|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Bo to paskudztwo podobnie smakuje ;P i pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cześć
![]() Przyszłam się pochwalić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 Czas edycji: 2010-03-22 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18072601]Cześć
![]() Przyszłam się pochwalić ![]() ![]() ![]() gratulacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- lece do spania.Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Kurcze, dziewczyny.. 13 stron nadrobiłam.. po ślubie 17 ;]
Szalone. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teraz ma ok 28 lat a jest nadal taki piękny jak miał 19. Przecudny był ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pani mi krewke pobrała, wypiłam glukoze i równo za godzinę znów kłujka ;] w tą samą żyłę.. myślałam, ze mi mózg ściąga do tej strzykawy ![]() ![]() Cytat:
I kiedyś jakaś babka z ćwiczeń go pyta skąd takie imię oryginalne.. a on na to "po ojcu", no to babka "też ma na imię Wenancjusz tak?" A Wenek jej odparł... "Nie. Krzysztof" I nastała taka niezręczna cisza ![]() Ja myślałam nad Dexterem bo mi się bardzo podoba.. i nie ze względu na ten serial o seryjnym mordercy (czy o czym tam on był). Ale jakoś Dekster już mniej.. no i nie wiem jak by lud zareagował na to imię. Do nazwiska też pasuje, i mojemu tż też się podoba. Zastanowię się nad tym chyba znowu. Ostatnio ustaliliśmy Sebastiana, Filipa (już dawno) a ja jeszcze wymyśliłam Sylwka (Sylwester chyba w oryginale xD , no i teraz mi powrócił ten Dexter. Co o tym sądzicie? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A mój mi się nieco tak jakby spłaszczył.. zamiast okrągłego jest taka jakby pozioma szpara ![]() Cytat:
Jak skupiam wzrok na patrzeniu blisko i nie patrzę na coś konkretnie tylko tak jakby w nicość to widzę taką plamkę szarą. I jak poruszę okiem to i ona się przesuwa xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
![]() Przyszłam się pochwalić ![]() ![]() ![]() Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Siala hehe jest jeszcze bajka na cartoon network Laboratorium Dextera :P Filip mi sie podoba i Sylwek tez. A Sebastian mi sie zle kojazy samych niefajnych znam ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc to chyba stąd ten pociąg do tego imienia ![]() Ostatnio napalałam się na Sebka ale bardziej mnie do Sylwka teraz ciągnie xD A Filip mi obrzydł po tym jak znajomi sobie zrobili głosowanie i iście obstawianie zakładów, ze ma być Filip. No a że ja nie lubię jak tak na mnie tłum napiera i wymusza cokolwiek to mi jakoś się Filipa odechciało. Ale chętnie poznam opinie o danych imionach ![]() Żadnego gęgania "Filip musi być", "Daj Filip" proszę ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zadomowienie
|
pszczolka ja tez lubie te zelki
![]() ![]() ![]() honolinka GRATULACJE! |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Wtajemniczenie
|
hd2005 szwagierka mojej siostry ma syna imieniem Miolaj i wszyscy wolaja na niego zdrobniale Mikus
![]() honolinka gratuluje ![]() Dzis zaczynamy 23 tc ![]()
Edytowane przez kasandra82 Czas edycji: 2010-03-23 o 01:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() znowu nie mogę spać... Obudziłam się po 1-wszej z bólem brzucha, spacer do kuchni, nospa, łóżko, brak snu, dwie pomarańcze i "lista Schinglera" do 4-tej... Pewnie zasnę gdy M wstanie i będę spała do 12-tej ... Żebym nie miała, żebym nie miała, żebym nie miała ... ![]() ---------- Dopisano o 05:04 ---------- Poprzedni post napisano o 04:57 ---------- Cytat:
Nowy kurs startuje 28 kwietnia 2010. Zajęcia będą się odbywały w środy i czwartki, w godz. 19-21. Wszelkie informacje udzielane są pod numerami tel.: 508 066 787. ![]() ul. Inflancka 6 Tel. 0 - 508 066 787 Gratuluję synka ![]() ---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:12 ---------- Boże ... jasno się robi... Będę nieprzytomna ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Was zostawic na chwile i koniec swiata....
Hoholinka - gratulacje ![]() Co do slodyczy zawsze lubilam, na diecie nauczylam sie zyc przez nich, a teraz czasem mam ogromna ochote na cos...ale to moj organizm sie domaga, tak czasem bylo w diecie ze zjadlam kostke czekolady i bylo oki ![]() Dzis ide troszke do pracy to dzien zleci jakos....za oknem piekna pogoda, mala kopie, na obiadek ide do mamusi ![]() Kasandra tez dzis zaczynam 23tydziec ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki ale sie rozpisałyście. Nic wczoraj sie nie odzywałam, bo jakoś czasu nie było. Ale czytałam. Gratuluje wszystkim dziewczyną które poznały płeć. Widze, że na razie boys rulez
![]() Ja mam bardzo ciemne włosy i spore owłosienie a kreseczki nie posiadam. Zauważyłam tez , że bardzo wolno mi rosną włosy na nogach. Golę depilatorem i juz ponad 4 tygodnie mam spokój!! Beznadziejną miałam noc. Wstałam o 3, oczywiście zaliczyłam 4 razy kibelek. Brzuch mnie bolał, pachwiny bolały, duszno mi było. Tak się wkurzałam, że tu jeszcze tyle ciąży przede mną a ja sie rozsypuję. Dopiero jak okno otworzyła i zażyłam nospę to zasnęłam. A i tak wstać musiałam o 6.30 bo idę do lekarza po skierowanie no i do pracy. Muszę jakieś ćwiczenia robić na te pachwiny, bo mnie bolą a ja mam prace typowo chodzoną, więc klapa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() Przyszłam się pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie pamietam kiedy mialam w ciazy taki dzien ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18072601]Cześć ![]() Przyszłam się pochwalić ![]() ![]() ![]() No to gratuluje Ci bardzo. Ja tez nie moge sie doczekac, zeby poznac plec.
![]() |
#3164 |
Raczkowanie
|
Siala_Bala z tej listy najbardziej podoba mi sie Sylwek
honolinka gratuluje coreczki ! pszczolka nie wiem jak moze Ci to smakowac ![]() Dzien dobry ,piekne slonce dzis u mnie ![]()
![]() |
#3165 |
BAN stały
|
Dzisiaj usg
![]() jestem wściekła, wystawiła mnie prawie połowa osób co mieli być na weselu ![]() niech się wypchają... |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kiedy slub? do kiedy mieli potwierdzac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze to są te wymówki, hihi. Dziewczyny wy też tak macie że czujecie taki jakby ucisk (nie wiem jak to nazwać) nie tyle na miednicę ile jeszcze niżej ![]()
![]() |
#3168 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki jak dzisiaj pięknie słoneczko świeci, pójdę na spacer, chociaż po wczorajszym ledwo się ruszam
![]() ola, hoholinka gratuluję ![]() pszczółka fujjjjjjjjjjjjjjjjjj jak ty możesz to jeść ![]() ![]() Ja za tydzień mam połówkowe usg już nie mogę się doczekać, ciekawe czy mój syn będzie nadal synem, czy się w córkę zamienił hehe http://www.suwaczki.com/tickers/p19udqk3qgy2e3fr.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam nadzieje, że moja córcia nadal będzie córcią ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
![]() Przyszłam się pochwalić ![]() ![]() ![]() gratulacje ![]() u mnie dzisiaj też ślicznie słoneczko świeci ![]() ![]() ![]() babcia dzwoniła przed chwilą i mówi że kupiła dla małego płaszczyk żebym mu powiedziała hehehe ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i przed ciaza - mimo ze nosze okulary - nie zauwazylam tej ciemnej plamki... czasem tylko pojawialy się jasne ![]()
![]() |
#3172 | |
BAN stały
|
Cytat:
ost wyczytałam świetnych tekst "prawdziwych przyjaciół poznajemy w szczęściu" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ostatniej chwili dzwoniłam po tych "niepewnych"i pytalam czy będą czy nie bo ja za to płacę i to nie małe pieniądze. Prosto z mostu do nich coby sobie uświadomili w tych durnych łbach. No i wszyscy odpadli, następnego dnia zadzwoniła kuzynka i powiedziała, że jednak przyjedzie z córką, widocznie jej się głupio zrobiło, trudno, ja nie mam wyrzutów sumienia, po prostu chciałam mieć pewność a nie wywalać kasę w błoto. A do jednej pary nie miałam nr tel ale gadałam z nimi na urodzinach ciotki i mówili że dadzą znać na pewno ale że nie wiedzą czy uda im się pozamieniać w pracy tak by mogli być. No to ok, czekałam na telefon a tu cisza.. wkur***am się bo jak tak można bezczelnie kłamać (choć i tak byłam niemal pewna że nie przyjadą), oczekiwałam że choć smsa napiszą, że ich nie będzie i tyle. Sikam na te ich tłumaczenia.. z resztą ich nawet nie lubię, zaprosiłam ich "bo wypadało"-moja mama nalegała a skoro płaciła za całe wesele to mi to dyndało. I jak się z nimi zobaczę, choćby i za 10 lat to nie omieszkam im wypomnieć, że obiecali dać znać - normalnie obietnicę złożyli mi prosto w twarz. Bo jak oni się żenili (w zeszłym roku) to ja od samego początku mówiłam, że mnie nie będzie. Ale się rozpisałam xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Witam Was cieplutko i życzę wszystkim miłego dnia!!!
Nie było mnie kilka dni i nie jestem w stanie nadrobić zaległości. Troszkę podczytałam ale jeszcze sporo stron przede mną ![]() Zaraz zabieram się za dalsze nadrabianie ![]() ![]() Prędzej bym jakiejś starszej kobiecie ustąpiła, która by nie zabiegała tak o to niż takiemu babsku. Siala żadnej dietki nie stosuję, może minimalnie mniej solę ale nie zrezygnowałam całkiem z soli. Papeteria Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! Życzę dużo zdrówka Tobie i maleństwu, szczęścia i miłości oraz szybkiego, nieskomplikowanego i lekkiego porodu ![]() Aha no i spełnienia najskrytszych marzeń!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | ||||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() pszczolka ja ich nie cierpie za to moja babcia uwielbia i w innych krajach europejskich sa duzo bardziej popularne babci zawsze z irlandii przywozilam a teraz w niemczech jej je kupuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
GRATULUJE! ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;18072601]Cześć ![]() Przyszłam się pochwalić ![]() ![]() ![]() GRATULUJE! wkoncu dziewczuszki nam sie pojawiaja ![]() ![]() Siala mi sie Sylwek podoba Sebastian tez ale kojarzy mi sie z samymi niegrzecznymi chlopcami ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja pije sobie kawke i czekam az sie pranie wypierze i kurcze mialam isc na spacer bo bylo tak ladnie na dworze a tu chmury przyszly i chyba bedzie padac ![]()
![]() |
#3176 |
BAN stały
|
holinka
![]() ola ![]() ja powinnam dzisiaj wiedzieć czy na 100% chłopak ![]() a jak nie to w piątek mam usg szczegółowe. papeteria najlepszego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
jusdan takie stare baby mnie poprostu dobijaja niecierpie tego gdy sa takie nachalne i wydaje im sie ze wszystko im wolno bardzo dobrze zrobilas ze jej nie ustapilas
![]() papateria masz urodzinki????? no to sto lat sto lat!!!!!!!!!! a mnie moja babcia dobija ostatnio bo nie dosc ze na mojego synka mowi "Antoś" bo jej sie tak podoba to jescze wciska mi jedzenie (nakladajac obiad) moj jeden pulpecik dla Kasi drugi dla Antosia... wczoraj wciskala mi babke nie chcialam a ona "ale moze Antoś zje??" ![]()
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Mam dylemata.. nie wiem jak to wszystko powinnam rozwiązać.
Wyszłam za mąż, dziś oddaję wniosek o wymianę dowodu. Potem mam plan powiadomić w pracy, a oni do ZUSu też zgłaszają ponoć. Muszę wymienić prawo jazdy ale to chyba odłożę na później. Nie wiem co z moją kartą ciąży, dotychczasowymi wynikami badań bo są na panieńskie wystawiane i dyskietką do lekarza i nowymi L4. Bo lekarz będzie mi mógł wystawić na nowe nazwisko skoro na dyskietce mam panieńskie? Bo jak wystawi na panieńskie to ZUS nie przyjmie jak tam będzie zgłoszone nowe. No i do tego w skarbówce zgłosić, w banku, w OFE, ubezpieczenie samochodu, zgłosić Netii coby faktury wystawiali na nowe nazwisko bo do rozliczenia podatkowego są potrzebne.. i sama nie wiem gdzie jeszcze. Jak Wy-mężatki to rozwiązywałyście? Najbardziej mnie martwi to L4 i to czy do porodu uznają wyniki badań skoro są na inne nazwisko niż te najnowsze.
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
a ja mam jutro wizyte u ginka a w piatek usg i tez ma potwierdzic naszego synka
![]() ![]()
#3180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet do glowy mi nie przyszlo ze ktos moze takie numery odwalac... byc zaproszonym na wesele, potwierdzic i nie przyjsc ![]() albo ze dadzą znać - chyba z automatu - nie potwierdziłeś w określonym terminie zostajesz skreślony z listy. jak was czytalam to troszke szkoda mi sie was zrobilo i w sumie ciesze sie ze u nas wypadla tyko kolacja na 9 osob: my (2) - raczej być powinniśmy ![]() nasi rodzice (4) - chyba nie zrezgnuja - tym bardziej ze to oni to organizuja (i płacą ![]() świadkowie (2) - bez swiadkow ciezko mowic slubie dziewczyna brata ktory jest światkiem (1) - stwierdził że ona musi być bo on z nią to juz na poaznie - 18-stolatki - ale juz od roku razem a znaja sie od 1 kl sp ![]() będzie jeszcze 2,5mies córcia kuzynki - świadkowej - ale ona już będzie miała jedzonko zapewnione (cyc mamusi), a jak nie je to śpi i jest spokój ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.