|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZIMA Czyszczenie szafy po 30tce :)
Tobie się u mnie podoba:
nowa kolia zielona sukienka lampka a mi u Ciebie: hantelki kalendarz książki Kinga ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Tak, bo tak jak napisałam załatwiłam odbiór ale to nie ja osobiście odbiorę. Ewentualnie możesz wysłać mi paczkomatem, tam jest cena jak na poczcie tylko waga do max 25kg
|
|
#273 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
wiesz co? jest mały problem - lada moment wyjeżdżam z córką na ferie
zależy Ci na czasie? Jeśli tak, to się sprężę, ale może być ciężko
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
bede cos dokładała w połowie lutego jakos, dam znac, bo pojedyńczo faktycznie wysyłka średnio sie opłaca
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to poczekam
|
|
#276 |
|
BAN stały
|
Hej, wiesz tylko te krople sa juz po terminie praktycznie...takze stanik nowy za 40zł, mysle, ze to uczciwa oferta??
Kuferka juz dawno brak, za spodnie nic wiecej nie widze:/ dolozylam jeszcze sporo rzeczy, wiec zapraszam jak cos |
|
|
|
|
#277 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
w pierwszej kolejności podobają mi się spodnie dresowe Reebok (dla córki, więc musiałabym prosić Ciebie o wymiary |
|
|
|
|
#278 |
|
BAN stały
|
Hej, czy te rzeczy masz aktualne do wymiany?
- korektor pod oczy Armani Maestro - podkłady mineralne "golden fair", "golden fairest" i golden cream" Annabelle Minerals - pędzel do podkładu Annabelle Minerals lub inny (na zmianę gdy mój będzie w myciu) - Lavertu Słoneczna Ziemia odcień 03 - MAC Paint Pot Painterly (inne kolory też) - puder MAC blot deep dark - pędzel MAC nr 159, 217, 286 |
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Coś u mnie za wosk YC,kalendarz i psikacz Ikea?---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Bluza jest wykonana z bawełny. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Tak dokładnie ta,ok zajrzę jeszcze wieczorem i zobaczmy
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
148 - wełniany golf MARCO PECCI rozmiar M *
jak nowy, kolor bardziej jak na zbliżeniach 149 - sweter bawełna + kaszmir rozmiar L * właściwie nowy, głęboki dekolt, przyjemna delikatna dzianinka 150 - ponczo chyba akrylowe * jak nowe 151 - kardigan o kroju kimona rozmiar M akrylowe, lekko zmechacone 152 - sweter RESERVED rozmiar M/L fajne rękawy, widać, że nie nowy
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy Edytowane przez atenaz Czas edycji: 2016-01-30 o 17:51 |
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1448813215
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1448813215 to mi się podoba
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
153 - czarny gol RODIER rozmiar M
wycięłam metkę, ale to była jakaś mieszanka wełna + akryl, jak nowy 154 - tunika rozmiar S 155 - kardigan z kapturem rozmiar S 156 - basicowa bluzka rozmiar S/M cieniutka dzianinka, lejąca się 157 - dwie bawełniane bokserki rozmiar S/M - kolor rozbielonej jagody rozmiar XS/S - kolor miętowo-błekitny
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
158 - jeansy slim fit ONLY rozmiar 38 *
kupione na zalando rok temu za 199zł 159 - jeansy slim fit 10feet rozmiar 30 * kupione na zalando rok temu za 179zł 160 - skórzane buty RYŁKO rozmiar 39 * kilka razy w nich wyszłam, ale nie mój styl, niezniszczone ani nic, mogę porobić zbliżenia na życzenie osoby zainteresowanej
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Dziękuję za wiadomość. Chętnie obejrzałam , ale niestety niczego nie wybrałam. Będziesz coś jeszcze dodawała? bo trzymam szalik dla Ciebie
|
|
|
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Koszulka mi się podoba
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje się być całkiem fajna, tylko nie wiem jak ja bym w niej wyglądała
To jest coś w tym stylu, tylko bez paska? |
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzałam i niestety nic więcej nie znalazłam. W międzyczasie doszłam do wniosku, że za koszulę nie oddam dwóch naszyjników. Jest za duża szansa, iż koszula będzie za mała (potrzebuje 51cm w biuście), a naszyjniki zawsze będą pasować
Wybacz.
|
|
|
|
|
#291 |
|
BAN stały
|
Super, nie ma problemu
on jest wkladany przez glowe, ale bardzo wygodny - nie trzeba sie z niczym siłowac ![]() ps. mozesz zrobic dokladniejsze foto tych skarpetek calzedonia? np. rozciagnac na dloni? |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za ekspresowe foty
Nad szmizjerką musze pomyśleć, bo boję się, że będzie mi odstawać, a strasznie tego nie cierpię w ubraniach
|
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Nic nie znalazłam z dokładki i jednak rezygnuję z wymiany.
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
na razie zainteresowało mnie u Ciebie ponczo
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Nie musisz mierzyć, bo jednak boję się, że nie będzie na mnie leżeć zbyt dobrze
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
dam znać jak mi siostra odpisze
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
dalej nic
(za małe rozmiary)
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo podoba mi sie u Ciebie tunika bench, moze dobierzesz cos jeszcze u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- niestety nie mam nic wiecej poza watkiem ![]() a moze oddalabys klosz papierowy Yankee Candle Fluffy Towels odsypke ksylitolu ksiazka Chodakowskiej lub cos z tego?
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie szkodzi, jak coś to wiesz gdzie jestem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.