Nieustanna walka, do stracenia 10+ Zapraszam! Start - lipiec - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 16:41   #271
czekoladka666
Raczkowanie

GG do czekoladka666
Dot.: Nieustanna walka, do stracenia 10+ Zapraszam! Start - lipiec

a wlasnie zjadlam te pierogi i byly pyszne kupilam niestety takie mrozone,na opakowaniu jest napisane ze 9 pierogow to ok 380 kcal,wiec zrobilam sobie 10 bez zasmazki tylko odlalam 10 ml oliwy z oliwek (10 ml= 82 kcal) i podsmazylam na tym cebulke,wiec obiadek wyniosl mnie jakies 500 kcal.Niestety od razu mnie wydęło po tym ciescie,to sa wlasnie najwieksze minusy jedzenia tego typu rzeczy.Ale i tak wychodze ze trzeba jesc wszystko,lecz w ograniczonych ilosciach.Buziaki
czekoladka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 16:46   #272
sss7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka666 Pokaż wiadomość
a wlasnie zjadlam te pierogi i byly pyszne kupilam niestety takie mrozone,na opakowaniu jest napisane ze 9 pierogow to ok 380 kcal,wiec zrobilam sobie 10 bez zasmazki tylko odlalam 10 ml oliwy z oliwek (10 ml= 82 kcal) i podsmazylam na tym cebulke,wiec obiadek wyniosl mnie jakies 500 kcal.Niestety od razu mnie wydęło po tym ciescie,to sa wlasnie najwieksze minusy jedzenia tego typu rzeczy.Ale i tak wychodze ze trzeba jesc wszystko,lecz w ograniczonych ilosciach.Buziaki
I bardzo dobrze... na pewno nie zrujnowało to Twojej diete, a iloe humor lepszy, po pysznych pierożkach. Oj Zła kobieto! smaka mi narobiłaś! Ja dizś ide do polskiego sklepu po twaróg i zeby sie nie skonczyło na takich własnie pierożkach gotowych ze sklepu. Chociaz w sumie zjadłabym tez krokiety z kapusta i grzybami z czerwonym barszczykiem, a to już ni byłoby az tak kaloryczne
Stary 2010-07-19, 16:51   #273
czekoladka666
Raczkowanie

GG do czekoladka666

o kurcze!!!!!!!krokiety..ta k!!!!!!!!!! dzieki za podpowiedz co jutro zrobic na obiad:P:P
czekoladka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 16:55   #274
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pirjo Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim, którym spadła waga
Ja się mam zamiar zważyć dopiero 1 sierpnia. Codzienne wchodzenie na wagę mnie załamuje i demotywuje :P

Ja dziś byłam praktycznie cały dzień poza domem i na razie jestem zbyt padnięta na jakąś aktywność, ale zbiorę się niebawem do tej A6W, żeby nie było, że nie
ja tez codziennie sie nie waze
jeszcze ide pobiegac wieczorkiem...

ale smaka tu robicie
Stary 2010-07-19, 17:09   #275
trassp
Raczkowanie

mam ochotę pobiegać albo wyjść na rower a tu deszcz

edit: jednak nie marnuję dnia, znalazłam skakankę !

Edytowane przez trassp
Czas edycji: 2010-07-19 o 17:31
trassp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 17:23   #276
star_dust
Raczkowanie

ja do sałatek jogurt naturalny ew. kefir zamiast majonezu czy śmietany
tuńczyk stanowi chyba moje podstawowe źródło mięsa
pierogi ruskie, z truskawkami czy kapustą i pieczarkami bez żadnych smalców skwarków itp tylko zwyczajnie ugotowane to nie są jakieś strasznie kaloryczne tyle, że ich esencje stanowią węglowodany
polecam:
- sałatki - czyli masa różnych warzywek znalezionych w lodówce, do tego trochę tuńczyka/pokrojona chuda wędliny/kurczaka lub sera feta/mozarella a wszystko z jogurtem naturalnym
- warzywa na patelnię - usmażone na oliwie z oliwek albo jeszcze lepiej przyrządzone na parze - można dorzucić trochę mięsa z kurczaka jak ma być bardziej pożywne
- różnego rodzaju owoce morza plus pół porcji ryżu
- szpinak - jest super tylko nie mam jeszcze do końca patentu na jego przyrządzanie - na pewno dobrze zmieszać z białym serkiem i np dorzucić pokrojony pomidor to taka lekka wersja na kolację, w wersji obiadowej to przyszło mi do głowy tylko pomieszać z serkiem i wpakować w naleśnik bardzo sycące tylko ten naleśnik :/
- zupa brokułowa - mniam

dobra po czymś w rodzaju kolacji czas się pomęczyć na spiningu i bieżni
star_dust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 17:44   #277
Kate_90
Raczkowanie

piszecie tu tyle ze szok kupiłam dziś wagę, zważe sie jutro rano na czczo i podam wage do tabelki, ale myslę, że bez zmian. może pojde pobiegac dzis... brak mi motywacji, chęci i w ogóle. wy wszystkie lepiej jecie, ćwiczycie chudniecie... a ja schudłam kg, a teraz 2tyg waga stoi... wrr...!!!!

musze sie jakos ogarnąć.

walczę o swoje ciało i przeciwko swojemu leniustwu!
obecnie - 80kg
cel I - 75kg
cel II - 70 kg
dalej zobaczymy
marzenie 60kg
Kate_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 18:37   #278
Hacha
Raczkowanie

Odmeldowuję moje dzisiejsze ćwiczenia:
rower - 40 km
brzuszki - 200 powtórzeń
Dieta - bez zarzutu.
Ważymy się co poniedziałek? Jeśli tak to podam wagę w przyszłym tygodniu,bo odchudzam się dopiero od wczoraj.
Stary 2010-07-19, 18:51   #279
Mary_Q
Zakorzenienie

witajcie czy mozna sie jeszcze dolaczyc czy juz zapozno?
ja zaczelam odchudzanko jakos w II polowie czerwca,obecnie mam minus 9 kg ale wstydze sie podac wagi poczatkowej do tabelki :P dopiero jak osiagne swoj sukces tak azebym nie musiala sie wstydzic ;p

pozdrawiam wszystkie walczace ;*
Mary_Q jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 18:54   #280
lilin07
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Hacha Pokaż wiadomość
Ważymy się co poniedziałek? Jeśli tak to podam wagę w przyszłym tygodniu,bo odchudzam się dopiero od wczoraj.
Tak, w poniedziałek

Moje dzisiejsze jedzonko:
Śniadanie 1 : 2 bułki graham posmarowane pastą jajeczną + ogórek kiszony
Śniadanie 2 : miska czereśni przejadłam się
Obiad : warzywa z patelni
Podwieczorek : brak (byłam na mieście i wolałam nic niż fastfoody jak mój TŻ
Kolacja : połowa twarożku ziarnistego (100g) + wkrojony pomidor

Płyny : 1,5l zimnej wody niegazowanej + 2 czerwone herbaty + kawa mrożona na mieście

Dziewczyny jakie ćwiczenia na piersi??? Mam 75C, a nie chcę, aby przez dietę mi się zmniejszyły do B
Stary 2010-07-19, 18:58   #281
Mary_Q
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
mozesz korzystac z majonezu light
nie polecam majonezu light ze wzgl.na jego szkodliwe skladniki
lepiej zmieszac odrobine zwyklego majonezu z jogurtem

ogolnie odradzam produkty light ze wzgl na aspartam,benzoesan sodu i inne szkodliwe substancje,konserwanty itd

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

ooo fajny artykul na ten temat:
http://www.sfd.pl/***_Produkty_light_***-t333859.html
Mary_Q jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 18:58   #282
sss7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez star_dust Pokaż wiadomość
pierogi ruskie, z truskawkami czy kapustą i pieczarkami bez żadnych smalców skwarków itp tylko zwyczajnie ugotowane to nie są jakieś strasznie kaloryczne tyle, że ich esencje stanowią węglowodany - niestety ww proste ale czasem tez mozna
polecam:
- sałatki - czyli masa różnych warzywek znalezionych w lodówce, do tego trochę tuńczyka/pokrojona chuda wędliny/kurczaka lub sera feta/mozarella a wszystko z jogurtem naturalnym - feta bardzo tłusta, ale kilka kosteczek mozna w sałatce zjesc, prawda? byle sie na całą kostke nie rzucać
- warzywa na patelnię - usmażone na oliwie z oliwek albo jeszcze lepiej przyrządzone na parze - można dorzucić trochę mięsa z kurczaka jak ma być bardziej pożywne
- różnego rodzaju owoce morza plus pół porcji ryżu -brązowego
- szpinak - jest super tylko nie mam jeszcze do końca patentu na jego przyrządzanie - na pewno dobrze zmieszać z białym serkiem i np dorzucić pokrojony pomidor to taka lekka wersja na kolację, w wersji obiadowej to przyszło mi do głowy tylko pomieszać z serkiem i wpakować w naleśnik bardzo sycące tylko ten naleśnik :/ - ja zamiast mleka daje kefir wiec wychodzi troche zdrowiej, zostaje tylko mąka.
- zupa brokułowa - mniam - jak robisz?? brzmi smakowicie

dobra po czymś w rodzaju kolacji czas się pomęczyć na spiningu i bieżni
Hacha, obecną wage i wzrost, a Cherry wpisze Ci do tabelki jako wage startową.

Kate, pobiegaj interwałowo. szybki marsz/bieg, albo trucht/sprint na zmiane - to bardzo podkręca metabolizm, a wystarczy około 30min pierwszego lub 15-20min drugiego
Stary 2010-07-19, 19:02   #283
patrycja2494
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!
Ja dzisiaj ćwiczyłam tylko 30 min na moim starym, skrzypiącym rowerku stacjonarnym . Mało, wiem, ale postanowiłam, że skoro dopiero zaczynam odchudzanie, to zacznę od 30 min i codziennie będę zwiększać czas
A oto, co dzisiaj zjadłam:
Śniadanie: dwie duuuże kromki chleba ciemnego-słonecznikowego,na to plasterek szynki drobiowej, posmarowanej serkiem ziarnistym, pomidor
II śniadanie: Jogurt z ziarnami zbóż Danone (myślałam, że zdrowy i dietetyczny, ale po przeczytaniu etykiety nie jestem tego taka pewna, następnym razem kupię naturalny,+orzechy i płatki owsiane), spory kawałek arbuza
Obiad: Duszona pierś z kurczaka + sporo brokułów
Podwieczorek: Pół serka ziarnistego, jabłko
Kolacja: Połowa sałatki z tuńczyka w sosie własnym, jajka, połowy papryki, dwóch liści sałaty lodowej, polane niewielką ilością sosu: jogurt activia, malutko majonezu, musztardy, pieprz, sól.

Dodatkowo około 0,7 litra wody (wiem, malutko, ale jeśli o mnie chodzi to to i tak sukces, stopniowo będę zwiększać), 2 czerwone herbaty, kawa z mlekiem i płaską łyżeczką cukru .

A jak Wam idzie?

Edytowane przez patrycja2494
Czas edycji: 2010-07-19 o 19:03
patrycja2494 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 19:19   #284
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycja2494 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Ja dzisiaj ćwiczyłam tylko 30 min na moim starym, skrzypiącym rowerku stacjonarnym . Mało, wiem, ale postanowiłam, że skoro dopiero zaczynam odchudzanie, to zacznę od 30 min i codziennie będę zwiększać czas
A oto, co dzisiaj zjadłam:
Śniadanie: dwie duuuże kromki chleba ciemnego-słonecznikowego,na to plasterek szynki drobiowej, posmarowanej serkiem ziarnistym, pomidor
II śniadanie: Jogurt z ziarnami zbóż Danone (myślałam, że zdrowy i dietetyczny, ale po przeczytaniu etykiety nie jestem tego taka pewna, następnym razem kupię naturalny,+orzechy i płatki owsiane), spory kawałek arbuza
Obiad: Duszona pierś z kurczaka + sporo brokułów
Podwieczorek: Pół serka ziarnistego, jabłko
Kolacja: Połowa sałatki z tuńczyka w sosie własnym, jajka, połowy papryki, dwóch liści sałaty lodowej, polane niewielką ilością sosu: jogurt activia, malutko majonezu, musztardy, pieprz, sól.

Dodatkowo około 0,7 litra wody (wiem, malutko, ale jeśli o mnie chodzi to to i tak sukces, stopniowo będę zwiększać), 2 czerwone herbaty, kawa z mlekiem i płaską łyżeczką cukru .

A jak Wam idzie?
ja własnie wróciłam z biegania- 20 minut (codziennie bede zwiekszac
ja troche mniej jem, a waga mi nie spada
tez mam problemy z piciem wody, bo mi sie ciagle siusiu chce

Na kolacje zjdałam 1 duzy kawałek chleba zytniego, 3 duze łyzki twarozku farmerskiego, 4 rzodkiewki i maly jogurt truskawkowy light

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2010-07-19 o 19:21
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 19:28   #285
Pirjo
Raczkowanie

ja dziś się nie popisałam...

Śniadanie: kawa z płaską łyżką cukru, jajecznica z 3 jajek na odrobinie masła i z 1 waflem ryżowym (nie było ciemnego chleba w domu, a samej jajecznicy nie mogę jakoś zjeść)
Po czym wybiegłam załatwiać sprawy w urzędzie i na uczelni.
II śniadanie: wepchnięte w siebie po drodze jabłko
Obiad: makaron z odrobiną mięsa i ketchupem (wiem, wiem, wiem... ale ja nie zdążyłam zrobić zakupów, moi rodzice poza domem aktualnie, a mówić moim braciom, że mają się ruszyć na zakupy to można sobie milion razy, a i tak to oleją i zamówią pizze, albo pojadą na kebaba, marudząc, że jestem straszna świnia, że nie zrobiłam obiadu).

A teraz mnie boli brzuch, więc odpracowałam tylko to A6W i się zwijam na kanapie popijając wodę :/ Porażka

FINLANDIA !
On lottovoitto syntyä Suomeen !
Pirjo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 19:41   #286
sss7
Zadomowienie

Cytat:
ja troche mniej jem, a waga mi nie spada

No właśnie pewnie dlatego waga stoi. Nie można jesc mało, bo wtedy metabolizm zwalnia, a organizm wszystko co dostanie do jedzenia odkłąda na cieżkie czasy, bo mysli ze własnie nadchodzą Moge wiedziec gdzie jestes w UK?
Stary 2010-07-19, 19:50   #287
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sss7 Pokaż wiadomość
No właśnie pewnie dlatego waga stoi. Nie można jesc mało, bo wtedy metabolizm zwalnia, a organizm wszystko co dostanie do jedzenia odkłąda na cieżkie czasy, bo mysli ze własnie nadchodzą Moge wiedziec gdzie jestes w UK?
no niby tak, ale znowu jak jem wiecej to mam wyrzuty ze sie objadam...tak zle i tak niedobrze
staram sie jesc po prostu zdrowo...
Ja mieszkam w Irl Pn
Stary 2010-07-19, 20:05   #288
emigra
Zakorzenienie

Witam Mozna?
Jak to w zwyczaju bywa i moj wczesniejszy watek przymiera wiec szukam oparcia gdzie indziej ...

Nie wiem ile waze, wiec ze od jutra zaczynam znowu normalnie, zdrowo sie odzywiac Eliminacja bialego pieczywa, ziemniakow, makaronow(moze od czasu do czasu mala porcja, ale nie czesciej niz raz w tygdniu!) zero slodyczy, slodkich napojow, alko, itp

Bylam juz na Dukanie i na SB, zostalo mi w glowie kilka zasad i np nie potrafie juz pic mleka bardziej tlustego niezeli 1,5 %, serki i wedliny zawsze wybieram z mniejsza iloscia tluszczu, itp

Wierze ze mi sie uda, powolutku pomalutku ale zdrowo i na stale nie moge sie glodzic, zabraniac sobie przyjemnosci raz na jakis czas, ale obiecalam sobie ze jak zgrzesze to wydluzam czas biegania na crossie kupilam sobie plyte z cwiczeniami i zaczynam od przyszlego tygodnia- zaraz wyjezdzam na kilka dni wiec nie bede miala jak.
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 20:08   #289
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Witam Mozna?

Nie wiem ile waze, wiec ze od jutra zaczynam znowu normalnie, zdrowo sie odzywiac Eliminacja bialego pieczywa, ziemniakow, makaronow(moze od czasu do czasu mala porcja, ale nie czesciej niz raz w tygdniu!) zero slodyczy, slodkich napojow, alko, itp
witaj!
Dokladnie mam takie same zasady

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Emigra jak długo bylas na Dukanie i ile zgubilas?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 21:03   #290
Kate_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sss7 Pokaż wiadomość
Kate, pobiegaj interwałowo. szybki marsz/bieg, albo trucht/sprint na zmiane - to bardzo podkręca metabolizm, a wystarczy około 30min pierwszego lub 15-20min drugiego

dziękuję CI bardzo, cieszę się, że jesteście.

walczę o swoje ciało i przeciwko swojemu leniustwu!
obecnie - 80kg
cel I - 75kg
cel II - 70 kg
dalej zobaczymy
marzenie 60kg
Kate_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 06:31   #291
malutka20068
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

Bylam juz na Dukanie i na SB, zostalo mi w glowie kilka zasad i np nie potrafie juz pic mleka bardziej tlustego niezeli 1,5 %, serki i wedliny zawsze wybieram z mniejsza iloscia tluszczu, itp
I jak efekty po Dukanie? ja też jakiś czas temu stosowałam ale dla mnie było to zbyt nudne jedzenie, pomimo że sporo kombinowałam. Ale trzeba przyznać, że mi też zostały jakieś tam nawyki z tej diety, które staram się wykorzystywać.

Wczoraj się nie mogłam zważyć, ale dziś zrobiłam to z samego rana i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, waga pokazała równo 52kg długo miałam zastój na 53kg a tu proszę taka miła niespodzianka aż normalnie chce się ćwiczyć

A słodyczy już chyba nie tknęłam od miesiąca- nic a nic słodkiego i wcale teraz zbytnio mnie nie ciągnie. Ćwiczę od 1,5 tygodnia i efekty są -naprawdę, nie spodziewałam się nawet że tak szybko je zauważę
Stary 2010-07-20, 07:03   #292
lilin07
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malutka20068 Pokaż wiadomość

Wczoraj się nie mogłam zważyć, ale dziś zrobiłam to z samego rana i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, waga pokazała równo 52kg długo miałam zastój na 53kg a tu proszę taka miła niespodzianka aż normalnie chce się ćwiczyć

A słodyczy już chyba nie tknęłam od miesiąca- nic a nic słodkiego i wcale teraz zbytnio mnie nie ciągnie. Ćwiczę od 1,5 tygodnia i efekty są -naprawdę, nie spodziewałam się nawet że tak szybko je zauważę
Gratuluje! I zazdroszczę Świetnie Ci idzie. Widzisz miałaś zastój, ale warto było czekać Czujesz już na ciuchach, że chudniesz?
Stary 2010-07-20, 07:35   #293
niunia_ona
Zakorzenienie

ja wazylam sie dzis bo wczoraj nie zdazylam xd wiec waga jest 71,0^^

chce w koncu zobaczyc 6 z poczatku!

czyli waga poczatkowa 84
teraz 71 ;D
cel 60

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Edytowane przez niunia_ona
Czas edycji: 2010-07-20 o 07:37
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 07:41   #294
wisienka90
Zadomowienie

GG do wisienka90 Send a message via Skype™ to wisienka90

dzien dobry Sloneczka
ja wczoraj z racji ze sie bardzo zle a, zjadlam malo. otreby z mlekiem, 2 kanapki z twarozkiem i wieczorem 6 malych pierozkow ruskich, pol bulki z kotletem drobiowym,pomidorek i ogorkiem. nie zrobilam brzuszkow z racji bardo zlego samopoczucia
dzisiaj dalej sie zle czuje
sniadanko: 1 kielbaska (najbardziej dietetyczna jaka mieli w Piotrze i Pawle ;p ) , odrobina musztardy, 3 rzodkiewki, pol pomidora, kromka chleba graham, szklanka nestea.
jestem u TŻ dlatego nie bede wydziwiac ...
na obiad bedzie makaron al forno venezia ( http://www.wielkiezarcie.com/recipe12698.html ) , Najdrozszy ma zrobic
trzymajcie sie Dziewczyny
-przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym
-MŻ+WR!
61(19.07)- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!
17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs
wisienka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 07:53   #295
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Emigra jak długo bylas na Dukanie i ile zgubilas?
Hej Oj nie pamietam ile bylam na Dukanie, jakies 2 tygodnie? Potem przeszlam odrazu na SB, bo wydawala mi sie mniejsza tortura lacznie schudlam 4 kg przez jakies 3 tygodnie - na SB przeszlam na 2 faze szybko, co mnie zgubilo po prostu ... nie potrafilam jesc jak zalecali czyli np jednek porcji wegli itp

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość

czyli waga poczatkowa 84
teraz 71 ;D
cel 60
Naleza sie gratulacje! I tak i tak masz juz spory sukces na swoim koncie wiec tylko tak dalej trzymac
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 08:18   #296
Pirjo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość

czyli waga poczatkowa 84
teraz 71 ;D
cel 60
Gratulacje ! 13kg... o kurczaki też tak chce! I też marzę o 6 z przodu, ale droga u mnie do tego jeszcze daleka niestety :/ Ale damy radę...chyba

FINLANDIA !
Stary 2010-07-20, 08:50   #297
malutka20068
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilin07 Pokaż wiadomość
Gratuluje! I zazdroszczę Świetnie Ci idzie. Widzisz miałaś zastój, ale warto było czekać Czujesz już na ciuchach, że chudniesz?
Po ubraniach właśnie to najbardziej zauważam, obcisłe koszulki mogę nosić bez obaw, że coś mi się zaraz wyleje, spodnie w których nie mogłam się zapiąć są teraz idealne i co najważniejsze chyba się odważę wyjść do ludzi w krótkich spodenkach, moje nogi to moja zmora ale widzę małą poprawę, chociaż wiem, że przede mną jeszcze sporo pracy.

A i co najważniejsze- mój biust się kurczy, z czego jestem szczęśliwa, do tej pory uważałam, że jest nieco za duży w porównaniu do mojej niskiej osoby. Teraz jest bardziej jędrny To pewnie za sprawą pompek i ćwiczeń, które zaczęłam robić Małe B mi zdecydowanie wystarczy - oby tylko do końca nie znikł

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez lilin07 Pokaż wiadomość

Dziewczyny jakie ćwiczenia na piersi??? Mam 75C, a nie chcę, aby przez dietę mi się zmniejszyły do B
Myślę, że jeżeli schudniesz to zmniejszą się na pewno ale ile to już chyba indywidualna sprawa, trudno przewidzieć, chociaż czytałam gdzieś na forum, że niektórym biust się nie zmniejsza, ale ja na swoim przykładzie tak jak pisałam, odczuwam jego 'kurczenie się'

A co do ćwiczeń to polecam 8 minut arms (poszukaj w sieci) są tam pompki i inne ćwiczenia głównie na ręce ale wraz z tym pracuje cała klatka piersiowa więc biust też skorzysta
Stary 2010-07-20, 09:07   #298
star_dust
Raczkowanie

hello ja już po otrębach z jogurtem plus trochę śliwek na śniadanie i koktajlu owocowym na drugie śniadanie - jak to dobrze że jest lato i tyle owoców koktajl może przez obecność grejfruta i ananasa podziałał energetyzująco i teraz czuję potrzebę ruchu więc chyba zaryzykuje przebiegnięcie się zanim ruszę z 13 dniem a6w - niestety dziś znowu jakoś gorąco z wczorajszego przyjemnego chłodku nic nie pozostało, no ale trudno może to tylko złudzenie i na dworze jest chłodniej niż u mnie w domu
star_dust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 09:16   #299
Pirjo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez star_dust Pokaż wiadomość
hello ja już po otrębach z jogurtem plus trochę śliwek na śniadanie i koktajlu owocowym na drugie śniadanie - jak to dobrze że jest lato i tyle owoców koktajl może przez obecność grejfruta i ananasa podziałał energetyzująco i teraz czuję potrzebę ruchu więc chyba zaryzykuje przebiegnięcie się zanim ruszę z 13 dniem a6w - niestety dziś znowu jakoś gorąco z wczorajszego przyjemnego chłodku nic nie pozostało, no ale trudno może to tylko złudzenie i na dworze jest chłodniej niż u mnie w domu
Ło matko, a ja dopiero I śniadanie wcinam
Mam pytanie: Czy Twój brzuch, w sensie bólu mięśni, żyje jakoś po tym 13 dniu a6w? Ja się niepokoję, że nie dam rady.
U mnie nie ma słońca, niebo zachmurzone i dobrze, nie znoszę upałów

FINLANDIA !
Stary 2010-07-20, 09:57   #300
wisienka90
Zadomowienie

GG do wisienka90 Send a message via Skype™ to wisienka90

100 brzuszkow zaliczone!
-przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym
-MŻ+WR!
61(19.07)- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!
17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs
wisienka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości