|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Słodko-owocowo-kwiatowy. Wyczuwam gruszkę i frezję najbardziej. Podoba mi się. Nie jest moim nr 1, ale przyjemny. Kupiłam na ślub Versace, ale szepnęłam TŻ, że bardzo mi się podoba buteleczka Marry me
Może coś da się z tym zrobić
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Na początku: dziękuję za przyjęcie do klubu naszego zacnego
jak wrócę z zumby to będę się produkować ![]() czekooczekolada te majteczki może jak zamówimy hurtowo o będzie zniżka hahasay-hello luźne upięcie jak najbardziej! mi się ogólnie te upięcia podobają i chyba pasują do większości PM i większości sukni Cytat:
Nozka wyznanie Twojego TŻa ![]() anusia4u witaj Dotka90 moja suknia będzie śmietankowa i myslałam o identycznej koszuli.. a teraz to nie wiem zobaczymy jak mój pomierzy bo tak samo miało być z garniakiem - nic tylko czarny i czarny a jak przymierzył granatowy to
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
moja karen oj taak, tylko żebysmy je chociaz znalazly jeszcze gdzies..
![]() jestem po przymiarkach, mam w sumie juz 3 upatrzone suknie. łał-a nie było, ale mysle ze go nie będzie. bylo tylko " oo fajnie wyglądamy " ![]() jeszcze objechac jedno miasto poprzymierzac i wybrac
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
skasował mi komputer cytowanie dziad jeden
magdalenka okropne te baby w tym salonie! Powinnaś im małe piekiełko zrobić ![]() swiat_katarzyny mi osobiście biały kolor na całym paznokciu się nie podoba, planuję nude z serdecznym bardziej ozdobionym, może brokat może kryształki
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny do kogo napisać lub co zrobić jeśli chciałabym dołączyć do klubu ? Chodzi mi tylko o to, ze jeśli chciałabym wam pokazać jakiekolwiek zdjęcia ze ślubu to nie chciałabym pokazywać ich na forum tylko w klubie
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie mam czasu nadrabiac wiec wybaczcie;*wplacilam wczoraj zaliczke za sukienke a i wybralam kolczyki- takie biale krysztalki swarovskiego, postaram sie je wkrotce wrzucic a teraz uciekam bo musze na jutro na uczelnie cos napisac p.s. ja mysle o Euphori C. Kleina, mialam je kiedys i uwielbiam |
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy oboje w fazie odchudzania*, więc na pewno wymiary mu się zmienią. *dziad schudł już 5kg! ![]() Magdalenka, nie dziwię się,że się wkurzyłaś... W ogóle nie wiem, co to za praktyka, ze w sb jest ruch, to przymiarek nie ma. Mega olewcze podejście, bo jakbyś zadzwonila jako NOWA klientka, to na bank by Cię na sobotę zapisały. Ale że sukienkę już kupiłaś, to mają Cię gdzieś, porażka... moniczka, co do klubu napisz do anki1897
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam propozycje, zeby (podobnie jak pm2015) zalozyc tajna/poufna grupe na facebooku (do ktorej swoja droga nalezalam)...i tam nie bedzie problemu zeby wstawic zdjecia a i my sie troszke bardziej poznamy i bedziemy pewne z kim mamy do czynienia hmmm?
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jedyne co mi pozostaje to członkostwo w klubie
|
|
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
opiumalfa kobieto dobra dziękuje Ci bardzo za uświadomienie mnie, że wysyłka jest tak droga !
Wyszło tylko o ponad 200 zł więcej Dobrze, że za bardzo się na nie, nie napaliłam przez ten rozmiar, bo teraz byłoby kiepsko.magadalenka ale baba ! Kto by się tego spodziewał, że po zakupie będzie taka zlewka? Rzeczywiście powinnaś zrobić tam porządek. Znam salon, gdzie babka zostanie nawet po godzinach, a pracuje do 18, żeby można podejść i pomierzyć, jak inaczej nie pasuje
|
|
#3161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
osobiście nie wyobrażam sobie ogaraniać jeszcze jedno miejsce
|
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi osobiście zapach nie pobił sercaCytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3164 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(Jest w okolicach szpitala pulmonologicznego). Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź, a w zasadzie TŻ ![]() Wiem że juz tam nie mieszkasz ale może kojarzysz jakieś miejsce ![]() Cytat:
Co do kosztów dekoracji to nie pomogę bo jeszcze się nie orientowałam Cytat:
Mój TŻ jak zobaczył te w klubie to powiedział ze też takie chce ![]() Cytat:
Nie wiem jak to się przelicza na osoby.Ja mam namiar na babeczkę która prywatnie robi meeeega pyszne torty (robiła na wesele mojej siostry) ale niestety nasz lokal wymaga faktury więc :dupa: zbita madzixx88 ten pierwszy filmik super, zapisuję sobie ![]() Cytat:
![]() A co do stylizacji PM to mi się kojarzy ze złą Królową Sniegu ![]() Anesthesia współczuję, wracaj do nas niedługo ![]() Cytat:
Koniecznie pochwal się butami ![]() magdalenka_w_86 faktycznie, jakaś nieprofesjonalna obsługa... Co do butów z Reserved to Madzixx tam kupiła ![]() Cytat:
![]() mmona24 Euphorię uwielbiam! Ale na te zimniejsze miesiące ![]() ------ Zaszłam dziś z ciekawości do "mojego" salonu zapytać o buty la body, pomyliłam się w modelu ale z tego co mi babka powiedziała to w granicach 320 zł. No bo ten tego... chyba sobie trzecią parę kupię, o takie
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-01-14 o 18:43 |
||||||||
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
ok to byla tylko propozycja
martwie się tylko, że nie doczekam się członkostwa w klubie do października |
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko trzeba się w miarę regulanie udzialać na forum, bo później niestety okazuje się, że ktoś pisze raz na miesiąc i chciałby być w klubie. oczywiście to nie był przytyk w twoją stronę, tylko tak ogólnie pisałam
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już po wyborze sukni nawet na inne nie patrzę, by nie żałować wyboru ![]() Ja Ephorię C.K kocham
|
|
#3169 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
swiat_katarzyny piękne te bukiety z piwonii! I Twój ślubny look też! Piękna suknia, kolczyki! Cytat:
Sama mam problem z koszulą. Mamy granatowy garnitur i suknię ivory, babka w sklepie z garniakami odradzała białą koszulę. Na tyle skutecznie, że mój narzeczony się zgodził na koszulę ivory, ale nie mierzył takiej, bo nie było. Mieli do mierzenia tylko białe. Sama nie wiem. A widzę, że Wy też podzielone! Chyba poszukamy ivory, żeby zmierzył. Ale koszulę będziemy kupować dopiero w marcu, jak już będę miała kawałek swojej sukienki. :P |
||||
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Marry Me Lanvin, wachałam ostatnio na lotnisku i jakos mnie nie zachwycily. Mam od niedawna Chanel Chance Eau Tendre, sa rozowe wiec sie wpasuja w moja kolorystyke slubna. A mi jest bardzo ciezko znalesc zapach ktory nie powoduje u mnie mdlosci.
|
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiadomo, ze jeśli je lubisz to jak najbardziej mogą być
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam Versace Bright Crystal (waniliova też
) Chciałam takie perfumy, których nie używałam wcześniej. Chcę, żeby ten zapach kojarzył mi się tylko ze ślubem.Euphorie CK, Amor Cacharel też często używam na co dzień, więc odpadły choć je lubię. Zastanawiałam się też nad Chanel Chance Eau Tendre, ale już wzięłam Versace. Chanelki i tak kupię, prędzej czy później, bo są piękne. |
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam nad Viktor&Rolf Flowerbomb, Miss Dior Cherie i kilkoma nowościami, które ostatnio wpadły mi w oko (w nos
)
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb są świetne!
|
|
|
|
#3175 |
|
Rozeznanie
|
Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Co do perfum ja chcę na ślub Marc Jacobs Daisy albo Daisy eau So Fresh
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to moje zdanie ![]() Co do tańców na weselu, u mnie też mało sie tańczy z mężem, trzeba podchodzić do gości, zagadywać a wiadomo że nie zawsze będziemy chodzić za rączkę razem. Przy 100 osobach ciężko obskoczyć wszystkich więc trzeba się rozdzielać. PMka zawsze trochę się bawi ze swoimi koleżankami, TŻ z kumplami w kącie popija z kielicha , trzeba obtańcować ciotki i wujków. Nie wyobrażam sobie że wujek prosi mnie do tanca a ja mówię "niestety nie, na swoim weselu tańczę tylko z mężem "Magdalenka dzwoń tam i walcz! Dlaczego inne klientki mogą przyjść w sobotę a Ty nie? Ja bym chciała nr do kierownika ![]() Ja właśnie zamówiłam buty na zmianę - miodowo-pomarańczowe baleriny Ryłko. podobały mi się już wcześniej ale myślałam że znajdę coś innego, poza tym był problem z rozmiarem. Dzisiaj sprawdziłam i na wszystkich dostępnych stronach była tylko 1 para w moim rozmiarze i od razu kupiłam ![]() TŻ kazał mi jutro dzwonić i umówić się na spotkanie w sprawie obrączek bo on chce JUŻ. No to zadzwonię
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czytam sobie jakie dokumenty jak najszybciej trzeba wymienić po ślubie
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
czekooczekolada łał to będzie w dniu ślubu jak wszystkie elementy stroju i ozdoby zgrają się ze sobą
Co do perfum CK - mam In2u i Obsession, ale używam na co dzień, na ślub musi być coś ekstra ![]() tak jak rabbitka myślałam nad Marc Jacobs wielki + za buteleczkę
|
#3179 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak piszecie o tych perfumach i piszecie i mnie zastanowilo co ma wyglad buteleczki do wyboru perfum slubnych? Gdzies bedziecie upamietnialy wyglad buteleczki?
|
|
#3180 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli są skórzane to na pewno pomoże. Jeśli ze sztucznego materiału trzeba trochę dłużej pochodzić ![]() Cytat:
Chociaż jak piszesz u każdego wygląda to innaczej ![]() Cytat:
Magdalenka co za chamstwo u Ciebie w salonie! Co mogę doradzić, to ja bym dzwoniła do właściciela/kierownika i z nim sobie o tym porozmawiała. Albo zadzwoniła i poprosiła do telefonu tę kobietę z którą wcześniej rozmawiałaś, chyba że i ona teraz zmieniła zdanie ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Ja
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

magdalenka i jak oceniasz zapach?
Może coś da się z tym zrobić

jak wrócę z zumby to będę się produkować 

wyznanie Twojego TŻa

Co mogę doradzić, to ja bym dzwoniła do właściciela/kierownika i z nim sobie o tym porozmawiała. Albo zadzwoniła i poprosiła do telefonu tę kobietę z którą wcześniej rozmawiałaś, chyba że i ona teraz zmieniła zdanie