Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-25, 10:43   #3151
Milena001
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Kamilon no waga na razie pomału leci Prawidłowo Tak myślę że na 59 zrobię sobie już stabilizację, trochę się tego boje Mam nadzieje że uda mi się utrzymać wagę Naprawdę, trzeba pół roku sie odchudzać a drugie ostro się pilnować...ciężkie te nasze życie kobitek no ale trzea ładnie wyglądać

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Kochana ja mam wlasnie faze na zielone
Na dzisiaj mialam miec czesc szpinaku z wczoraj ale przeciez wszytsko zjadlam tak mi posmakowalo!
Dzisiaj mam ochote na brokuł albo fasolke szparagowa! Zaraz pojde do sklepu i kupie koniecznie jakies zielone warzywo bo mam faze normalnie Organizm sie domaga Albo kupie to i to

Wlasnie sie cala wykapalam, wloski umylam, posiedzialam z Kallosem na gowie i zaraz zaczne sie malowac i szykowac
Pogoda jest piekna! Musze pojsc na zakupy a na pozniej zupelnie nie mam pomyslu! Spacer napewno ale co jeszcze
Dzisiaj jakos w gole przebudzilam sie o 7 i juz spac nie moglam a wcale taka na maksa wyspana nie jestem

Aha mureczko chcialam Ci powiedziec ze Ty taka szczuplutka jestes! Boze jak ja bym chciala miec szczuple nogi! Jestes taka drobniutka, ja uwazam ze powinnac najbardziej skupic sie na cwiczeniach a nie na diecie bo narprawde slicznie wygladasz!
nooo, bardzo jest szczupła No ale skoro pisze, że brzuch ma to ma! ja nie wiem gdzie te słońce macie u mnie taka piź.dzia.wa że aż, zabrały mi no
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:08   #3152
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
A jeszcze zapomniałam napisać o mojej wielkiej tragedii !!! zepsuł mi się rowerek !! głośno chodzi i nie da się nim normalnie jeździć tzn pedałować bo stacjonarnym przecież nie można jeździć najgorsze jest to że go pożyczyłam od ciotki kurde, od piątku nie mam na czym ćwiczyć Chyba sobie kupie to coś do robienia brzuszków bo tu mam jeszcze najwięcej tłuszczu
Murka ja też mam problem z brzuchem, jest o wile mniejszy ale nawet mam jeszcze za co złapać jak stoję A jak siedzę to już w ogóle wstyd
Masz na myśli kołyskę? Fajna sprawa, ja sporo na niej ćwiczyłam ale mi się już znudziła bo po 200 brzuszkach nie czułam że cokolwiek robie
W ogóle z brzucha chyba najgorzej jest schudnąć

Cytat:
Pogoda jest piekna! Musze pojsc na zakupy a na pozniej zupelnie nie mam pomyslu! Spacer napewno ale co jeszcze
Dzisiaj jakos w gole przebudzilam sie o 7 i juz spac nie moglam a wcale taka na maksa wyspana nie jestem

Aha mureczko chcialam Ci powiedziec ze Ty taka szczuplutka jestes! Boze jak ja bym chciala miec szczuple nogi! Jestes taka drobniutka, ja uwazam ze powinnac najbardziej skupic sie na cwiczeniach a nie na diecie bo narprawde slicznie wygladasz!
Też dziś się wybiorę na spacer ale coś patrzę że wiatr wieje dość mocno I się chmury zbierają, no nie. A było tak pięknie
Nogi to mi się udały faktycznie mogę jeść a jeść a one nie tyją nigdy Chociaż to też problem bo spodnie ciężko znaleźć żeby nie wisiały. A skupiam się teraz właśnie na ćwiczeniach tak jak mówisz, mam nadzieję że Turbo Jam wyrobi mi mięśnie na brzuchu Bo nie chcę w stroju wyjść z takimi patykami i wielkim brzuchem
A no i dziękuję

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:36   #3153
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki dziękuję Wam za miłe komentarze

Monia śliczna ta kurteczka i super w niej wyglądasz a co do spodni to mogę Ci kupić i wysłać chcesz to zrobię ich zdjęcia dokładnie z przodu i z tyłu, pomierzę wszędzie, ale wydaje mi się, że na Ciebie też był by dobry rozmiar 26

Mureczko Ty chudzinko ślicznie wyglądasz

Heroine cieszę się, że spacerek udany, a przy okazji zakupki fajne butki, też takie oglądałam, chciałabym takie tyle, że krótkie nie za kostkę

Czeko mi tez narobiłaś ochoty na ten szpinak kiedyś zrobiłam pierś z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami z puszki, w sosie śmietanowym w piekarniku, ale wcale mi nie smakował ten szpinak może taki z serkiem wiejskim by mi posmakował, bo brzmi smakowicie

U mnie też dziś śliczna słoneczna pogoda
wczoraj wypiłam dwa desperadosy i zjadłam hamburgera bez kotleta a poza tym pokłóciłam się z Tż ale dziś już jest lepiej.
Stary 2012-03-25, 11:51   #3154
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jakoś średnio się dzisiaj wyspałam... budziłam się co chwilę, taki jakiś przerywany sen ale słońce tak mi dawało po oczach więc stwierdziłam, że co będę gnić w łóżku więc jestem po śniadaniu i kąpieli kawkę kończę muszę się ogarnąć, bo na 2 idziemy do teściów na obiad

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A tak się zacięłam na kolanie że masakra!!! myslałam że się wykrwawię!! cały czas się leje krew ale przyłozyłam wacik i trochę tamuje ten "wyciek"

Gdy się kąpałam kot mi wlazł do łazienki i ukradł całą rolkę papieru toaletowego uciekł z nią w pysku i całą pogryzł, rozszarpał, porozrzucał po całym domu.... także jak wyszłam z łazienki to myślałam że śnieg mi w domu spał wszystko w papierze toaletowym myślałam że zabiję tego kota!!! co za wariat!!
Zjadłam własnie 3 truskawki ale jakieś "niedorobione" mi się trafiły bo w ogóle nie słodkie! całkowicie bez smaku
Ja to się zawsze zatnę zawsze szczególnie właśnie na kolanach i na kostkach... i zawsze leci krew ciurkiem, że jej zatamować nie można

Boże co za zwariowany kot no to miałaś sprzątania

Mi TŻ ostatnio kupił truskaweczki w Kauflandzie no i też nie wszystkie były słodkie ale ogólnie pychotka

Cytat:
w telefonie aparatu nie masz?
fajne tramposzki idealne do śmigania w terenie
noo widzisz czekały na Ciebie
36... jejuuuu ja mam 40-41 syra jak u Yetti
W aparacie mam, ale średnio wychodzą takie ciemne i prawie nic nie widać... mogłabym zrobić komórką męża, ale on gdzieś posiał kabel, więc nawet nie miałabym jak zgrać na święta jadę do rodziców to przywiozę aparat

no chyba rzeczywiście na mnie te buty czekały a jakie wygodne! bo Ty duża jesteś, to i nogę masz większą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:52   #3155
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
A gdzie widziałaś te rezultaty, jakaś znajoma Twoja ćwiczyła to? No ja dziś wstałam i mam dalej zakwasy na plecach największe Ale o dziwo zapał nie osłabł jeszcze
Widziałam tu: http://www.youtube.com/watch?v=lwh6yW-aD98 i u jednej dziewczyny na innym wątku po prostu kaloryfer na brzuchu też mam link do tych ćwiczeń, ale coś mi się pobrać nie chce

Cytat:
Ja jestem chuda w nogach tylko, nie możecie się nimi kierować Wszystko mi idzie w brzuch i wywala go do przodu, a nogi mam zawsze takie same Dlatego chcę sobie wyrobić mięśnie na brzuchu żeby one go trzymały i nie był taką piłeczką Zresztą kiedyś wrzucałam tu zdjęcie brzucha i byłyście zdziwione że jest taki duży
Ale te nogi masz boskie! I pomyśleć, że ja też kiedyś takie miałam... eh... gdzie te czasy te spodnie to 29? nie wierzę
brzucha u Ciebie też w ogóle nie widać

Cytat:
ja nie wiem gdzie te słońce macie u mnie taka piź.dzia.wa że aż, zabrały mi no
To w Warszawie słoneczka nie ma? mogę się podzielić

Cytat:
Część Ślicznotki mam chwile czasu żeby popisać Nie wyspałam się bo wreszcie zmówiny zrobiliśmy wczoraj wieczorem bo dziś rodzicom moim ,,wypadł" pogrzeb mamy wujka. No i trochę zjadłam i przez to spać nie mogłam bo trawiłam zasnęłam po 2 na stary czas a obudziłam się już po 6 na stary czas później idę się machnąć na parę godzin No więc dieta wczoraj kiepska ale nie dołuje się bo wczoraj było 61,7 kg a na początku tygodnia 62,5 Więc pomału leci Wszyscy mi mówią że już dużo schudłam i żebym już przestała....może faktycznie zwolnię trochę tzn 59 musi być! i może przerwa na pare miesięcy a kiedyś tam dobije do tych 55 zobaczę mój tż już narzeka że mam mały tyłek, bez przesady Jeszcze jest duży no ale nie przetłumaczy że ja się źle z takim czuje....
Cześć
Lecisz z wagą jak szalona więc należała Ci się wczoraj rozpusta i jak, fajnie było? facetom zawsze nie podoba się jak tracimy z tyłka, no i z cycków ale oni myślą tylko o sobie to my mamy się czuć dobrze w swoim ciele więc róbmy swoje i piękniejmy!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-25, 11:52   #3156
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
ale się dziś nie wyspałam poszłam spać po 4 a synuś wstał o 10. Także ledwo siedzę i do tego jeszcze brzuch mnie boli bo mam okres :/
Synek dziś znów w pampersa w nocy nic nie zrobił rano jak sie obudził to tylko od razu : mama siusiu! także chyba przestanę mu już pampersy w ogóle ubierać i na noc i na dwór
Zjadłam płatki z synkiem na pół (on uwielbia Just Fity + naturalny błonnik) i tak siedzę.... nie wiem co będę dziś robiła. Najchętniej poszłabym spać
Pogoda u mnie śliczna, słoneczko świeci, ale nie wiem czy jest ciepło i czy nie wieje bo nie chce mi się iść na balkon

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:52   #3157
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine wariacie dobrze jest mieć takie podejście do życia jak Ty Jest łatwiej, fajnie że w pracy jest dobra atmosfera, zresztą na pewno bys ją rozluźniła gdyby nie była, a tak w ogóle DZIECIAKU ja chyba nie wiem jak wyglądasz.... gdzie można Cie zobaczyć ? chcę zobaczyć jak wygląda dziecko w wieku 26 lat
Hehe nie można mnie na razie nigdzie zobaczyć bo nie wklejałam zdjęć kiedyś się odważę, jak schudnę to wstawię wtedy kiedy będę z siebie zadowolona bo na razie to

Cytat:
Dzień dobry!!
Pospałam dziś sobie ale zakwasy dalej mam To chyba dobrze?
Widzę że niebo znów niebieskie ale pięknie jest
Muszę się pouczyć dziś ale tak mi się nie chce.. Chyba odpuszczę dziś, taka piękna pogoda
Dobry!

Dobrze, dobrze, jak masz zakwasy mięśnie pracują przejdzie za kilka dni

Oj, pogoda cudowna dzisiaj znowu! Aż żyć się chce! nie ucz się, szkoda dnia na dwór pobrykać!

Cytat:
A jeszcze zapomniałam napisać o mojej wielkiej tragedii !!! zepsuł mi się rowerek !! głośno chodzi i nie da się nim normalnie jeździć tzn pedałować bo stacjonarnym przecież nie można jeździć najgorsze jest to że go pożyczyłam od ciotki kurde, od piątku nie mam na czym ćwiczyć Chyba sobie kupie to coś do robienia brzuszków bo tu mam jeszcze najwięcej tłuszczu
O to rzeczywiście niefajnie ;/ a może już skrzypi ze starości? Ja mam przyrząd do brzuszków i jestem zadowolona tylko trzeba też umieć robić na nim brzuszki nie można tak machać bezsensownie, byle więcej tylko napinać odpowiednio mięśnie, robić wdechy i wydechy, wtedy jest naprawdę ciężko zrobić 50 brzuszków i czuć wtedy pracę mięśni
Stary 2012-03-25, 12:00   #3158
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine cieszę się, że spacerek udany, a przy okazji zakupki fajne butki, też takie oglądałam, chciałabym takie tyle, że krótkie nie za kostkę

wczoraj wypiłam dwa desperadosy i zjadłam hamburgera bez kotleta a poza tym pokłóciłam się z Tż ale dziś już jest lepiej.
Cześć
dziękuję ja właśnie szukałam takich za kostkę

To dobrze, że już dobrze z TŻ-tem czasem trzeba się pokłócić by potem się fajnie pogodzić

Cytat:
hej laseczki
ale się dziś nie wyspałam poszłam spać po 4 a synuś wstał o 10. Także ledwo siedzę i do tego jeszcze brzuch mnie boli bo mam okres :/
Synek dziś znów w pampersa w nocy nic nie zrobił rano jak sie obudził to tylko od razu : mama siusiu! także chyba przestanę mu już pampersy w ogóle ubierać i na noc i na dwór
Zjadłam płatki z synkiem na pół (on uwielbia Just Fity + naturalny błonnik) i tak siedzę.... nie wiem co będę dziś robiła. Najchętniej poszłabym spać
Pogoda u mnie śliczna, słoneczko świeci, ale nie wiem czy jest ciepło i czy nie wieje bo nie chce mi się iść na balkon
Dzień dobry
No to rzeczywiście nie pospałaś za bardzo... jeszcze ten okres
No synek już zrozumiał, że pampersy już nie dla niego super
Pewnie i u Ciebie ciepło więc ubierz się i na spacerek zmykaj szkoda takiej pogody na siedzenie w domu no chyba, że jeszcze się nie wyleczyłaś wtedy siedź na w domu
Stary 2012-03-25, 12:11   #3159
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Nogi mam chude tylko! Pod żakietem po prostu nie widać brzucha, zreszta tylko bez bluzki widać jaki jest duży a ja chcę w stroju się czuć dobrze a nie wciągać go ciągle Dlatego będę robić Turbo Jam i zobaczę czy coś da
A może na tym zdjęciu nie widać że mam szeroki tyłek Ale te spodnie to 29 też
Monia my z medzik mierzymy od czoła tzn miejsca gdzie zaczynają rosnąć włosy, Ty pewnie jakoś od środka i tak naprawdę masz z 80cm
no skoro przeszkadza Ci brzuszek to dobrze, że chcesz coś z tym zrobić mam nadzieję że do wakacji uda Ci się mieć taki o jakim marzysz
na zdjęciu twój tyłek jest mega wąski..... w życiu bym nie powiedziała że Ty nosisz 29 rozmiar!!!! moim zdaniem to ta twoja rozmiarówka do dupy jest
Ja jakbym nie zmierzyła to wychodzi mi 60-65. Sama już nie wiem musze poprosić kogoś aby mi zmierzył z tyłu włosy od czubka głowy.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Monia fajna kurtka, w moim typie W ogóle mam bardzo podobny gust do Ciebie wszystkie ciuchy co pokazujesz, co masz tez mi się podobają, synka buty również, teraz normalnie przystojniak taki z niego będzie i oczywiście zdrówka Ci życzę, niech ta angina da Ci już spokój
Kochana skoro tak dobrze Ci idzie z dietką i kilogramy tak ładnie Ci lecą to p co masz rezygnować? jak dojdziesz do 59 to tylko 4 kg Ci zostaną i pewnie moment je zrzucisz

Dziękuję ooo fajnie, że mamy podobny gust ale przyznam Ci szczerze że cięzko mi dostać jakies fajne ciuchy, w tych sklepach to na prawdę rzadko trafiam na coś ciekawego :/
Bucikami synka wszyscy moi znajomi i rodzina się zachwycają jeszcze czarnych nigdy nie miał, zawsze całe białe mu kupowałam Zrobię mu dzisiaj foteczkę na dworze ( o ile wyjdę z domu) to Wam tu wkleje mojego przystojniaka
Dziękuję angina odpuściła póki co, ale kilka dni temu chciała mnie znowu nawiedzić :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 12:13   #3160
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Masz na myśli kołyskę? Fajna sprawa, ja sporo na niej ćwiczyłam ale mi się już znudziła bo po 200 brzuszkach nie czułam że cokolwiek robie
W ogóle z brzucha chyba najgorzej jest schudnąć

Też dziś się wybiorę na spacer ale coś patrzę że wiatr wieje dość mocno I się chmury zbierają, no nie. A było tak pięknie
Nogi to mi się udały faktycznie mogę jeść a jeść a one nie tyją nigdy Chociaż to też problem bo spodnie ciężko znaleźć żeby nie wisiały. A skupiam się teraz właśnie na ćwiczeniach tak jak mówisz, mam nadzieję że Turbo Jam wyrobi mi mięśnie na brzuchu Bo nie chcę w stroju wyjść z takimi patykami i wielkim brzuchem
A no i dziękuję
A długo ćwiczyłaś na kołysce?
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-03-25, 12:20   #3161
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!!
Pospałam dziś sobie ale zakwasy dalej mam To chyba dobrze?
Widzę że niebo znów niebieskie ale pięknie jest
Muszę się pouczyć dziś ale tak mi się nie chce.. Chyba odpuszczę dziś, taka piękna pogoda Wczoraj pierwszy raz zobaczyłam tylu ludzi na mieście, całą zimę to było jak wymarłe miasto, żywej duszy nie było A wczoraj już przy piwku w parkach itd.
Idę coś zjem

monia zapomniałam o kurtce napisać, bardzo fajna A Ty to chyba tylko czarne rzeczy masz w szafie co?

moje miasto czy to w zime czy w lato to ciągle wymarłe.... samych emerytów można tylko spotkać, zero młodzieży. A w niedzielę to w ogóle miasto widmo! nikogo na mieście nie ma!
Niby miasto sobie liczy 7 tyś ludzi ale tu nie ma żadnej dyskoteki i są tylko dwie pizzerie gdzie można usiąść sobie w "ogródku" przy stoliku i wypić piwo na świeżym powietrzu. Zero jakichkolwiek rozrywek tutaj.

Dzięki taaa ja to czarny kocham ale inne kolorki też czasami założę

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Sliczniutka ta kurteczka! A Ty w niej cudownie wygladasz W ogole po raz setny jestem w szoku jaka jestes szczuplutka ile ty masz w tali i biodrach? Matko jest taka laska ze ja zaraz wejde w monitor

Dziękuję kurteczka rozmiarowo mała jest bo to Ska dlatego w końcu mnie nie nie pogrubia i wydaję się w niej szczuplutka
W tali mam 66 a w biodrach 88. W sumie to miesiąc temu sie mierzyłam ostatnio więc może juz się coś zmieniło
Gdzie ja tam laska! daj spokój no ale dziękuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 12:26   #3162
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
hej laseczki
Jestem z Twojego synka dumna!

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Kochana skoro tak dobrze Ci idzie z dietką i kilogramy tak ładnie Ci lecą to p co masz rezygnować? jak dojdziesz do 59 to tylko 4 kg Ci zostaną i pewnie moment je zrzucisz
no zobaczę, czasami mam już dość ale bardziej się boję tego żeby utrzymać tą wagę

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

To w Warszawie słoneczka nie ma? mogę się podzielić

Cześć
Lecisz z wagą jak szalona więc należała Ci się wczoraj rozpusta i jak, fajnie było? facetom zawsze nie podoba się jak tracimy z tyłka, no i z cycków ale oni myślą tylko o sobie to my mamy się czuć dobrze w swoim ciele więc róbmy swoje i piękniejmy!
jest słońce już ale zimny wiatr wieje
a zmówiny fajne, ważne że się udały i rodzice rozluźnili między sobą stosunki
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-03-25, 12:27   #3163
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Czeko mi tez narobiłaś ochoty na ten szpinak kiedyś zrobiłam pierś z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami z puszki, w sosie śmietanowym w piekarniku, ale wcale mi nie smakował ten szpinak może taki z serkiem wiejskim by mi posmakował, bo brzmi smakowicie

Wiesz co odrazu mowie ze szpinak ma specyficzny smak, nie kazdy lubi
U mnie w domu tylko ojciec zje a tak reszta to patrzec nie moze
Takze moze Ci posmakowac albo zupelnie odrzucic

Chyba pierwszy raz sie posprzeczalas z tz? Bo jak dla mnie jestescie idealna para, w sumie jedna sprzeczka zupelnie o niczym sie swiadczy wkoncu to normalna ludzka rzecz. Dobrze ze juz jest lepiej

A ja sie wyszykowalam i skoczylam na zakupy do Biedry, ledwo wrocilam! Myslalalm ze mi sie reka urwie! Matko a wcale tak wiele nie kupilam ale same 2 melka i cola light to juz 3kg
Kupilam szparagowa wiec dzisiaj z jajacami bede jadla na obiadek

U mnie dzisiaj zaczynaja sie rekolekcje wiec pojde jak czlowiek do kosciola a pozniej zrobie obiad a tak bedze sie caly dzien lenic!

Na dworze u mnie straszny wiatr odechcialo mi sie spaceru
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 12:34   #3164
meeedzik
Zakorzenienie

Monia a Ty na mnie gadasz a sama głupoty wypisujesz jak to nie laska jesteś taki lachon z Ciebie jest, że szczena opada

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Czeko mam nadzieję, że mi posmakuje ja lubię różne smaki i chyba jedyna w domu lubię takie inne rzeczy
A z Tż to nie pierwszy raz jasne, że się kłócimy, ale zawsze to takie małe sprzeczki, że to raczej ja się wkurzam i krzyczę na niego, a wczoraj i jemu chyba nerwy puściły i nakrzyczał na mnie, że mnie za bardzo rozpieścił i teraz ma i takie tam obraził się na mnie i nie chciał ze mną gadać a kłótnia jakoś tak z niczego wyszła, byliśmy na piwie, później szliśmy do innej knajpy, tam miejsca nie było i tak po paru przeszliśmy ja zaczęłam marudzić i się zaczęło wczoraj ze mną nie chciała gadać, a dziś rano wstał i mów : " no już się nie gniewamy " i się zaczyna przytulać, ale ja to wszystko tak odwróciłam, że o on się teraz czuje winny, że na mnie nakrzyczał, bo ja powiedziałam, że dziś może ja nie mam ochoty z nim rozmawiać
niedobra jestem wiem
Stary 2012-03-25, 12:38   #3165
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Boziu jak ja mam ochotę na hamburgera albo hot-doga albo cokolwiek takiego Ale nie mogę bo Tż się odchudza i wiem że jak tylko wspomnę że mam ochotę to zamówi Muszę być twarda dla niego
Pokłóciliście się? Pewnie o jakąś głupotę jak to zwykle bywa Pewnie on już nie pamięta

Cytat:
Dzień dobry
muszę się ogarnąć, bo na 2 idziemy do teściów na obiad
Obiadek u teściów, no no to będzie uczta pewnie

Cytat:
Widziałam tu: http://www.youtube.com/watch?v=lwh6yW-aD98 i u jednej dziewczyny na innym wątku po prostu kaloryfer na brzuchu też mam link do tych ćwiczeń, ale coś mi się pobrać nie chce

Ale te nogi masz boskie! I pomyśleć, że ja też kiedyś takie miałam... eh... gdzie te czasy te spodnie to 29? nie wierzę
brzucha u Ciebie też w ogóle nie widać
Aaa też widziałam ten filmik, mnie zmotywowały zdjęcia jednej dziewczyny na wątku Pokaż brzuch, 4 miesiące po ciąży ma taki kaloryfer że szok
Dawaj ze mną ćwicz! Będzie mi raźniej
Te czasy wrócą tylko musisz spiąć tyłek i do roboty, a przede wszystkim na wagę marsz!
Wszystkie spodnie mam 29

Stary 2012-03-25, 12:39   #3166
murka04
Zadomowienie

Cytat:
hej laseczki
Monia co Ty do 4 robiłaś? Zlituj się I Ciebie w koncu dopadł ból brzucha, weź jakąś tabletkę Mój się zbliża za kilka dni powinnam dostać, no ciekawe jak te tabletki od gin się sprawdzą.
Idź na spacer!! A nie spać! Leniuchu Ty

Cytat:
Hehe nie można mnie na razie nigdzie zobaczyć bo nie wklejałam zdjęć kiedyś się odważę, jak schudnę to wstawię wtedy kiedy będę z siebie zadowolona bo na razie to

Oj, pogoda cudowna dzisiaj znowu! Aż żyć się chce! nie ucz się, szkoda dnia na dwór pobrykać!
Ja chcę zobaczyć Twoje zdjęcia
Taa ja sobie pobrykam akurat z takim bólem pleców, ledwo chodzę

Cytat:
no skoro przeszkadza Ci brzuszek to dobrze, że chcesz coś z tym zrobić mam nadzieję że do wakacji uda Ci się mieć taki o jakim marzysz
na zdjęciu twój tyłek jest mega wąski..... w życiu bym nie powiedziała że Ty nosisz 29 rozmiar!!!! moim zdaniem to ta twoja rozmiarówka do dupy jest
Ja jakbym nie zmierzyła to wychodzi mi 60-65. Sama już nie wiem musze poprosić kogoś aby mi zmierzył z tyłu włosy od czubka głowy.
Może i jest do dupy ale co mi tam rozmiar, ważne jak wyglądam a nie jaki mam numerek Będę się pocić, stękać, ale będę miała mięśnie do wakacji i koniec
To niemożliwe żebyś miała nawet te 65 bo to tylko troche dłuższe niż moje a Ty masz przecież o wiele dłuższe. Poproś kogoś to dokładnie zmierzy

Cytat:
A długo ćwiczyłaś na kołysce?
Jakiś miesiąc, nawet niecały. Ale po tygodniu fajny się brzuch zrobił, twardszy. Tylko później jakoś już nie widziałam tych efektów, może dlatego że źle robiłam te brzuszki

Stary 2012-03-25, 12:39   #3167
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia śliczna ta kurteczka i super w niej wyglądasz a co do spodni to mogę Ci kupić i wysłać chcesz to zrobię ich zdjęcia dokładnie z przodu i z tyłu, pomierzę wszędzie, ale wydaje mi się, że na Ciebie też był by dobry rozmiar 26

dziękuję Madziu
Po spodnie to byś musiała do Nysy jechać, co? czy kupiłaś je u siebie w mieście? ile kosztowały w ogóle? no 26 dobre by były bo ja takie noszę własnie tylko jeszcze na długość by musiały być idealne a ja rzadko takie spodnie dostaję
Popatrzę jeszcze u siebie w mieście bo mama mi mówiła że widziała czerwone rurki w takim jednym sklepie, a w jeszcze innym sklepie mają przywieźć pod koniec tygodnia to jeszcze się wstrzymam

O kurde.... pokłóciliście się? chyba na prawdę już musiało się coś stać bo przeciez Wy się nigdy nie kłócicie! Ale dobrze, że dziś jest lepiej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 12:44   #3168
murka04
Zadomowienie

medzik Ale mnie rozśmieszyło to że Cię rozpieścił Dziś już nie mógł wytrzymać bez Ciebie i Twojego marudzenia nawet tak Cie kocha A że jesteś wredna? Która z nas nie jest

Zrobiłam 20min workout i po prostu padłam Nie mogłam w połowie już nogi podnieść a jakby mnie ktoś widział to by chyba ze śmiechu umarł Ale dałam radę, twarda jestem

Stary 2012-03-25, 12:54   #3169
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Jakoś średnio się dzisiaj wyspałam... budziłam się co chwilę, taki jakiś przerywany sen ale słońce tak mi dawało po oczach więc stwierdziłam, że co będę gnić w łóżku więc jestem po śniadaniu i kąpieli kawkę kończę muszę się ogarnąć, bo na 2 idziemy do teściów na obiad
No ja też niby spałam ale ciągle się budziłam także czuję się jakbym wcale nie spała :/
Ja mam sypialnię po stronie bloku gdzie nie ma słonca i jest wiecznie cień także jest ciemno i chłodno fajnie się śpi
Ja się w nocy wykąpałam a kawkę chyba też zaraz wypiję bo odlatuję już pomału.....
No to smacznego obiadu życze

Cytat:
Ja to się zawsze zatnę zawsze szczególnie właśnie na kolanach i na kostkach... i zawsze leci krew ciurkiem, że jej zatamować nie można
no własnie te kolana i kostki to masakra jakaś! Mam to samo :/ zakleiłam plastrem sobie bo wczoraj cały czas mi leciało i leciało :/

Cytat:
Boże co za zwariowany kot no to miałaś sprzątania
nooo miałam sporo do dzisiaj jeszcze leżą gdzie nie gdzie kawałeczki papieru, musiałabym poodkurzać ale ledwo żyję więc nie dam rady :P

Cytat:
Mi TŻ ostatnio kupił truskaweczki w Kauflandzie no i też nie wszystkie były słodkie ale ogólnie pychotka
już nie długo i będą nasze działkowe truskawki w sklepach będzie ich od groma i będą słodziutkie także koktajle będę robić

Cytat:
W aparacie mam, ale średnio wychodzą takie ciemne i prawie nic nie widać... mogłabym zrobić komórką męża, ale on gdzieś posiał kabel, więc nawet nie miałabym jak zgrać na święta jadę do rodziców to przywiozę aparat
no koniecznie przywieź nie zapomnij tylko !

Cytat:
no chyba rzeczywiście na mnie te buty czekały a jakie wygodne! bo Ty duża jesteś, to i nogę masz większą
noo duża duża... za duża

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 13:35   #3170
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
No to rzeczywiście nie pospałaś za bardzo... jeszcze ten okres
No synek już zrozumiał, że pampersy już nie dla niego super
Pewnie i u Ciebie ciepło więc ubierz się i na spacerek zmykaj szkoda takiej pogody na siedzenie w domu no chyba, że jeszcze się nie wyleczyłaś wtedy siedź na w domu
no dziś nie zaszalałam ze spaniem
okres jakiś słaby póki co ale brzuch boli trochę :/ taka do dupy jestem ogólnie/.
Synuś śmiga już w majteczkach od dziś nie będę mu w ogóle pampersów ubierała!
Mama dzwoniła że nie jest ciepło i strasznie wieje!!!!! więc nie idę na dwór :P wieczorkiem skoczę do Biedrony na zakupy tylko bo w lodówce oprócz światełka nic więcej nie ma. A wczoraj zapomniałam pójść do Biedry ....

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Jestem z Twojego synka dumna!

no zobaczę, czasami mam już dość ale bardziej się boję tego żeby utrzymać tą wagę

dzięki ja też jestem z niego dumna i to bardzooooo

wierzę Ci że masz dość, ale tak ładnie Ci idzie!!! waga spada więc dopóki jest tak dobrze, to powinnaś walczyć o tą wymarzoną wagę

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:

A ja sie wyszykowalam i skoczylam na zakupy do Biedry, ledwo wrocilam! Myslalalm ze mi sie reka urwie! Matko a wcale tak wiele nie kupilam ale same 2 melka i cola light to juz 3kg
Kupilam szparagowa wiec dzisiaj z jajacami bede jadla na obiadek

Na dworze u mnie straszny wiatr odechcialo mi sie spaceru
kurde też musze do Biedronki iść :/ brzuch mnie boli a musze tyle rzeczy kupić i też przytachać do domu :/ ojjj mąż by mi się przydał teraz.....

u mnie też wieje i to jak!!!!

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Monia a Ty na mnie gadasz a sama głupoty wypisujesz jak to nie laska jesteś taki lachon z Ciebie jest, że szczena opada
lachon
ojj no ja się za jakąś piękność/laskę nie uważam skromna "dziewucha" ze mnie
ale dziękuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 13:47   #3171
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia co Ty do 4 robiłaś? Zlituj się I Ciebie w koncu dopadł ból brzucha, weź jakąś tabletkę Mój się zbliża za kilka dni powinnam dostać, no ciekawe jak te tabletki od gin się sprawdzą.
Idź na spacer!! A nie spać! Leniuchu Ty
nooo niby do 3 bo wiesz, że godzinę do przodu przestawili na stary czas to poszłam spać po 3 a na nowy to już po 4
Brzuch boli ale dam radę, nie aż tak, żeby brać tabletki jak gorzej rozboli to wtedy wezmę
No ciekawe własnie jak te Twoje tabletki się sprawdzą, mam nadzieję że pomogą
A ja mam dziś strasznego lenia.... okres mam, 4 godziny tylko spałam w nocy i ogólnie czuję się jak zwłoki. Na spacer nawet chciałam iść ale tak wieje że strach wychodzić.
Moja mama wzięła przyszła po młodszego synka przed chwilą i wzięła go do siebie także ona ma teraz dwóch moich łobuzów a ja odpoczywam ide spać

Cytat:
Może i jest do dupy ale co mi tam rozmiar, ważne jak wyglądam a nie jaki mam numerek Będę się pocić, stękać, ale będę miała mięśnie do wakacji i koniec
To niemożliwe żebyś miała nawet te 65 bo to tylko troche dłuższe niż moje a Ty masz przecież o wiele dłuższe. Poproś kogoś to dokładnie zmierzy
no pewnie, że tak ale moim zdaniem ta rozmiarówka jest i tak do dupy
No ja własnie też tak myślę z tymi włosami i dlatego dziwię się że mi tak mało tych cm wychodzi. Kuzynka wpadnie do mnie jutro może to mi zmierzy

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
A z Tż to nie pierwszy raz jasne, że się kłócimy, ale zawsze to takie małe sprzeczki, że to raczej ja się wkurzam i krzyczę na niego, a wczoraj i jemu chyba nerwy puściły i nakrzyczał na mnie, że mnie za bardzo rozpieścił i teraz ma i takie tam obraził się na mnie i nie chciał ze mną gadać a kłótnia jakoś tak z niczego wyszła, byliśmy na piwie, później szliśmy do innej knajpy, tam miejsca nie było i tak po paru przeszliśmy ja zaczęłam marudzić i się zaczęło wczoraj ze mną nie chciała gadać, a dziś rano wstał i mów : " no już się nie gniewamy " i się zaczyna przytulać, ale ja to wszystko tak odwróciłam, że o on się teraz czuje winny, że na mnie nakrzyczał, bo ja powiedziałam, że dziś może ja nie mam ochoty z nim rozmawiać
niedobra jestem wiem
ooooooo jak fajnie, że rano wstał i tak ładnie powiedział no nie powinnaś więc się gniewać ale masz rację! niech wie, że na Ciebie krzyczeć nie może! teraz pewnie się zastanowi kilka razy zanim krzyknie

Dobra! dzieci u moich rodziców to ja idę spać wiem, ze to głupie ale w nocy 4 godziny tylko spałam i to z przerwami no i do tego mam okres więc zdycham juz pomału.........
Musze się zdrzemnąć bo do wieczora nie dożyję
miłej niedzieli skarby moje dobranoc hehehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-25 o 13:50
Stary 2012-03-25, 13:48   #3172
zielonykotek
Raczkowanie

Cześć dziewczyny No u mnie dziś piękna pogoda, aż się chce żyć!! na wadze coraz mniej... zaraz idę na spacer z TZ.. a tylko na studia trzeba ponadrabiać, a tak się nie chce :-/ pozdrawiam
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 13:49   #3173
meeedzik
Zakorzenienie

Murka, Monia no Tż chyba miał dość mojego marudzenia no ale na szczęście dziś już jest dobrze i jest kochany

Monia spodnie są w moim mieście także spokojnie, jak nie znajdziesz dasz mi znać to kupię i Ci wyślę a na długość mają 100 cm, w pasie 31 x 2 cm to powinny być dobre na Ciebie, bo na mnie są trochę długie.

Tż zabiera mnie po obiedzie na spacer nad jeziorko tylko najpierw musimy tam dojechać, bo to 20 km
Stary 2012-03-25, 13:51   #3174
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail i Murka po co Wam diety?! dziewczyny! gdybym ja miała taką figurę taką jak wy to już dawno by mnie tu nie było, jej, ładne buzie, szczupłe, wysokie ....ja nie wiem gdzie macie ten tłuszczyk
Ja to po co proszę Cię Ja się czuje jak parówka ;/ wiecznie brzuch napompowany tylko jak coś zjem, grube nogi, dupa eh porażka. Także ja na pewno nie jestem ani chuda ani wysoka

murka jezu jakie ty masz chude nóżki Ile masz cm w udach ?
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 14:07   #3175
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail Mureczka to ze 40 będzie miała w udach na tyle wyglądają jej szczupłe nóżki zazdraszam ich
Stary 2012-03-25, 14:11   #3176
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail Mureczka to ze 40 będzie miała w udach na tyle wyglądają jej szczupłe nóżki zazdraszam ich
Wiesz co sie dzisiaj dowiedziałam przypadkiem , że moje stare rolki leżą w piwnicy Fakt, że stare ale mam zamiar je przemalować kupic kółka nowe i śmigać Byłam je poszukac ale ja sie boje pająków A one gdzies leżą wyżej i nie tkne tego
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 14:15   #3177
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail odnowisz je i będziesz śmigać tez bym pojeździła, ale nie mam rolek może rozejrzę się za jakimiś nie drogimi
Stary 2012-03-25, 14:21   #3178
murka04
Zadomowienie

monia to kładź się nie ma co na siłę się trzymać faktycznie mało spałaś a jeszcze @
chciałabym kiedyś powiedzieć że boli brzuch ale nie na tyle żeby wziąć tabletkę
coctail nie słuchaj medzik jakie 40 dziś zmierzę u Tż bo ja nie mam cm zgubiłam gdzieś

Lecę do Tż, mieliśmy iść pieszo ale wiatr głowy urywa. Także do wieczora

Stary 2012-03-25, 18:07   #3179
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

witam

chyba tak nie moge robić jak w ten weekend bo w sumie jadłam normalnie (czyli nie dieta ale bez obrzarstwa) i dziś kilo więcej, w ten sposób to ja 10 kilo schudne do jesieni, w następny wekend będe bardziej się pilnować
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 18:23   #3180
heroine86
Zakorzenienie

Heloł

Ja już po obiadku i po zakupach kupiłam sobie buty takie coś jak balerinki, ale na małym obcasiku brązowe, klasyczne do śmigania do pracy i już sobie upatrzyłam płaszczyk, ale w międzyczasie poszłam do sklepu obok i nie spojrzałam do której tamten jest czynny wracam, a tu czynne do 17 więc wrócę tam no chyba, że jeszcze gdzieś się rozejrzę i coś mi się spodoba innego

Cytat:
Buahaha rzeczywiście rozmiarówka do du.py to nawet ja na swoją grubą kupiłam wczoraj 27 a Mureczka przecież taki chudzielec

Cytat:
jest słońce już ale zimny wiatr wieje
a zmówiny fajne, ważne że się udały i rodzice rozluźnili między sobą stosunki
Oj i u mnie wieje jak już wracaliśmy to okropnie zimno przez ten wiatr było ;/ łeb urywa dosłownie dobrze, że mieliśmy samochód, bo normalnie szłam jak pijana tak mnie wiatr targał to na lewo, to na prawo
super, że się zapoznali nasi rodzice też mieli stresa jak organizowaliśmy spotkanie, ale wyszło bardzo sympatycznie i na luzie nawet teraz po ślubie się spotykają znaczy w miarę możliwości, bo trochę daleko mają do siebie- 150 km
Milenka, kiedy Ty masz ślub? pokaż suknię!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości