|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
sprobuje zalaczyc 2 fotki,zeby pokazac jak bylo
mam nadzieje,ze wejda..
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - ładnie ładnie
Ja niedawno wróciłam,ponad godzinkę temu i padam szybko się zaraz umyję i spać bo jutro cieżki dzień.Miłej nocki
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - pierwszy raz Cię widzę! W kooońcu
Piękne widoki ^^A ja z TŻ-em dzisiaj taaaakie długie spacery zaliczyliśmy, że od 18:00 siedzimy w domu i lezymy w łożku,b o nas tak nogi bolą, że szok. Od jutra bierzemy się za nasze prezentacje z polskiego - poogę TŻ-owi napisac, on pomoże mi zrobić prezke multimedialną i będziemy mieli spokój Tak się boję tej matury z polskiego, że szok Ehhh.. oby mi temat siadł... ![]() TŻ tera zpod prysznicem, a ja się siłuję, aby winko otworzyć Khkhkh;D Ehhh ^^Zmykam kochane, dobranoc ;*
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wlasnie wpadlam do domku, jak wyjechalam o 10 tak do tej pory trwało rowerowe swięto (tzn najpierw maraton i dekoracja zwyciezcow, a pozniej urzadzilismy sobie ze znajomymi ognicho). spieszę doniesc, ze TŻ zajal niezle 6 miejsce, ale to narazie pierwszy etap. Jeszcze bedzie kilka maratonow z tego cyklu- chyba 6 lub 7- mam wiec nadzieje ze utrzyma pozycje
wogole super impreza i taaaaaaaaaki klimat nie wiem ilu bylo tych zawodnikow, ale cale mnostwo, ze 100 na pewno. do tego kibice, rodziny itd. kręcący sie w okolicach trasy.... faaaaaaaaajnie bylo ![]() a mi sie szyja opaliła oby jak najdluzej sie taka utrzymała, bo ja juz jestem w wirze rowerowego wiosennego szalenstwa toż to sezon już w pełni ![]() dobranoc
|
#3005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
udanego wieczoru z TŻ-em ![]() Cytat:
super że się świetnie bawiłaś ![]() u mnie wieczór spokojny, posiedziałam ze znajomymi, wróciłam grzecznie do domu i miałam się uczyć ale zamiast tego oglądałam seriale no ale cóż, jutro też jest dzień ![]() dobranoc Skarby
|
||||
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,ja padam już dzisiaj,rano byłam na zakupach
zakupiłam kolejną parę okularów nie wiem czemu,ale niezbyt mi się podobają juz [oceńcie same tylko nie śmiejcie sie ze mnie,bo zdjęcia zrobiłam w tej sekundzie a już jestem bez makijaża ] a potem o 12 do pracy,aż do 19 dwa roczki obsłużone,w środę lecę na całą noc,jak ja to wytrzymam i jutro znowu do szkołyAgolku,jakaś Ty chudzinka!! spróbuj jeszcze kiedyś napisać,że się redukujesz czy coś podobnego
|
#3007 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fajna sprawa z tym memoriałem, zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Calsberg cytrusowy? Hmm u nas jeszcze takiego cuda nie widziałam, a szkoda bo myślę, że by mi smakował mmm... Cytat:
![]() Cytat:
![]() to udanego wieczorkuu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też miałam się uczyć, ale... jakoś się opóźniła ta nauka troszkę :PW ogóle toczyłam dziś walki z pastą cukrową Ugotowałam - najpierw wyszła jakaś beznadziejna więc zmieniłam przepis i zrobiłam raz jeszcze - tym razem wyszła w miarę dobra No i depilacja na całego - ale jako niewprawione w metodzie cukrowej dziewczę oczywiście zasyfiłam wszystko dookoła i później z trudem odklejałam się od mebli, a jeszcze trudniej było mi zmywać pozaklejane fragmenty podłogi^^No, ale mam już to za sobą i z czystym sumieniem mogę Wam polecić domową pastę cukrową, bez kitu - tanio, skutecznie i bezboleśnie ![]() Taaa poza tym trochę poczytałam (ale, jak już wspomniałam - nie za wiele:P), byłam na długaśnym spacerze i połaziłam z Mam po centrum handlowym - ogólnie rodzinnie i spokojnie ![]() Jutro tylko jedne zajecia o zwyrodniałej 7.30, a pozniej w koncu wezmę się za wtorkową prezentację ![]() EDIT: Lolciu, czeeepiasz się - okulary świetnie, super wyglądasz przecie ![]() ![]() A co do pracy - podziwiam Twoją wytrwałość ![]() Buźka, śpijcie dobrze
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż-et mi je wybrał i kazał kupić nie byłam tak do końca przekonana![]() a i jeszcze kupiłam sobie świetny stanik,taki niby prosty,biały ale świetnie podtrzymuje piersi,nie wiem czy mogę tu wkleić fotkę w staniku
|
|
#3009 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
Jaka z Ciebie laska ! I jaka szczupla ! Nigdy już nie gadaj o R. tutaj bo będziemy biły ![]() A widoki masz pikne Cytat:
Buziaki Cytat:
A co do make-upu to jakoś berdzo nie widac róznicy między tym, że jest i że go nie ma...![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gujanko fajnie, że miałaś udany dzień no i gratulacje dla TŻ-ta To dziś Dziś pisze spr. z matmy i z gegry![]() Boje się oikropnie i naprawde bardzo prosze o sekundke pomyslenia o mnie i trzymanie kcików, bo to naprawde ważne... Lece zjeść śniadanie i do szkoły, bo choć mam na 9 to koleżanka ma mi wytłumaczyć jeszcze jedno zadanie...![]() Miłego dnia
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku jakie cudne miejsce
![]() Lola okularki zaje...fajne Chętnie przygarne, bo moje się ostatnio nieco zużyły Właśnie poluje na nowe, ale taki wybór, że zdecydować się nie mogę![]() Tamo powodzenia
|
|
|
|
#3011 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do tego,ze ja chudzinka to wolne zarty nie podobaja mi sie uda zreszta, nie kazdy moze miec figurke modelki i trzeba sie z tym pogodzic.![]() Niemniej dziekuje za komplement Cytat:
Cytat:
dzien dobry kochane, Ciesze sie,ze podobaly wam sie zdjecia.Mi tam sie bardzo podobalo. Nogi bola od lazenia dzis ale tragedii nie ma ![]() Mma na poznijsza zmiane w tym tyg wiec leze w lozku i poczytuje was troche z kawusia zaraz bede sie zboerac powoli. Jutro robie sobie chorobowe i nie ide do pracy wiec ten poniedzialek nie taki zly dzis![]() Pojade popatzrec za fotelm do Playstation dla TZ bo ma w czwartek 30tke ![]() Dostal co prawda juz Playstation ale wiem jak bardzo chce ten fotel..Robilam nadgodziny w tym miesiacu wiec chyba go kupie.. No,zecze Wam milego poniedzialku, trzymajcie sie cieplo
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3012 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję Dziewuszki TŻ zadowolony z siebie i teraz pewnie bedzie jeszcze wiecej trenowac ![]() ![]() Cytat:
![]() kiedys trenowalam koszykowke i mialam mala kontuzje. nie byla bardzo grozna, ale był taki czas ze z ogromnym trudem pokonywalam schody... teraz czasem kolana mnie pobolewaja, np od nadmiaru wysilku. trzeba przyznac ze ostatnimi dniami dalam im popalić jezdząc po dosc trudnych trasach - ostre podjazdy i zjazdy po lesnych sciezkach. tak to jest jak sie jezdzi z kolegami ![]() dzis chyba sobie odpoczne... ![]() ale od nadmiaru głowa nie boli ![]() ![]() Rowerowi się nie odmawia ![]() ![]() dzis znow sliczna pogoda, ale tak jak pisalam robie sobie maly odpoczynek, najwyzej chwile po miescie pojezdze, bo musze do biblio zajrzec (dostalam list z wezwaniem zeby ksiazki oddac nie wiedzialam ze tak je dlugo przetrzymuje, zeby mnie az listownie powiadamiac ![]() )a tak poza tym wypadaloby zmajstrowac pare stron wiadomo czego ![]() milego dnia wszystkim
|
|
#3013 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to tylko takie duże lubię ![]() Cytat:
bo już od dawna się czaję na pastę cukrową ale cały czas się obawiam ze przy moich zdolnościach to nic z tego nie wyjdzie a zdradzisz jakie że tak powiem okolice udało9 Ci się za pomocą niej wydepilować? Cytat:
![]() Cytat:
a gdzie w góry jedziesz? (córo marnotrawna, która tak mało do nas pisze )Cytat:
mnie się też bardzo podoba, jesteś taka filigranowa ![]() Cytat:
![]() edit: Gujanko - przerąbane z takimi starymi kontuzjami, zawsze się odzywają w najmniej odpowiednim momencie .... powodzenie w pisaniu dziś ![]() Agatko - widzę Cię! napisz coś do nas jaka śliczna pogoda za oknem zapowiada się spokojny dzień i mam nadzieję że właśnie taki będzie ![]() buziaki na udany dzień
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-04-28 o 10:03 Powód: ;] |
||||||
|
|
|
#3014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do kontuzji, to faktycznie przerąbane... na szczescie rower jest dosc bezpieczny dla kolan, ale takie ostrzejsze jazdy czasem koncza sie malymi bolami no ale nic, staram sie nie przeginac, zreszta nie mam nawet sił na jeszcze wieksze szalenstwa zjadlam wlasnie obiadek pora nie moja, ale jakas glodna juz bylam
|
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wiosny/lata ciąg dalszy Wylegiwszy się do 11, zmobilizowałam się do entej i ostatecznej powtórki Wosu i geografii xD Tera chwila relaksu i zobaczymy co dalej. Jabłuszko-sęk w tym,że ta znajomość nie jest na tyle rozwinięta et.c,aby 'z grubej rury'wypalić o co chodzi,po trosze obawiam się własnej reakcji itd. W sumie wspomniany osobnik ,odezwać się już nie raczył tylko lata na spotkania z kolejnymi dalszymi znajomymi, więc po kiego się będę łudziła... ![]() A teraz czas na obiecane fotografie ![]() (hyh na jednym zdjęciu nie byłam trzezwa stąd ta mina |
|
|
|
#3016 |
|
Wtajemniczenie
|
ładna z Ciebie dziewczyna
Właśnie okazało się, tzn. nie tyle okazało, co ustaliliśmy z TŻtem, że jedziemy na majówkę w góry ![]() nie ma to jak spontan. Oczywiście nikt nie zgadnie, co zabieramy ze sobą... ta monotematycznosc... Czyli musze sie dzis jednak wybrac na male rowerowanie, co by troche podjazdow zaliczyc przed tymi majówkowymi górkami
|
#3017 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i pogody bo u mnie niabardzo dzis.Cytat:
Cytat:
Trzezwa czy nietrzezwa, ladna buzka zawsze bedzie ladna ![]() ja wlasnie wsunelam lunch, za chwile poplotkuje z kumpela i z powrotem do pracy,bleeee. Tym bardziej,ze po lunchu zabieram sie za przygotowywanie na to spotkanie piatkowe po pracy planuje pocwiczyc albo skoczyc na silownie na chwile,skoro jutro zamierzam sie rozchorowac ![]() buziaki dla wszystkich
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
świetnie wyszłaś
w ogóle to masz bardzo fajną kurteczkę Cytat:
![]() a gdzie w góry konkretnie? ![]() BTW chyba dam ogłoszenie "szukam faceta ze skłonnością do sponatnów" ![]() wróciłam z uczelni, po drodze kupując lody z Grycana 500 ml, ale podzieliłam się z Siss biorę sie za naukę bo później angielski, a nie ukrywam że wolny wieczór byłby optymalny
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja tak zagladam ale pisze roznie Musze Wam powiedziec ze ostatnio nie narzekam na nude Wczoraj byłam z przyjaciolka (kuzynka) w parku z jej chlopakiem Fajny gosciu mimo iz roznica faktycznie zabojcza szczerze mowiac wole takie towarzystwo niz niedorosniete dzieciaki z gimnazjum. ^^. Prawko ma wiec zawozi nas gdzie chcemy. Wybieramy sie na 2 koncerty w najblizszym czasie : Iry i Rh+. ![]() W szkole tez idzie dobrze. Poprawiam oceny i ucze sie na biezaco ![]() gujana; ale faajne palny macie A konkretniej to w jaki gory jedziecie?schism_: Ales Ty ładna ![]() agolek: Śliczniutkie fotki Słuchaj jestes taka chuda... Dałabym Ci mniej niz 54 zdecydowanie. Ale nawet o 51 nie marz. Jest slicznie tak jak jest. ![]() tamonita: ![]() LoLcIa123: Wstawiaj i fotki w staniku a okularki Boskie ! Sama musze takie kupic. Tzet ma gust madame_apple: Jakzes zrobila ta wate? ![]() Mangolina: dziekuje za zdjecia ślicznotko I znowu mi sie nudzi... chyba za bardzo sie przyzwyczajam ostatnio do imprezowego zycia
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochane
Ada, że jesteś ładna to juz wiesz ale ja chciałam jeszcze dodać, że masz świetny gust jeśli chodzi o komponowanie ubran i dodatkiCytat:
A to ile ma lat Twoja kuzyko-przyjaciólka, a ile jej chłopak![]() Cytat:
![]() Przeżyłam ![]() Na spr. z matmy napisałam pięć na ... pięć zadan, ale jedno napewno źle, bo zamiast 1/2 zrobiłam 1/6 Jednakże modle się chociaz o 2 Ogólnie dzien mminął znośnie Pogoda jest ahhh piękna Tylko, ze okropnie mnie oczy bola![]() ![]() Miłego dnia
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
była owocna ale nie nauka
przyjechal mój frendzior z którym sie nie widziałam 6 ms i musiałam no musiałam iść ![]() Hej hej jaka dzisiaj piękna pogoda aż chce się żyć normalnie wszytsko kwitnie pyli a ja kocham swoją alergię
|
#3022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedziemy gdzies w okolice Karpacza, tzn nocować będziemy w Czechach, bo już za pozno zeby znalezc jakis nocleg w PL, wkoncu majówka tak wiec gdzie my jedziemy to trudno powiedziec, ale musi byc w miare blisko do Karpacza, bo TŻ chce startowac w zawodach ![]() ![]() ![]() ![]() oby nam pogoda dopisała
|
|
#3023 | |||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
ahoj dziołchyyy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ogarniam się w miarę, jeszcze po drodze wpadło mi poprawianie tekstów do gazetki, ale jakoś idzie - już na wykończeniu Zebym tylko jutro umiala to jakos zaprezentowac w miare przyzwoicie ...ale Ci dobrze W Tatry?I w ogóle - w końcu się odezwałaś, nawet wczoraj myslałam co tez sie z Toba dzieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłałam tatę żeby oddał, bo ja się boję groźnej bibliotekarki z tej biblio grrr :P ja też ja też ! Cytat:
- 1szklanka cukru - 1/4 szklanki miodu - sok z połówki cytryny - woda, "na oko" - podejrzewam, że tak z 1/2szklanki ![]() Jedyny zarzut to, że wyszło chyba za rzadkie i nie mogłam jej używać tak normalnie zwijając w kulkę tylko najpierw rozsmarowywałam na ciele, a później nakładałam na to paski płótna i zrywałam Ale w sumie podpasowała mi taka metoda Aaaaa jeśli chodzi o okolice to standardzik taki: nogi plus bikini Mówię Ci, w porównaniu z woskiem zero bólu i co najważniejsze zero zaczerwienień czy "czerwonych kropek", ktore przy wrażliwej skorze czesto sie dlugo utrzymuja ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze znajomosc sie rozwinie bo chyba bys tego chciala,hę? bardzo podoba mi się Twój styl, lubię taki i sama chętnie bym się tak ubrała![]() A w ogole to będziesz się śmiać, ale... jakoś "dobrze Ci z oczu patrzy", naprawde Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To teraz ten chlopak kuzynki powinien Cie jeszcze poznac z jakims swoim przystojnym kolegą ![]() Cytat:
![]() Widzę, że nie tylko agolek jutro wagaruje - achh a ja nie moge sobie na to pozwolic wyjatkowo, a buuu ... ![]() a od czego oczy Cię bolą: przemęczenie czy alergia? Cytat:
Podpisuje sie pod slowami Ewusi, ja tez chce faceta spontanicznego,o! ![]() oby, na pewno dopisze ![]() A ja co? Wstałam o 5, zajecia zlecialy szybko, pozniej troche porobilam prezentacji, potem czmychnęłam na dluuuugi spacer - w koncu w taka pogodę trudno go sobie odmówić ... A i trampki kupiłam ![]() Pozniej ciag dalszy prezentacji, a zaraz chyba sie rusze poćwiczyc bo czuje sie jakaś zasiedziała ![]() Buźka i miłego dnia ![]() PS. Takie trampki, o: (w perspektywie planuje dorwać jeszcze jakieś kolorowe,blizej lata )
|
|
#3024 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a dzis poszlam sama i wogole szlag mnie chyba trafi. facet mi wmawiał ze mam kare jeszcze sprzed dwoch lat. faktycznie mialam kiedys dlugo jakas kare, bo wyjechalam i zaplacilam dopiero po powrocie, ale ją ZA-PLA-CI-LAM. zablokowali mi konto, wiec zeby wypozyczac ksiazki musialam zaplacic czy chcialam czy nie i co? pan mi dzis oswiadczyl, ze ja mam kare sprzed dwoch lat + tą za obecne przetrzymanie, razem 50zł ![]() szlag by trafil. oczywiscie paragonu, ze zaplacilam juz dawno nie mam, a nawet jak gdzies jest w domu, to trudno przez rok pamietac gdzie sie go schowało zła jestem. mam ciekawsze wydatki niz placenie dwa razy za tą samą karę. jeszcze mnie nastraszył, ze bede na liscie dluznikow, bo to juz stanowczo za dlugo nie jest zaplacone chamstwo i tyle ![]() Cytat:
ooo, bedzie trzeba wypróbowac Cytat:
![]() Cytat:
![]() jedziemy taką wiekszą ekipą, tzn jacys nieznani mi blizej ludzie (znajomi szefa mojego TŻta) podrzucą nas autem, a co oni dalej robią to nie wiem moze sie okazać, ze zostaja tam gdzie my, a moze pojada dalej. ale fajnie, ze nas zawiozą i przywiozą spowrotem ![]() Cytat:
traaaaaaaampny fajniutkie I love it
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny skoro mówicie,że da się mnie przełknąć w tych brylach,to ok
![]() a fotki już daję tylko zaliczam się do grupy kobiet mało pierśnych
|
#3026 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje ulubione! smak nie gra roli szkoda,ze tu ich nie ma..Cytat:
![]() A zdjecia w St Abbs Head. Pieeeknie bylo.. Cytat:
Wrocilam z pracy,zjadlam i ide sie kapac. Wymyslilam sobie,ze jutro zadzwonie i powiem,ze nie przychodze i ze mam cos z zoladkiem. I wiecie bco,wrocilam z pracy i zaczal mnie brzuch bolec! wykrakalam sobie sama chyba![]() badz co badz nie ide jutro, tak widac musialo byc. Przynajmniej nie musze klamac ![]() mileog wieczorka wam zycze. Ide sie kapac a potem obejrze Lost (calkiem sie juz pogubilam ale TZ oglada wiec sie przylacze. Baeznadziejna ta seria, podrze w czasie itp. Swietny przyklad tego jak mozna spieprzyc fajny serial..)
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
LoLcIa123: Tak mało pierśna
ale jednym zdaniem beznadziejnie Takze jest czego Tobie pozazdroscic ![]() madame_apple: A ta paste to trzeba na cieplo czy te skladniki wymieszac tak po prostu ? Aaa trampki boskie Hm... co do kumpla to moze lepiej niech mnie nie zapoznawa ( chociaz juz sie 3 pytała o mnie) bo jakos nie gudtuje w 24 latkach gujana: Pogoda musi dopisac w takim razie tamonita: Ira? Szczerze mowiac to nie znam ani 1 piosenki ale jade ot tak zeby w domu nie siedziec Kolezanka ma rocznikowo 15 facet 24...![]() Ty a czemu to na wagary sie jutro idzie,co?
|
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
Bry wieczór
![]() Dzięki za komplementy,przyznam szczerze,żem zawstydzona z lekka ;] Reszta dnia minęła na drzemce/geografii/pisaniu txtu prezentacji (2 strony czcionką 14 ) Wsio diabli wzięli po pogawędce z wiadomym kumplem. Coś tam zagadał,co porabiam ,jakie plany mam ,koniecznie chciał dziś iść do pubu . A żem zmęczona ,'odmówiłam' ;> tłumacząc się chęcią odsypiania weekendu, że jutro owszem. No ale... Rozmowa się ucięła,po kilku minutach wysłał taki godzien zacytowania okaz -byś się wstydziła odmawiasz człowiekowi kolejnego browara na rzecz odsypiania ,czego zresztą nie robisz. , foch :P oczywiście nie pozostałam dłużna, odpowiadając "<idzie się pociąć z rozpaczy>" Yhh gorzej niż z dzieckiem . Fakt faktem powinnam to olać,a nie analizować,przejmować się,że się nie odezwie (sama tego nie zrobię _^_) Cóż takie bywają skutki przesilenia wiosennego
|
|
|
|
#3029 | ||||||
|
Zadomowienie
|
łooomaaaatko, ciekawe jaką minę miała bibliotekarka odbierając te ksiazki
![]() Cytat:
![]() u mnie jest o tyle dobrze, ze w maju we wszystkich biblio jest tak zwana amnestia tzn. można oddać książki nie płacąc kary... Cytat:
![]() Cytat:
a po drugie - Ty mało pierśna? bez przesaaaady ![]() ![]() trampki są niezawodne ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze to jednak cos chwilowego i jutro bedziesz sie cieszyc wolnym dniem, a nie cierpiec z powodu bolu zoladka Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale jestem zmęczona - o dziwo nie psychicznie tylko fizycznie Jutro dużo zajęć, ale chyba się zerwę z wykładu żeby wcześniej wrócić do domu - będę musiała się spakować i przygotować do majówki, a nie znoszę tego robić po nocy więc wolę być w domku o jakiejś normalnej porze ![]() w sumie to... nie chce mi się jechać ![]() No, ale co robić - pojadę, żeby nie żałować jakby co ![]() Teraz relaks ![]() Miłego wieczorku kochane
|
|
#3030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do oczu to własnie nie wiem czy to alergia czy przemeczenie ![]() A tramposze fajne ![]() Cytat:
Bardzo ładny, delikatny stanikCytat:
Toż to przepiekna piosenka jest i znana ! Napewno znasz, ale nie wiesz, że znasz A do szkoly nie idę bo... ekhm... no poprostu będe chora ![]() 9 lat różnicy... To świadczy o tym, że masz albo doświadczona i odważną przyjaciółke albo poprostu ten chłopak jest poprostu wporządku i odpowiedzialny...:rolleye s:Oczęta bolą nadal, a na dodatek mam ochote na coś slodkiego Grrrr![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

mam nadzieje,ze wejda..

szybko się zaraz umyję i spać bo jutro cieżki dzień.
Piękne widoki ^^
Ehhh.. oby mi temat siadł... 

[oceńcie same
tylko nie śmiejcie sie ze mnie,bo zdjęcia zrobiłam w tej sekundzie a już jestem bez makijaża

nie podobaja mi sie uda 

500 ml, ale podzieliłam się z Siss