Scent Bar LIX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-16, 14:27   #2971
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar LIX

Już mi przeszło - nieaktualne
Zapisz

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2016-06-16 o 19:33 Powód: Zmiana stanu rzeczy
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 14:44   #2972
gryx82
BAN stały

A w ogóle (wiem, nie zaczynamy zdania od "a"), przeglądając wczoraj pudło z odlewami, znalazłem zapomniane na śmierć Nu w wersji La Collection, no fajne nawet, fajne, ale to cień dawnego zapachu niestety - brak tego przyprawowo-kadzidlanego "kopa", teraz są bardzo ugładzone, trwałość i projekcja baaardzo przeciętne
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 14:56   #2973
Redhaired Witch
Nindżopesz

Aileenn, nie wiem czy to pytanie było podchwytliwe i nawet nie wiem co to jest AMH, ale jak na moje oko to przecież w normie.

Gryxiu, przestań mnie naśladować, wczoraj też je porównywałam Jednak stwierdziłam, że to nowe bardziej mi się podoba... Nie ma tyle tej upierdliwej orchidei. Ale faktycznie kąpot.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 14:59   #2974
Parabelka
Panaroja

snad białek cherbaty
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
A czego konkretnie używasz? I jak sobie radzisz z wieloetapowością? Bo też dumam nad nią, ale nie wiem, czy przypadkiem to mnie nie przerośnie
Zapisz
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Też jestem ciekawa Widziałam luźne interpretacje Polek na YT i w sumie nihil novi. Oczyszczanie, wody/eliksiry nawilżające/sera, olejki. Pilingi i tonikowe maseczki na szmaticzku. Tzn bardzo ok i do rzeczy. Wydaje się być sensowne, dlatego ciekawi mnie czy jest coś oprócz tego?
no więc tak (nie zaczyna się zdania od więc ) : wieloetapowość to - dla mnie żaden problem , bo lubię kosmetyczenie , natomiast trzeb sobie dobrać środki pielęgnacyjne metodo prób i błędów kolejne etapy w moim wykonaniu to :
0.usunięcie farby z oczu micielem i zasadniczej warstwy tapety z ryja mleczkiem/micielem w żelu bez użycia wody - rozmiękczyć i zetrzeć wacikiem .
1.mycie olejem - argan z retinolem Bielendy
2.mycie środkiem na bazie wody - tu już jest ciekawiej rano żel tymiankowy Sylveco , wieczorem manuka Ziai lub koreańska pianka do mycia I Want z Hebe
3.peeling - wymiennie żele z pilingiem manuka ziai albo perfecty skin drink - delikatne, do codziennego użytku , albo peeling gommagowy I Want też można codziennie bo bardzo delikatny, albo z grubszej rury papajowy peeling orientany , przy czym i tak nie pilinguję sie codziennie nawet codziennymi , tylko tak ze 2-3x w tygodniu max.
4.tonik - wymiennie zależnie od potrzeb manuka , mezolaser bielendy albo kręcielne z biochemii urody kocankowy na naczynka i blizny lub zielonoherbaciany z drożdżami na syfy i tłuszcz na ryju , bywa też że idzie jedne na drugi albo różne na różne rejony zależnie od sytuacji .
5. i tu się zaczyna zabawa - dotychczasowe etapy są stałe u każdego , a teraz jest etap zależny od tego , czego dana skóra w danym momencie potrzebuje , więc tu można stosować wszystko co się chce , z generalną zasadą co do ciężkości kosmetyku - od najlżejszego i najrzadszego do najgęstszego i najcięższego . U mnie to są różne sera i kremy-sera, bo żółtkowej esencji ani lotionu na razie się nie dorobiłam więc kombinuję z naszymi . Leci Bielenda z hialuronem , druga z takimi perłowo różowymi kulkami we środku i to rano i wieczorem , na to rano coś z wit.C albo większą ilością witamin , na to coś przeciwzmarchowego , krem pod łocy i na to nawilżający i dopiero na to tapeta
wieczorem po serach Bielendy () leci jakaś maska w kremie całonocna , na to bywa że płachciana , po zdjęciu płachcianej krem nawilżający i jeszcze jedna całonocna żelowa . I koniec
i powiem szczerze, że po kilku dniach takiego działania zauważyłam znaczą poprawę stanu elewacji aż małż sam na to z zachwytem też zwrócił uwagę niepytany , a to jest coś
jedna rzecz jest istotna - przez pierwsze tygodnie może być tak , że pojawi się wysyp wągrów, zaskórników i inszego syfu z głębi skóry wychynowującego na skutek regularnego oczyszczania i złuszczania, ale to mija .

I się posiłkuję w zdobywaniu odnośnej wiedzy blogiem Azjatyckiego Cukru i Beautikonu . No i ksionszkom Charlotte Cho ale pewnie to znacie , blogi znaczy .

No i dobrze jest dołożyć do tego masaż paszczy .

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nie mogie powiedzieć, bo tu przyjdzie i będzie kęsim i banany
to nie mów , nieeee
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

ledwie żyję i jestem bankrutem , szlaban na zakupy
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
przybij piataka jadymy na tym samym wózku
dołanczam
Cytat:
nie do końca, część zostaje tutejsza, w tym samomerdana , ale żółtkowe wprowadzam, trochę z ciekawości
na razie żółtkowe mam z Hebe o czym wyżej , ale se zamówiłam żel ze ślimakiem i bebika w sumie w naszych też są składniki żółtkowych , nie wszystkie ale są .
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Kurcze, chce mi się sado-maso sandałów z H&M, ale miałam oszczędzać
bier
Cytat:
A propos pielęgnacji facjaty i walki z wielkimi porami: niewiele ponad tydzień temu zmieniłam sposób wieczornego mycia - wcześniej było mycie li i jedynie olejkiem myjącym (z BU), teraz jest dwuetapowe (po naczytaniu się mądrości z tego posta: klik), tzn. myjadło na bazie oleju (olejek myjący z BU), a potem myjadło na bazie wody (Facelle w wersji sensitive, bo tylko toto miałam pod ręką). Najważniejsze, czyli efekt: nie poznaję swojej mordki - wągrów na nosie mniej, pory na policzkach i brodzie zredukowały się z kraterów do kropek. Cud, miód i malina - aż się musiałam podzielić radością
Zapisz
no dokładnie a jak jeszcze się spilingujesz regularnie to fogle
Cytat:
Przeglądam sobie ten blog podlinkowany przez Aileenn i łapię swego rodzaju wkurfa. Bo taki tekst: "chyba, że przespałeś swoje najlepsze, młode lata, gdy skóra jest podatna na regulację i działanie substancji aktywnych". Ja przespałam! Bo te 20 lat temu nie było Wizażu, nie było blogów, były tylko toniki z alkoholem i zwykłe mydło. To kogo teraz mogę podać do sądu za zniszczenie mi cery?
głupotę walnęli starzenia nic nie zatrzyma , można tylko niwelować jego objawy pielęgnacją . Też żałuję że nie poznałam koreanizacji tfarzowej 10 a jeszcze lepiej 20 lat temu , ale cóż

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 15:40   #2975
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Tru, ładnie proszę
AMH na tapecie
ZapiszZapisz
Ja też z tym pobiegnę

Nie wiem, Ty chyba coś linkujsz, a mi się tylko wyświetlajo słowa ZapiszZapiszZapisz?

Parabell - thnx No to ja tak czynię od 17stki. Od czasu jak mnie w obroty przejęła derma. Sama mi kremy, emulsje i inne kręciła. Fakt, to je dobra pielęgnacja. Niestety akurat produkta przez Cię stosowane sieją spustoszenie na mojej trądowej twarzy, więc żadne Bielendy ani Parfecty nie dla mnie, a już prącie borze Ziaja No ale of kors, kto ma jaką cerę tak se wybiera specyfiki

Czyli dla mnie żadna rewolucja

Wynika z Twoich produktów, że się zaczęłaś po prostu solidnie nawilżać i emolientować, co razem czyni, zwłaszcza suchą skórę, zauważalnie ładniejszą, elastyczniejszą i o jednolitszym kolorycie.

A ja chyba powinnam co tydzień piec cytrynowe ciasto, żeby się go naumieć wreszcie. Dziś przeżywałam katusze, milion pińcet przepisów, KAŻDY inny (tak wiem, już to słyszeliście, ale luz, już jest PO)

Wyszło mi 2centymetrowe kremożel mam grubszy od ciasta, więc chyba lipa, ale się nie poddam. Będę piec cytrynowce aż nie osiągnę swojego ideału. Normalnie bym się nie męczyła, bo przecież ciasto można kupić, ale problem w tym, że nie ma dobrych kupnych cytrynowców Tzn mooooooże gdzieś tam w Polsce są ale okolicznie, nie ma Nie spotkałam. Trudno więc. Wyspecjalizuję się w cytrynowcach. Uwielbiam je, więc nie będzie aż tak źle choć dla mnie to wciąż kosmos co z czym i dlaczego.

Jak mi 20ste ciasto nie wyjdzie, to uznam, że faktycznie, nie mam do tego daru

I w ogóle blogi kłamio! Na fotce baba ma dwa razy większe od mojego a zrobiłam IDENTYCZNIE, nawet sypłam więcej proszku do pieczenia, profilaktycznie.
Dys http://smakdomu.blox.pl/2010/02/Ciasto-cytrynowe.html No jakim cudem mogło nie wyjść takie, tylko płaskie jak dysk? Ale żelo krem o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pyyyyszny!
A, bo żelo-krem z tego przepisu, jakby ktoś chciał - http://zszywka.pl/p/ciasto-cytrynowe...i-5488741.html

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-06-16 o 16:03
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 15:42   #2976
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

No dobra, a jak nałożysz te warstwy to nie masz wrażenia, ze Ci to wszystko na skórze zalega jedno na drugim hurtem w taką ciężką, zalepiającą masę?

Po takim zestawie: "Leci Bielenda z hialuronem , druga z takimi perłowo różowymi kulkami we środku i to rano i wieczorem , na to rano coś z wit.C albo większą ilością witamin , na to coś przeciwzmarchowego , krem pod łocy i na to nawilżający i dopiero na to tapeta " zwłaszcza rano, to bym miała na gembie ser z masłem i na to twaróg przykryty budyniem - albo bym musiała zaczekać godzinę, zanim mi się to wchłonie, a z kolei na noc to bym prała poduszkę co drugi dzień, bo by mi cały ten syf wsiąknął w pościel zamiast w oblicze....

Ja nie neguję, ze to działa, pytam o odczucia. Jak nałożę na noc serum Bielendy z algami to wiem, ze rano muszę myć głowę, bo mi to wszystko wsiąka we włosy i som tłuste. Jakbym jeszcze miała na serum nałożyć inne serum albo krem - olaboga!
Stary 2016-06-16, 15:43   #2977
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryxiu, przestań mnie naśladować, wczoraj też je porównywałam

Cytat:
Jednak stwierdziłam, że to nowe bardziej mi się podoba... Nie ma tyle tej upierdliwej orchidei. Ale faktycznie kąpot.
Rozwodniona trzykrotnie, stara wersja
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad białek cherbaty
Białek? A co z żółtkami?
Cytat:
kolejne etapy w moim wykonaniu to :

...

I koniec
Tylko tyle? Zdążyłbym w tym czasie ukończyć półmaraton

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-16, 16:09   #2978
Katty_p13
Piers do przodu

Ja na noc wklepuję sobie serum Sesdermy a rano dopieszczam się kremem z serii - i tyle z moich facjatowych warstw jak czytam o tych wszystkich warstwach to się czuję jak na wykładzie Mercedes z szybiego i naturalnego makijażu składającego się z 9 warstw
Stary 2016-06-16, 16:11   #2979
Redhaired Witch
Nindżopesz

Zmęczyłam się w połowie postu Parabelki

Ostatecznie mam smutną konkluzję - możne se miziać facjatę czym popadnie, a i tak najważniejsze są hormony
Ja obecnie myję mydłem jakim popadnie, czasami nakładam mezokrem bodajże Bielendy i jest cud miód... Podejmuję listonosza bez makijażu
A kiedyś kombinowałam, oczyszczałam, nawilżałam, natłuszczałam, kwasiłam i d...a. Niestety tylko czekam na powrót @ i paszczowej tragedii
Generalnie tak se myślę coby jednak coś wdrożyć zamiast tego mydła, ale tak strasznie mi się nie chce póki nie muszę.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
jak czytam o tych wszystkich warstwach to się czuję jak na wykładzie Mercedes z szybiego i naturalnego makijażu składającego się z 9 warstw
No przecież ona potem stwierdziła, że to był makijaż na czerwony dywan

Stary 2016-06-16, 16:15   #2980
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:

Ostatecznie mam smutną konkluzję - możne se miziać facjatę czym popadnie, a i tak najważniejsze są hormony
Ja obecnie myję mydłem jakim popadnie, czasami nakładam mezokrem bodajże Bielendy i jest cud miód... Podejmuję listonosza bez makijażu
A kiedyś kombinowałam, oczyszczałam, nawilżałam, natłuszczałam, kwasiłam i d...a. Niestety tylko czekam na powrót @ i paszczowej tragedii
Generalnie tak se myślę coby jednak coś wdrożyć zamiast tego mydła, ale tak strasznie mi się nie chce póki nie muszę.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

No przecież ona potem stwierdziła, że to był makijaż na czerwony dywan
Nope - na czerwony dywan to był wykład z 11ma

O proszę: http://www.pudelek.tv/video/Mercedes...-warstw-12535/

Stary 2016-06-16, 16:18   #2981
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nope - na czerwony dywan to był wykład z 11ma
Faktycznie.

Stary 2016-06-16, 16:22   #2982
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ostatecznie mam smutną konkluzję - możne se miziać facjatę czym popadnie, a i tak najważniejsze są hormony :rolleyes:
To prawda! Aaaaaale, jak ktoś ma hormo wporzo, geny - które "zarządzajo" hormo, też niekiepskie, i na ten przykład ma suchą skórę, styraną cywilizacyjnymi kwestiami, to mu taka pielęgnacja poprawi wygląd.

Wklejam mojo porażkę ciastową, może na konkurs na nabjrzydsze ciasto świata.

Tak, wiem, że wygląda jak krowi placek, ale krem miał być w środku, a że wyszło za cienkie, to się nie dało przeciąć na pół. No właśnie się aż popłakaliśmy ze śmiechu z małżem nad ta tragiczną farsą. Pierwsza reakcja świadków - co to k...a jest? Słuszna jak najbardziej, ja leżę
Edit: Krowi placek wyszedł zaâ˜☠â˜☠â˜☠isty w smaku! Bossski jest, mocno cytrynowy, idealny! tylko dlaczego taki brzydki

Małż mi uratuje ciasto vel krowiego placka! Pieczemy drugie coby nim nakryć tego dziada, of kors klin jeden już zjedzony ale dotniemy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0233[1].jpg (98,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0234[1].jpg (81,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0235[1].jpg (86,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0236[1].jpg (112,3 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-06-16 o 17:01
Stary 2016-06-16, 16:31   #2983
rachell111
Zakorzenienie

Kurcze ja ten filmik widziałam, bardzo lekki, dobrze dobrany do urody, delikatny makijaż.
Stary 2016-06-16, 18:41   #2984
gryx82
BAN stały

Znad delicji i lodowego rożka
Cytat:
jak czytam o tych wszystkich warstwach to się czuję jak na wykładzie Mercedes z szybiego i naturalnego makijażu składającego się z 9 warstw

Cytat:

Cytat:
Pierwsza reakcja świadków - co to k...a jest?
...
Małż mi uratuje ciasto vel krowiego placka! Pieczemy drugie coby nim nakryć tego dziada, of kors klin jeden już zjedzony ale dotniemy.

To na górze to je lemon curd?
Stary 2016-06-16, 18:50   #2985
Katty_p13
Piers do przodu

Lemon curd to ja ostatnio użyłam do bezy a'la Pavlova i wyszło bosko z mascarpone i sokiem z cytryny do tego owoce leśnie na górę efekt piorunujący ....
Stary 2016-06-16, 18:55   #2986
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Kurcze ja ten filmik widziałam, bardzo lekki, dobrze dobrany do urody, delikatny makijaż.
Ten filmik dopiero obejrzałam, rzeczywiście spoko. Bo tamten na czerwony dywan był przegięty, strasznie dużo na siebie nałożyła.

Stary 2016-06-16, 18:57   #2987
gryx82
BAN stały

Nigdy nie robiłem samodzielnie lemon curd, ale wszelkie cytrynowe wypieki uwielbiam

Gotowi na mecz? Piwo już schłodzone?
Stary 2016-06-16, 19:05   #2988
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nigdy nie robiłem samodzielnie lemon curd, ale wszelkie cytrynowe wypieki uwielbiam

Ja mam cytrynowa babkę jeszcze pieczona przedwczoraj

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 19:07   #2989
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja mam cytrynowa babkę jeszcze pieczona przedwczoraj
To chyba niezbyt dobra wyszła?

Mnie cytrynowe babki nie wychodzą, się poddałem
Stary 2016-06-16, 19:12   #2990
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To chyba niezbyt dobra wyszła?

Mnie cytrynowe babki nie wychodzą, się poddałem
A przeciwnie - wyszła robiłam malzonowi a sama większośc wciągnęłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg image.jpeg (123,4 KB, 15 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2016-06-16 o 19:16
Stary 2016-06-16, 19:15   #2991
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Niedawno mówię do TŻ-ta: "obejrzałabym jakiś dobry, europejski dramat".
A on na to: "obejrzyj sobie mecz Polski" .
...To może obejrzę

Stary 2016-06-16, 19:16   #2992
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jaka dobra żona z Ciebie
Stary 2016-06-16, 19:19   #2993
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Jaka dobra żona z Ciebie

Zdjęcie dodałam wyzej

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-16, 19:30   #2994
gryx82
BAN stały

Cytat:
...To może obejrzę

Chociaż nie, nie, NIE! Wypluj te słowa, tfu-tfu-tfu!
Cytat:

Zdjęcie dodałam wyzej
Wygląda jak babka kokosowa Raz piekłem w formie z kominem, mamy taką ceramiczną i ciężką jak skur... czybyk, nagrzewa się chyba z godzinę, ciasto nie chce rosnąć, więc już w niej nie piekę
Stary 2016-06-16, 19:33   #2995
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
No i przez Was kupiłam, dzięęęki...
Zawsze do usług

Cytat:
No widzisz, zatem będziesz znakomitym przykładem dla niedowiarków na zobrazowanie jak bardzo ja mam felerną cerę, bo ja tak od lat już jadę, i nic. Jak była koszmarna, tak jest. W zasadzie, jest tylko coraz gorzej. Mimo kwasów etc. One, BHA, tak jakby trzymają to lekko w ryzach, ale problemu nie likwidują. Coś jak walka z przypływami.
Kurcze... Nie myślałam, że aż tak - przykre strasznie

Cytat:
Przeglądam sobie ten blog podlinkowany przez Aileenn i łapię swego rodzaju wkurfa. Bo taki tekst: "chyba, że przespałeś swoje najlepsze, młode lata, gdy skóra jest podatna na regulację i działanie substancji aktywnych". Ja przespałam! Bo te 20 lat temu nie było Wizażu, nie było blogów, były tylko toniki z alkoholem i zwykłe mydło. To kogo teraz mogę podać do sądu za zniszczenie mi cery?
A co mają powiedzieć nasze matki, babki itd.

Cytat:
2. Miewam tak, to siedź. nic na siłę. nawodnij się ale np elektrolitami, owocem jakimś, żeby były minerały i cukier, zjedz banany, ziemniaki etc.

Cytat:
Aileenn, nie wiem czy to pytanie było podchwytliwe i nawet nie wiem co to jest AMH, ale jak na moje oko to przecież w normie.
Naprawdę musiało mi się myślenie wyłączyć, że pytałam
Ale grunt, że w normie i wcale nie tak blisko jej krawędzi
AMH (hormon antymullerowski) - wskaźnik rezerwy jajnikowej. Artykuł nt. zbliżania się menopauzy, który onegdaj Rejcz linkowała, nieco mnie przeraził, bo część objawów brzmiała zbyt znajomo. Musiałam sprawdzić, co u mnie, bo schizy zaczynałam łapać.
ZapiszZapiszZapisz

Stary 2016-06-16, 19:43   #2996
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Wygląda jak babka kokosowa Raz piekłem w formie z kominem, mamy taką ceramiczną i ciężką jak skur... czybyk, nagrzewa się chyba z godzinę, ciasto nie chce rosnąć, więc już w niej nie piekę
Bo ma duzo startej skorki z cytryny ale dzieki temu jest wlasnie pyszna
Mnie ciasta wychodzą, lubie piec z nowych przepisów, za to gotować nie lubie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-06-16, 19:49   #2997
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no więc tak (nie zaczyna się zdania od więc ) : wieloetapowość to - dla mnie żaden problem , bo lubię kosmetyczenie , natomiast trzeb sobie dobrać środki pielęgnacyjne metodo prób i błędów kolejne etapy w moim wykonaniu to :

Szacun! Ta ilość warstw i konieczności nakładań mnie przeraża, ale skoro są efekty, to kusi

Na okoliczność od niedawna prawie ślicznych porów szukam kremidła/żeli mocno nawilżającego i bez / z małą ilością emolientów, olei itp. I tańszego niż krem w cenie trzech botoksów Znacie ktoś coś?

Cytat:
Ja też z tym pobiegnę

Nie wiem, Ty chyba coś linkujsz, a mi się tylko wyświetlajo słowa ZapiszZapiszZapisz?
Eeee, nie wiem, skąd to ZapiszZapisz się wzięło...

A propos biegania na badania: w Diagnostyce do końca czerwca można pobrać (w zamian za dane osobowe i odpowiedź na jedno pytanie) bony na dwa różne zestawy badań ze zniżką 60% - klik.

Cytat:
Edit: Krowi placek wyszedł zaâ˜☠â˜☠â˜☠isty w smaku! Bossski jest, mocno cytrynowy, idealny! tylko dlaczego taki brzydki
Smaczność jest ważniejsza niż ładność - co człowiekowi po cieście ładnym, ale niezjadliwym?
Moje zakalce są zwykle smaczniejsze niż te ładne ciasta

Cytat:
...To może obejrzę

ZapiszZapiszZapiszZapisz

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Mniam!
ZapiszZapisz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-16, 20:17   #2998
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Naprawdę musiało mi się myślenie wyłączyć, że pytałam
Ale grunt, że w normie i wcale nie tak blisko jej krawędzi
AMH (hormon antymullerowski) - wskaźnik rezerwy jajnikowej. Artykuł nt. zbliżania się menopauzy, który onegdaj Rejcz linkowała, nieco mnie przeraził, bo część objawów brzmiała zbyt znajomo. Musiałam sprawdzić, co u mnie, bo schizy zaczynałam łapać.
ZapiszZapiszZapisz
ha, jestem żywym (jeszcze) przykładem, że akurat amh nie ma nic wspólnego z menopauzą. Amh miałam poniżej normy już w wieku 28-29 lat, a inne hormony tj. tsh, progesteron, lh i estradiol mam do dziś w środku normy, oczywiście menopauzy nie mam
no ale ja dziwna jestem

oglądam mecz

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 20:17   #2999
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
...To może obejrzę

U nas w robocie zrobili przed firma strefę kibica i zapraszali na wspólne oglądanie. Szkoda, ze tak późno jest, nie chciało mi się siedzieć pól nocy w waw
Stary 2016-06-16, 20:31   #3000
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
ha, jestem żywym (jeszcze) przykładem, że akurat amh nie ma nic wspólnego z menopauzą. Amh miałam poniżej normy już w wieku 28-29 lat, a inne hormony tj. tsh, progesteron, lh i estradiol mam do dziś w środku normy, oczywiście menopauzy nie mam
no ale ja dziwna jestem
Flo, łapiesz za słówka Skrót myślowy mi się zrobił: "zbliżanie się menopauzy" -> "wygasanie płodności". A z wygasaniem AMH ma sporo wspólnego
ZapiszZapisz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości