|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Owocnych porannych poszukiwań podpoduszkowych! ![]()
![]() |
#4592 |
BAN stały
|
Jane biorę FORCID, brałam go w maju na zapalenie oskrzeli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Jane to sa jakies wloski i przez badanie ginekologiczne sie je stwierdza mozna sie zarazic od partnera albo np siadajac gdzie w wc
![]() ![]() Jak pojde nast razem do gina to sie dowiem czy one rosna nadal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Jane, a co dostałaś od Mikołąja?
![]() ![]() ![]() Byłam u gin i moje endometrium ma 10 mm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze, to wątpię, czy Mischoko szybko wróci, i w sumie nie dziwię jej się, że chce sobie psychicznie odpocząć, w tym również od wizażu. Ale mam kontakt z nią, ogólnie u niej dobrze ![]() ![]()
#4595 |
Rozeznanie
|
Jane
![]() ![]() ![]() ![]() Syla ![]() Tola ![]() ![]() Zuzunia ![]() ![]() Alisze ![]() ![]() ![]() ![]() Blondyneczko ![]() ![]() Małż poszedł do Samerfilda (tutejsza Biedronka) po jakieś winko i inne duperelki i mu alkoholu nie sprzedali ![]() ![]() ![]() Jutro małż ma na 3 godz się stawić do pracy ![]() śle całuski ![]() ![]() ![]()
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Opowiadajcie. ps. wczoraj byłam u kosmetyczki na depilacji bikini i henne na brwi i regulacja. Siedziałam na fotelu 1,5 godz! Matko jedyna, kto tej ślamazarze dał dyplom? Serio, myślałam żw wyskubała mi całe brwi! A jak się za bikini wzięła ... ehhh tyle szczęścia, że efekt całkiem całkiem, ale nawet dzidzia się już niecierpliwiła bo kopała jak oszalała. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
ja sie straszne denerwuje tym wirusem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Blondynka! Czyli co? Na pewno będziesz mieć cesarkę?
Zuzia! Będzie dobrze, nie smutkuj się! ![]() Aliszcze! A może jednak? ![]() No to zaczynamy! Chwalę się! ![]() ![]()
#4599 |
Zakorzenienie
|
Tola lekarz bedzie obserwowac jak choroba sie rozwija
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
No ale zrozumiałam, że nie bardzo można go też teraz leczyć, tak?
#4601 |
Zakorzenienie
|
w ciazy nie bardzo mozna to usunac np laserem ale w ciazy nie mozna.Jesli mi to zejdzie a roznie bywa bo np miesiac temu nic nie mialam.Jesli zejdzie to wtedy cesarki nie bedzie a jak nie to tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny!!!!! O ludzie!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
OMG!!! Tola te perfumy!!! Kiedys je uwielbiałam, najbardziej charakterystyczny zapach jaki znam i nie mozna go z innym pomylić, ale tylko dla odwaznych i pewnych siebie...Orginalna mamuska bedziesz!!!
Ja nic nie chciałam na Mikołaja, a męzowi zrobiłam niespodzianke w postaci całej torby słodyczy KOCHA SŁODYCZE, wiec jak na mikołaja przystało dostał.. i jeszcze portfel bo swój ma juz zdarty. Dla mnie prezentem sa uciekające kilogramy a dieta wymaga dosc sporo gotówki, byle czego na "ruszt" nie wrzucisz jak głodna jestes.. niesttey...ale owoce moge jesc!!! ![]() jane co sie stało???!!!!
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
Jesteście tam????? Hej - odezwijcie się bo pęknę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
O ludzie! Wiecie co dostałam na Mikołaja???????
Tak jaby 2 kreseczki!!! ![]() ![]() No i zrobiłam betę, bo myślałam, że to niemożliwe, bo wiecie to zapalenie janików i w ogóle co tam ta ginka gadała - no i teraz męzuś odebrał i dzwoni, że coś 1100 beta??? ![]() ![]() ![]() O reny - ręce mi się trzęsą!!! Ależ mi serce wali!!! Przecież to zap. jajników miało być - o Boże!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Jenusie !!1 Jane nie stresuj mnie!!!! co sie dziej!!!!
![]() |
#4607 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() TAK SIĘ CIESZE!!! ![]() ![]()
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
Madzia! No beta mi wyszła!
![]() ![]() ![]() O Boże - a jeśli tam coś jest nie tak???? Na 13:00 mam iść do psorki z socj. do przepytki a mi się ręce trzesą i serce tak wali, że co ja zrobię?!!! O ła!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
ALE JA MAM AZ CIARKI PRZEZ CIEBIE!!!
Jane juz nie świruj Tylko ciesz sie i Mikołaja po spotkach całuj!!! Widzisz!!! Zadne tam zapalenie jajników to juz była ciąża!!!!! Ale masz najpiekniejsyz prezent!!! Boshe jak ja ci zazdroszcze!!!! ![]()
![]() |
#4611 |
Zadomowienie
|
Madzia, Tolu, Kocahne - kto tam jeszcz jest - please, no napiszcie mi czy to możliwe? Ojejciu - od razu Wam tu piszę właśnie dopiero co męzuś dzwonił, o ludzie!!!
Czy wiecie czy może w jakiś chorobach wyjść beta??? O jeny!!! Wiecie - cieszę się, boję się, cieszę się i boję ![]() ![]() ![]() No szoking! Ja sprawdziłam teścikiem bo wiecie, ginka kazała mi być pewną i dopiero wtedy ten antybiotyk zażyć, no więc tak czekałm bo mnie te jajniczki znów cosik tam zakłuwały - no i szok jaki wynik!!! Hej - co myslicie????? Hej!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
WOW JANE poważnie??????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matko, żeby to była prawda ![]() ![]() GRATULACJE KOCHANA STRASZNIE SIĘ CIESZĘ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Jane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi sie wydaje ze to ciaza 100% a dzwonilas do ginki? ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-06 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
Madzia
![]() Ale przecież poprzednio miałam @, może ciut inną, ale i tempka spadła, potem ta 1 ginka, że pęcherzyk za duży i nie pęknie, ta 2 ginka widziała 2 pęcherzyk na drugim jajniczku - o ludzie!!! Czy to serio to???!!!! O Boże! Żeby tylko wszystko było dobrze! Żeby już zostało i zdrowiusie!!! Trzymajcie kciuiki!!!! A ja muszę do tej profesroki iść - ojejciu, o czym ja dam radę z nia teraz gadać???? ![]() No takiego Mikołaja się nie spodziewałam, ale byłby norlanie przefajowy i niezapomniany!!! Bużka Madzia, że jestes tu w tej chwili ze mną! Strasznie tego potrzebowałam, bo mężuś jeszcze z wynikami nie wrócił!!! No ale szok! Jane z fasolką???? Ła!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny!!! No szok!!!
Domi, Blondi - no SZOK!!! ![]() ![]() Te gębki nie oddadzą moich emocji - o ła!!! Blondi - hej, ale czy to aż nie jest coś źle z tą betą, że taka duża????? Co to może zonaczać????? 2 dni po @??? Trochę się boję cieszyć, choć chcę - z życia trzeba korzystać z każdej chwili, prawda? Super, że jesteście tu ze mną, a ja zaraz musze lecieć! O ludzie! Teraz zupełnie nie chcę i się nie nadaje do socjo!!! Dziewczynki - powiedzcie, że tym razem bedzie wszystyko pięknie (nie tak jak w maju), że fasolka wróciła i już zostanie na dobre w pełni zdrowia i ze wszystkimi członkami!!!! - Co???? Trzymajcie kciuki!!!! Dzięki!!! ![]() POWIEDZCIE!!! NAPISZCIE!!! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-06 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Olivka ci składa Gratulacje!!1 juz napisałąm do dziewczyn!!! Syla tez się cieszy i pisała ze jej ginka tez powiedziałą ze ma zapalenia jajników a to juz ciaza była!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
1100 beta to 5/6 tc?
Laseczki jak sie ciesz pomimo moich złych wiesci humor mi sie poprawil ![]() Syla, Jane jeszcze raz Gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Wtajemniczenie
|
Musialam sie dobijac do kompa ale uff, udalo sie
![]() Jane kochana gratuluje ci serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi tez mowila o zapaleniu jajnikow(ze moje jajniki wygladaja jak po zapaleniu) a okazalo sie ze byla ciaza, dobrze ze nie wzielam tych zastrzykow bo nie mozna ich brac w ciazy. O rany, ale ta beta ![]() ![]() ![]() Wiesz co, obie w maju poronilysmy i obie w ciazy w grudniu ![]() ![]() Szybko do lekarza!!! Trzeba dzialac ![]()
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-12-06 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zadomowienie
|
O ja! Normalnie szok!!!
Mój męzuś zdobył nr tel. do tej ginki, u której byłam ostatnio - już dzwoniłam! Śmiała się, że mnie, że w ciązy jestem!!!! ![]() ![]() Przypomniałam Jej o tym maju i kazała duphaston brać 2 razy w ciągu dnia - dobrze, że mi zostało od tamtej poprzedniej, pamiętacie! Fajna babka - zresztą mówiła, że mam iść do zaprzyjaźnionej z nią apteki i wciąć na nią! No i antybiotyku nie ![]() To co - wezmę sobie ten duphaston no nie? Co radzicie dziewczynki? To od razu sobie wezmę, ok? Ła! Ła! Ła! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.