|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
dziewczyny nic mi dzisiaj nie wyszło z tym oczyszczaniem
![]() było: I. jogurt naturalny II. 2 jabłka, cukierek z galaretką i michałek bo koleżanka miala urodziny ![]() III. nie wytrzymałam i w biedronce rzuciłam się na jedzenie ->2x kanapka mleczny start + bułka ze słonecznikiem IV.sałata lodowa + feta + papryka + pomidor + kawałek ryby w panierce V. danio Ogólnie MASAKRA!!! Ja w życiu nie schudne... trzymam się tej wagi ani pół kg nie potrafie zejść w dół ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- co to za prompocja w rosmanie>?
#3152 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja przyjaciółka ma podobne problemy odzieżowe- 176 cm i 49 kg i jak dobre na długość to w pasie wiszą a jak dobre na górze to to długość do kolan ![]() Dlatego ja nie marudzę za bardzo bo skrócić to najłatwiej i najtaniej z poprawek wszystkich ![]() zooska ![]() ![]() mielnus jak koniecznie chcesz się oczyszczać (osobiście uważam, że to potrzebne nie jest, no ale jak wolisz ![]() ![]() powodzenia i dziś wcale tragicznie nie było jak na normalny dzień ![]() ![]() Popijam dziś pepsi light ( fenomen bo ja w ogóle nie pije nic oprócz wody i zielonej herbaty) ale mnie naszło i Tż oczy w sklepie zrobił wielkie jak sięgnęłam po butelkę ![]() Rosmana już omijam z daleka bo w tym miesiącu już 350zł wydałam na kosmetyki (robiłam notatki dokładne bo oszczędzam niby w maju) i przerażona jestem trochę bo z kupionych rzeczy tylko 3 używam aktualnie a reszta to na zapas ![]() ![]() ![]() Dieta ok, ok 1400kcal , dziś raczej nie będę ćwiczyć ![]() Tż mi wczoraj powiedział, że czuć, że ćwiczę bo nie tak łatwo mnie w łóżku obrócić ![]() ![]()
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W ogole przypał zrobiłam hahah kupiłam sobie tusz do rzęś z max factora ten co zawsze używam wiec wzięłam bez zastanowienia... ja otwieram go w aucie a to niebieski ![]() ![]() ![]() A i oczywiście kupiłam dwie koszulki, bo jakby mogło być inaczej ![]() Like duże Twoje dzieciaczki ile mają lat, bo mam skleroze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-05-24 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Wtajemniczenie
|
ale popłynęłam...kanapki z tuńczykiem
![]() Dajcie kopa w d... ![]() Nie wiem co mnie napadło...eh słaba silna wola, oj słaba...
#3156 |
Raczkowanie
|
dziewczęta, pamiętacie mnie jeszcze?
![]() maturalne szaleństwo już za mną, więc mam nadzieję, że od jutra już wrócę do ćwiczeń bo zapuściłam się znów strasznie ![]() Mam spoooooro Waszych postów do nadrabiania, ale mam nadzieję, że połapię się w tym szybko ![]()
#3157 |
Wtajemniczenie
|
spróbóje może od poniedziałku... Dzisiaj na sniadanie pół białej bułki z sałata i pomidorem. Zawsze jadłam całą... Jakoś może będę jadła połowę porcji..... już sama nie wiem....
#3158 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia oczywiście będą ![]() A co do niebieskiego tuszu,to ja znam taką jedną co się takim maluje ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jakoś nie mogę się ostatnio wbić na wątek ![]() Zośka fajnie że wróciłaś bo smutno tu bez Ciebie było ![]() Like ale z Ciebie laseczka ![]() ![]() ![]() Margot no co Ty przecież kanapki to nie aż taka zbrodnia , ważne że to nie były słodycze ![]() ![]() Monia musisz koniecznie się wybrać do gina bo to co się wyprawia u Ciebie to masakra , na pewno jesteś już tym umęczona . Kurcze bez tabletek źle z tabletkami jeszcze gorzej . Mam nadzieje że szybko się u Ciebie wszystko unormuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Wczoraj udało mi sie wyciągnąć TŻ-ta do tej Silesii.Kupiłam w końcu sneakers'y chorowałam na nie już od jakiegoś czasu i w końcu kupiłam ![]() ![]() ![]() Wieczorem wypiłam 2 Desperadosy te z guarraną
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za dobre słowa
![]() ![]() Znalazłam sobie odskocznie na razie ![]() LikeAW Maaaaaaaaaaatko, ale z Ciebie laska ![]() Mielnus Sorry, że wbijam na wątek i jadę po Tobie, ale.... jak tak czytałam Twoje wszystkie posty, to moim zdaniem nie jesteś w 100% przekonana do diety i wydaje mi się, że chciałabyś bardzo schudnąć, oczywiście, ale jednak robisz to bez wewnętrznego przekonania, dlatego tak często polegasz. Jakbyś naprawdę chciała to zrobić i byś mocno wierzyła, że się uda, to by Ci wyszlo, póki się nie zepniesz to będziesz niestety dawać d.py. Alexis Dziękuję ![]() ![]() Monia Ty jak zwykle zabiegana, zalatana i cudem znajdujesz czas dla nas, normalnie czary ![]()
#3162 |
Wtajemniczenie
|
zooska masz troche racji...
Z jednej strony bardzo bym chciała a z drugiej wszyscy mi mówią że głupia jeste bo bardzo dobrze wyglądam itd itp. Wiem że mam brzuchol i udziska;/ W ubraniu jest OK, bez... tragedia. Co u Ciebie zosienko??? Jak tam twój TŻ?? Tez się nie udzielałas ostatnio na watku, jak ja. NIe było mnie bardzo długo. Teraz mimo że mam mgr to mam więcej luzu (zwolniłam się z pracy).
#3163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Umęczona jestem tym strasznie bo waga wciąż ponad 60, ćwiczyć nie mogłam bo przez ostatni miesiąc ciągle krwawiłam i ledwo żyłam. Zastanawiam się czy nie wyciąć sobie jajników bo serio mam już dość. :/ Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co to za odskocznia?? ![]() ![]() No staram się jak mogę! Mama poszła z Kolinem na spacer, mąż w pracy a ja posprzątałam, obiad zrobiłam i czekam aż wszyscy wrócą także mam chwilkę dla was ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Haha TŻ czuje się zagrożony ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co jej się stało że ma szwy założone? Pewnie już pisałaś o tym ale musiałam gdzieś to przeoczyć ![]() ![]() Ja dziś zrobiłam fotkę mojemu kociakowi ![]() ![]() chester2 małe foto.jpg
![]() |
#3165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No świadczy o nich że kompletnie są niewychowani :/ masakra :/ Hehe nie bez powodu mówi się, że z rodziną to najlepiej na zdjęciu się wychodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajne foteczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- OK ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda nieciekawa więc po dworze niema sensu chodzić :/ Trzymajcie się ![]() buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Paulownia pochwal się swoją włosowo-pielęgnacyjną kolekcją
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś wpadła kolejna odżywka ![]() Margot haha no właśnie nikt mnie nie powstrzymuje przed kupnem kolejnego lakieru ![]() ![]() ![]() A wiesz, że właśnie mnie uświadomiłaś, że to moje kupowanie lakierów to takie bardziej kolekcjonowanie, bo mam trochę takich którymi nie malowałam, a po prostu 'musiałam' je mieć ![]() Cocktail haha ale musiałaś mieć minę gdy otworzyłaś tusz ![]() ![]() Monia kociak boski ![]()
#3167 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tż ma kłopot ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak sytuacja na froncie odchudzania u Ciebie? Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś leń gigant...mieszkanie woła o mopa i szmatę ![]() ![]()
![]() |
#3168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrzuce Wam moja najmlodsza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Paulownia tez mnie korci, żeby fotkę zrobić zbiorów, ale trochę boję się zobaczyć to wszystko w kupie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Kicia śliczna ![]()
#3170 |
Wtajemniczenie
|
a ja jestem bardzo ciekawa co używacie na te włochy
![]() ![]()
#3171 |
Wtajemniczenie
|
paulownia pokaż koniecznie swoja kolekcję
![]() ![]() meeedzik i Ty się pochwal swoją ![]() Twoja kolekcja lakierów zrobiła na mnie wrażenie ![]() ![]()
#3172 |
Zakorzenienie
|
Margot zrobiłam fotki moich włosowych zbiorów, nie jest źle, myślę że więcej do szczęścia mi nie jest potrzebne
![]() ![]() 1 oleje 2 szampony 3 maski 4 odżywki/sera/jedwabie
#3173 |
Wtajemniczenie
|
meeedzik wow, ja mam 3 maski i mam kłopot, której używać
![]() Kolekcja ciekawa i jak widać po Twoich włosach -skuteczna ![]() Jak skończę swoją odżywkę do włosów (w odległej przyszłości bo jest to prawie litrowa butla ![]() ![]()
#3174 |
Zakorzenienie
|
No cześć
![]() Wczoraj się niezbyt udzielałam bo jakoś w ogóle sobie miejsca nie mogłam znaleźć i czasu przez tą pogodę zorganizować. Trochę się uczyłam na zaliczenie, potem kolega był po notatki, później TŻ wstał i już z nim sobie spędzałam czas. Dziś w końcu zrobiliśmy zakupy no i kupiłam sobie ser chudy, kefir, warzywka i owoce. Strasznie ciężko było mi minąć dział z pieczywem i słodyczami, ale jakoś dałam radę ![]() Ogólnie dziś pożarłam: Ś: omlet ze szypiorkiem i papryką z 2 jaj i kefiru IIŚ: 3 łyżki robionego serka wiejskiego ze startym jabłkiem O: kiełbaska, 2 kulki ryżu i sałatka colesław (robiona, bez cukru i na kefirze) K: na razie marchewka. Mam jeszcze szklankę galaretki, pół jabłka i resztę serka (miałam na 3 razy więc opyla się robić). TŻ popija piwko ale ja już odpuszczam. Jak odstawiać węgle to po całości. Zaraz idę na godzinkę rowerka. Madziaaaaa, jaka kolekcja ![]() ![]() Mielnus, moim zdaniem za bardzo przejmujesz się dietą i dlatego padasz. Przynajmniej ja mam tak, że im więcej myślałam o diecie tym bardziej chciało mi się jeść. A może spróbuj jeść tak jak ja. Postaw na mniej węgli, ale chociaż się najadaj. Jedz więcej ale produkty o niższym IG. Ja zauważam już zmiany u mnie. A wodę pijesz? Kurde bo ja po tych moich posiłkach jestem taka pełna, a już gdy wodę wypiję to w ogóle full. Przysięgam - wcześniej nigdy tak nie miałam. I kochana, co to za śniadanie - pół bułki i warzywa? Ja bym nawet tego nie poczuła. A jeśli już to po pół godziny byłabym głodna. Moim zdaniem dobrze jest zjeść sycące śniadanie. Margot, nie odbierz mnie teraz źle, bo w ogóle nie piszę tego z jakimś jadem czy cuś ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę ćwiczyć. Chociaż pół godzinki przejadę. A jak złapię rytm to może i pełną wykręcę. Buźka!
![]() |
#3175 |
Wtajemniczenie
|
Paula znam Twoje podejście do wydawania kasy na kosmetyki
![]() i ja właśnie Tobie zazdroszczę ![]() ![]() I w czerwcu przyrzekłam sobie nic nie kupować (no chyba, że się coś skończy a nie mam zapasu) i zobaczymy czy uda mi się wytrwać.
Będzie 55kg na 160cm ![]() Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2013-05-25 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Wtajemniczenie
|
O diecie dziś nie napiszę za dużo bo jako, że pół dnia przeleżałam w łóżku to nie było kiedy jeść
![]() Z ćwiczeń to tylko MelB BUM ![]()
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Margot nie Ty jedna co dużo kasy na kosmetyki wydajesz ja jeszcze na ciuchy to już w ogole ![]() Dzisiaj pod względem diety nawet nieźle biorąc pod uwage co wciągałam ostatnio ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Margot dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie czasem ten mój zakupoholizm mnie przeraża ![]() ![]() ![]() Paula ja tez Tobie zazdroszczę tej oszczędności ![]() ![]() ![]() ![]() Cocktail pjona ![]() ![]() My wczoraj z Tż byliśmy na pizzy w fratelce ![]() ![]() ![]() Później byliśmy zobaczyć na Dniach Nysy i koncercie Ewy Farny ![]() ![]() ![]()
#3179 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może ja tak skrzętnie oszczędzam bo naprawdę strasznie mi zależy na wyrwaniu się z naszego M2 i przeprowadzce pod miasto...no nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj szybko mnie rozłożyło. Na kolację już nic więcej nie jadłam. TŻ wcinał paluszki - zjadłam 2, a 3 mi wyrwał bo powiedział że przecież nie jem węgli. Ach ten TŻ ![]() A dziś wstałam pełna energii zrobiłam sobie kawkę i zjadłam owsiankę (3 łyż. płątków) z robionym wieśniaczkiem, startym jabłkiem (1/4 jabłka) i łyżeczką miodu ![]() Teraz powtarzam materiał na zal. i uczę się reszty. Jejuuuu, straciłam wszelką motywację do nauki. Tak mi się nie chce. Ale jest w tym jakiś paradoks - bo niby uczę się "oby na 3" a dziwnym trafem dostaję same 5 ![]() Madzia, to gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() Mój TŻ też wczoraj pizzę proponował, ale powiedziałam mu że zjem tylko kawałek to powiedział że tak to się nie opłaca. Zeżarł zatem michę colesława i było po sprawie ![]() A koncertu trochę zazdraszczam bo w sumie Ewa Farna całkiem fajnie śpiewa. W Lbn jeszcze chyba jej nie było, a szkoda. Ja niedawno na Bednarku byłam ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-05-26 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Paula uważam, że to jest bardzo dobre, że potrafisz tak oszczędzać
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że odkładacie później będzie Wam łatwiej ![]() No fajnie śpiewała Ewka, nawet się zdziwiłam, bo myślałam, że będzie gorzej ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.