Scent Bar VI - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 01:20   #3541
miss natasha
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No masz... Ale ja to tylko tak "od święta" - Boże Ciało, Sylwester

Cytat:
Btw - pamiętacie, jak Gaultier wypuścił na rynek puder brązujący dla mężczyzn? Ciekawe, jak sprzedawał sie u nas
myślę, że nie miał takiej możliwości tak samo jak chociażby mejkapowa linia dla mężczyzn H&M.
Cytat:
Też bym się spił, choćby i na smutno Jakoś ostatnio do jest...
ano, czasem jest
także w sobotę ja zamierzam się spijać Absolutem Pear kupionym w Tesco za funtów jedenaście. chociaż mam nadzieję na jakieś atrakcje [choćby to miało być znów wchodzenie na czworakach po schodach, w wąskiej spódnicy. no co ]
Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
tydzien 7- wielkosci orzeszka ziemnego moje dziecie jest
pięknie! bardzo mnie porusza fenomen ciąży

Cytat:
ja sie czuje dobrze, w ramach bycia pania domu ugotowalam budyn
natomiast moj maz przechodzi wlasnie kryzys i dramat...PILOT OD TELEWIZORA SIE ZEPSUL.. w srodku nocy...i skad tu nowe baterie wygrzebac...zaczelo sie nerwowe przeszukiwanie roznych sprzetow domowych bo wiadomo- bez pilota zycie traci sens

u nas się wyczerpały jakieś circa 2 tygodnie temu i od tego czasu albo zapominamy kupić [a w pracy mam tylko zwykłe paluszki, a potrzebne są te cienkie] albo jak juz sobie przypomnimy to absurdalnie szkoda nam kasy [bo telewizor i tak nie nasz, a poza tym antena czasem kiepsko odbiera ] i tak się kurzy ten sprzęt.

Cytat:
Jacyków wyrwał mię z rency ostatnią sztukę, buuuuu
padłam!
uwielbiam Twoje poczucie humoru

Cytat:
Kara????moim zdaniem a raczej jego to jest katastrofa taka ze az nie wiem z czym porownac, tajfun, tsunami, trzesienie ziemi razem wziete to malo jeszcze. oczywiscie naturalna katastrofa, no bo baterie same z siebie sie skonczyly...choc pierwsze podejrzenie bylo na mnie ze "zepsulam" no ale mialam alibi na wizazu wiec tym razem sie upieklo nalogowe wysysanie kwasow czy tam innych alkalitow z baterii...
jaki ciąg logiczny!

więc ja dziś dostałam ataku porządkowania. TŻ aż trochę ze strachem na mnie zaczął spoglądać, jak w kulminacyjnym momencie cisnęłam przekleństwa szorując OHYDNY parapet. i w końcu chyba uwierzył [zobaczył i uwierzył, wiem ] że nie jestem zadowolona z tego pokoju.
marzy mi się Chelsea... a i blisko do pracy bym miała...

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 06:31   #3542
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Widzę, że nocne życie w Barze kwitnie Chyba spośród Was to ja najwcześniej chodzę spać. O 2 w nocy to ja juz jestem nawet wyspana

A propos makijażu: bardzo lubię się malować i za nic nie wyszłabym z domu bez podrasowania (wyjątkiem jest lato, kiedy mam świeżą, opaloną cerę).
Wersja codzienna: podkład Vichy (zazwyczaj matujący Aera Teint, gdy mam więcej do ukrycie- Dermablend), puder brązujący Bronze Goddes Estee Lauder, żel do brwi nie wiem jakiej firmy, bo napisy się starły, chyba Pierre Rene, tusz 2000 Calorie Max Factor, na koniec szminka lub błyszczyk (częściej błyszczyk). Żadnych cieni, żadnych kresek, bez różu, rozświetlacza, bazy itp. W sumie ten mój zestaw taki raczej minimalistyczny jest.

Idę dziś po pracy z mamą do Douglasa- poprosiła mnie o pomoc w sprawie wydania bonów upominkowych Oczywiście chętnie służę radą.
Czy linia kosmetyków douglasowych jest dobra? Porównywalna do Sephorowej np?
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 07:50   #3543
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dziś musiałam zrobić zakupy, więc po drodze wstąpiłam i zakupiłam kolor 2.0. Będę mieszać.
Mariolka, bądź człowiek, nie kuś wczoraj, zeby jednak nie kupić wersji 1.0 poszłam do Quality - na szczęście umknęło mi, ze tam taz mają kolorówkę, do tego stopnia kojarzy mi się ta perfumeria z zapachami, głównie niszowymi
Stary 2008-12-04, 07:56   #3544
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Spilam sie na smutno ( sama w pustym domu z niechetny do radosci kotem )
Narobic "glupswt " radosnych , czy nie ?
Tak pytam, przezornie, moze sa tu jednostki zyciowo praktyczne.
Głupstwa radosne hmm.. jak radosne to narobic

Cytat:

Też bym się spił, choćby i na smutno Jakoś ostatnio do jest...

Mnie to nawet ostatnio spicie się wyszło
Miał byc Sex On The Beach - a był Drink On The Laptop - uwaga na picie w towarzystwie komputera + kota!!

Przepis na zalany laptop - może sie Wam kiedyś tfu tfu, przydac.
Sprzet osuszyc, wyłączyc, nie rwać włosów z głowy, wyjąc baterię zostawic, na kilka godzin, a najlepiej cały dzień.
I śmiga

Cytat:

Miłego dnia

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 08:20   #3545
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Głupstwa radosne hmm.. jak radosne to narobic

Mnie to nawet ostatnio spicie się wyszło
Miał byc Sex On The Beach - a był Drink On The Laptop - uwaga na picie w towarzystwie komputera + kota!!

Sprzet osuszyc, wyłączyc, nie rwać włosów z głowy, wyjąc baterię zostawic, na kilka godzin, a najlepiej cały dzień.
I śmiga

Miłego dnia
Suszarki mozna uzyc
Dziala. A baterie na kaloryfer ( dziala szybciej )

Leb mam dzisiaj jak sklep. Zdecydowanie nie polecam umilania wieczoru czerwonym winem w ilosciach hmmm... wiekszych.
Glupstw niestety nie udalo mi sie narobic, za szybko sie obezwladnilam ( albo pomysl przyszedl mi do glowy za pozno )
Przed zasnieciem zdazylam jeszcze zorganizowac sobie farme pieknosci. Rano obudzilam sie z dziwnym czyms na twarzy ( zdaje sie maseczka drozdzowa z miodem ) na wierzchu z braku platkow owsianych przysypane kasza manna a na poduszcze radosnie walaly sie plasterki ogorka.
Kot zarzygal cale mieszkanie wiec do zycia musialam sie zabrac ostro
Nie wiem co on pil...

Dzien i dobry ( albo jak kto woli )

EDIT: Jednak poszalalam ( na eBayu )
nabylam dwie pary butow ( jedne za male ) i torebke
Nie wiem jak to sie stalo

Edytowane przez Nasturcja-Pospolita
Czas edycji: 2008-12-04 o 08:32
Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 08:58   #3546
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Cześć Fenris Jak akcja "Redukcja wagi"?
Kiepsko. W tydzień 3kg i do teraz się nie ruszyło (tzn. do poniedziałku, bo we wtorek hm... zjadłam resztę opakowania... i miałam większość objawów zapaści, które utrzymują się już dwa dni jako nagłe ataki).
Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
dziewczyny od jutra jestem na Meridii mam nadzieje że mi pomoże... troszke się podłamałam ostatnimi czasy, ciężko jest ale musze dać rade...
Ja mam odpowiednik, czyli Zelixę. Przez pierwsze 1,5 tygodnia w ogóle nie miałam ochoty jeść i musiałam się zmuszać. Teraz już normalnie czuję głód, ale nie muszę jeść dużych porcji, małe mnie zapychają.

Myślałam wczoraj, że mam skręcony nadgarstek, bo dłoń wygięła się w dziwną stronę i tak została... Spuchła, była fioletowa i czułam ucisk na dole środkowego palca. Dodatkowo kostka dziwnie wystawała. Gdzieś po godzinie ją ruszyłam i mimo, że bolało, to mogłam nią ruszać. Dzisiaj jest już normalnie, delikatna opuchlizna, fiolet zszedł, boli z zewnętrznej strony nadgarstka. Czy to zwykłe stłuczenie?
Gdybym się wczoraj nie rozbeczała jak małe dziecko, miałabym złamane ręce. Odchciało mi się wszystkiego.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2008-12-04 o 09:09 Powód: dopisek
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 10:01   #3547
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Leb mam dzisiaj jak sklep. Zdecydowanie nie polecam umilania wieczoru czerwonym winem w ilosciach hmmm... wiekszych.
Glupstw niestety nie udalo mi sie narobic, za szybko sie obezwladnilam ( albo pomysl przyszedl mi do glowy za pozno )
Przed zasnieciem zdazylam jeszcze zorganizowac sobie farme pieknosci. Rano obudzilam sie z dziwnym czyms na twarzy ( zdaje sie maseczka drozdzowa z miodem ) na wierzchu z braku platkow owsianych przysypane kasza manna a na poduszcze radosnie walaly sie plasterki ogorka.
Nie wiem co on pil...

Nasturcjo, umarłam

Dobra taka dawka śmiechu z rana, dziękuję

Oby tylko torebka do butów Ci pasowała (tych akuratnych)...

5269
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 11:20   #3548
tulipanka
Zakorzenienie

Mam problem z moim komputerem. Znowu... Chciałam go dzisiaj włączyć, a tu mi się pokazuje komunikat:
"Nie można uruchomić systemu Windows, ponieważ następujący plik nie został odnaleziony lub jest uszkodzony: windows/system32/config/system
Możesz podjąć próbę naprawy tego pliku. W tym celu uruchom Instalatora systemu Windows z oryginalnego dysku cd-rom i wybierz "r" na pierwszym ekranie, aby rozpocząć naprawę".
Czy ktoś wie o co chodzi i co się mogło stać? A przede wszystkim czy da się to jakoś naprawić... Potrzebuję dostępu do mojego komputera, do archiwum gg i kilku dokumentów... Buuu
nie wiem czy mam jakąkolwiek płytę, bo wszystkie te techniczne rzeczy składuje tata, ja się w to wolę nie mieszać...
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:25   #3549
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Dziś dowiedziałam się od instruktora, że : 1)strach ze mną jechać, 2) nie mam wyobraźni do prowadzenia samochodu, 3) czasem nie myślę. Mam 4 dni, żeby to jakoś przetrawić. Biorę się za rozlewanie - najpierw odlewek, potem śmigam na pocztę, a potem rozleję sobie ....wino

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:32   #3550
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Madzik, co za świnia z tego insruktora! Niech Ci dalej wmawia, że nie nadajesz sie do prowadzenia samochodu - lepiej tak powiedziec, niz przyznac, że może nie potrafi się kogoś nauczyć!

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:34   #3551
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
O ile pamiętam, jakoś latem trzymałaś dietę, z dobrymi efektami
z bardzo dobrymi nawet... Ale ostatnio efekt jest odwrotny. Nie mam czasu na regularne posiłki, a mój sposób odżywiania pod tytułem kawa, soki z kartonika i duża kolacja późno w nocy to nie jest dobry pomysł na trzymanie wagi

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Mam problem z moim komputerem. Znowu... Chciałam go dzisiaj włączyć, a tu mi się pokazuje komunikat:
"Nie można uruchomić systemu Windows, ponieważ następujący plik nie został odnaleziony lub jest uszkodzony: windows/system32/config/system
Możesz podjąć próbę naprawy tego pliku. W tym celu uruchom Instalatora systemu Windows z oryginalnego dysku cd-rom i wybierz "r" na pierwszym ekranie, aby rozpocząć naprawę".
Czy ktoś wie o co chodzi i co się mogło stać? A przede wszystkim czy da się to jakoś naprawić... Potrzebuję dostępu do mojego komputera, do archiwum gg i kilku dokumentów... Buuu
nie wiem czy mam jakąkolwiek płytę, bo wszystkie te techniczne rzeczy składuje tata, ja się w to wolę nie mieszać...
Na moje trzeba będzie przeinstalować system, a wtedy wszelkie archiwa raczej pójdą papa Spróbuj odpalić jeszcze raz, może się uda, albo spróbuj w trybie awaryjnym i może się uda skopiować archiwa do pliku. Programy masz na tym samym dysku co system? Ja nauczona takimi wpadkami wszelkie rzeczy niezwiązane z systemem instaluję i zapisuję na innym dysku.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-12-04 o 11:40
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:39   #3552
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Madzik, co za świnia z tego insruktora! Niech Ci dalej wmawia, że nie nadajesz sie do prowadzenia samochodu - lepiej tak powiedziec, niz przyznac, że może nie potrafi się kogoś nauczyć!

Aggie - ale on mi nie powiedział tego złośliwie czy w nerwach. Powiedział to normalnym, spokojnym tonem To, że nie mam wyobraźni do pewnych rzeczy, to od dawna mówi mi np. mama. Że mnie dziś auto skręcało prawie do rowu, a ja tego za cholerę nie umiałam wyczuć, albo wyczuwałam zbyt późno, to nie jego wina. On mi powiedział prawdę - nie zniechęcał mnie, dostrzegł tylko to, co dostrzegłby każdy inny. W niektórych sytuacjach na jezdni naprawdę przestaję logicznie myśleć, a prawda jest taka, że jak nie zacznę myśleć, to nikt inny tego za mnie nie zrobi.

Frank Zappa

Stary 2008-12-04, 11:44   #3553
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Suszarki mozna uzyc
Dziala. A baterie na kaloryfer ( dziala szybciej )
Można użyc suszarki, co przez chwilę robiłam. Ale nie pisałam o tym, bo wyczytałam gdzieś żeby suszyc z daleka nieogrzewanym powietrzem
Czyli chyba nie pownno się używac tej suszary

Cytat:
Nie wiem co on pil...

Cytat:
Hmm.... nie ma pojęcia, ale znalazłam w takie podpowiedzi:

forum1
forum2

Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Dziś dowiedziałam się od instruktora, że : 1)strach ze mną jechać, 2) nie mam wyobraźni do prowadzenia samochodu, 3) czasem nie myślę. Mam 4 dni, żeby to jakoś przetrawić.
co za buc!

Cytat:

a potem rozleję sobie ....wino
Wino to zło przecież

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:49   #3554
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
co za buc!
Wino to zło przecież

EEEE, wiem, ale coo tam. Będę cierpieć najwyżej

Dziewczyny, staram się być obiektywna. Mój nistruktor nie jest bucem, nie krzyczy po mnie, nie obraża nie wyzywa mnie. Potrafi przez 2 h powtarzać "wolniej na gaz", aż do znudzenia. Ja osobiście mam takie wrażenie, że on jest trochę zniecierpliwiony ( co i tak starannie ukrywa), że tak wolno mi idzie.

Frank Zappa

Stary 2008-12-04, 11:50   #3555
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Kochane specjalistki i specjalisci komputerowi, zapytam i ja: na domowym komputerze mam problem z wchodzeniem na stronę gazeta.pl - obojętne, straganik, poczta, jakiekolwiek forum, przy próbie wejscia system niezmiennie reaguje komunikatem "wystapił błąd i nastapi zamknięcie programu. Jeżeli problem będzie się powtarzał, zresetuj komputer". Nie brzmi to oczywiście dosłownie tak, jak napisałam, ale sens jest właśnie taki. Resetowanie oczywiście nie pomaga i problem dotyczy tylko i wyłącznie tej strony. możecie podpowiedzeć, co to za dziwo i jak to zlikwidowac?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 11:56   #3556
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Kochane specjalistki i specjalisci komputerowi, zapytam i ja: na domowym komputerze mam problem z wchodzeniem na stronę gazeta.pl - obojętne, straganik, poczta, jakiekolwiek forum, przy próbie wejscia system niezmiennie reaguje komunikatem "wystapił błąd i nastapi zamknięcie programu. Jeżeli problem będzie się powtarzał, zresetuj komputer". Nie brzmi to oczywiście dosłownie tak, jak napisałam, ale sens jest właśnie taki. Resetowanie oczywiście nie pomaga i problem dotyczy tylko i wyłącznie tej strony. możecie podpowiedzeć, co to za dziwo i jak to zlikwidowac?
ja nie specjalistka, ale radzę zmienić przeglądarkę Ja tak czasem mam i taki manewr pomaga.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-12-04 o 11:59
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:03   #3557
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Własnie przyszła do nas do pracy staruszka w ciemnych okularach. Zaczęłam prosić o jakieś drobne potrzebne jej do wykupienia recepty. W końcu wzięłam portfel, bo myślałam, że będę tam miała z 10-20 złotych, bo żal mi sie jej zrobiło i naprawdę chciałam jej dać. A tu klops, została mi cała setka i może 1,5 w drobnych. Powiedziałam jej, że naprawdę nie mam drobnych i bardzo mi przykro. A ona... odwróciła sie plecami i bez słowa odeszła.

Nożesz ludzie, obraziła się? Ja NAPRAWDĘ nie miałam drobnych...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2008-12-04, 12:09   #3558
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Własnie przyszła do nas do pracy staruszka w ciemnych okularach. Zaczęłam prosić o jakieś drobne potrzebne jej do wykupienia recepty. W końcu wzięłam portfel, bo myślałam, że będę tam miała z 10-20 złotych, bo żal mi sie jej zrobiło i naprawdę chciałam jej dać. A tu klops, została mi cała setka i może 1,5 w drobnych. Powiedziałam jej, że naprawdę nie mam drobnych i bardzo mi przykro. A ona... odwróciła sie plecami i bez słowa odeszła.

Nożesz ludzie, obraziła się? Ja NAPRAWDĘ nie miałam drobnych...

Aggie - ja kiedyś w takie sytuacji ( też od starszej kobiety), usłyszałam, że(naprędce wyjęte, bo też nie miałam banknotów) 5 zł, to sobie mogę w d.... wsadzić.

Frank Zappa

Stary 2008-12-04, 12:11   #3559
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Na moje trzeba będzie przeinstalować system, a wtedy wszelkie archiwa raczej pójdą papa Spróbuj odpalić jeszcze raz, może się uda, albo spróbuj w trybie awaryjnym i może się uda skopiować archiwa do pliku. Programy masz na tym samym dysku co system? Ja nauczona takimi wpadkami wszelkie rzeczy niezwiązane z systemem instaluję i zapisuję na innym dysku.
odpalałam już kilka razy, niestety ciągle to samo... w trybie awaryjnym... nie umiem
a wszystko jest oczywiście w jedym miejscu przyznaję się do bycia totalnym głupkiem w sprawach komputerowych...
Cytat:
Hmm.... nie ma pojęcia, ale znalazłam w takie podpowiedzi:

forum1
forum2

Trzymam kciuki

ech... chyba poczekam do wieczora, zabiorę laptopa na zajęcia, może kolega mi coś pomoże... archiwum, dokumenty, przeżyję... ale zdjęcia z pleneru, ze studia... matkojedyna, nie zdążyłam ich zgrać na płytkę
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:26   #3560
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Aggie - ja kiedyś w takie sytuacji ( też od starszej kobiety), usłyszałam, że(naprędce wyjęte, bo też nie miałam banknotów) 5 zł, to sobie mogę w d.... wsadzić.
Do mnie do mieszkania zapukała raz Pani , że prosi o drobne na bułki i mleko dla dzieci, powiedziałam że pieniędzy nie mam ale niech przyjdzie za 15 minut to jej przygotuję pakę z art.żywnościowymi- nie przyszła- a paka miała być spora i sensowna- ryż, makaron, cukier,mleko i nawet 3 czekolady...
Przychodziły też często panie i zbierały na ubrania dla dzieci- mówię że ubrań mam po swoim pół szafy i na każdy prawie wiek- do szkolnego- nie chciały....Więc już się nie staram i jak tylko skapuje o co chodzi to zamykam drzwi ...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:35   #3561
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Już miałam pisać, ale widzę, że Yola znalazła dobrą odpowiedź na forach internetowych.
Trzeba odpalić płytkę do instalacji, następnie konsolę naprawy systemu i doinstalować brakujący plik.
Innego wyjścia raczej nie ma.
Swoją drogą dziwne, że ten plik, tak po prostu zniknął.

Margot - jakiej przeglądarki używasz?
Pytałam znajomych czy ktoś ma taki problem i nikt, nic nie zgłaszał. Nie mam pojęcia co to może być

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:41   #3562
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:

To powinnam się cieszyć, że zostałam tylko zignorowana plecami

Stary 2008-12-04, 12:42   #3563
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:

Dziś dowiedziałam się od instruktora, że : 1)strach ze mną jechać, 2) nie mam wyobraźni do prowadzenia samochodu, 3) czasem nie myślę. Mam 4 dni, żeby to jakoś przetrawić.
Madziuś - nie martw się. Doświadczenie (osobiste) mi mówi, że po którejś jeździe z kolei zaskoczysz w czym rzecz i dalej pójdzie dobrze Niektórzy łapią po trzeciej, a inni () po dwunastej.

Na mnie instruktor najpierw nawrzeszczał , że jeżdżę pod okiem męża i źle się przez to uczę, a on to widzi i musi poprawiać - żeby było śmiesznie odrzucałam w tym czasie sugestie Pana Domu, żeby z nim jeździć, bo nie chciałam się żle nauczyć

W końcu, gdy Pan Uczący nawrzeszczał na mnie na ten sam temat po raz kolejny mocno poirytowana na godności osobistej pojeżdziłam z mężem (samochodem , żeby nie było dwuznaczności ), a co

I przy następnej jeździe usłyszałam " No proszę, jak nakrzyczałem i przestała jeździć to od razu widać rezultaty"

Cytat:
Mój nistruktor nie jest bucem, nie krzyczy po mnie, nie obraża nie wyzywa mnie. Potrafi przez 2 h powtarzać "wolniej na gaz", aż do znudzenia. Ja osobiście mam takie wrażenie, że on jest trochę zniecierpliwiony ( co i tak starannie ukrywa), że tak wolno mi idzie.
..i co ? Taka jego fucha. Najwyżej dokupisz kilka godzin treningowych ( o ile można teraz, bo ja dość dawno prawko robiłam)

Cytat:
Mi tak się robi co jakiś czas z wizażem - chłopcy czyszczą wtedy cash (czy jakoś tak - coś tam gmyrają w opcjach internetowych) i chodzi dobrze

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 12:43   #3564
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Margot - jakiej przeglądarki używasz?
Pytałam znajomych czy ktoś ma taki problem i nikt, nic nie zgłaszał. Nie mam pojęcia co to może być
Irenko - Internet Explorer, klasycznie. Próbowalam się przestawić na Operę, ale mój komputer to taki antyk, że trudno na nim cokolwiek zainstalowac, bo pamięci brak trudno, najwyzej bede robic za straganikową przekupkę jedynie w godzinach pracy

BigMamo - dysk czyszczę średnio raz w tygodniu odkurzaczem (programem, nie urządzeniem AGD ), niedawno nawet defragmentację dysku przeprowadziłam, więc chyba nie o to chodzi

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2008-12-04 o 12:45
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:48   #3565
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Irenko - Internet Explorer, klasycznie. Próbowalam się przestawić na Operę, ale mój komputer to taki antyk, że trudno na nim cokolwiek zainstalowac, bo pamięci brak trudno, najwyzej bede robic za straganikową przekupkę jedynie w godzinach pracy
Małgosiu, a spróbuj sobie zainstalować Firefoxa, on jest dość wydajny i na rzęchu mojej mamy całkiem nieźle sobie radzi.
Skoro czyścisz cash, historie i inne śmietki, to nie wiem co może być przyczyną, że tylko ta jedna konkretna strona jest odrzucana w ten sposób.
Hmm..

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:53   #3566
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Małgosiu, a spróbuj sobie zainstalować Firefoxa, on jest dość wydajny i na rzęchu mojej mamy całkiem nieźle sobie radzi.
Skoro czyścisz cash, historie i inne śmietki, to nie wiem co może być przyczyną, że tylko ta jedna konkretna strona jest odrzucana w ten sposób.
Hmm..
Spróbuję w weekend, moze pomoże i dziękuję
Stary 2008-12-04, 12:54   #3567
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Hmm..
Ja też przeważnie Firefoxa używam (zalecenia nadwornego informatyka)

A może na technicznym coś by podpowiedzieli fachowcy ?
( tak z dobrego serca, bo temat wszak wizażu bezpośrednio nie dotyczy)

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 12:55   #3568
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie trzeba wyć?

Dzięki za wskazówki, mogą się przydać - zawsze mam stresa, że swojego lapka czymś poczęstuję.
Jak do tej pory, udało mi się raz utopić pendrive’a w herbacie.
Cytat:

Cytat:
Nie wiem co on pil...

Nasturcjo
Cytat:
To, że nie mam wyobraźni do pewnych rzeczy, to od dawna mówi mi np. mama. Że mnie dziś auto skręcało prawie do rowu, a ja tego za cholerę nie umiałam wyczuć, albo wyczuwałam zbyt późno, to nie jego wina. On mi powiedział prawdę - nie zniechęcał mnie, dostrzegł tylko to, co dostrzegłby każdy inny. W niektórych sytuacjach na jezdni naprawdę przestaję logicznie myśleć, a prawda jest taka, że jak nie zacznę myśleć, to nikt inny tego za mnie nie zrobi.
Madzik ja na kilku pierwszych jazdach prawie "zbierałam" innym kierowcom boczne lusterka. Wyrobisz się, sama zobaczysz.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:59   #3569
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Na mnie instruktor najpierw nawrzeszczał , że jeżdżę pod okiem męża i źle się przez to uczę, a on to widzi i musi poprawiać - żeby było śmiesznie odrzucałam w tym czasie sugestie Pana Domu, żeby z nim jeździć, bo nie chciałam się żle nauczyć
Widzisz, u mnie jest tak, że ja do auta przed kursem nie wchodziłam. Wszyscy mi to radzili, żebym nie nabrała nawyków. A tymczasem instruktor mnie zaskoczył tekstem, że to czy tamto powinnam wiedzieć No kurka skąd mam wiedzieć, jak nigdy w życiu nie prowadziłam! Nie omieszkałam mu tego parę razy dobitnie powtórzyć. I mam wrażenie, że on byłby zadowolony gdybym przed kursem coś już tam liznęła. No zwariować można... Jedni tak, drudzy siak...

Frank Zappa

Stary 2008-12-04, 13:08   #3570
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz, u mnie jest tak, że ja do auta przed kursem nie wchodziłam. Wszyscy mi to radzili, żebym nie nabrała nawyków. A tymczasem instruktor mnie zaskoczył tekstem, że to czy tamto powinnam wiedzieć No kurka skąd mam wiedzieć, jak nigdy w życiu nie prowadziłam! Nie omieszkałam mu tego parę razy dobitnie powtórzyć. I mam wrażenie, że on byłby zadowolony gdybym przed kursem coś już tam liznęła. No zwariować można... Jedni tak, drudzy siak...
Według mnie Madziuś PO PROSTU POTRZEBUJESZ WIĘCEJ CZASU.

I o niczym to nie świadczy, że pewnych rzeczy nie wiesz - on też pewnie nie wie, jak prać damskie biustonosze

Wrzuć na luz. Jeździłaś rowerem (prawda ?), a tam nie ma sprzęgła i wstecznego

Spytaj go wprost, czy chciałby, żebyś pojeżdziła z tatusiem i nabrała nawyków ... ciekawe, co powie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości