![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowy misz masz u Sylwii !!!!
spodenki wolałabym na cos innego zamienic, wiec podziękuje
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Hehe, jaka Ty stara
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Chyba się skuszę na Twoje cuda....
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Jes ser ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam fotki+ ostatnie kuszenie za korektor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
<3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
BAN stały
|
U Ciebie wpadło mi w oko:
Philosophy amazing grace 60 ml edt Woda toaletowa Sol Da Bahia Lancaster - 100 ml -Joop Homme - bez kartonika edt 30 ml - ubytek testowy ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ok, przypomnij mi proszę jutro to zdjęcia realne Ci wyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Hej..jak po świętach? znalazłaś pod choinką kosmetyki Maca
![]() Ja dostałam m.in moje wymarzone honey.. ![]() ![]() ![]() ![]() w wigilię o 16 zakończyłam oficjalnie remont ![]() ![]() No a teraz do rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
jak tooooooooooooo..nie jest odznaczony
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- noo ![]() i co byś za niego chciała..ewentualnie co Ci wyszukać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Kochana,wiesz u mnie na czerwono oznacza że już nie ma:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
jesteś dziś dostępna na wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Hej znajdziesz coś u mnie za
pędzle real techniques - języczek i skośny ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Sylwuńka, luknij sobie czy będzie Ci to przeszkadzało-teściówka musiała chyba zaprasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
złoto to nie mój kolor..muszę to w końcu zapamiętać
![]() ![]() mam w posiadaniu np takie rzeczy...nie wiem jaki masz styl domu i kolorystykę, bo ja po za czernią to chyba wszystkie kolory kiedyś, czegoś miałam ![]() wazon jest spory , bo na fotce chyba nie widać to są nówki sztuki wszystko Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2014-12-28 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Super, buziak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
jest twoja
![]() czyli masz w domu coś pomarańczowego ![]() obstawiałam, ze spodobają Ci się ptaki i wieszak, ehhehe aha chciałam się tylko nieśmiało zapytać, czy może pamiętasz, że miałaś mi trzymać mydełko w puszcze bodajże limonka albo zielona herbata? rozumiem, jak już wydałaś..dawno temu to było..ho ho ho Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2014-12-28 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
chciałaaaabym...
ja za to miałam i mam faze na ptaszki, ale już nie w tej kolorystyce masz coś fioletowego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
albo mam tez obrazy malowane na płótnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
chcesz obrazy? są twoje muszę tylko pójść na strych je odszukać, bo spakowałam wszystko w pudła..a dziś ..ku..wa mać coś mi się na strych wprowadziło..kuna albo...
wiec za dnia pójdę, bo się teraz boję.. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- teraz to by mi się przydały najbardziej jakies dresowe gacie. takie jak miałaś z unisono czy insomni ![]() tylko nie różowe;0 ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- dogadamy się..żel i tołpa też się przyda jakby co;0 ale zapytam co by nie żałowac jak za chwilę zrobisz dokładkę , a my już po wymianie adresów będziemy.. ![]() nie masz zbędnej koszuli jeansowej albo ze wstawkami albo jakies koszuli fajnej, hehe ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- ehhh tylko tyle napiszę...ehhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- no nic przeżyję..mam upatrzone w zarze ![]() ![]() co do obecnej to napisz mi jutro jakie masz mydełka ( z góry dziękuję za lawendę i różane) , a ja napiszę jak wrócę żywa ze strychu.. do jutra ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- a gdybyś miała jakąś zbędną pacynkę, bo mi się moje porozwalały to byłoby super.. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- a jak się nazywa to czym się maluje oczy (to co jest w zestawach z cieniami ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- • Pacynka Gąbeczka na trzonku, która pozwala na nałożenie kryjącej, intensywnej kolorystyki cieni. Bardzo praktyczna w makijażu, nie zastępuje jednak pędzli. nie mam i nigdy nie miałam pędzelka -nie potrafiłabym się posługiwać ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- hehe ..no zawsze możesz uczyć mi pacynkę kotka - Tymuś byłby bardzoooo szczęśliwy Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2014-12-28 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bardzo marze o pedzlu rt skosnym ale pewnie juz nic u mnie nie znajdziesz wiec ja z zapytaniem czego mam szukac poza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
o jak masz pełno to dasz mi 2
![]() jeszcze tak patrzam i mi w oko chyba wpadła szminka różowa - ona nie jest ani jasny róż ani ciemny? taki w sam raz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- do czego służy pedzel skośny? pytam z ciekawości..to do różu jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]()
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
a nie wiem o którą pytam..może być clinique
..jaka fajniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
A moze masz jeszcze jakies pedzle, bo na to sie na pewno skusze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
żyję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
to jak ? wymieniamy sie? masz mydełko
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- to jak kiedyś wpadnie Ci w ręce takie mydełko to pamiętaj o mnie. a tymczasem co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.