![]() |
#2971 |
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LIX
Już mi przeszło - nieaktualne
![]() Zapisz Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-06-16 o 19:33 Powód: Zmiana stanu rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
BAN stały
|
A w ogóle (wiem, nie zaczynamy zdania od "a"), przeglądając wczoraj pudło z odlewami, znalazłem zapomniane na śmierć Nu w wersji La Collection, no fajne nawet, fajne, ale to cień dawnego zapachu niestety - brak tego przyprawowo-kadzidlanego "kopa", teraz są bardzo ugładzone, trwałość i projekcja baaardzo przeciętne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Nindżopesz
|
Aileenn, nie wiem czy to pytanie było podchwytliwe i nawet nie wiem co to jest AMH, ale jak na moje oko to przecież w normie.
Gryxiu, przestań mnie naśladować, wczoraj też je porównywałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | ||||||
Panaroja
|
snad białek cherbaty
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 0.usunięcie farby z oczu micielem i zasadniczej warstwy tapety z ryja mleczkiem/micielem w żelu bez użycia wody - rozmiękczyć i zetrzeć wacikiem . 1.mycie olejem - argan z retinolem Bielendy 2.mycie środkiem na bazie wody - tu już jest ciekawiej ![]() 3.peeling - wymiennie żele z pilingiem manuka ziai albo perfecty skin drink - delikatne, do codziennego użytku , albo peeling gommagowy I Want też można codziennie bo bardzo delikatny, albo z grubszej rury papajowy peeling orientany , przy czym i tak nie pilinguję sie codziennie nawet codziennymi , tylko tak ze 2-3x w tygodniu max. 4.tonik - wymiennie zależnie od potrzeb manuka , mezolaser bielendy albo kręcielne z biochemii urody kocankowy na naczynka i blizny lub zielonoherbaciany z drożdżami na syfy i tłuszcz na ryju ![]() 5. i tu się zaczyna zabawa - dotychczasowe etapy są stałe u każdego , a teraz jest etap zależny od tego , czego dana skóra w danym momencie potrzebuje , więc tu można stosować wszystko co się chce , z generalną zasadą co do ciężkości kosmetyku - od najlżejszego i najrzadszego do najgęstszego i najcięższego . U mnie to są różne sera i kremy-sera, bo żółtkowej esencji ani lotionu na razie się nie dorobiłam ![]() ![]() ![]() wieczorem po serach Bielendy ( ![]() ![]() i powiem szczerze, że po kilku dniach takiego działania zauważyłam znaczą poprawę stanu elewacji aż małż sam na to z zachwytem też zwrócił uwagę niepytany , a to jest coś ![]() jedna rzecz jest istotna - przez pierwsze tygodnie może być tak , że pojawi się wysyp wągrów, zaskórników i inszego syfu z głębi skóry wychynowującego na skutek regularnego oczyszczania i złuszczania, ale to mija . I się posiłkuję w zdobywaniu odnośnej wiedzy blogiem Azjatyckiego Cukru i Beautikonu . No i ksionszkom Charlotte Cho ![]() No i dobrze jest dołożyć do tego masaż paszczy . to nie mów , nieeee ![]() dołanczam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Ja też z tym pobiegnę
![]() ![]() Nie wiem, Ty chyba coś linkujsz, a mi się tylko wyświetlajo słowa ZapiszZapiszZapisz? ![]() Parabell - thnx ![]() ![]() ![]() Czyli dla mnie żadna rewolucja ![]() Wynika z Twoich produktów, że się zaczęłaś po prostu solidnie nawilżać i emolientować, co razem czyni, zwłaszcza suchą skórę, zauważalnie ładniejszą, elastyczniejszą i o jednolitszym kolorycie. ![]() A ja chyba powinnam co tydzień piec cytrynowe ciasto, żeby się go naumieć wreszcie. Dziś przeżywałam katusze, milion pińcet przepisów, KAŻDY inny ![]() Wyszło mi 2centymetrowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak mi 20ste ciasto nie wyjdzie, to uznam, że faktycznie, nie mam do tego daru ![]() I w ogóle blogi kłamio! ![]() ![]() Dys http://smakdomu.blox.pl/2010/02/Ciasto-cytrynowe.html No jakim cudem mogło nie wyjść takie, tylko płaskie jak dysk? Ale żelo krem o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() A, bo żelo-krem z tego przepisu, jakby ktoś chciał - http://zszywka.pl/p/ciasto-cytrynowe...i-5488741.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-16 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
niecnotliwa dziewica
|
No dobra, a jak nałożysz te warstwy to nie masz wrażenia, ze Ci to wszystko na skórze zalega jedno na drugim hurtem w taką ciężką, zalepiającą masę?
Po takim zestawie: "Leci Bielenda z hialuronem , druga z takimi perłowo różowymi kulkami we środku ![]() ![]() Ja nie neguję, ze to działa, pytam o odczucia. Jak nałożę na noc serum Bielendy z algami to wiem, ze rano muszę myć głowę, bo mi to wszystko wsiąka we włosy i som tłuste. Jakbym jeszcze miała na serum nałożyć inne serum albo krem - olaboga!
#2977 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Białek? A co z żółtkami? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Piers do przodu
|
Ja na noc wklepuję sobie serum Sesdermy a rano dopieszczam się kremem z serii - i tyle z moich facjatowych warstw
![]() ![]()
#2979 | |
Nindżopesz
|
Zmęczyłam się w połowie postu Parabelki
![]() Ostatecznie mam smutną konkluzję - możne se miziać facjatę czym popadnie, a i tak najważniejsze są hormony ![]() Ja obecnie myję mydłem jakim popadnie, czasami nakładam mezokrem bodajże Bielendy i jest cud miód... Podejmuję listonosza bez makijażu ![]() A kiedyś kombinowałam, oczyszczałam, nawilżałam, natłuszczałam, kwasiłam i d...a. Niestety tylko czekam na powrót @ i paszczowej tragedii ![]() Generalnie tak se myślę coby jednak coś wdrożyć zamiast tego mydła, ale tak strasznie mi się nie chce póki nie muszę. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() O proszę: http://www.pudelek.tv/video/Mercedes...-warstw-12535/ ![]()
![]() |
#2981 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wklejam mojo porażkę ciastową, może na konkurs na nabjrzydsze ciasto świata. Tak, wiem, że wygląda jak krowi placek, ale krem miał być w środku, a że wyszło za cienkie, to się nie dało przeciąć na pół. No właśnie się aż popłakaliśmy ze śmiechu z małżem nad ta tragiczną farsą. Pierwsza reakcja świadków - co to k...a jest? Słuszna jak najbardziej, ja leżę ![]() Edit: Krowi placek wyszedł zaâ☠â☠â☠isty w smaku! ![]() ![]() Małż mi uratuje ciasto vel krowiego placka! Pieczemy drugie coby nim nakryć tego dziada, of kors klin jeden już zjedzony ale dotniemy. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-16 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ja ten filmik widziałam, bardzo lekki, dobrze dobrany do urody, delikatny makijaż.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||
BAN stały
|
Znad delicji i lodowego rożka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To na górze to je lemon curd? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Piers do przodu
|
Lemon curd to ja ostatnio użyłam do bezy a'la Pavlova i wyszło bosko z mascarpone i sokiem z cytryny
![]() ![]()
#2986 |
Nindżopesz
|
Ten filmik dopiero obejrzałam, rzeczywiście spoko. Bo tamten na czerwony dywan był przegięty, strasznie dużo na siebie nałożyła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
BAN stały
|
Nigdy nie robiłem samodzielnie lemon curd, ale wszelkie cytrynowe wypieki uwielbiam
![]() Gotowi na mecz? Piwo już schłodzone? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2989 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-06-16 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Nindżopesz
|
Niedawno mówię do TŻ-ta: "obejrzałabym jakiś dobry, europejski dramat".
A on na to: "obejrzyj sobie mecz Polski" . ...To może obejrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() |
#2994 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chociaż nie, nie, NIE! ![]() ![]() ![]() Wygląda jak babka kokosowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | ||||
Mother of Cats
|
Zawsze do usług
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale grunt, że w normie i wcale nie tak blisko jej krawędzi ![]() AMH (hormon antymullerowski) - wskaźnik rezerwy jajnikowej. Artykuł nt. zbliżania się menopauzy, który onegdaj Rejcz linkowała, nieco mnie przeraził, bo część objawów brzmiała zbyt znajomo. Musiałam sprawdzić, co u mnie, bo schizy zaczynałam łapać. ZapiszZapiszZapisz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mnie ciasta wychodzą, lubie piec z nowych przepisów, za to gotować nie lubie ![]()
![]() |
#2997 | ||||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Szacun! Ta ilość warstw i konieczności nakładań mnie przeraża, ale skoro są efekty, to kusi ![]() Na okoliczność od niedawna prawie ślicznych porów szukam kremidła/żeli mocno nawilżającego i bez / z małą ilością emolientów, olei itp. I tańszego niż krem w cenie trzech botoksów ![]() Cytat:
A propos biegania na badania: w Diagnostyce do końca czerwca można pobrać (w zamian za dane osobowe i odpowiedź na jedno pytanie) bony na dwa różne zestawy badań ze zniżką 60% - klik. Cytat:
![]() Moje zakalce są zwykle smaczniejsze niż te ładne ciasta ![]() Cytat:
![]() ZapiszZapiszZapiszZapisz ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Mniam! ![]() ZapiszZapisz |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja dziwna jestem ![]() oglądam mecz
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas w robocie zrobili przed firma strefę kibica i zapraszali na wspólne oglądanie. Szkoda, ze tak późno jest, nie chciało mi się siedzieć pól nocy w waw ![]()
![]() |
#3000 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() ZapiszZapisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.