to jest. Trochę objawów ubocznych to ma. Oby było wszystko OK ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W mysl zasady: Przezorny zawsze zabezpeiczony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Nie zawsze wszystkiego można dopilnować
![]() ![]() Boże, jutro znowu na jazdy. Zacisnąć zęby i żeby te 2 h szybko zleciały...
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie też te kosmetyki kuszą.. a tu w portfelu echo gra ![]() Jak to? Nie malujesz się? ![]() Mój makijaż - od dawna jedna i ta sama paleta brązów, kreski lekko pociągnięte czarnym cieniem. Mam nadzieję, że ten codzienny wygląda naturalnie. Czasami używam jasnego różu jako cienia bazowego. Nie lubię pełnego makijażu na co dzień, od dłuższego czasu nie używam do pracy różu, pudru, rozświetlacza - tylko podkład. ![]() Na wyjścia nieco "wzmacniam" ten naturalny mejkap czym popadnie, często dodatkowo robię kreskę na mokro brązowo-śliwkowym pigmentem Mac. Na policzki rozświetlacz w sztyfcie Pan Stick Max Factora, albo któraś z paletek "fal" Body Shopu, róż lub ziemia egipska. Puder fixujący Kryolana. Nocne życie - coraz rzadziej, ale kiedyś szalałam z przydymionymi makijażami i obowiązkowo kępki rzęs Nie lubię miec pomalowanych ust, a jak maluje inne osoby to używam głównie błyszczyków ![]() Sabbath - myślę, że byłabyś trudną klientką dla wizażystki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem to Landrynki sie ssie a nie lize. od lizania sa Lizaki ![]() powiedzcie czy faceci zaliczaja jakis kurs w stylu "jak okielznac wsciekla kobiete"??? bo nie wierze zeby nasi do tej samej szkoly chodzili...moj tez ma taka sama taktyke- jak widzi ze mi para z uszu idzie to zaraz slodziutki, usiluje rozbawic, rozsmieszyc, polaskotac, przytulic, bo wie ze jak juz sie zasmieje to mi orez z reki wypadnie i zycie ocali ![]() czemu w takim razie takich kursow dla kobiet nie ma??? a co to jest Meridia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
tak Beatko na odchudzanie... zobaczymy, lekarz powiedział że powinno obejść się bez objawów ubocznych... Madziku mam nadzieje że będzie dobrze. Jutro 1 tabletka... bać się boje ale... no właśnie dużo tych ale...
Glamours jest to środek wspomagający odchudzanie, jak nic nie daje rezultatów to jest to ostateczność. Mam poprostu dość odchudzania bez wyników. odmawiam sobie przyjemności na rzecz diety a zero efektów. Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2008-12-03 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Ivanko! Ja to kiedys (krótko) brałam, i musze Ci powiedziec, ze musisz maxymalnie zredukowac tłuszcz z posiłków, bo inaczej nie powstrzymasz wylotu i bedziesz musiała nosic pampersy!Jest to bardzo nieprzyjemna kuracja. Masz gazy, a zamiast gazów wylatuje tłuszcz. Nie polecam, bo nie zdrowa i nie komfortowa. Ja najlepiej czuje sie po diecie Kopenhaskiej! Odchudza, odtruwa i nie wyniszcza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Madzik mam gg. Aniłku, ja to jeszcze muszę wiedzieć jaką formułę podkładu chcę ![]() A i owszem ![]() Jak skuteczna, to może być ![]() Cytat:
![]() A skąd ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivanko kurcze ale z buzi na avtarku wcale nie spaglada osoba ktora by potrzebowala tak drastycznych srodkow odchudzajacych... nie wygladasz na nadwage Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-03 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
edytapa68 nie brzmi to ciekawie ale dziękuje za rade, lekarz ustatlił mi diete, oraz niezbędniki które musze jeść bądź pić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
czyli Endżi
|
Kagan, możesz wziąć sobie z każdej po jednej żeby sobie potestować. Albo tą o zbliżonych właściwościach do tych, które używasz na codzień
![]() Mnie najbardziej rozczarowały Original Glo ![]() Edyto, ja wiem gdzie to ![]() ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-03 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Wtajemniczenie
|
NO teraz siadłam. Ja tam do szkoły chodziłam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak u Ciebie z poziomem hormonów? Ja mam problemy z wagą właśnie z tego powodu.
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-03 o 20:16 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Ja po kopenhaskiej mam duzo energii, czuję sie taka czysta i "zdrowo najedzona". Dostarcza wszystkich niezbednych subst. odżywczych, jest duzo warzyw zielonych ,pomidory,czyli potas ,żelazo, magnez inne. oczywiscie kalorycznie nie wygląda tak zachęcajaco,ale 2 tyg. mozna wytrzymac. Najgorsze sa 3 pierwsze dni,potem juz leci. Poza tym posiłki sa naprawde smaczne i nie wymagaja duzo składników i pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.