Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 18:48   #3151
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

dziewczyny nic mi dzisiaj nie wyszło z tym oczyszczaniem
było:
I. jogurt naturalny
II. 2 jabłka, cukierek z galaretką i michałek bo koleżanka miala urodziny
III. nie wytrzymałam i w biedronce rzuciłam się na jedzenie ->2x kanapka mleczny start + bułka ze słonecznikiem
IV.sałata lodowa + feta + papryka + pomidor + kawałek ryby w panierce
V. danio

Ogólnie MASAKRA!!! Ja w życiu nie schudne... trzymam się tej wagi ani pół kg nie potrafie zejść w dół co mam zrobić.... pomóżcie.... ZAŁAMKA.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

co to za prompocja w rosmanie>?
Stary 2013-05-24, 19:37   #3152
patiuszka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dziewczyny nic mi dzisiaj nie wyszło z tym oczyszczaniem
było:
I. jogurt naturalny
II. 2 jabłka, cukierek z galaretką i michałek bo koleżanka miala urodziny
III. nie wytrzymałam i w biedronce rzuciłam się na jedzenie ->2x kanapka mleczny start + bułka ze słonecznikiem
IV.sałata lodowa + feta + papryka + pomidor + kawałek ryby w panierce
V. danio

Ogólnie MASAKRA!!! Ja w życiu nie schudne... trzymam się tej wagi ani pół kg nie potrafie zejść w dół co mam zrobić.... pomóżcie.... ZAŁAMKA.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

co to za prompocja w rosmanie>?
Nie jest tak źle z tym menu, gdybyś tylko zamiast mlecznej kanapki wybrała soczek warzywny Spróbuj jutro, dasz radę
Stary 2013-05-24, 20:19   #3153
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Margotku to koniecznie postaraj się o fotki jak już odbierzesz od krawcowej ja jak byłam młodsza, to pamiętam mama musiała mi wszystkie spodnie zwężać, a ja tak tego nie lubiłam zawsze mega zakładki w pasie, bo żeby kupić dobre na długość to musiałam mieć je chyba 2-3 rozmiary większe taki szczupak byłam
cieszę się, że teraz nie mam żadnego problemu i wszystkie spodnie są jak na wymiar, długość idealna
No i widzę u Ciebie też super zakupki mnie korcą lakiery wczoraj dwa dorwałam za jedyne 3,39zł w promocji, ale co to 2 dla mnie kcem jeszcze
meeedzik mam 22 lakiery i silne postanowienie by kolekcji nie powiększać a Ty masz lakierów jak w niejednym sklepie już ale jak nie masz szlabanu to kolekcjonuj dalej
Moja przyjaciółka ma podobne problemy odzieżowe- 176 cm i 49 kg i jak dobre na długość to w pasie wiszą a jak dobre na górze to to długość do kolan
Dlatego ja nie marudzę za bardzo bo skrócić to najłatwiej i najtaniej z poprawek wszystkich

zooska no to teraz poukładać wszystko trzeba ale nie ma takiego burdelu, którego się uporządkować nie da może szybciej, może wolniej ale do przodu

mielnus jak koniecznie chcesz się oczyszczać (osobiście uważam, że to potrzebne nie jest, no ale jak wolisz) to wybierz dzień gdzie możesz sobie w domku posiedzieć, pospać dłużej i gdy nie musisz do sklepu czy do ludzi wychodzić i będzie łatwiej wytrwać
powodzenia i dziś wcale tragicznie nie było jak na normalny dzień tylko jak na oczyszczanie to owszem

Popijam dziś pepsi light ( fenomen bo ja w ogóle nie pije nic oprócz wody i zielonej herbaty) ale mnie naszło i Tż oczy w sklepie zrobił wielkie jak sięgnęłam po butelkę
Rosmana już omijam z daleka bo w tym miesiącu już 350zł wydałam na kosmetyki (robiłam notatki dokładne bo oszczędzam niby w maju) i przerażona jestem trochę bo z kupionych rzeczy tylko 3 używam aktualnie a reszta to na zapas w czerwcu muszę lepiej się pilnować a jeszcze tydzień maja został, obiecałam sobie nie przeglądać gazetek promocyjnych może to pomoże
Dieta ok, ok 1400kcal , dziś raczej nie będę ćwiczyć
Tż mi wczoraj powiedział, że czuć, że ćwiczę bo nie tak łatwo mnie w łóżku obrócić że niby lżejsza jestem ale więcej siły mam i jestem trudniejszym przeciwnikiem w bitwie na poduszki
Stary 2013-05-24, 20:31   #3154
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Paula jejku ja mam tyle kosmetyków, że powinnam się schować wczoraj stanęłam w łazience i zapisywałam ile czego mam i sama jestem w głębokim szoku skąd tego tyle się nazbierało
Ja dzisiaj też poleciałam w rosmannie zapasy jakby sklepy mieli zamykać To co z tego że mam po kilka szamponów odżywek masek zawsze coś przygarne A i kolejne masełko do ust w kolekcji
W ogole przypał zrobiłam hahah kupiłam sobie tusz do rzęś z max factora ten co zawsze używam wiec wzięłam bez zastanowienia... ja otwieram go w aucie a to niebieski szkoda, że nie widziałyście mojej miny dobrze że Tż zajechał na myjnie to mnie wzięło na ogladanie zakupów. W tył zwrot i do sklepu wymienić na szczęście wymienili bez problemu Nawet nie wiedziłam że oni produkują niebieskie tusz kto tego używa w ogóle

A i oczywiście kupiłam dwie koszulki, bo jakby mogło być inaczej

Like duże Twoje dzieciaczki ile mają lat, bo mam skleroze i jaka laseczka z Ciebie prosimy o więcej zdjęć

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-05-24 o 20:33
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:29   #3155
Margot85
Wtajemniczenie

ale popłynęłam...kanapki z tuńczykiem
Dajcie kopa w d...
Nie wiem co mnie napadło...eh słaba silna wola, oj słaba...
Stary 2013-05-24, 23:33   #3156
lena161
Raczkowanie

dziewczęta, pamiętacie mnie jeszcze?
maturalne szaleństwo już za mną, więc mam nadzieję, że od jutra już wrócę do ćwiczeń bo zapuściłam się znów strasznie a lato coraz bliżej...

Mam spoooooro Waszych postów do nadrabiania, ale mam nadzieję, że połapię się w tym szybko

"Nigdy nie rezygnuj z celu
tylko dlatego,
że osiągnięcie go wymaga czasu.
Czas i tak upłynie."

lena161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 07:22   #3157
mielnus
Wtajemniczenie

spróbóje może od poniedziałku... Dzisiaj na sniadanie pół białej bułki z sałata i pomidorem. Zawsze jadłam całą... Jakoś może będę jadła połowę porcji..... już sama nie wiem....
Stary 2013-05-25, 07:32   #3158
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Like duże Twoje dzieciaczki ile mają lat, bo mam skleroze i jaka laseczka z Ciebie prosimy o więcej zdjęć
No,bo stara doopa juz jestem mają: Brajan w czerwcu 8 lat i Aleks w lipcu 4 latka
Zdjęcia oczywiście będą
A co do niebieskiego tuszu,to ja znam taką jedną co się takim maluje

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Like śliczne butki no i super zdjęcia, proszę o więcej
będą,będą

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Tż mi wczoraj powiedział, że czuć, że ćwiczę bo nie tak łatwo mnie w łóżku obrócić że niby lżejsza jestem ale więcej siły mam i jestem trudniejszym przeciwnikiem w bitwie na poduszki
taaa,na poduszki... dobra jesteś
Stary 2013-05-25, 07:48   #3159
alexis77
Zadomowienie

Hej

Jakoś nie mogę się ostatnio wbić na wątek

Zośka fajnie że wróciłaś bo smutno tu bez Ciebie było

Like ale z Ciebie laseczka Ja nie wiem co Ty robisz na forum odchudzającym . chyba to co większość dziewczyn tylko spamujesz

Margot no co Ty przecież kanapki to nie aż taka zbrodnia , ważne że to nie były słodycze

Monia musisz koniecznie się wybrać do gina bo to co się wyprawia u Ciebie to masakra , na pewno jesteś już tym umęczona . Kurcze bez tabletek źle z tabletkami jeszcze gorzej . Mam nadzieje że szybko się u Ciebie wszystko unormuje
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:19   #3160
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Hej

Like ale z Ciebie laseczka Ja nie wiem co Ty robisz na forum odchudzającym . chyba to co większość dziewczyn tylko spamujesz
dziękuje

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Wczoraj udało mi sie wyciągnąć TŻ-ta do tej Silesii.Kupiłam w końcu sneakers'y chorowałam na nie już od jakiegoś czasu i w końcu kupiłam Fajne rzeczy tam mają,ale ceny i pomyśleć,że za dwa m-ce będą kosztować o przeszło połowę mniej
Wieczorem wypiłam 2 Desperadosy te z guarraną ale dobre były i nie opanowałam się przed pizzą oglądałam film "Efekt motyla 2" ogólnie nie lubie takich filmów,ale ten był fajny,więc jak będziecie miały okazję to oglądajcie.Spadam ogarnąć chatę,bo syf mam przeokropny.Miłego weekendu.Pa
Stary 2013-05-25, 10:52   #3161
zooska
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za dobre słowa Nie wiem co mam wam odpisać

Znalazłam sobie odskocznie na razie

LikeAW Maaaaaaaaaaatko, ale z Ciebie laska

Mielnus Sorry, że wbijam na wątek i jadę po Tobie, ale.... jak tak czytałam Twoje wszystkie posty, to moim zdaniem nie jesteś w 100% przekonana do diety i wydaje mi się, że chciałabyś bardzo schudnąć, oczywiście, ale jednak robisz to bez wewnętrznego przekonania, dlatego tak często polegasz. Jakbyś naprawdę chciała to zrobić i byś mocno wierzyła, że się uda, to by Ci wyszlo, póki się nie zepniesz to będziesz niestety dawać d.py.

Alexis Dziękuję Już będę się częściej udzielać

Monia Ty jak zwykle zabiegana, zalatana i cudem znajdujesz czas dla nas, normalnie czary

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:29   #3162
mielnus
Wtajemniczenie

zooska masz troche racji...

Z jednej strony bardzo bym chciała a z drugiej wszyscy mi mówią że głupia jeste bo bardzo dobrze wyglądam itd itp. Wiem że mam brzuchol i udziska;/ W ubraniu jest OK, bez... tragedia. Co u Ciebie zosienko??? Jak tam twój TŻ?? Tez się nie udzielałas ostatnio na watku, jak ja. NIe było mnie bardzo długo. Teraz mimo że mam mgr to mam więcej luzu (zwolniłam się z pracy).
Stary 2013-05-25, 12:41   #3163
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia musisz koniecznie się wybrać do gina bo to co się wyprawia u Ciebie to masakra , na pewno jesteś już tym umęczona . Kurcze bez tabletek źle z tabletkami jeszcze gorzej . Mam nadzieje że szybko się u Ciebie wszystko unormuje
No muszę muszę... narazie na miesiąc odstawiam tabletki bo w sumie i tak nie mam żadnych. Muszę iść dopiero po recepte i kupić. Pewnie znowu zasypie mnie krostami - już mam całą brodę zawaloną. Jak brałam Midiane to byłam piękna i gładka na buzi a teraz jeden wielki wulkan
Umęczona jestem tym strasznie bo waga wciąż ponad 60, ćwiczyć nie mogłam bo przez ostatni miesiąc ciągle krwawiłam i ledwo żyłam. Zastanawiam się czy nie wyciąć sobie jajników bo serio mam już dość. :/
Dziękuję też mam taką nadzieję

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za dobre słowa Nie wiem co mam wam odpisać

Znalazłam sobie odskocznie na razie

Monia Ty jak zwykle zabiegana, zalatana i cudem znajdujesz czas dla nas, normalnie czary
Nic nie musisz odpisywać napisz że u Ciebie juz lepiej to bardzo nas to ucieszy
Co to za odskocznia?? Wizaż?

No staram się jak mogę! Mama poszła z Kolinem na spacer, mąż w pracy a ja posprzątałam, obiad zrobiłam i czekam aż wszyscy wrócą także mam chwilkę dla was

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka ma podobne problemy odzieżowe- 176 cm i 49 kg i

176 i 49 kg???? Ona niema czasem anoreksji???

Haha TŻ czuje się zagrożony jeszcze trochę poćwiczysz to będzie bał się ciebie dotknąć żebyś mu przypadkiem nie przywaliła

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:48   #3164
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Wrocilam do domu pozno, i zajrzalam do kocicy....nie uwierzycie, ta diablica powyciagala sobie szwy myslalam ze mnie cos strzeli. Wczoraj jezdzilam z nia znow do weta, zaszyl ja ponownie i zalozyl kolnierz, zeby sobie nie skubala tej rany. W kilka dni sie podgoi i zablizni, a szwy juz zdejme jej sama. Ale ile sie strachu przez nia najadlam, to moje.

A co jej się stało że ma szwy założone? Pewnie już pisałaś o tym ale musiałam gdzieś to przeoczyć przepraszam

Ja dziś zrobiłam fotkę mojemu kociakowi wrzucę Wam

chester2 małe foto.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-05-25, 13:00   #3165
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Bo była w Niemczech,opiekowała się kimś.Teraz przyjechała,miała być dopiero 24-ego,więc się cieszę że tydzień przed się uwolniłam.Co do tego ich chamstwa,to trudno w końcu to świadczy o nich,nie o mnie.Ha,a co do rodzinki to możemy se piątkę przybić-rodzinka mojego męża to też taka,ze szkoda gadać
Aha już nie jedzie więcej do Niemiec?
No świadczy o nich że kompletnie są niewychowani :/ masakra :/
Hehe nie bez powodu mówi się, że z rodziną to najlepiej na zdjęciu się wychodzi i to się na prawdę sprawdza!

Cytat:
a,dodałam zdjecia do albumu Na jednym sa moje dzieciaczki.Narazie tylko dwa,ale będzie więcej.Zdjęć oczywiście,nie dzieci-broń Boże
hahahaha ale się uśmiałam !!! Czytając to zdanie serio pomyślałam że piszesz o dzieciach - że będzie ich więcej dopiero jak doczytałam do końca to skumałam że piszesz o zdjęciach I jeszcze na końcu "Broń Boże" to już w ogóle padłam ze śmiechu

Fajne foteczki świetne chłopaki Widzę, że włoski obcięłaś!? A takie miałaś długie!!!

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

OK ja spadam mama wróciła ze spaceru z Kolinem. Zaraz mąż też będzie jedziemy za miasto połazić po centrach handlowych
Pogoda nieciekawa więc po dworze niema sensu chodzić :/
Trzymajcie się
buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 15:04   #3166
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia pochwal się swoją włosowo-pielęgnacyjną kolekcją uwielbiam to moja się cały czas rozrasta aż się boję na to patrzeć
Dziś wpadła kolejna odżywka

Margot haha no właśnie nikt mnie nie powstrzymuje przed kupnem kolejnego lakieru gdy jakiś oglądam to Tż jeszcze mi mówi, żebym sobie kupiła no i jak tu być twardkim
A wiesz, że właśnie mnie uświadomiłaś, że to moje kupowanie lakierów to takie bardziej kolekcjonowanie, bo mam trochę takich którymi nie malowałam, a po prostu 'musiałam' je mieć

Cocktail haha ale musiałaś mieć minę gdy otworzyłaś tusz dobrze, że udało Ci się wymienić bez żadnych problemów

Monia kociak boski
Stary 2013-05-25, 16:27   #3167
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

176 i 49 kg???? Ona niema czasem anoreksji???

Haha TŻ czuje się zagrożony jeszcze trochę poćwiczysz to będzie bał się ciebie dotknąć żebyś mu przypadkiem nie przywaliła
monia moja koleżanka to ten typ co je co chce i nic nie tyje, badania robiła i hormony ok, takie geny, w ciąży do 60 kg doszła ale prawie 5kg córeczkę urodziła a teraz jak karmi piersią ledwo do tych 49kg dobiła... czasami przytyć jest tak samo trudno jak schudnąć

Tż ma kłopot musi sam zacząć ćwiczyć albo zawsze będzie już uległą stroną

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Hej

Jakoś nie mogę się ostatnio wbić na wątek

Margot no co Ty przecież kanapki to nie aż taka zbrodnia , ważne że to nie były słodycze
alexis ja o baty proszę a Ty mnie usprawiedliwiasz lepsze kanapki jak słodycze ale nie o 23
A jak sytuacja na froncie odchudzania u Ciebie?

Cytat:

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Wczoraj udało mi sie wyciągnąć TŻ-ta do tej Silesii.Kupiłam w końcu sneakers'y chorowałam na nie już od jakiegoś czasu i w końcu kupiłam Fajne rzeczy tam mają,ale ceny i pomyśleć,że za dwa m-ce będą kosztować o przeszło połowę mniej
Wieczorem wypiłam 2 Desperadosy te z guarraną ale dobre były i nie opanowałam się przed pizzą oglądałam film "Efekt motyla 2" ogólnie nie lubie takich filmów,ale ten był fajny,więc jak będziecie miały okazję to oglądajcie.Spadam ogarnąć chatę,bo syf mam przeokropny.Miłego weekendu.Pa
Like raz tylko byłam w Silesii i tam to faktycznie cały dzień można trwonić pieniądze a jak na buty chorowałaś to dobrze, że kupiłaś i nie ma co o przecenach za 2 miesiące myśleć bo Ty masz je już i używasz i radość aktualnie masz a nie za jakiś czas

U mnie dziś leń gigant...mieszkanie woła o mopa i szmatę a zimno i ciemno i bym spod kołdry nie wychodziła najchętniej ale pewnie zaraz się ruszę skoro już brudy piorę na wątku
Stary 2013-05-25, 16:29   #3168
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A co jej się stało że ma szwy założone? Pewnie już pisałaś o tym ale musiałam gdzieś to przeoczyć przepraszam
Sterylizacja we wtorek byla operowana.

Cytat:
Paulownia pochwal się swoją włosowo-pielęgnacyjną kolekcją uwielbiam to moja się cały czas rozrasta aż się boję na to patrzeć
Dziś wpadła kolejna odżywka
Moze zrobie zdjecie w poniedzialek - mam wolne. I tak musze to wszystko powyciagac, posortowac i zrobic porzadek. Mam doliczyc polprodukty z Mazidel? Bedzie tego troche.
Wrzuce Wam moja najmlodsza - Maja.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Maja.jpg (80,5 KB, 23 załadowań)
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 16:40   #3169
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia tez mnie korci, żeby fotkę zrobić zbiorów, ale trochę boję się zobaczyć to wszystko w kupie dawaj wszystko co masz ja to pewnie pikuś przy Tobie jestem za to zbiór lakierowy mam dość obszerny

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Kicia śliczna
Stary 2013-05-25, 17:17   #3170
mielnus
Wtajemniczenie

a ja jestem bardzo ciekawa co używacie na te włochy Macie piękne i zadbane. Moje są juz takie wypowiałe;/ za dlugie chyba... siegają prawie do pupy;/ Może mnie zainspirujecie do czegoś Lece teraz do TŻ.... i na mecz do knajpy ze znajomymi.. a tak nie lubie piłki nożnej, jakos mnie to nie kręci. Mam 1,5 dnia na przygotowanie się konkretnie do diety.. wiem ze mówie to miliony razy ale myslę że w końcu to nastąpi. Czy wy tez macie problemy ze stawami po Chodakowskiej??? bo mnie strasznie bolały..
Stary 2013-05-25, 17:18   #3171
Margot85
Wtajemniczenie

paulownia pokaż koniecznie swoja kolekcję kocham oglądać kosmetyczne zbiory...niegroźne zboczenie

meeedzik i Ty się pochwal swoją
Twoja kolekcja lakierów zrobiła na mnie wrażenie ale sama bym zwariowała przy takim wyborze
Stary 2013-05-25, 18:13   #3172
meeedzik
Zakorzenienie

Margot zrobiłam fotki moich włosowych zbiorów, nie jest źle, myślę że więcej do szczęścia mi nie jest potrzebne większość mi służy i jestem zadowolona
1 oleje
2 szampony
3 maski
4 odżywki/sera/jedwabie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102_0254.jpg (37,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0255.jpg (31,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0262.jpg (36,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0263.jpg (39,5 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-05-25, 18:18   #3173
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik wow, ja mam 3 maski i mam kłopot, której używać
Kolekcja ciekawa i jak widać po Twoich włosach -skuteczna
Jak skończę swoją odżywkę do włosów (w odległej przyszłości bo jest to prawie litrowa butla) to sie o recenzje co niektórych Twoich nabytków uśmiechnę
Stary 2013-05-25, 19:44   #3174
dzaga1989
Zakorzenienie

No cześć
Wczoraj się niezbyt udzielałam bo jakoś w ogóle sobie miejsca nie mogłam znaleźć i czasu przez tą pogodę zorganizować. Trochę się uczyłam na zaliczenie, potem kolega był po notatki, później TŻ wstał i już z nim sobie spędzałam czas.
Dziś w końcu zrobiliśmy zakupy no i kupiłam sobie ser chudy, kefir, warzywka i owoce. Strasznie ciężko było mi minąć dział z pieczywem i słodyczami, ale jakoś dałam radę

Ogólnie dziś pożarłam:
Ś: omlet ze szypiorkiem i papryką z 2 jaj i kefiru
IIŚ: 3 łyżki robionego serka wiejskiego ze startym jabłkiem
O: kiełbaska, 2 kulki ryżu i sałatka colesław (robiona, bez cukru i na kefirze)
K: na razie marchewka.
Mam jeszcze szklankę galaretki, pół jabłka i resztę serka (miałam na 3 razy więc opyla się robić).
TŻ popija piwko ale ja już odpuszczam. Jak odstawiać węgle to po całości. Zaraz idę na godzinkę rowerka.

Madziaaaaa, jaka kolekcja Jeju, ja to nawet 1/3 nie mam Nic dziwnego że mam takie włosy. Ale cieszę się z jednego - rozpracowałam hennę. Bo wcześniej robiłam ją na kawie i mi się szybko wypłukiwała, a teraz robię na wodzie i pięknie trzyma tydzień, a myłam włosy już z 4 razy.

Mielnus, moim zdaniem za bardzo przejmujesz się dietą i dlatego padasz. Przynajmniej ja mam tak, że im więcej myślałam o diecie tym bardziej chciało mi się jeść. A może spróbuj jeść tak jak ja. Postaw na mniej węgli, ale chociaż się najadaj. Jedz więcej ale produkty o niższym IG. Ja zauważam już zmiany u mnie. A wodę pijesz? Kurde bo ja po tych moich posiłkach jestem taka pełna, a już gdy wodę wypiję to w ogóle full. Przysięgam - wcześniej nigdy tak nie miałam.

I kochana, co to za śniadanie - pół bułki i warzywa? Ja bym nawet tego nie poczuła. A jeśli już to po pół godziny byłabym głodna. Moim zdaniem dobrze jest zjeść sycące śniadanie.

Margot, nie odbierz mnie teraz źle, bo w ogóle nie piszę tego z jakimś jadem czy cuś , ale ja nie wyobrażam sobie wydać tyle na kosmetyki. Powiem wręcz że Ci zazdroszczę. Kiedyś marudziłam TŻ że nie mam się w co ubrać, bla bla bla, no to powiedział mi, że da mi 500zł i mam je wydać do ostatniego grosika. Kasy nie wzięłam, zakupy w końcu zrobiłam za swoje i wydałam tego miesiąca 100zł Jakaś straszna sknera ze mnie

Lecę ćwiczyć. Chociaż pół godzinki przejadę. A jak złapię rytm to może i pełną wykręcę. Buźka!
Stary 2013-05-25, 20:13   #3175
Margot85
Wtajemniczenie

Paula znam Twoje podejście do wydawania kasy na kosmetyki
i ja właśnie Tobie zazdroszczę , szczerze cały maj zapisywałam każdy zakup i dla mnie to był szok jak podliczyłam ile kasy puszczam bo serio się ograniczałam w tym miesiącu Tworzę bezsensowne zapasy, że niby oszczędniej, tak na prawdę promocje są tak często, że nie ma potrzeby kupowania na zapas eh
I w czerwcu przyrzekłam sobie nic nie kupować (no chyba, że się coś skończy a nie mam zapasu) i zobaczymy czy uda mi się wytrwać.

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2013-05-25 o 20:18
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 22:14   #3176
Margot85
Wtajemniczenie

O diecie dziś nie napiszę za dużo bo jako, że pół dnia przeleżałam w łóżku to nie było kiedy jeść
Z ćwiczeń to tylko MelB BUM
Stary 2013-05-25, 22:18   #3177
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Margot zrobiłam fotki moich włosowych zbiorów, nie jest źle, myślę że więcej do szczęścia mi nie jest potrzebne większość mi służy i jestem zadowolona
1 oleje
2 szampony
3 maski
4 odżywki/sera/jedwabie
Podobnie ilościowo mam zbiory i dużo mamy takich samych produktów

Margot nie Ty jedna co dużo kasy na kosmetyki wydajesz ja jeszcze na ciuchy to już w ogole

Dzisiaj pod względem diety nawet nieźle biorąc pod uwage co wciągałam ostatnio
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 08:27   #3178
meeedzik
Zakorzenienie

Margot dziękuję myślę, że mam już wszystko co mi najpotrzebniejsze do pielęgnacji włosów. Mam taki zamiar, że przez najbliższy czas nie będę NIC kupowała tylko po prostu zużyję te kosmetyki które mam no bo przecież jak są dobre i mi służą no to po co mam kupować to samo powtarzam sobie z lakierami, boshee kiedy ja to wszystko zużyję nie chcę nawet podliczać ile jest warta ta moja kolekcja może dziś zrobię porządki w lakierach i obfocę zbiór
Normalnie czasem ten mój zakupoholizm mnie przeraża mówię sobie, że przecież nic nie potrzebuję, a nałogowo kupuję następne i następne. Nie będę już wspominała o ciuchach i butach to pozostawię bez komentarza, bo można w doła popaść normalnie jak bym zliczyła ile mam par butów a w ilu chodzę

Paula ja tez Tobie zazdroszczę tej oszczędności chciałabym tak umieć, no i postanawiam, że w czerwcu nie kupuję NIC, obiecuję Wam to tutaj i gdyby mnie kusiło to proszę o nawrócenie i baty mam tyle zapasów, że spokojnie powinno mi to starczyć na pół roku podkłady/fluidy kupuję nałogowo chciałabym, żeby ktoś mi zabraniał, a Tż na wszystko pozwala i mam skutki :/

Cocktail pjona mnie jeszcze kuszą inne maski bingo, ale to na razie do Nysy się nie wybieram to i kusić mnie nie będzie

My wczoraj z Tż byliśmy na pizzy w fratelce wpadły 3 kawałki bez brzegów z brokułami, kukurydzą i cebulką i sos czosnkowy
Później byliśmy zobaczyć na Dniach Nysy i koncercie Ewy Farny nawet fajnie było tylko, że zimno w ogóle mieliśmy wczoraj 7 rocznicę
Stary 2013-05-26, 08:36   #3179
dzaga1989
Zakorzenienie

Dziewczyny, może ja tak skrzętnie oszczędzam bo naprawdę strasznie mi zależy na wyrwaniu się z naszego M2 i przeprowadzce pod miasto...no nie wiem TŻ na każdym kroku korzysta ze zniżki którą ma w firmie na brodziki, kible, umywalki, itp. i jeszcze gdy jakiś z małą wadą się trafi to bierze za przysłowiowe grosze oby tylko później nam łatwiej było dom wyposażyć. Piwnicę to już mamy zawaloną tym po pachy więc czasami tego typu wydatki się trafiają i to ma miejsce z dnia na dzień bo chętnych na takie rzeczy jest wielu Jeszcze na to przyjęcie weselne zbieram bo tak się umówiliśmy, że on płaci czynsz i rachunki, robi większość zakupów, a ja moją wypłatę odkładam na ślub i wesele. Wiem że przez to wszystko nie żyjemy pełnią życia bo wielu rzeczy sobie odmawiamy, ale...może jeszcze będziemy mieli na to szansę Najbardziej to mi na jakiejś wycieczce zależy, w sumie dokądkolwiek bo nigdzie prawie nie byłam, ale własnie planujemy pojechać za kasę z wesela

Wczoraj szybko mnie rozłożyło. Na kolację już nic więcej nie jadłam. TŻ wcinał paluszki - zjadłam 2, a 3 mi wyrwał bo powiedział że przecież nie jem węgli. Ach ten TŻ Wypiłam więc 2 drinki (wódka i sok pomarańczowy) i chyba koło 23 zasnęłam. Oglądaliśmy akurat Fast & Furious 6 - na marginesie - przeciętne, ale może przespałam najlepsze.
A dziś wstałam pełna energii zrobiłam sobie kawkę i zjadłam owsiankę (3 łyż. płątków) z robionym wieśniaczkiem, startym jabłkiem (1/4 jabłka) i łyżeczką miodu Dałam wszystkiego tak mało ale byłam pełna że szok!
Teraz powtarzam materiał na zal. i uczę się reszty. Jejuuuu, straciłam wszelką motywację do nauki. Tak mi się nie chce. Ale jest w tym jakiś paradoks - bo niby uczę się "oby na 3" a dziwnym trafem dostaję same 5 Jednak to pewnie nie reguła więc równie dobrze mogę dostać 2 a tego nie chcę bo zależy mi na jak najszybszej obronie.

Madzia, to gratuluję Szczęśliwa 7 U nas to samo już 15 września
Mój TŻ też wczoraj pizzę proponował, ale powiedziałam mu że zjem tylko kawałek to powiedział że tak to się nie opłaca. Zeżarł zatem michę colesława i było po sprawie
A koncertu trochę zazdraszczam bo w sumie Ewa Farna całkiem fajnie śpiewa. W Lbn jeszcze chyba jej nie było, a szkoda. Ja niedawno na Bednarku byłam Uwielbiam chłopaka Strasznie sympatyczny

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-05-26 o 08:40
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 10:31   #3180
meeedzik
Zakorzenienie

Paula uważam, że to jest bardzo dobre, że potrafisz tak oszczędzać na pewno jeszcze się wyszalejesz wiadomo jak teraz odkładacie na ślub i wesele to nie możesz tak szastać, bo to dużo kasy kosztuje my idziemy tylko jako goście a tyle rzeczy trzeba kupić
Fajnie, że odkładacie później będzie Wam łatwiej
No fajnie śpiewała Ewka, nawet się zdziwiłam, bo myślałam, że będzie gorzej o Bednarek też super śpiewa no i tak jak mówisz, mega sympatyczny chłopak z niego

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości