|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Kamilon no waga na razie pomału leci Prawidłowo Tak myślę że na 59 zrobię sobie już stabilizację, trochę się tego boje Mam nadzieje że uda mi się utrzymać wagę Naprawdę, trzeba pół roku sie odchudzać a drugie ostro się pilnować...ciężkie te nasze życie kobitek
no ale trzea ładnie wyglądać ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
ja nie wiem gdzie te słońce macie u mnie taka piź.dzia.wa że aż, zabrały mi no
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3152 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() W ogóle z brzucha chyba najgorzej jest schudnąć ![]() Cytat:
I się chmury zbierają, no nie. A było tak pięknie ![]() Nogi to mi się udały faktycznie mogę jeść a jeść a one nie tyją nigdy Bo nie chcę w stroju wyjść z takimi patykami i wielkim brzuchem A no i dziękuję
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
dziękuję Wam za miłe komentarze ![]() Monia śliczna ta kurteczka i super w niej wyglądasz a co do spodni to mogę Ci kupić i wysłać chcesz to zrobię ich zdjęcia dokładnie z przodu i z tyłu, pomierzę wszędzie, ale wydaje mi się, że na Ciebie też był by dobry rozmiar 26 ![]() Mureczko Ty chudzinko ślicznie wyglądasz Heroine cieszę się, że spacerek udany, a przy okazji zakupki fajne butki, też takie oglądałam, chciałabym takie tyle, że krótkie nie za kostkę ![]() Czeko mi tez narobiłaś ochoty na ten szpinak kiedyś zrobiłam pierś z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami z puszki, w sosie śmietanowym w piekarniku, ale wcale mi nie smakował ten szpinak może taki z serkiem wiejskim by mi posmakował, bo brzmi smakowicie ![]() U mnie też dziś śliczna słoneczna pogoda wczoraj wypiłam dwa desperadosy i zjadłam hamburgera bez kotleta a poza tym pokłóciłam się z Tż ale dziś już jest lepiej.
|
#3154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jakoś średnio się dzisiaj wyspałam... budziłam się co chwilę, taki jakiś przerywany sen ale słońce tak mi dawało po oczach więc stwierdziłam, że co będę gnić w łóżku więc jestem po śniadaniu i kąpieli kawkę kończę muszę się ogarnąć, bo na 2 idziemy do teściów na obiad ![]() Cytat:
Boże co za zwariowany kot Mi TŻ ostatnio kupił truskaweczki w Kauflandzie no i też nie wszystkie były słodkie ale ogólnie pychotka ![]() Cytat:
takie ciemne i prawie nic nie widać... mogłabym zrobić komórką męża, ale on gdzieś posiał kabel, więc nawet nie miałabym jak zgrać na święta jadę do rodziców to przywiozę aparat no chyba rzeczywiście na mnie te buty czekały a jakie wygodne! bo Ty duża jesteś, to i nogę masz większą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
eh... gdzie te czasy te spodnie to 29? nie wierzę brzucha u Ciebie też w ogóle nie widać Cytat:
mogę się podzielić Cytat:
![]() Lecisz z wagą jak szalona więc należała Ci się wczoraj rozpusta facetom zawsze nie podoba się jak tracimy z tyłka, no i z cycków ale oni myślą tylko o sobie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ale się dziś nie wyspałam poszłam spać po 4 a synuś wstał o 10. Także ledwo siedzę i do tego jeszcze brzuch mnie boli bo mam okres :/ Synek dziś znów w pampersa w nocy nic nie zrobił rano jak sie obudził to tylko od razu : mama siusiu! także chyba przestanę mu już pampersy w ogóle ubierać i na noc i na dwór Zjadłam płatki z synkiem na pół (on uwielbia Just Fity + naturalny błonnik) i tak siedzę.... nie wiem co będę dziś robiła. Najchętniej poszłabym spać ![]() Pogoda u mnie śliczna, słoneczko świeci, ale nie wiem czy jest ciepło i czy nie wieje bo nie chce mi się iść na balkon
|
#3157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie można mnie na razie nigdzie zobaczyć bo nie wklejałam zdjęć wtedy kiedy będę z siebie zadowolona bo na razie to Cytat:
![]() Dobrze, dobrze, jak masz zakwasy mięśnie pracują przejdzie za kilka dni ![]() Oj, pogoda cudowna dzisiaj znowu! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ja właśnie szukałam takich za kostkę ![]() To dobrze, że już dobrze z TŻ-tem czasem trzeba się pokłócić by potem się fajnie pogodzić ![]() Cytat:
![]() No to rzeczywiście nie pospałaś za bardzo... No synek już zrozumiał, że pampersy już nie dla niego super Pewnie i u Ciebie ciepło więc ubierz się i na spacerek zmykaj szkoda takiej pogody na siedzenie w domu no chyba, że jeszcze się nie wyleczyłaś wtedy siedź na
|
||
|
|
|
#3159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że do wakacji uda Ci się mieć taki o jakim marzysz ![]() na zdjęciu twój tyłek jest mega wąski..... w życiu bym nie powiedziała że Ty nosisz 29 rozmiar!!!! moim zdaniem to ta twoja rozmiarówka do dupy jest ![]() Ja jakbym nie zmierzyła to wychodzi mi 60-65. Sama już nie wiem musze poprosić kogoś aby mi zmierzył z tyłu włosy od czubka głowy.---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Dziękuję ooo fajnie, że mamy podobny gust ale przyznam Ci szczerze że cięzko mi dostać jakies fajne ciuchy, w tych sklepach to na prawdę rzadko trafiam na coś ciekawego :/ Bucikami synka wszyscy moi znajomi i rodzina się zachwycają jeszcze czarnych nigdy nie miał, zawsze całe białe mu kupowałam Zrobię mu dzisiaj foteczkę na dworze ( o ile wyjdę z domu) to Wam tu wkleje mojego przystojniaka Dziękuję angina odpuściła póki co, ale kilka dni temu chciała mnie znowu nawiedzić :/
|
|
#3160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje miasto czy to w zime czy w lato to ciągle wymarłe.... samych emerytów można tylko spotkać, zero młodzieży. A w niedzielę to w ogóle miasto widmo! nikogo na mieście nie ma! Niby miasto sobie liczy 7 tyś ludzi ale tu nie ma żadnej dyskoteki i są tylko dwie pizzerie gdzie można usiąść sobie w "ogródku" przy stoliku i wypić piwo na świeżym powietrzu. Zero jakichkolwiek rozrywek tutaj. Dzięki taaa ja to czarny kocham ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Dziękuję kurteczka rozmiarowo mała jest bo to Ska dlatego w końcu mnie nie nie pogrubia i wydaję się w niej szczuplutka W tali mam 66 a w biodrach 88. W sumie to miesiąc temu sie mierzyłam ostatnio więc może juz się coś zmieniło Gdzie ja tam laska! daj spokój
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3162 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
ale bardziej się boję tego żeby utrzymać tą wagę---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() a zmówiny fajne, ważne że się udały i rodzice rozluźnili między sobą stosunki
|||
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w domu tylko ojciec zje a tak reszta to patrzec nie moze ![]() Takze moze Ci posmakowac albo zupelnie odrzucic Chyba pierwszy raz sie posprzeczalas z tz? Bo jak dla mnie jestescie idealna para, w sumie jedna sprzeczka zupelnie o niczym sie swiadczy wkoncu to normalna ludzka rzecz. Dobrze ze juz jest lepiej ![]() A ja sie wyszykowalam i skoczylam na zakupy do Biedry, ledwo wrocilam! Myslalalm ze mi sie reka urwie! Matko a wcale tak wiele nie kupilam ale same 2 melka i cola light to juz 3kg Kupilam szparagowa wiec dzisiaj z jajacami bede jadla na obiadek ![]() U mnie dzisiaj zaczynaja sie rekolekcje wiec pojde jak czlowiek do kosciola a pozniej zrobie obiad a tak bedze sie caly dzien lenic! Na dworze u mnie straszny wiatr odechcialo mi sie spaceru
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Monia a Ty na mnie gadasz a sama głupoty wypisujesz
taki lachon z Ciebie jest, że szczena opada ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Czeko mam nadzieję, że mi posmakuje ja lubię różne smaki i chyba jedyna w domu lubię takie inne rzeczy ![]() A z Tż to nie pierwszy raz jasne, że się kłócimy, ale zawsze to takie małe sprzeczki, że to raczej ja się wkurzam i krzyczę na niego, a wczoraj i jemu chyba nerwy puściły i nakrzyczał na mnie, że mnie za bardzo rozpieścił i teraz ma i takie tam obraził się na mnie i nie chciał ze mną gadać a kłótnia jakoś tak z niczego wyszła, byliśmy na piwie, później szliśmy do innej knajpy, tam miejsca nie było i tak po paru przeszliśmy ja zaczęłam marudzić i się zaczęło wczoraj ze mną nie chciała gadać, a dziś rano wstał i mów : " no już się nie gniewamy " i się zaczyna przytulać, ale ja to wszystko tak odwróciłam, że o on się teraz czuje winny, że na mnie nakrzyczał, bo ja powiedziałam, że dziś może ja nie mam ochoty z nim rozmawiać niedobra jestem wiem
|
#3165 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie mogę bo Tż się odchudza i wiem że jak tylko wspomnę że mam ochotę to zamówi ![]() Pokłóciliście się? Pewnie o jakąś głupotę jak to zwykle bywa Pewnie on już nie pamięta ![]() Obiadek u teściów, no no to będzie uczta pewnie Cytat:
Dawaj ze mną ćwicz! Będzie mi raźniej ![]() Te czasy wrócą tylko musisz spiąć tyłek i do roboty, a przede wszystkim na wagę marsz! Wszystkie spodnie mam 29
|
|
#3166 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój się zbliża za kilka dni powinnam dostać, no ciekawe jak te tabletki od gin się sprawdzą.Idź na spacer!! A nie spać! Leniuchu Ty ![]() Cytat:
![]() Taa ja sobie pobrykam akurat z takim bólem pleców, ledwo chodzę Cytat:
Będę się pocić, stękać, ale będę miała mięśnie do wakacji i koniec![]() To niemożliwe żebyś miała nawet te 65 bo to tylko troche dłuższe niż moje a Ty masz przecież o wiele dłuższe. Poproś kogoś to dokładnie zmierzy ![]() Jakiś miesiąc, nawet niecały. Ale po tygodniu fajny się brzuch zrobił, twardszy. Tylko później jakoś już nie widziałam tych efektów, może dlatego że źle robiłam te brzuszki
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po spodnie to byś musiała do Nysy jechać, co? czy kupiłaś je u siebie w mieście? ile kosztowały w ogóle? no 26 dobre by były bo ja takie noszę własnie tylko jeszcze na długość by musiały być idealne a ja rzadko takie spodnie dostaję Popatrzę jeszcze u siebie w mieście bo mama mi mówiła że widziała czerwone rurki w takim jednym sklepie, a w jeszcze innym sklepie mają przywieźć pod koniec tygodnia to jeszcze się wstrzymam O kurde.... pokłóciliście się? chyba na prawdę już musiało się coś stać bo przeciez Wy się nigdy nie kłócicie! Ale dobrze, że dziś jest lepiej
|
|
#3168 |
|
Zadomowienie
|
medzik Ale mnie rozśmieszyło to że Cię rozpieścił
Dziś już nie mógł wytrzymać bez Ciebie i Twojego marudzenia nawet tak Cie kocha A że jesteś wredna? Która z nas nie jest![]() Zrobiłam 20min workout i po prostu padłam Ale dałam radę, twarda jestem
|
#3169 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam sypialnię po stronie bloku gdzie nie ma słonca i jest wiecznie cień także jest ciemno i chłodno fajnie się śpi Ja się w nocy wykąpałam a kawkę chyba też zaraz wypiję bo odlatuję już pomału..... No to smacznego obiadu życze Cytat:
nooo miałam sporo do dzisiaj jeszcze leżą gdzie nie gdzie kawałeczki papieru, musiałabym poodkurzać ale ledwo żyję więc nie dam rady :P Cytat:
w sklepach będzie ich od groma i będą słodziutkie także koktajle będę robić Cytat:
nie zapomnij tylko ! Cytat:
duża duża... za duża
|
|
#3170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okres jakiś słaby póki co ale brzuch boli trochę :/ taka do dupy jestem ogólnie/. Synuś śmiga już w majteczkach od dziś nie będę mu w ogóle pampersów ubierała! Mama dzwoniła że nie jest ciepło i strasznie wieje!!!!! więc nie idę na dwór :P wieczorkiem skoczę do Biedrony na zakupy tylko bo w lodówce oprócz światełka nic więcej nie ma. A wczoraj zapomniałam pójść do Biedry .... ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
dzięki ja też jestem z niego dumna i to bardzooooo wierzę Ci że masz dość, ale tak ładnie Ci idzie!!! waga spada więc dopóki jest tak dobrze, to powinnaś walczyć o tą wymarzoną wagę ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
u mnie też wieje i to jak!!!! ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
ojj no ja się za jakąś piękność/laskę nie uważam skromna "dziewucha" ze mnie ale dziękuję
|
|
#3171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na stary czas to poszłam spać po 3 a na nowy to już po 4 Brzuch boli ale dam radę, nie aż tak, żeby brać tabletki jak gorzej rozboli to wtedy wezmę No ciekawe własnie jak te Twoje tabletki się sprawdzą, mam nadzieję że pomogą ![]() A ja mam dziś strasznego lenia.... okres mam, 4 godziny tylko spałam w nocy i ogólnie czuję się jak zwłoki. Na spacer nawet chciałam iść ale tak wieje że strach wychodzić. Moja mama wzięła przyszła po młodszego synka przed chwilą i wzięła go do siebie także ona ma teraz dwóch moich łobuzów a ja odpoczywam Cytat:
No ja własnie też tak myślę z tymi włosami i dlatego dziwię się że mi tak mało tych cm wychodzi. Kuzynka wpadnie do mnie jutro może to mi zmierzy ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
no nie powinnaś więc się gniewać ale masz rację! niech wie, że na Ciebie krzyczeć nie może! teraz pewnie się zastanowi kilka razy zanim krzyknie ![]() Dobra! dzieci u moich rodziców to ja idę spać wiem, ze to głupie ale w nocy 4 godziny tylko spałam i to z przerwami no i do tego mam okres więc zdycham juz pomału......... Musze się zdrzemnąć bo do wieczora nie dożyję miłej niedzieli skarby moje dobranoc hehehe
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-25 o 13:50 |
|||
|
|
|
#3172 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
No u mnie dziś piękna pogoda, aż się chce żyć!! na wadze coraz mniej... zaraz idę na spacer z TZ.. a tylko na studia trzeba ponadrabiać, a tak się nie chce :-/ pozdrawiam |
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Murka, Monia no Tż chyba miał dość mojego marudzenia
![]() Monia spodnie są w moim mieście także spokojnie, jak nie znajdziesz dasz mi znać to kupię i Ci wyślę a na długość mają 100 cm, w pasie 31 x 2 cm to powinny być dobre na Ciebie, bo na mnie są trochę długie.Tż zabiera mnie po obiedzie na spacer nad jeziorko tylko najpierw musimy tam dojechać, bo to 20 km
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się czuje jak parówka ;/ wiecznie brzuch napompowany tylko jak coś zjem, grube nogi, dupa eh porażka. Także ja na pewno nie jestem ani chuda ani wysoka murka jezu jakie ty masz chude nóżki |
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail Mureczka to ze 40 będzie miała w udach
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że stare ale mam zamiar je przemalować kupic kółka nowe i śmigać Byłam je poszukac ale ja sie boje pająków
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail odnowisz je i będziesz śmigać
tez bym pojeździła, ale nie mam rolek może rozejrzę się za jakimiś nie drogimi
|
#3178 |
|
Zadomowienie
|
monia to kładź się nie ma co na siłę się trzymać
faktycznie mało spałaś a jeszcze @ chciałabym kiedyś powiedzieć że boli brzuch ale nie na tyle żeby wziąć tabletkę ![]() coctail nie słuchaj medzik jakie 40 ![]() Lecę do Tż, mieliśmy iść pieszo ale wiatr głowy urywa. Także do wieczora
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
witam
chyba tak nie moge robić jak w ten weekend bo w sumie jadłam normalnie (czyli nie dieta ale bez obrzarstwa) i dziś kilo więcej, w ten sposób to ja 10 kilo schudne do jesieni, w następny wekend będe bardziej się pilnować |
|
|
|
#3180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ja już po obiadku i po zakupach kupiłam sobie buty takie coś jak balerinki, ale na małym obcasiku brązowe, klasyczne do śmigania do pracy wracam, a tu czynne do 17 więc no chyba, że jeszcze gdzieś się rozejrzę i coś mi się spodoba innego ![]() Cytat:
to nawet ja na swoją grubą Cytat:
jak już wracaliśmy to okropnie zimno przez ten wiatr było ;/ łeb urywa dosłownie dobrze, że mieliśmy samochód, bo normalnie szłam jak pijana super, że się zapoznali nawet teraz po ślubie się spotykają znaczy w miarę możliwości, bo trochę daleko mają do siebie- 150 km Milenka, kiedy Ty masz ślub? pokaż suknię!
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

no ale trzea ładnie wyglądać 

głośno chodzi i nie da się nim normalnie jeździć 
Bo nie chcę w stroju wyjść z takimi patykami i wielkim brzuchem
kiedyś zrobiłam pierś z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami z puszki, w sosie śmietanowym w piekarniku, ale wcale mi nie smakował ten szpinak
może taki z serkiem wiejskim by mi posmakował, bo brzmi smakowicie 
ale słońce tak mi dawało po oczach więc stwierdziłam, że co będę gnić w łóżku
muszę się ogarnąć, bo na 2 idziemy do teściów na obiad
uciekł z nią w pysku i całą pogryzł, rozszarpał, porozrzucał po całym domu....
ale jakieś "niedorobione" mi się trafiły bo w ogóle nie słodkie! całkowicie bez smaku
syra jak u Yetti
takie ciemne i prawie nic nie widać... mogłabym zrobić komórką męża, ale on gdzieś posiał kabel, więc nawet nie miałabym jak zgrać
No ja dziś wstałam i mam dalej zakwasy na plecach największe
eh... gdzie te czasy
nie wierzę
więc należała Ci się wczoraj rozpusta 

Pewnie on już nie pamięta