![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: troszkę rzeczy do wymiany
- Avon, Jogurtowy nawilżający balsam do ciała Truskawka i Guawa, nowy nieużywany
- Avon, Liftingujący żel do biustu, nowy, nieużywany to mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- za tą z zary to bym chciała coś podobnego, bo ogólnie mi sie podoba ale fason ciut mi nie odpowiada, ale za tą sweterkową moge oddac spokojnie ![]()
![]() |
#272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
są już negocjowane. Ceny sprawdzę z allegro i ew. KWC. Aromadisiac - 25 zł żel do biustu - 17 zł Avon, Naturals Odżywczy krem do twarzy Brzoskwinia i Mleczko migdałowe, 125ml, nowy nieużywany - 8 zł Avon, Bali Bliss EDT 50ml, nowa, nieużywana - 11 zł Avon, Pachnąca mgiełka do ciała Migdał i Mleko, nowa nieużywana 6 zł niecałe: 70 zł moje: roll on - (28 zł - ubytek) - 23 zł i nie wiem co tu dołożyć ![]() YSL to 100 zł i inna półka, tego za Avon nie oddam ![]() Thalgo 140 zł - odpada Bella Pierre - 40 euro - odpada Reszta też, bo w negocjacjach Mogłabym Ci oddać ew. Bare Escentuals - i.d. bare Vitamins, ale musiałabym do tego jeszcze coś dobrać po dokładkach, niekoniecznie co do złotówki, ale więcej niż 15 zł nie chciałabym jednak być stratna. Chyba, że zwolni się podkład Meow, to wtedy pasowałby cenowo do roll-on Garniera.
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
- Oriflame Volare krem do ciała 200ml użyty maksymalnie 3 razy, ubytek mały - Inglot, ultradelikatny róż do policzków, oczu i ciała, kolor 94 (tylko testowany), w kolorze brzoskwiniowym - L'Oreal, paletka Star Secrets Kit- Milla Jovovich, używana, ubytek niewielki paletka zawiera: róż, 3 cienie w tym 2 brązy + 1 rozświetlacz, błyszczyk - Oriflame, Emalia podkładowa pod lakier do paznokci, sprawia że lakier dłużej się trzyma, wyrównuje płytkę paznokcia - rezerwacja
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
to nie będzie korzystna wymianka dla mnie. Może po prostu ja z czegoś zrezygnuje albo za jedną z tych rzeczy co Ci sie u mnie podoba wymienimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, sprawdzając ceny na allegro nie liczyłam wcale tych najniższych,
chyba że ofert na taką cenę było naprawdę sporo. Ale dobrze zróbmy tak... Napisz mi czy te nowe rzeczy z Avonu mają długie daty i nadają się na prezenty. I krakowskim targiem liczmy za cołość nie 70 zł i nie 116 zł a 100 zł i ew. oddam Ci za nie YSL. Jakbyś miała jeszcze do miesiąca coś nowego z Avonu to chętnie Ci dodam Roll on i Meow. Najchętniej przygarnęłabym wyszczuplacze, dobre kremy do rąk, twarzy... Wtedy może uskładałybyśmy jeszcze większą wymiankę. Mnie zależy żeby się wyzbyć jak najwięcej zanim zamknę wątek, ale chciałabym już tylko najpotrzebniejsze rzeczy... ![]() Napisz proszę jak z tymi datami i czy nadają się na prezenty. ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
To co już mamy zaklepane, to do tego nie powinnyśmy wracać.
Już miesiąc mam dla Ciebie sample w rezerwacji i je blokowałam, a teraz zmieniasz zdanie - naprawdę nie mam czasu na takie wymianki. Mogę oddać Ci YSL za te rzeczy co wymianiłam, jeśli czegoś brak ew. zaproponuj coś innego, albo poczekam jeszcze na dokładkę.
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wymianka już jest zaklepana i blokuję dla kogoś rzeczy przez miesiąc, a ktoś po miesiącu zmienia zdanie i zmusza mnie do kolejnego przeliczania rzeczy i wystawienia ponownie tego co już usunęłam ze spisu - to przyznam, że jest to dla mnie problem, zwłaszcza że przed urlopem mam teraz urwanie głowy w pracy i coraz mniej czasu na siedzenie na wizażu, a rzeczy które blokowałam w ciągu miesiąca - mógł wziąć kto inny.
Może przydałoby się troszkę zrozumienia i postawienia w cudzej sytuacji. Myślałam, że mamy wymiankę ustaloną i możemy ją ew. powiększyć, a nie zmieniać rzeczy ustalone wcześniej. A do wymianek nikogo nie zmuszam...
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-13 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Weź, pod uwagę, że zablokowałam rzeczy na miesiąc a wątek otwieram tylko raz w roku ze względu na to, że nie mieszkam w Polsce.
Wobec tego jeśli ktoś zmienia mi zdanie, nie mam możliwości potem tego wymienić przez rok, a jakby każdy tak robił to niewiele bym wymieniła i zrobiłby się niezły zamęt - dlatego stwierdziłam, że nie mam czasu na takie wymianki. ![]() Przykro mi, że poczułaś się ofukana, bo moim zdaniem odpowiedź nie była ostra. Było to tylko proste stwierdzenie faktu. I sądzę, że jeśli postawisz się w mojej sytuacji zrozumiesz, że nie mogę sobie pozwolić na takie wymienianie. Daj znać co robimy. Zostajemy przy I wersji, którą już mamy zaklepaną? Przyjmujesz moją 2 wersję z YSL czy zaproponujesz inną? Czy rezygnujesz z całości?
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
A czy ten Windscape EDT nadaje się na prezent?
Jeśli tak to niech będzie tak jak pisałaś. Starej wymianki nie ruszamy. A Bali i glicerynka za Roll on. Nawet już tego nie liczę... ![]() Jeśli Windscape nadaje się na prezent to jestem za. Będziemy miały sporą wymiankę. Tylko prosiłabym abyś nadała do 10 lipca, bo jak przyjadę chciałabym aby paczucha już czekała, bo potrzebuję te rzeczy na prezenty. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-14 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
(ja od tego płynu do soczewek) Mi sie podoba u Ciebie puder bambusowy o ile jeszcze go masz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Chcę.
![]() To przyjmujemy wymiankę, którą zaproponowałaś YSL i roll on. A możesz mi jeszcze napisać co to takiego: - Avon, Liiv Botanicals, Esencja naprawcza, 50ml, nowa, nieużywana, do stosowania samodzielnie lub pod ulubiony krem ? I jakie jest to etui na karty (jakaś fotka czy link)? - Orsay skórzane etui na karty, bordowe, bardzo eleganckie, posiadam 2 sztuki Może jeszcze byśmy coś uskładały. ![]()
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
A mnie to interesują ogólnie próbki perfumek i pudry jasne też więc jeżeli chciałabyś ten płyn to napisz też co byłabyś w stanie dać mi za niego i wtedy dokonamy wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
I jak z tym płynkiem do soczewek? Zdecydowałaś co robimy?
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- A jeszcze tą próbke pudru bambusowego i tych EDM co pisałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
No ja wiem,wiem , nie wymagam żeby sie nie opłacało bo to będzie nie fair. A może coś dobierzesz lub zamiast próbki 1 ultravioletu pacniesz ten puderek bambusowy
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Mogę dorzucić pewnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Buteleczka z płynem nie była i nie jest otwierana, jest zabezpieczona od początku jednak kartonik jest otworzony (otworzyłam bo zastanawiałam sie nad uzyciem , ale zrezygnowałam bo zdecydowałam że jednak nie będe używać soczewek więc i płynu też nie) i lekko przedarty ( ale przedarty już do mnie taki przyszedł , bo zamawiałam go z allegro wraz z soczewkami ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
hej, masz może jakieś pędzle (lhk,flat top, do różu, z dobrych firm , syntetyczne, np.pixie,edm ) albo minerały na wymianę ? ( za castingi u mnie, bo pytałaś )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam dzisiaj Ci paczuszke rano.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
a nie masz nic oprócz tego? Mnie zapachy raczej nie interesują mam ich dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
Bella, pewnie, ze cos znajde, ale pytanie - czy nam sie taka malutka wymiana oplaca??? Moze znajdziesz cos jeszcze i zrobimy wieksza?
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie coś z kosmetyków np. eyeliner czarny w mazaku, nowy tusz, róże, rozświetlacze, bronzery. To wszystko jak masz coś z tego to napisz a ja zrezygnuje z czegoś co już wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Oj, przepraszam, net mi szaleje i nie zauwazylam, ze odpisana wiadomosc sie nie wyslala... Kochana, tym kremikiem to mam zamiar kusic kogos z Jadorkiem, wiec wybacz, ale niechetnie....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Na razie podziękuję. pozdrawiam
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
To w takim razie chętnie za roll-on przyjmę etui Orsay.
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A więc wklejam ostateczne podsumowanie naszej wymianki i zapraszam na PW na wymianę adresów. ![]() - Avon, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200ml, nowy, nieużywany - Avon, glicerynowy krem do rąk pomarańczowy, nowy, nieużywany - Avon, Chłodzący spray do stóp Wiśniowa świeżość 75ml nowy nieużywany - Aromadisiac 50 ml , nowy - Windscape 50 ml, nowy - Naturals Odżywczy krem do twarzy Brzoskwinia i Mleczko migdałowe - Avon, Pachnąca mgiełka do ciała Migdał i Mleko - etui Orsay za korekor YSL Garnier coffeine Roll-on spray Wella korektor EDM mint korektor Meow Abissinian
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
please odpisz u mnie , coś za Rossmann Styling Gel, żel do włosów 500ml, użyty raz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
a kochana nie chciałabyś samego masażera?
bo żel to tak jakby mam już w negocjacji ;|| ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- albo dobiore cos jesli nie będziesz chciala samego masażera... bo zależy mi na żelu ![]() trwały jest? ile trzyma xd? ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- hmm...tak mnie obie kusicie ![]() może masz coś z mojej wish listy? bo jeszcze tak się zastanawiam nad tym woskiem ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- jakbyś znalazła to ja bym nawet z tamtą dziewczyną nie negocjowała xD
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
hej.
no to może https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7...cji-wlosow.htm i dałabyś może trochę swoich materiałków (odnośnie grania na gitarze) co o tym myślisz?
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- wake up call: http://farrahdiba.blogspot.com/2008/...e-up-call.html (swatche) dawn: http://kyanvi.blogspot.com/2009/08/e...mineral-2.html korektor na zaczerwienienia, coś jak mint z tym, że dodatkowo nawilża ![]() a ta chińska seria pachnie wiśniami i orchideą ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- dawn właśnie wymieniam, a anthelios jest w negocjacjach także póki co mogę oddać Ci biodermę i z tej chińskiej serii mydełka dwa (w płynie i w kostce) bo żelu pod prysznic juz nie mam. a interesuje Cie jeszcze ta tunika/sukienka z ciuszkowego? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- - Avon, podkład matująco-wygładzający MagicX, kolor Natural Beige, nowy, nieużywany, w oryginalnym kartoniku, 30ml - Avon, Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu, nowy, nieużywany, 200ml - Avon, nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji, nowy, nieużywany, w oryginalnym kartoniku, 150ml - Avon, pachnące lakiery do paznokci: *******ing Pear: jeżyna, czarny pieprz - różowy i Delicious Berry: gruszka, melon - seledynowy (zielony), nowe, nieużywane, w oryginalnych kartonikach - Avon, Arabian Glow, złoty lakier do paznokci, świeżutki, 2 razy użyty, nie posiadam już kartonika - Avon, korektor lakieru do paznokci we flamastrze o zapachu wiosennych kwiatów, raz użyty - pędzel do pudru For your beauty, kupiony w Rossmannie, tylko testowany - Avon Soczysty błyszczyk do ust 6ml kolor Sundance, nowy, nieużywany -Avon, Marimekko for Avon, eyeshadow palette, paletka cieni do powiek, kolor Poppy Bloom, nowe, nieużywane i kilka opakowań po EDM ![]() za to wszystko mogę oddać biodermę i te dwa mydełka ![]() za: - Oriflame, rozświetlająca emulsja do cery tłustej i mieszanej, zużycie ok 1/5-1/4, świeżutka i pięknie pachnąca ![]() - Avon, jogurtowy nawilżający balsam do ciała truskawka&guawa, nowy, nieużywany mogę dorzucić sukienkę ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- jak przesadziłam to krzycz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-07-29 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
ooo super, że napisałaś ceny! w takim razie wzięłabym:
- Avon, podkład matująco-wygładzający MagicX, kolor Natural Beige, nowy, nieużywany, w oryginalnym kartoniku, 30ml 19.90 - Avon, Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu, nowy, nieużywany, 200ml 25zł - Avon, nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji, nowy, nieużywany, w oryginalnym kartoniku, 150ml 16.90 - Avon, pachnące lakiery do paznokci: *******ing Pear: jeżyna, czarny pieprz - różowy 9.90 - Avon, Arabian Glow, złoty lakier do paznokci, świeżutki, 2 razy użyty, nie posiadam już kartonika 9.90 ale był 2 razy użyty więc powiedzmy że jakieś 7zł - Avon, korektor lakieru do paznokci we flamastrze o zapachu wiosennych kwiatów, raz użyty 12.90 był użyty więc 10zł - pędzel do pudru For your beauty, kupiony w Rossmannie, tylko testowany 19.99 tak mogło by być? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.