![]() |
#271 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też od kilku lat nie słodzę kawy (białej,cappucino) ani herbaty, po prostu nie lubię, ale czarnej,klasycznej chyba nie odważyłabym się nie posłodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
![]() Wzywam Was, siły nieczyste, ukażcie swoje oblicze ![]() Trzeci tekst połknięty - dziś był przyjmny, o Maoritanga, Io i Flotylli 7 łodzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | ||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Kiedy już zamieszkalismy razem (z Królewną i naszym synem) wuj nadal spędzał święta z nami, ale najciekawsze było to, że do ogólnej atmosfery luzu i olewactwa nawet moja mama się dopasowała. No, pewne formy zachować trza było, ale... No cóż. ![]() ![]() ![]() Jaki myśliciel, takie zamyślenie. ![]() Cytat:
![]() Ja bym tak do obu klubów się zapisała najchętniej, ale przy aktualnym tempie sypania się moich piuór za miesiąc założę klub łysych. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To przeciez niemożliwe, żeby ktoś miał aż tak zły gust. ![]() Cytat:
![]() A odchudzanie jest niezdrowe. Kiedy człowiek jest na diecie cały czas myśli o diecie, czyli o niejedzeniu. Ergo: mysli o jedzeniu. A jak człowiek myśli o jedzeniu - robi się głodny, jak jest głodny, w końcu coś zje. Jeśli ciągle je - tyje. Z tego jasno wynika, że odchudzanie nie odchudza, a wręcz przeciwnie. ![]() A ja tylko gorzką pijam. ![]() Cytat:
![]() Ale strachliwa nie jestem. W kwestii zaś wymiany - drzwi i okna mam już wymienione, na organy nie starczy środków. I zacięcia też... Cytat:
![]() Cytat:
W sumie, moge się wypowiadać nie na temat i od rzeczy - mam w tym wprawę. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Kłamiesz. Jesteś moim mężem. A to oznacza, że jesteś interesującym, niszowym mężczyzną ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#277 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() powywalalam sobie troche-od razu mi lepiej ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
a bo ten wykorzystywany Tumulciak itp
![]() ja święta spędziłam w domu,bo dziecko chore-właśnie sobie uświadomiłam,że na dworzu byłam ostatnio w środę ![]() nawet Tumulte mi się dzisiaj w ogóle nie podoba,świat się wali ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie słodzę herbaty ![]() ![]() tu jesteśmy!!! ![]() to pogadaj z Justyną - może też jej się przyśnisz ![]() niom ![]() Skoro wam tak się Księciunio spodobal, to dorzucę jeszcze trochę - Disney dla dorosłych (facet, co to rysował jest genialny ![]()
![]() |
#280 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Winter - zdrówka dla synka!
Moja córka o dziwo jakoś się trzyma - oby do wiosny! Cytat:
![]() ja się odchudzam bez jakiegoś ogranicznania ale jem mniej i dziś czuję się już lepiej. Zrobiłam dietetyczną pomidorówkę i pyszną sałatkę z krewetkami, kaparami i mozarellą. Wrzucałam wszystko co mi wpadło w ręce ![]() Kupiłam następną część sagi o edwardzie cullenie ![]() wciągnęło mnie.
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
bo dobry wampir nie jest zły...
![]()
#282 |
Zakorzenienie
|
W ramach odchudznia wchłonęłam 5 sztuk Rafaello, kawałek sernika i 6 sztuk Michałków. I lekko mnie mdli
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Maja czytam czytam i ciągle przed oczami stoi mi ten Pattison.
W sumie niezły jest / przynajmniej w filmie/, szkoda, że taki młody ![]() Cytat:
![]() hmm czy jak zjem miskę tej sałatki to ona już chyba nie będzie dietetyczna?
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jako stuletni wampir tym bardziej ![]() Ja pierwszą część czytałam jeszcze przed premiera filmu - wtedy to dopiero w wyobraźni Edward był cudo! ![]() Ja to chyba sobie tego księcia z Pięknej i Bestii na tapetę zaraz pierdyknę ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Nindżopesz
|
A Wy znowu o ciachach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, surowych ciastek się nie je ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
chyba, że się chce popieścić jeszcze z prokuratorem...
![]()
#288 |
Zakorzenienie
|
Pod warunkiem, że prokurator też nie jest młodszy od nas...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Winterko- co dolega twojemu dzieciątku? Życzę dużo zdrówka!
Co do snów, to wolałabym śnić za siebie- chociaż, kto wie? Może to byłaby jakaś misja. Czytałam opowiadanie, gdzie sen był na kartki, oczywiście kwitł czarny rynek. A teraz- do rzeczy. Fryzjer. Nie zdałam się na jego wenę (co to, to nie), tylko narysowałam, o co mi chodzi. Rezultaty są takie: Załącznik 2747778 Załącznik 2747779 Załącznik 2747781 Załącznik 2747782 Załącznik 2747792 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi zagarniętymi włosami na jedno oczko, tak zalotnie... ![]()
![]() |
#291 |
Nindżopesz
|
Justyno, gładko ale zawadiacko, podoba mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Justyno, bardzo mi się ten rezultat podoba, bo niby prosto i klasycznie z jednej strony, ale z drugiej tak zalotnie jak piszą dziewczyny i charakternie powiedziałabym. Niejednoznacznie zatem, a to się ceni
![]() Red, Madziczko, ja chętnie przyjmę surowe ciacha (w sensie 18+) do obróbki ![]() Maju, obrazki są całkiem do rzeczy, biorę wszystkich ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-28 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Przeczytalam wszystkie ksiazki z sagi Twilight. Ja wiem, ze naiwne itp ale czytalo sie milo.
Serio. No ale czytajac tez niestety Edward jawi mi sie jako Patinson a Bella jako ta sztywniara Stewart (czy jak jej tam). Sabbath - na wypadajace wlosy najlepszy jest ... brak stresu (a mialas go nieco i mam nadzieje, ze teraz odetchniesz) oraz Szampon i TONIK Neril Garniera.... Serio - tonik i szampon w aptece to koszt okolo 20 zl za butelke ale pomaga! Sprobuj! Mnie na wlosy, ktore wyciagalam garsciami, pomoglo. Wzmocnilo, przstaly wypadac i nawet odrosly. |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hola, Hola! ten z Pięknej i Bestii, ten różą jest mój ![]() W necie możesz znaleźc jeszcze wiele więcej (Herkulesa, Alladyna, tego Indiańca od Pocahontas, czekoladki... ![]() ![]() a nie - jeszcze tylko jeden (Marsden w roli księcia z Zaczarowanej), bo jak zobaczyłam, to padłam ![]() A jaki miecz ma!!! ![]() Cytat:
![]() Proste i przewidywalne, ale w tym sęk - taka współczesna bajka o Kopciuszku i Księciu z Bajki ![]() No i brawa dla autorki, że potrafiłą pokazać romantyczną stronę miłości w taki sposób, że człowiek z zapartym tchem czyta o ich pierwszym pocałunku ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 20:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Sabb, co do włosów, Hecate ma rację, przede wszystkim zlikwiduj źródło stresu. To jest największe dziadostwo w tym całym ambarasie.
Poza tym polecam gorąco kosmetyki - szampony i oleje - ajurwedyjskie, czynią cuda. Zajrzyj tutaj: http://www.helfy.pl/kosmetyki-ajurwedyjskie, może wybierzesz coś dla siebie. Z kosmetyków ajurwedyjskich mam szampon Aritha oczyszczający skórę i włosy (na Allegro jest w postaci płynnej, bo z tego co pamiętam, na tej stronie mają tylko w pudrze) oraz olej kokosowy Dabur Vatika (też z Allegro). Poza tym polecam tran, kapsułki Inneov albo Anacaps (te drugie są tańsze, ok. 60 zł), picie skrzypu/pokrzywy/drożdży, a jeśli nie zdecydowałabyś sie na ajurwedę, to maseczka z oleju rycynowego, żółtek i cytryny. Profilaktycznie możesz wykonać badania krwi, hormonów, tarczycy... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-28 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Maju - ja biorę wszystkich, każdy na inny dzień tygodnia
![]() Możemy się wymieniać ![]() Tylko te "stroje" trzeba zmienić, bo niektóre z lekka gejowsko wyglądają... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Och, nawet nie wiesz jaki to dla mnie komplement ![]() ![]() Mnie łapie weltschmerz jak cholera, jak sobie pomyślę o mojej pierwszej sesji, o której tak naprawdę myśleć nie przestaję, i chociaż spędziłam całe święta w książkach, to nadal jestem przekonana, że tej *****skiej sesji nie zaliczę ![]() To sobie ulżyłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co powiesz na to? ![]() Bruneci, blondyni, ja wszystkich was... ![]() Chociaż wolę bruneta - jest mój ![]() ![]() ![]() ![]() Kurka, jeden dzień bez słodyczy i już tylko ciacha mi w głowie ![]()
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro siedzisz teraz i się uczysz, to zdasz. Wiem co mówię, mówię co wiem ![]() Sama tak miałam. Nowa sytuacja, więc nie wiesz, co Cię czeka. A tak naprawdę to nie jest takie straszne, jak spojrzysz na to z perspektywy czasu. Ja się na niektóre egzaminy uczyłam 2 dni i zdawałam. Głowa do góry i nie denerwować się, bo załatwisz się tak, jak ja się załatwiłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.