![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biżutki TitoGallery
Już rozmawiałyśmy na ten temat - pierwsze cudne!!! I zdjecia naprawdę fajne. Myslę, że powinnaś sobie darować to czrne tło. Na takim fajnie widać przestrzeń, głębię. Ja chyba skupilabym sie na osiąganiu takiego efektu jak na pierwszych 2 fotkach, bo jak dla mnie są świetne
![]() I nie mów, że są do dupy ![]() Zobaczysz, obczaisz to. Moglaś pokazać pierwsze, oryginalne fotki tych pierwszych kolczyków, a potem dopiero te ![]() i nie pytaj kto ci pomoże ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się ostatni wrzucik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
www.dulcedo.pl
|
Pierwsze niebieściutkie świetne.
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Ładniutki ostatni wrzucik ,a naszyjnik naprawde sliczny Ci wyszedł
![]()
![]() |
#275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja do skutku będę powtarzać, że namiot + 2 lampy halogenowe po min 200 W i najlepiej szare tło. Głowa do góry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
Yori cykam gdzie popadnie, o różnych porach i nie zawsze idzie tak jakbym tego chciała
Piechotko- ja wiem, ze mogę na Ciebie liczyć ![]() Heurek- tak masz racje, jak tylko przeszłam na nowy aparat same problemy, sunnyskies- dawaj!!! bardzo chcę zobaczyć - jak to powiedziała Wrelka chyba nie ma juz czegos co nie było już pokazane i nie ma co sie przejmować- tylko pokazywać!!! ja chetnie zobacze ![]() lubomirka- jak mi miło ![]() ![]() follow me- ![]() WSZYSTKIE JESTEŚCIE KOCHANE ![]() A DZISIAJ SWARY- troszku tego zamówiłam i teraz szaleje- srebro oczywiscie, perły szklane w goldenkach i natura w olivine ![]() a na koniec perełki i bali ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
No, bizutki sliczne a fotki lepsze niż ostatnio
![]() Powiem tak - nie każda fotka wychodzi super. Każdemu. Nie każda biżutka lubi sie focić ;-) Mają kaprysy jak kobiety ![]() ![]() i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
eeetam. Marudzisz z tymi fotkami. Fajne wyszły. I biżuty też ciekawe zwłaszcza pierwsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Pozwoliłam sobie lekko je obrobic
![]() ![]()
Biżutki 2010 http://pretty.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411256 ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/showthr...354928&page=11 Edytowane przez follow me Czas edycji: 2010-05-16 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Tak, robię je tak jak Ci napisałam wyżej.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Ostatnie dwa wrzuciki - super. Wszystko mia się podoba, ciężko wybrać faworyta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
www.dulcedo.pl
|
Dwie pierwsze pary są dla cyganeczki
![]()
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
Pierwsza para naj naj naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- tak więc goldenki wygrywają ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
śliczny wrzucik, a drugie choć zupełnie nie moje kolorki najbardziej mi sie podobają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Oj naprawde marudzisz z tymi zdjeciami.Ja bym chciala,zeby moje byly choc w czesci tak dobre jak Twoje.A kolczyki wszystkie jak zwykle powalajace.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
To może i ja wtrącę swoje trzy grosze co do zdjęć, bo sama ostatnio trenuję na białym tle
![]() Dla przykładu pozwolę sobie wrzucić moje fotki kompletu swarkowego w czystym srebrze: 1. fotka przed obróbką, tylko przycięta, robiona przy kiepskiej pogodzie, ale maksymalnie rozjaśniona w ustawieniach aparatu 2. fotka po obróbce - wzmocnione kontrasty i wydobyty kolor Swarów. Chyba nie wyszła najgorzej, jak na szarugę za oknem ![]() 3. fotka kolców swarkowych robiona w ten sam sposób przy pięknym słonku za oknem (ok. godz. 11 rano), niestety nie mam oryginału sprzed obróbki, ale z tego co pamiętam, to zdjęcie nie było jakoś specjalnie podrasowywane ![]() 1.Załącznik 3113899 2.Załącznik 3113900 3.Załącznik 3113901 Na szarym tle EV mam ustawione na 0, ewentualnie minimalnie na + albo na -. Fotki wychodzą mi wtedy praktycznie niewymagające obróbki, o ile jest słońce za oknem i widać cienie, bo przy szarudze takie foty w ogóle do niczego się nie nadają ![]() Aha, wszystkie fotki robione na parapecie okiennym ![]() Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2010-05-17 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję, że jesteście, ze wsperacie, że odwiedzacie i podpowiadacie
![]() dziś komplet agatowy, zastanawiam sie tylko, czy by go nie zoksydować????. Tylko, że nie każdy tą oksydę lubi prawda?- a jak juz sie w płynie umoczy to sie nie odmoczy ![]() srebro, agat...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładny komplecik
![]()
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
tak szczerze to mi sie nie chce
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Komplecik jest bardzo efektowny i dokładnie wykonany, a zdjęcia Martuś jakieś lepsze
![]() ![]()
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Komplecik piękny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
prześliczny komplecik
![]() ![]()
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
Śliczny komplet! Forma, kamienie, KOLOR, kwiatuszki - uwielbiam taką biżuterię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Komplecik jest świetny!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
dziękuję dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() właśnie wrzuciłam komplet do wyceny, pewnie i tak nie otrzymam podpowiedzi, ale zawsze warto spróbować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.