|
|
#271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrappowy chaos Almien ^_^
wilczex - dziękuję
mamatosiagosia - dziękuję za odwiedziny tolinka83 - miło, że znów wpadłaś i dziękuję za miłe słowa ![]() heurek - fajnie, że do mnie wpadasz i strasznie się cieszę na tak miłe słowa Jak patrzę jak się szybko rozwijacie i upgrade-ujecie w stosowanych technikach, to odnoszę wrażenie, że jestem sto lat za murzynami. Wrzeciono powstało z drutu 999, który koszmarnie się giął. Chciałam go "przewrappować" na nowo na drucie 925 ale kumpela zasugerowała, że tak jest lepiej bo jest taki "artystyczny, kontrolowany chaos", no to zostało. Czara ognia to pierwszy wisior, gdzie panuje symetria elementów z lewej i prawej strony. Przeciągałam ten drut, owijałam, formowałam go w trakcie i udało się uzyskać efekt, o który mi chodziło czyli jak zwykle....DUŻO DOBRE. A co do Prince of Persia, to może środek się wydaje chaotyczny tylko z pozoru,bo tam oprawa kamienia została złączona celowo dość szerokim oplotem gorsetowym, żeby nie napychać tam drutu. Ale spróbuję następnym razem ciasnego oplotu, może będzie wizualnie mniej chaotyczny. ![]() pendeloquee - dziękuję za odwiedziny i za komentarz ak_pinki - jak zwykle bardzo miło mi powitać Cię w moim wątku ![]() mamahania - dziękuję ci serdecznie ![]() viktorej - dziękuję za odwiedzenie mojego wątku i za miły komentarz ![]() lwica83 - fajnie, że podglądasz moje prace, ciepło je przyjmujesz i komentujesz, aż serducho się raduje ![]() sunnyskies - dziękuję Ci serdecznie Kathinna - witaj w moim wątku i dziękuję lunamin - dzięki kochana, że zaglądasz ![]() lookrecya - dziękuję za ponowne odwiedziny
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Robisz takie piękne wrappki, ze szok... Siedzę przed monitorem i wzdycham... Szczególnie po tym, jak przed chwilą rozwaliłam zawieszkę, nad którą pracowałam pół nocy...
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
Wrapowane wisiory sa cudne
![]() takie magiczne i tajmenicze
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ?
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo podobaja mi się wszystkie ostatnie wisiory oraz pierścionek - taka miniłączka na palcu
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Prince of Persia jest cudowny
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
pooglądałam sobie i mnie zatkało. jak można wmontować tyle zawijasów i tak symetrycznie......... udam, że wypowiedzi o cofaniu się w ogóle nie czytałam... bosze ja to dopiero za tymi murzynami
![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Prince of Percia - DUŻE WOW !!!
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Ekstra! Największe wrażenie oczywiście zrobiły na mnie wisiory, więc głównie o nich będę pisać ;P Bardzo mi się podobają ich kształty i w ogóle pomysł, ciekawe są, i zaskakujące, drugi jest fantastyczny. Troszkę mogę się doczepić do owijania, bo jest takie z przerwami, ale tutaj wystarczy trochę więcej cierpliwości i będzie ok. Fajnie Ci te wisiory wyszły.
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo podobają mi sie Twoje wisiory. Projekty sa cudne i osoba która je kupi, na pewno będzie z nich zadowolona
. Sama bym je chętnie przygarnęłaPozwolę sobie jednak na dwa słowa krytyki - w Czarze ognia i Prince of Persia widać czasem niedociągnięcia przy owijaniu. Przy czym w Czarze nie pasuje mi trochę ten kamyk na dole . Sam wisior jest bardzo bogaty i pełen przepychu. natomiast ten wiszący kamyk sprawia wrażenie gołego i takiego... trochę z innej bajki. Może jakbyś mu dodała taką okręcona czapeczkę na czubek (tylko nie za dużą, żeby nie przedobrzyć ) , to nie czuł by się taki brzydko-kaczątkowy...
|
|
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczyny, na twarzy mam wielkiego rogala jak czytam tak miłe komentarze, aż się serducho raduje gdy widzę, że odwiedzacie i komentujecie mój wątek, tym bardziej, że każda z Was robi cudowne rzeczy i czasami człek bez śliniaka nie daje rady.
Naprawdę bardzo Wam wszystkim dziękuję, jesteście the beściackie! ![]() Wilczex, nie załamuj się, moje prace nie są jeszcze nawet w połowie tak dobre jak dziewczyn na wizażu, czasami przyjdzie zwątpienie gdy patrzę na moje wrappy i porównuję je z cudami jakie możemy oglądać w ArsNeo, Modnej czy Trendymanii ale grunt to praktyka, samozaparcie i chęć do dalszego rozwoju, wtedy będzie na pewno cacy. Aillil - miło, że odwiedziłaś mój wątek i dziękuję za komentarz. viktorej - tak rzuciłaś z Prince of Egipt i naszło mnie na zrobienie wrappowej piramidy ![]() dwaslonca - witam chainmaillową mistrzynię w moim wątku i dziękuję Ci serdecznie za miły komentarz oraz za odwiedziny. ![]() karykaturka - miłe jest to co piszesz, mam nadzieję, że czasami do mnie zaglądniesz. dagus_gd - ŻARTUJESZ!!! Oglądałam ostatnio Twoje gronka i mnie rozepchało z zazdrości nad ich wizualną wypaśnością i wykonaniem więc mi tu nie opowiadaj o murzynach i minionych wiekach bo będziesz bita! ![]() bojaboja - ggagatka - fajnie, że u mnie znów jesteś i szalenie się cieszę z tak miłej opinii o moich wisiorach, od tak utalentowanej wrappowiczki. ![]() demit - dziękuję za opinię i odwiedziny. A co do czapeczki to myślałam nad nią, ale jakoś do realizacji nie doszło. Może jeszcze ją dodam w wolnej chwili. A teraz Wam się troszkę pożalę, wysłałam zgłoszenie do Modnej i ArsNeo ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. Fatalnie tak wysyłać zgłoszenie i nawet nie wiedzieć czy doszło czy nie, albo co trzeba poprawić. Przy takim sposobie powiadamiania człek nawet nie wie, czy wysyłać coś jeszcze raz czy dać sobie spokój bo to za wysokie progi. Rozumiem, że gdyby tak każdemu odpowiadać to by właścicielom czasu nie starczyło, ale mimo wszystko może to trochę zdołować.
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Wisiory z labradorytem są niesamowite
Nie przejrzałam całego Twojego wątku ale i tak zdążyłam zauważyć, że zrobiłaś niesamowite postępy masz wyobraźnię przestrzenną co przy wrapkach jest bardzo mile widziane Strach pomyśleć co będzie dalej
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
jesteś zakręcona, oczywiście pozytywnie
|
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Nom, człek się czasem kręci jak bąk po wodzie, jak nie wie co ze sobą zrobić z nadmiaru lub niedoboru zajęć, mnie się też to czasami zdarza.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Oglądnęłam cały wątek po kryjomu w pracy
i tak jak byłam już oszołomiona przy pierwszym wrzucie z wrapami to później było już tylko gorzej, a teraz to już tak mi zostało mnóstwo pięknych prac, wrapki aż zapierają dech, nawet nie zdołałabym sobie uzmysłowić w jaki sposób zostały wykonane ale śliczne jak zresztą chyba wszystkie prace które zobaczyłam w tym wątku, już sama nie wiem co pisać, więc bije brawo i pozdrawiam![]()
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1283382166
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1283382608 piękne, przepiękne prace wydaja mi się kunsztowne i bogate... |
|
|
|
|
#288 |
|
Przyczajenie
|
Witam Ja tu nowa
Prace w galeriach widziałam zanim na forum się doczłapałam. Znalazłam też www., ale nieaktywna Są szanse na zakup, obejrzenie prac zanim trafią do galerii? Pozdrawiam cieplutko /er_be
|
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było w moim wątku bo za dużo spraw dzieje się każdego dnia i trudno dzień z dniem powiązać. Postanowiłam troszkę odświeżyć wątek, wrzucając kilka zdjęć z wrappkami. Wire-wrapping jest strasznie czasochłonny, więc w natłoku spraw trudno mi znaleźć czas na wykonanie jakiegoś nowego wyplatańca, a jak już się zdarzy to zajmuje mi to baardzo dużo czasu. Częściej robię składaki bo jest szybciej, tym niemniej jakiś wrappek czasami się wciśnie w grafik, ale raczej przy konkretnym zamówieniu.
![]() 1. Bransoleta Prince of Egypt - wykonana na zamówienie do kompletu z wisiorem, który kiedyś prezentowałam już w wątku. Labradoryt i srebro.
|
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
2. Księżniczka z nefrytu - kolczyki na zamówienie do kompletu z wisiorem, który również był tu już kiedyś prezentowany. Nefryt bursztynowy i srebro.
3. Delikatny wisiorek z nefrytem bursztynowym. Miały być kolczyki ale nastąpiło u mnie zmęczenie materiału, więc zostałam przy wisiorku.
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Pięknie oj pieknie zawsze u ciebie
i żółte kolczyki również urocze
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Komplet jest prześliczny!
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Oj szkoda, że nie masz więcej czasu na wrapki bo super Ci to idzie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Komplet jest przepiękny
|
|
|
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
Almien, o Jezusie słodki, No z taka bransą to ja bym się nie rozstawała
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
Umarłam i jestem w niebie
![]() Wszystko piękne! ![]() Jednak bransoletka, chyba wszystko byłabym skłonna zrobić, aby ją mieć ![]() |
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Bransoleta jest cudna, bardzo bogata, ale ze smakiem .Świetna kompozycja kolczyków i te słoneczne kolorki
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
Piękne
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne słoneczne prace!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

Jak patrzę jak się szybko rozwijacie i upgrade-ujecie w stosowanych technikach, to odnoszę wrażenie, że jestem sto lat za murzynami. 

ale śliczne jak zresztą chyba wszystkie prace które zobaczyłam w tym wątku, już sama nie wiem co pisać, więc bije brawo i pozdrawiam