|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach.
Cytat:
Grunt, ze uśmiechnięta była, widocznie bardzo lubi swoja pracę
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=v0wyH2OH_78
No prosze, nie tylko u nas takie kwiatki sie dzieja
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Rozeznanie
|
A mnie wkurzają ochroniarze, są natrętni, inaczej tego nie można nazwać. Wejdę do sklepu, podejdę do półki a już czuję jego obecność za plecami, jakbym miała wypijać te perfumy z testerów!! No bez przesady...
A... Kilka dni temu zawitałam do Douglasa, robić test nadgarstkowy Princess Very Wang, rozkoszując się zapachem, nagle zauważyłam szturm młodych Romek, nie żebym była jakąś nacjonalistka, ale wyobraźcie sobie, jak 6 babeczek zaczęło się psikać wszystkim testerami po kolei...Matko...po 30 sekundach nie czułam nic prócz mdlącego zapachu mydła...a miałam się rozkoszować...
|
|
#2164 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam za dubel
68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57Ehhh trzeba wziąć się w garść! Edytowane przez blau Czas edycji: 2008-12-02 o 23:55 |
|
|
|
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
Zbulwersowalo mnie ostatnio zachowanie 2 pań w wieku ok. 30. Wchodzą sobie do Sephory, ubrane od Chanel, Gucci, etc. Patrzą na wszystkich z wyższością, biorą wszystko to co im się podoba bez dluższego zastanawiania się. Dobra, wszystko ok do czasu gdy podeszla jakaś kobieta(nie wyglądala na biedną, ni bogatą), bierze Addicta, psika na nadgarstek, i nagle wyskakuje jedna z damulek z tekstem "Po co pani się tym psika? I tak pani na to nie stać.. ".
Żal mi się ich zrobilo, gdy to uslyszalam.
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, szkoda, że na mnie nie trafiły, bo by im w pięty poszła moja odpowiedź...
|
|
|
#2167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, ale moze ja, jako "pani" w wieku 30 lat, nie mam oka do wiarygodnych. Jesli Cie urazilam, przepraszam. Po prostu telenowele za bardzo mi to przypomina... |
|
|
|
|
|
#2168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kama kama przecież nie mówię o tobie
Edytowane przez sunny belle Czas edycji: 2008-12-03 o 16:42 |
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
No fakt, dziwne zachowanie, ale czy aż tak niewiarygodne, to nie powiedziałabym...
|
|
#2170 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Perfume Lover
|
A po czym poznalas ze ciuszki od Chanel, Gucci etc, a nie np jakas sredniopolkowa firma? Pytam z ciekawosci.
Zbulwersowana to ja zostalam dzisiaj... kupilam w brytyjskim bootsie zestawy Niny i Notorious RL i nie udalo mi sie doprosic o probki, choc do tej pory mi sie udawalo nawet przy mniejszych zakupach dostac pozadna porcje. A tu tyle kasy zostawione i nic. Buuuu
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. nadmuchanie ego i przyrost tupetu do niebotycznych rozmiarów...
|
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2174 |
|
spin doctor
|
Ostatnio rozśmieszyła mnie pani w nowym koszalińskim Dauglasie. Stałam przy półkach z perfumami i chciałam zacząć testowanie, podchodzi pani i oczywiście pyta w czym pomóc. Powiedziałam, że dziekuję, potestuję sobie. Na to pani: a jakie zapachy pani lubi?
ja: no takie raczej ciężkawe pani: no to może Allure? i psik na blotter i podtyka mi pod nos ja: dziękuję znam, a nawet posiadam pani: a może Hypnotic Poison ja: oj nie to zdecydowanie zapach nie dla mnie pani: ale jest też "eliksirek ze śliczną pompeczką" i zanim się zorientowałam HP elixir tkwił już na moim nadgarstku (dodam, że jest to moja Trauma Wszech Czasów, nienawidzę zapachu i mam odruch wymiotny )potem jeszcze pani chodziła za mną i próbowała na siłę pomóc Wyszłam nieco skołowana. Jeszcze chwilę i pani przekonałaby mnie do kupna HP w wersji klasycznej, Collector i elixir![]() Generalnie jednak było miło, panie są pomocne i życzliwe, no i kupując podkład i balsam do ciała dostałam aż trzy próbki perfum damskich, dwie męskich i próbki kremów. Panie same pytały jakie chciałabym próbki dostać.
|
|
|
|
|
#2175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja jak byłam w nim pierwszy raz,to poczułam wzrok pani 'pomagającej' która szła w moim kierunku,ale dostała takie spojrzenie,że następnym razem z dala ode mnie się trzymała. ![]() To super,że dają próbki. Może jednak na coś się tam skuszę. Byleby żadna pani nie narzucała się ze swoją pomocą
|
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Amelsss
Małgosia 791 ![]() ![]() to równiez mój miastowy Douglas , kilka postów wczesniej nawet wyrazilam swoje skromne zdanie , widze ze nie ja jedna mam z nim problem
|
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jutro idę do Douglasa przetestować kilka zapachów. Mam nadzieję,że będzie dużo ludzi,bo wtedy wchodzę niezauważona ![]() Jak byłam w piątek,to pani stojąca koło mnie tylko patrzyła się jak wwąchuję się w zapach [to śmiesznie wygląda ]. Gdy podeszła kobitka koło 30-stki,elegancko ubrana to od razu zarzuciła na nią swoje nieśmiertelne ''Czy mogę w czymś pomóc?''No fakt,co może w perfumerii robić zwykła i szara nastolatka. ![]() Mi taka sytuacja jak najbardziej odpowiada ![]() Coś czuję,że niedługo zostawię tam trochę kasy.
Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2008-12-04 o 23:47 |
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio weszlam do sephory bo chcialam zapytac o revlon coorstay, koleczko i nie zauwazylam firmy (nie mam sephory w Opolu, to nie wiem jakie firmy prowadza) i jak zapytalam pania o revlona to odburknela do mnie jakbym conajmniej pytala czy moge sie wysikac na srodku sklepu. :/
Ochroniarz tez momentalnie za mna krazyl, moze dlatego ze bylam jedyna klientka i mialam wielka torbe i nie wygladam bogato. I jak tu kupować cokolwiek:/ Nie powiem gdzie bylam, bo sama nie pamietam (mialam trase krakow-rudasl-bytom-costam i sama juz nie wiem gdzie to bylo )
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba bylo pani zasugerowac zeby go sobie w ... noseczek wsadzila, tylko zeby pompeczka wystawala
|
|
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poza tym to bardzo bardzo bardzo jestem szczesliwa, ze douglas wreszcie jest u nas ![]() ![]() glamourous normalnie padłam...
|
|
|
#2183 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Będę wiedziała co powiedzieć,jak mnie zaatakuje eliksirek ze śliczną pompeczką ![]() Cytat:
![]() Sporo dziewczyn w moim wieku przychodzi w takie miejsce zalać się testerem od stóp do głów,więc się nie dziwię paniom doradczyniom. Kiedyś zajrzałam do emkowej perfumerii [ Koszalinianki znają zapewne] z dwoma kumpelkami. Udałam się na wędrówkę po sklepie poszukując kilku zapachów,które chciałam poniuchać. Kątem oka dostrzegłam dziwną sytuację, w jakiej swój udział miały moje koleżanki. Otóż jedna stała przy półce wymachując Light Blue i mówiłą pełną paszczą,że ona kupiła to samo stówę taniej na allegro. ![]() Tak,cieszyłam się,że się podzieliła tą informacją z całym sklepem. Ale to jeszcze nic. Potem przemieściły się w moją stronę, a ja myk dalej i wzieły każda po testerze i jak się zaczęły psikać,to myślałam,że padnę na zawał. ![]() Zwróciłam im uwagę, pytając, co wy najlepszego wyprawiacie?! Bulwers totalny. Powinny dostać takim tasaczkiem
|
||
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GALAXIA Edytowane przez kicia555 Czas edycji: 2008-12-04 o 22:18 |
|
|
|
|
|
#2185 | ||
|
spin doctor
|
![]() Cytat:
ale odniosłam wrażenie, że było ich tam więcej niż klientów![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Czytanie takiego wątku po raz kolejny utwierdza mnie w przekonaniu,że moje ulubione perfumerie to te wirtualne.
Czasami do tej pory żałowałam,że nie chodzę do perfumerii w realu ale ten wątek sprawił,że zmieniłam zdanie i pozostanę przy zakupach internetowych, które jak dotąd nie mają z mojego punktu widzenia żadnych minusów. |
|
|
|
|
#2187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Rozeznanie
|
Słyszałam, ale dzisiaj zobaczyłam na własne oczy. Pan w Superpharm odpakował bez żenady pudełeczko z perfumami i zabierał sie do testowania. Pokazałam mu, że jest tester, to odburknął, że pusty. Dopiero jak drugi raz zwróciłam mu uwagę to pudełko odłożył.
Zdziwiony był wielce, że tak się nie robi.
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że mu zwróciłaś uwagę i posłuchał Tia, kurierem jeszcze ujdzie, ale Pocztą Polską to zawsze się stresuję czy dojdzie czy może nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Grunt, ze uśmiechnięta była, widocznie bardzo lubi swoja pracę 

68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57

Oj, szkoda, że na mnie nie trafiły, bo by im w pięty poszła moja odpowiedź...

(dodam, że jest to moja Trauma Wszech Czasów, nienawidzę zapachu i mam odruch wymiotny
)

]. Gdy podeszła kobitka koło 30-stki,elegancko ubrana to od razu zarzuciła na nią swoje nieśmiertelne ''Czy mogę w czymś pomóc?''
Zapraszam