![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna 2012 - LUSH Sephora NYX INGLOT Lily Lolo MEOW EDM Pędzle Biochemia Kwiec
Może zainteresuje Cię wymiana Alverde, Alterra i Alepia Ałun za kawałek mydełka i 2 cienie Diora: brązowe i fiolety. Masz real foto tych cieni? (zdjęcie w wątku pochodzi z jakiejś strony) Czy są one na pewno oryginalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna 2012 - LUSH Sephora NYX INGLOT Lily Lolo MEOW EDM Pędzle Biochemia Kwiec
A dorzuciłabyś mi jeszcze przezroczysto-rózowy błyszczyk NYX?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Masło żurawinowe na etykietce ma napisane 12/13
natomiast na olejku z pestek arbuza etykietka jest mało widoczna bo trzymam go w lodówce i gdy go brałam to pod wpływem wilgoci napisy się starły. Kupiłam go w maju i do 2013 na bank jest ważny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
Róże całe lub na odsypki - bo niezużyje tego nigdy - proszę pytać o dokłdne zużycie:
Trully Tiger Waffle Cone Daydream New Car Smell możesz rozszyfrować ich kolory? ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- dopisz, że te róże to EDM ![]() podoba mi się jeszcze bardzo plisowana spódnica maxi ale musiałabyś coś dobrać. ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- 100ml (tyle ile ma buteleczka na helfy) to odlewka którą jestem w stanie zrobić z nowego, większego opakowania ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- znalazłam jakąś wersję "hot" na allegro, ale to nie to ![]() mój olej to parachute advansed, skład: coconut oil, fragrance, vitamin e, phytantriol, bha, tbhq. podobno działa w 1h, jeszcze nie próbowałam ![]() a navratne niestety muszę przelać do aptecznego słoiczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
chyba ominęłaś mój wpis, przypominam się
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- napisałaś "wszystko z Mazideł", źle to zrozumiałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- generalnie to podoba mi się pędzel Hakuro - ale napisałaś, że wolałabyś wymienić go na inny pędzel. ew. mogłabyś mi też powiedzieć jak bardzo brązująca jest ta kostka LUSH :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Korektor NYX : Green/Zielony NOWY lub/ i Jumbo kredka NYX - Milk :P NOWA ? ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
czyli byłabyś chętna na wymianę pędzla za ten płyn micelarny?
![]()
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
mi pasuje
![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Dior wpadl mi w oko
![]()
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
Za Auriga Flavo-C cream chciałabym Skinfood BB krem sake peach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
coś za wkłady z dokładki ?
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- hmm to tak to w oryginalnej butli moge odddac tbs wiec nie wiem ile wkładów byś za jedną odżywkę oddała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
oh well.. podobają mi się pomadki nyx (strawberry milk, pumpkin pie i chyba rea, ale ona na swatchach wygląda jak korektor, muszę się przyjrzeć
![]() ![]() co do inglota - err, chyba nie, nie wiem, bo ja cieni nie używam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- o, i jeszcze jumbo pencil nyx i pędzel the big one ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- w sumie nudziaka ja mam wypróbowanego z sephory.. także ustalmy, że na tej rea mi najmniej zależy, na resztę jestem chętna ![]() to jakbyś to widziała? ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- a co mi oddasz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- razem z opakowaniem, 2 nowe waxy i szampon wyniosą ponad kg, więc to będzie 13, ale nieważne ![]() to wolałabym spódnicę ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- a nie dorzuciłabyś kredki jumbo? ![]()
![]() |
#287 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz cos u mnie za:
OPI At First Sight – kolekcja Fairytale Bride: Soft Shades - zużycie może 3% - kolekcja z konca 2009r., kupiony w 2010 Stan taki jak po kupieniu Paletka magnetycza i cienie - Inglot (duże większe niż normalne wkłady pierwszy od góry lewy i ten jasny na dole lewy a te paletki inglota co masz bez wkładów to na kwadratowe czy na okrągłe cienie bo nie moge otworzyć zdjęcia poza watkiem mam cień nude bobbi brown- wkład do paletki- jest duży- jeżeli bys byłą zainteresowana to podam nazwę ![]() ![]() pozdrawiam prosze bardzo: B.B eye shadow Naked 55- 2,5 gr- matowy delikatne zuzycie, zdjęcie jutro wstawie jeżeli reflektujesz ![]()
Proszę odpisuj w moim wątku MARCOWO: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845 Edytowane przez igusia2812 Czas edycji: 2012-08-09 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Wieczne Kutango
|
napisze krótko
![]() ![]() U Ciebie podoba mi sie tyle rzeczy ze dlugo by bylo wypisywac:P
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
prosze
![]() ![]() bobi to ten kwadrat od lewej w rogu ![]()
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się tylko baza kremowa w tej chwili - korektora szukam o raczej mniejszym zużyciu
![]()
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
ja lioele chętnie oddam za jakies próbki lily lolo
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- jasnych podkładów i może jakiś róż ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Czyli dokładnie to czego szukam To zapraszam na PW
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi się korektor Bobbi
![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
ty masz tą dużą bazę kremową, a ja jej jeszcze nie próbowałam, także chyba jednak podziękuję i zamówię sobie małą najpierw
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Wieczne Kutango
|
więc napisze skromnie co mi się podoba
![]() NYX Mosaic Highlighter - NOWA mozajka-rozświetlacz Pomadki NYX Pumpkin pie i Rea NYX Round Lipgloss - NOWY błyszczyk - przezroczysty Jumbo kredka NYX - Milk :P NOWA NYX Duża paletka 5'ki: Caribbean Collection I Dream of St. John (szarości/smokey) NOWA mialam mala dokladke mozesz cos znajdziesz jeszcze?
![]() |
![]() |
#299 |
Wieczne Kutango
|
chciałabym to co wymieniłam plus oddam tą bransoletke i naszyjnik co chciałas... myśle, że cenowo by było jak najbardziej ok
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- hm widze, że szukasz bezowego trenczu w ciuszkowym wątku, więc tak mam taki trencz z zeszłorocznej kolekcji H&M dałam za niego 179 zł, a ubrałam dosłownie 2 razy rozm 40 może byś chciala? ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Wieczne Kutango
|
A i mam jeszcze taka torebusie H&M nowa bez metki już chyba jak będę u siebie dokładnie sprawdze, kolor kawa z mlekiem
![]() A płaszczyk ma podobny krój do tego tylko jest z innego materiału typowego dla trenczów, bo ten ze zdjęcia z tego co pamiętam jest z sztruksu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.