![]() |
#3541 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar VI
![]() Cytat:
![]() ano, czasem jest ![]() także w sobotę ja zamierzam się spijać Absolutem Pear ![]() ![]() pięknie! ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas się wyczerpały jakieś circa 2 tygodnie temu i od tego czasu albo zapominamy kupić [a w pracy mam tylko zwykłe paluszki, a potrzebne są te cienkie] albo jak juz sobie przypomnimy to absurdalnie szkoda nam kasy [bo telewizor i tak nie nasz, a poza tym antena czasem kiepsko odbiera ![]() padłam! ![]() uwielbiam Twoje poczucie humoru ![]() Cytat:
![]() __________ więc ja dziś dostałam ataku porządkowania. TŻ aż trochę ze strachem na mnie zaczął spoglądać, jak w kulminacyjnym momencie cisnęłam przekleństwa szorując OHYDNY parapet. i w końcu chyba uwierzył [zobaczył i uwierzył, wiem ![]() marzy mi się Chelsea... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nocne życie w Barze kwitnie
![]() ![]() A propos makijażu: bardzo lubię się malować i za nic nie wyszłabym z domu bez podrasowania (wyjątkiem jest lato, kiedy mam świeżą, opaloną cerę). Wersja codzienna: podkład Vichy (zazwyczaj matujący Aera Teint, gdy mam więcej do ukrycie- Dermablend), puder brązujący Bronze Goddes Estee Lauder, żel do brwi nie wiem jakiej firmy, bo napisy się starły, chyba Pierre Rene, tusz 2000 Calorie Max Factor, na koniec szminka lub błyszczyk (częściej błyszczyk). Żadnych cieni, żadnych kresek, bez różu, rozświetlacza, bazy itp. W sumie ten mój zestaw taki raczej minimalistyczny jest. Idę dziś po pracy z mamą do Douglasa- poprosiła mnie o pomoc w sprawie wydania bonów upominkowych ![]() Czy linia kosmetyków douglasowych jest dobra? Porównywalna do Sephorowej np? |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie to nawet ostatnio spicie się wyszło ![]() Miał byc Sex On The Beach - a był Drink On The Laptop - uwaga na picie w towarzystwie komputera + kota!! ![]() Przepis na zalany laptop - może sie Wam kiedyś tfu tfu, przydac. Sprzet osuszyc, wyłączyc, nie rwać włosów z głowy, wyjąc baterię zostawic, na kilka godzin, a najlepiej cały dzień. I śmiga ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziala. A baterie na kaloryfer ( dziala szybciej ) Leb mam dzisiaj jak sklep. Zdecydowanie nie polecam umilania wieczoru czerwonym winem w ilosciach hmmm... wiekszych. Glupstw niestety nie udalo mi sie narobic, za szybko sie obezwladnilam ( albo pomysl przyszedl mi do glowy za pozno ) ![]() Przed zasnieciem zdazylam jeszcze zorganizowac sobie farme pieknosci. Rano obudzilam sie z dziwnym czyms na twarzy ( zdaje sie maseczka drozdzowa z miodem ) na wierzchu z braku platkow owsianych przysypane kasza manna a na poduszcze radosnie walaly sie plasterki ogorka. Kot zarzygal cale mieszkanie wiec do zycia musialam sie zabrac ostro ![]() Nie wiem co on pil... Dzien i dobry ( albo jak kto woli ) ![]() EDIT: Jednak poszalalam ( na eBayu ) nabylam dwie pary butow ( jedne za male ) i torebke Nie wiem jak to sie stalo ![]() Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2008-12-04 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Czekam na Ragnarok
|
Kiepsko. W tydzień 3kg i do teraz się nie ruszyło (tzn. do poniedziałku, bo we wtorek hm... zjadłam resztę opakowania... i miałam większość objawów zapaści, które utrzymują się już dwa dni jako nagłe ataki).
Cytat:
Myślałam wczoraj, że mam skręcony nadgarstek, bo dłoń wygięła się w dziwną stronę i tak została... Spuchła, była fioletowa i czułam ucisk na dole środkowego palca. Dodatkowo kostka dziwnie wystawała. Gdzieś po godzinie ją ruszyłam i mimo, że bolało, to mogłam nią ruszać. Dzisiaj jest już normalnie, delikatna opuchlizna, fiolet zszedł, boli z zewnętrznej strony nadgarstka. Czy to zwykłe stłuczenie? Gdybym się wczoraj nie rozbeczała jak małe dziecko, miałabym złamane ręce. Odchciało mi się wszystkiego. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-12-04 o 09:09 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra taka dawka śmiechu z rana, dziękuję ![]() Oby tylko torebka do butów Ci pasowała (tych akuratnych)... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
Mam problem z moim komputerem. Znowu... Chciałam go dzisiaj włączyć, a tu mi się pokazuje komunikat:
"Nie można uruchomić systemu Windows, ponieważ następujący plik nie został odnaleziony lub jest uszkodzony: windows/system32/config/system Możesz podjąć próbę naprawy tego pliku. W tym celu uruchom Instalatora systemu Windows z oryginalnego dysku cd-rom i wybierz "r" na pierwszym ekranie, aby rozpocząć naprawę". Czy ktoś wie o co chodzi i co się mogło stać? A przede wszystkim czy da się to jakoś naprawić... Potrzebuję dostępu do mojego komputera, do archiwum gg i kilku dokumentów... Buuu ![]() nie wiem czy mam jakąkolwiek płytę, bo wszystkie te techniczne rzeczy składuje tata, ja się w to wolę nie mieszać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś dowiedziałam się od instruktora, że : 1)strach ze mną jechać, 2) nie mam wyobraźni do prowadzenia samochodu, 3) czasem nie myślę. Mam 4 dni, żeby to jakoś przetrawić. Biorę się za rozlewanie - najpierw odlewek, potem śmigam na pocztę, a potem rozleję sobie ....wino ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
Madzik, co za świnia z tego insruktora! Niech Ci dalej wmawia, że nie nadajesz sie do prowadzenia samochodu - lepiej tak powiedziec, niz przyznac, że może nie potrafi się kogoś nauczyć!
![]()
#3551 | |
Zakorzenienie
|
z bardzo dobrymi nawet... Ale ostatnio efekt jest odwrotny. Nie mam czasu na regularne posiłki, a mój sposób odżywiania pod tytułem kawa, soki z kartonika i duża kolacja późno w nocy to nie jest dobry pomysł na trzymanie wagi
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-04 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aggie - ale on mi nie powiedział tego złośliwie czy w nerwach. Powiedział to normalnym, spokojnym tonem To, że nie mam wyobraźni do pewnych rzeczy, to od dawna mówi mi np. mama. Że mnie dziś auto skręcało prawie do rowu, a ja tego za cholerę nie umiałam wyczuć, albo wyczuwałam zbyt późno, to nie jego wina. On mi powiedział prawdę - nie zniechęcał mnie, dostrzegł tylko to, co dostrzegłby każdy inny. W niektórych sytuacjach na jezdni naprawdę przestaję logicznie myśleć, a prawda jest taka, że jak nie zacznę myśleć, to nikt inny tego za mnie nie zrobi.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli chyba nie pownno się używac tej suszary ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
forum1 forum2 Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Wino to zło przecież ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
EEEE, wiem, ale coo tam. Będę cierpieć najwyżej ![]() Dziewczyny, staram się być obiektywna. Mój nistruktor nie jest bucem, nie krzyczy po mnie, nie obraża nie wyzywa mnie. Potrafi przez 2 h powtarzać "wolniej na gaz", aż do znudzenia. Ja osobiście mam takie wrażenie, że on jest trochę zniecierpliwiony ( co i tak starannie ukrywa), że tak wolno mi idzie.
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
niecnotliwa dziewica
|
Kochane specjalistki i specjalisci komputerowi, zapytam i ja: na domowym komputerze mam problem z wchodzeniem na stronę gazeta.pl - obojętne, straganik, poczta, jakiekolwiek forum, przy próbie wejscia system niezmiennie reaguje komunikatem "wystapił błąd i nastapi zamknięcie programu. Jeżeli problem będzie się powtarzał, zresetuj komputer". Nie brzmi to oczywiście dosłownie tak, jak napisałam, ale sens jest właśnie taki. Resetowanie oczywiście nie pomaga i problem dotyczy tylko i wyłącznie tej strony. możecie podpowiedzeć, co to za dziwo i jak to zlikwidowac?
![]()
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-04 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Własnie przyszła do nas do pracy staruszka w ciemnych okularach. Zaczęłam prosić o jakieś drobne potrzebne jej do wykupienia recepty. W końcu wzięłam portfel, bo myślałam, że będę tam miała z 10-20 złotych, bo żal mi sie jej zrobiło i naprawdę chciałam jej dać. A tu klops, została mi cała setka i może 1,5 w drobnych. Powiedziałam jej, że naprawdę nie mam drobnych i bardzo mi przykro. A ona... odwróciła sie plecami i bez słowa odeszła.
Nożesz ludzie, obraziła się? Ja NAPRAWDĘ nie miałam drobnych...
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aggie - ja kiedyś w takie sytuacji ( też od starszej kobiety), usłyszałam, że(naprędce wyjęte, bo też nie miałam banknotów) 5 zł, to sobie mogę w d.... wsadzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wszystko jest oczywiście w jedym miejscu ![]() Cytat:
![]() ech... chyba poczekam do wieczora, zabiorę laptopa na zajęcia, może kolega mi coś pomoże... archiwum, dokumenty, przeżyję... ale zdjęcia z pleneru, ze studia... matkojedyna, nie zdążyłam ich zgrać na płytkę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Przychodziły też często panie i zbierały na ubrania dla dzieci- mówię że ubrań mam po swoim pół szafy i na każdy prawie wiek- do szkolnego- nie chciały....Więc już się nie staram i jak tylko skapuje o co chodzi to zamykam drzwi ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba odpalić płytkę do instalacji, następnie konsolę naprawy systemu i doinstalować brakujący plik. Innego wyjścia raczej nie ma. Swoją drogą dziwne, że ten plik, tak po prostu zniknął. Margot - jakiej przeglądarki używasz? Pytałam znajomych czy ktoś ma taki problem i nikt, nic nie zgłaszał. Nie mam pojęcia co to może być ![]()
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To powinnam się cieszyć, że zostałam tylko zignorowana plecami ![]()
![]() |
#3563 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() Na mnie instruktor najpierw nawrzeszczał , że jeżdżę pod okiem męża i źle się przez to uczę, a on to widzi i musi poprawiać - żeby było śmiesznie odrzucałam w tym czasie sugestie Pana Domu, żeby z nim jeździć, bo nie chciałam się żle nauczyć ![]() W końcu, gdy Pan Uczący nawrzeszczał na mnie na ten sam temat po raz kolejny mocno poirytowana na godności osobistej pojeżdziłam z mężem (samochodem , żeby nie było dwuznaczności ![]() ![]() I przy następnej jeździe usłyszałam " No proszę, jak nakrzyczałem i przestała jeździć to od razu widać rezultaty" Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() BigMamo - dysk czyszczę średnio raz w tygodniu odkurzaczem (programem, nie urządzeniem AGD ![]() ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-12-04 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro czyścisz cash, historie i inne śmietki, to nie wiem co może być przyczyną, że tylko ta jedna konkretna strona jest odrzucana w ten sposób. Hmm..
![]() |
#3566 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
A może na technicznym coś by podpowiedzieli fachowcy ? ( tak z dobrego serca, bo temat wszak wizażu bezpośrednio nie dotyczy)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za wskazówki, mogą się przydać - zawsze mam stresa, że swojego lapka czymś poczęstuję. ![]() Jak do tej pory, udało mi się raz utopić pendrive’a w herbacie. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o niczym to nie świadczy, że pewnych rzeczy nie wiesz - on też pewnie nie wie, jak prać damskie biustonosze ![]() Wrzuć na luz. Jeździłaś rowerem (prawda ?), a tam nie ma sprzęgła i wstecznego ![]() Spytaj go wprost, czy chciałby, żebyś pojeżdziła z tatusiem i nabrała nawyków ... ciekawe, co powie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.